Karina szexpartner

szexpartner

Karina-

V.I.P hirdető
80/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-15 14:37:04

Timo691
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Karina beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-15

Egyeztetés
Elérhető:
5
Megtetszettek szomszédlányos képei, a telefont rögtön felvette. Egyeztettük az időpontot és a helyet, egy órán belül már ott is lehettem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A randihely egyértelmű, könnyen megközelithető, bkv megálló a ház előtt, Parkolni a közeli bevásárlóközpontoknál, benzinkútnál egyszerű. Bejutás gördülékeny, Karina készségesen, pontosan útbaigazit.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
A lakás kellemes, viszonylag újépitésű lakóparki lakás. A fürdőben számos tusfürdőből levet választani, szájviz poharakkal előre kikészitve. A hatalmas franciaágy szivacsai kissé puhák, a két szivacsos megoldás néha kényelmetlen.
Karina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Karina gyönyörű fiatal lány, kora az adatlapnak megfelelő. Bőre nagyon finom, igazán jó megérinteni. A képeken is látható fekete bodyban és egy laza fölsőben fogadott. Arckitakarástól nem kell tartanotok, valóban nagyon szép lány.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Aktus:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
1
Érkezésemkor kedvesen puszival köszöntött, majd a szobájába mentünk. Megbeszéltük mit szeretnék, rendeztük a piszkos anyagiakat, majd rohantam tusolni, hogy minél előbb visszatérhessek hozzá. A lepedőt együtt dobtuk az ágyra, tényleg barátnős közvetlen hangulatot tud teremteni Karina. Puszilkodás után engedte, hogy ajkaimmal felfedezhessem minden apró szegletét. Tenyérbeillő kis cicijeit élmény volt kényeztetni, amit talán ő is örömmel vett. Majd engedélyt kapva az örömök kertjében is játszadozhattam kicsit. Ezután kölcsönös kényeztetést kértem, amit kézzel fejezett be. Egymás mellé heveredtünk klasszikus kifli pózba és cirógathattam gyönyörű testét. Megkérte hogy maszirozzam meg a nyakát, amiért cserébe franciás kényeztetés volt a jutalom. Az egyik legjobb kézimunkában részesitett, látszott hogy érti a dolgát. Kevenc pózával próbálkoztunk, de az én hibámból nem jött össze, klasszikus missziben folytattuk. Ő kézzel izgatta magát magasra húzott lábakkal, imádtam a látványt. Próbálkoztunk ismét a kutyussal, de nem jött össze, fürge ujjaival ismét kivégzett. Ezután kölcsönösen juttattuk örömhöz kedves vendéglátómat, amit egy masszázzsal hálált meg. Lassan végéhez közeledett az időm, de Karina mindent bevetett, hogy még egyszer csodás ujjai között élvezhessek. Gyors tusolás után kedvesen a már ismert barátnős puszival búcsúzott.
A Karinával töltött csodás időt kissé beárnyékolták a kintről beszűrődő zajok. Sajnos több lány is osztozik a lakáson, mindezek ellenére nagyszerű élmény volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A megszokott pesti átlagnál valamivel kevesebb rózsaszállal kell készülni, amit az elején adtam át neki.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Emlékezetes élményt nyújtott, masszázsa felejthetetlen. Aki szereti a szomszédlány tipusú lányokat, ha teheti látogassa meg, Megfelelő partnerrel a benne rejlő vadóc is előcsalogatható.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Karina szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-16 16:19:45
Egy beszámoló után törölte magát. Rövid karrier volt.