Happy Anna erotikus masszázs

erotikus masszázs

Happy Anna-

V.I.P hirdető
93/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-15 18:54:15

geza386
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Happy Anna beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
Annát nagyon könnyű volt elérni, kinéztem, felhívtam, felvette :)
Igazán kedves és vidám hangja volt a telefonba.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Bár nem BKV-val mentem, elment előttem egy troli is, így azt gondolom, könnyű tömegközlekedéssel is menni. Én autóval mentem, bár a parkolás sosem esik nehezemre, itt különösen könnyű volt. A hely pont ott van, ahol jelölik is a térképen, meg ahol a telefon kidobja.
Helyszín
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A szalon újabb társasházban üzemel, a hely teljesen megfelelő. Hnagulatosak a fények, nagy tükrök vannak a falon, a fürdőszobára sem lehet panasz. Néha, máshol, több a tusfürdő, de nekem ez mind1, a célnak tökéletes volt. A szoba szerintem nagyon hangulatos, a fények kellően sokat és keveset mutatnak, érzékien világítják be Annát.
Happy Anna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Anna gyönyörű, kislányos alkatú, fiatal lány. Azoknak, akik a teltebb idomokat kedvelik, nem Ő az ideális választás. Akik szeretik a kislányos, vidám hozzáállást, őt javaslom. Hosszú szőke haj, bájos, mosolygós arc, vékony őzike lábak, puha bőr - nekem nem kell ennél több.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Háát, ez nehéz rész. Általában a masszázs nem annyira érdekel és nem is tudok figyelni rá. Így szerintem, jó volt a masszázs - már amennyire tudtam rá figyelni. A masszázs a lábamra terjedt ki főleg, de nem számított. Beszélgettünk alatta, néztem filigrán testét és vártam a kezdés után a befejezést ;) Akik igazi masszázsra mennek, talán menjenek thai masszázsra, nekem ez nem hiányzott, de amit kaptam, az klasz volt.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Annánál kézi kényeztetésre van lehetőség, ami nekem ma elég volt, de általában többet szeretek adni és kapni. Anna bájos természete kárpótolt, illetve nem volt hiányérzetem, amikor eljöttem. Alapvetően, akár egy órában is, szeretem a kétszeri kényeztetést, így azt kértem. Fürdő után visszamentem, kértem mindent vegyen le, amit telejsített is, majd hátamra feküdtem és ő elkezdettt beolajozni, majd lábam közt űlve kézzel kényeztetni. Ismer pár igen jól eső lingam fogást, nem az a kiverős fajta. Mondjuk, én elég érzékeny vagyok, de ezért is szeretem kétszer, szóval az elsőnél nem sokat kellett rajtam dolgoznia, hogy igen jó érzések között elmenjek. Aztán a lágy masszázs következett, ahol előszörr háton voltam, hamár úgy maradtam és ami alatt sokat beszélgettünk. Dícsértem sokszor kedvességét, bájos kinézetét, ami természetesen jól esett neki. Az idő vége felé már hason feküdtem - és mert amolyan kontakt lény vagyok - simogattam a masszázsa közeben lábát, lábfejét, fenekét lányan egyik kezemmel, amivel elértem. Azt hiszem, ez neki is tetszett, mert kedvesen mosolygott végig mialatt jót beszélgettünk az élet dolgairól. Aztán már nem bírtam, javasoltam, megfordulnék. Megkértem űljön úgy, hogy elérjem fenekét, apró szexi melleit, simogathassam, mialatt ő a lingam masszázs fogásait próbálhatja. Így is ért a vég végül. Tisztogatás után hozott egy pohár vizet és elbúcsúztunk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Összességében nagyon jól éreztem magam, talán ő is, annak ellenére, a találka egyoldalú volt. A rózsaszálak száma teljesen korrekt, extra nincs, én ezért kis borravalóval egy Deák Ferencet hagytam ott :)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Összességében nagyon jól éreztem magam és Annát ajánlanám Mindenkinek, ha nem lennék féltékeny típus ;)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Happy Anna erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-23 08:24:33
Tényleg a happy szalon ékköve, csak róla jönnek írások. Most épp rövid idő alatt kettő. :)

2020-10-23 07:48:22
Ne legyél féltékeny típus, az itt nem járja! A Happy szalonról tudjuk, hogy egységesen milyen a programja a lányoknak, éppen ezért Anna bemutatására lennek sokkal inkább kíváncsi. Kösz!

FunkciókHappy Anna legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2019-12-17) : Váltogatta a technikát egyébként. Hol 2 kézzel, hol 1 kézzel csinálta. Mindkettő elég jó volt, pedig aztán én kéztől elég nehezen megyek el, sőt, olyan lányokhoz nem is járok, akik csak kézi levezetést vállalnak.

(2019-07-19) : hátamnál kezdte a masszázst, megkérdezte, hogy szeretném a masszázst, mennyire erősen, de én ráhagytam, hogy ahogy ő gondolja, nekem minden jó fog esni. A hátamnál kezdte a masszázst, nagyon szakszerű és nagy odaadással csinálta, nagyon jólesett szakmailag is és gyengédség szempontjából is.

nagyon jó: 3db
(2020-03-01) : Finoman felvezeti, fokozatosan erősödő simogatással és fogásokkal varázsolja kistesómat sziklakeménnyé. Imádja ezt csinálni velem, ez vitathatatlanul sugárzik minden mozdulatából, ajkát olyan huncutul harapja, hogy minden további nélkül elhiszem Neki,

(2020-02-07) : Az első menet csodálatosra sikerült, nagyon ügyesen feszegette a határokat, közben élvezettel tekintett felém, mintha csak élvezné, hogy játszadozhat velem. Nagyon intenzív vége lett a történetnek, közben számomra merőben új területre is elkalandoztunk.

(2020-01-14) : Érkezésem után a szobába invitált, ott levetkőztem, de közben egy percig sem tudtam levenni a szememet Annáról, egyszerűen rászegeződött a szemem, közben kicsit beszélgettünk, aztán g...

: 4db
(2020-10-16) : Megkérdezte tőlem hogy erősebben vagy lágyabban szeretem-e, én a lágy masszázst választottam. Félre értés ne essék, vannak olyan lányok akik inkább csak átsimogatnak, amit egyébként én is tudok élvezni, de ez egy tökéletes, lágy masszázs volt, nem volt erős viszont egy minimális nyomás így is volt, ami nekem nagyon tetszett. Ez után egy kis csúszkamasszázs következett.

(2020-05-01) : A masszázs a két levezetés között volt. Csak a lábamat kértem, hogy masszírozza, mert nem azért mentem :) és nem is nagyon volt rá szükségem... Talpamtól indult felfelé, közepes erőséggel , majd úgyanez a másik lábamon is...

(2019-08-31) : Gyengédebb masszázst kértem, a hátamra és a vállamra erősebbet. Nemcsak gyengédek a kezecskéi, de ha kell erősebben is tud velük bánni! De a simizése nagyon finom volt :) Ezt követően, leszálltam a padról, majd neki kellett felfeküdni, mert szépen kértem (és kicsit meglepődve ugyan ezen a fordulaton, de mosolyogva engedelmeskedett).