93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Nelli erotikus masszázs

erotikus masszázs

Nelli-

V.I.P hirdető
91/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-15 09:59:45

ravel56
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nelli beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-15

Egyeztetés
Elérhető:
5
Az egyeztetés viszonylag egyszerű volt. Igaz barátnője vette fel a telefont, de nagyon kedvesen és készségesen tájékoztatott mindenről, amit tudni szerettem volna. Meg is beszéltünk egy időpontot és a hölgy adott egy pontos címet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
5
A cím teljesen egyértelmű. A tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni, én autóval mentem. A parkolás nem tartozik a könnyűek közé, így érdemes számolni többlet idővel amíg az ember talál parkoló, plusz lehet kicsit majd gyalogolni is kell.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Az épület külsejével ellentétben a lakás belső része nagyon szép és ízléses. Több helyiség is van és mindig ellenőrizni kell, van e valaki a folyosón vagy a fürdőben, ezért egyértelmű, hogy Nelli nem egyedül dolgozik. A fürdőszoba tiszta, tusfürdők választéka bőséges, szajviz eldobható pohárral kikészítve. A szobában tatami és egy ruhák elrakasara alkalmas fotel jellegű bútordarab, tatami mellett tükör a vizuális élmény fokozására.
Nelli külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nellinek van pár olyan képe, ami elég becsapós, de meglepetésemre más helyekkel ellentétben a valóságban szebb és vonzóbb, mint a képeken. Abszolút csinos alkat szinte semmi felesleggel, cicik talán még viszonylag nagyok is az alkathoz képest, ami persze nagyon pozitív. A korából adódóan bársonyos és feszes a bőre, tehát a cicik is kellő magasságában vannak. Nagyon faszállító alak, plusz az arca is nagyon szép amit pár kép szintén kevésbé tükröz. A piercingek ezt még fokozzák. Ilyen kis mini ruhában várt ha jól emlékszem, ami persze már a masszázs alatt sem volt rajta, a kényeztetések alatt meg aztán csak bugyi illetve később az sem.

Erotikus masszázs
Szakszerűség:
3
Erotika:
3
Hatékonyság:
3
Időráfordítás:
3
Egyéni igények:
3
Itt senki ne számítson komoly atgyúrásra, csomók szetmasszirozására vagy ilyesmire. A simogatósnál azért erősebb, de inkább a kényeztető kategória. Mivel 1,5 órát voltam, úgy egyeztünk meg, hogy egy kényeztetés lesz az elején és egy a végén, úgyhogy a masszázs a kettő közt kapott helyet. Lábánál kezd, aholis nekem kicsit soknak tűnt a vadlival töltött idő. Aztán fokozatosan ment felfelé a combokon. Itt megjegyzem kicsit hiányoltam a benyulasokat, kis pajkossagot, erzekiseget. A feneket ha jól emlékszem kihagyta és átment a hátra, ahol elidőzött. Itt néha, mikor jobban ki kellett nyujtoznia, a cicik hozzáértek a hátamhoz, ami kellemes volt. Az egészet persze lehet követni a tükörben, a látvány pedig bizony nagyon jó.
Levezetés
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Kézi kényeztetés:
4
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
3
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Itt megjegyezném, hogy valószínűleg ha nem kérdezek rá a menetre, akkor egy kenyeztetessel kapom a másfél órát, mivel Nelli nem túl kommunikatív és nem kérdezte, mit szeretnék. Ettől függetlenül megbeszéltük a részleteket és neki is fogotunk az első felvonásnak. Nem hezitált, finoman bekente a szerszámot és a körülötte lévő területet olajjal, először kézzel dolgozott, aztán a szájába vette. A technika átlagos, de kellemes. Ne gondoljunk komoly zacsi nyalogatásra, virtuóz nyelvmunkára. Egyszerű, viszont hatásos mozdulatok, száj és kéz valtogatása. Kicsit hiányoltam a kettő egyidejű használatát. Ennek ellenére gond nélkül kivégzett és mivel pont akkor ért a vég, mikor a kezét használta, így szájba élvezés nélkülire sikerült az első felvonás. Kellő törölgetés után jöhetett a masszázs.
A második már egy kicsit színesebb volt. A masszázs utáni fordulást egy kis kézi bemelegites követte, majd a száj. Itt már én is szerettem volna ügyködni kicsit. Mikor Nelli oldalról közelített meg, lesegítettem róla a kis tangát és elkezdtem simogatni a punciját, ami teljesen simára volt borotválva. Mivel nem reagált kellő nedvesedéssel, gondoltam segítek a dolgon és magam fölé húztam őt egy jó kis 69re és elkezdtem nyalni főleg a csiklójára fókuszálva. Közben ő folytatta az első felvonásból megszokott száj és kéz valtogatást. Nelli a nyalásra nagyon jól reagált komoly csípőmozgással és hát kellő nedvesedéssel is. Nem tudom, hogy végül elélvezett-e, de hogy jó volt neki az látható és érezhető volt. Ettől persze én úgy fölhuzodtam, hogy kis idő múlva a szájába élveztem. Jött a papírtörlő, sperma eltávolítása szájából és a szerszámrol, majd a zuhany.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
4
Extrákról nem volt szó, minden az alapban van, ami engem érdekelt. Az ár inkább átlag feletti kicsivel szerintem, de nem sajnálom, hogy elmentem. Az együttlét végén tettem le.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy kis plusz tűz nem ártana neki, de összességében jól éreztem magam. Kellemes időtöltés volt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nelli erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-16 11:07:50
Részletes írás ok- okozati összefüggések feltarva. Bravo

Yossarian2
Lehet adni a szavára
2020-10-16 10:03:11
Nelli nem egy csacsogós csajszi, de meglehet találni vele a hangot. Némi irányítással nekem felejthetetlen perceket okozott. Kérésére nem tudósítottam a randiról. Ahogy olvasom, te sem érezted rosszul magad.

JürgenRegenkurt
Ismerkedik az oldallal
2020-10-16 08:06:07
Egyszerűen profi írás, semmi kétség részletes beszámolóval, öröm volt olvasni, nagyon köszönöm!

FunkciókNelli legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 5db
(2020-09-21) : Hasrafektetett és a vádlik masszázsával kezdett . Dicsértem a tökéletes melleket , hátha lekerül a melltartó . De itt sajnos még nem . A tükörböl szemléltem minden mozdulatát . Mikor a combhoz ért elkalandozott , de mikor látta hogy már nem birok hason maradni , megkegyelmezett , levette a melltartot és miközben a hátam masszirozta élveztem a tökéletes tenyérbeillő mellek látványát .

(2020-08-25) : Belesandítva az oldalt elhelyezett tükörbe láttam, hogy időközben a melltartó már lekerült a szép mellekről. Sorra kerültek a combjaim is, majd a hátam, a derekam. Beszélgetés nem volt, folyamatosan olyan érzésem volt, hogy Nelli valamiért szomorú, de nem derült ki, hogy mi zavarja… Amikor felért a nyakamig, akkor megkérdezte, hogy szeretek-e masszírozni… Mondtam, persze, masszírozzalak én meg?

(2020-07-18) : Csodás volt, ahogy puha ajkai elnyelnek kb félig. Eleinte kéz nélkült csinálta sokat, de a vége felé már használta a kacsóit is. Ügyesen pörgette a makkon a nyelvét a száján belül, tán ott is van ékszer? Teljesen körülvett ajkaival, tökre nem a tátott szájas bólogatás volt ez.

: 5db
(2020-10-22) : A fürdőből jövet fehérneműben fogadott. Tatamira hasra le (nem volt egyszerű hason maradni) Lábamnál kezdte a masszázst, nem volt túl erős, se nem gyenge, pont jóleső masszázs volt. Felfele haladt, a derekamnál járhatott amikor már nagyon fordultam volna, , a tükörben néztem végig és nem tudtam a masszázsra koncentrálni.

(2020-05-31) : Masszázzsal indítottunk fürdés után. Vádli, comb ,olaj. A lábaknál egészen hosszan elidőzött. Ez a része volt s leggyengébbje az ottlétemnek. Amikor a derekamra, hátamra tért át, az már jobban esett. Nem csinálta rosszul a lábakat sem, semmi gond, csak egyszerűen jobb volt feljebb.

(2020-02-17) : Egy ponton elidőzött, keményebben csutakolt az ujjaival, egyetlen komolyabb csomót talált, határozottan szétmorzsolta. Magabiztos, igazi masszázs fogások a jellemzőek, persze az érzékiségből sem volt hiány, a visszamozgásnál lágyabb érintésre visszaváltott. lábaim kezelésének befejezésekor, röpke szünet, éreztem valami történni fog.