Aletta erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Aletta-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-14 21:26:23

Macika-
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Aletta beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-15

Egyeztetés
Elérhető:
5
Aletta már a hirdetése megjelenése másnapján a kedvencek közé került! Telefonon kerestem, és szerencsémre rögtön felvette. Egy nagyon kedves, bájosan kommunikáló Lány volt a vonal végén, és minden kérdésemre aranyosan, nevetgélve válaszolt. Kérdeztem a kölcsönösségről amit szimpátiához, és higiéniához kötött. Kérdeztem a csók lehetőségéről amire a nagyon nagy szimpátia volt a válasza. Egy kicsit hezitáltam, hisz az önkritikám a béka segge alatt van, de úgy gondoltam, hogy max nem a legjobb élményt élem át de a képek alapján annyira tetszett Aletta, hogy egy későbbi időpontot még az napra meg is beszéltünk. Nagyon rugalmas volt, hiszen egy fél órával, ha előbb érkezem az gond-e mondatomra...... megnyugtatott, hogy akkorra kész lesz. Egyébként elérhető a Hölgy, figyeld a kiírást, és a pirosan villogó ,, Most hívhatod ,, opciót.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Belváros, pontosabban a Deák térrel szembeni kis utca. Aki tömeggel mozog az a Deák Teret célozza meg, onnan három perc séta. Aki kocsival mozog mint jó magam, az a parkolás miatt érkezzen előbb. Bár az épület alatt van egy mélygarázs de én kint keresgéltem, és szerencsémre egy árva helyet találtam is. Igaz át kellett sétálnom az utcáig, de élmény volt hiszen szakadt az eső, esernyőt pedig nem hordok magamnál.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy új építésű Háztömb emeleti lakása. Nagyon szép bérlemény, Aletta egyedül fogad, minden szegletében maximális tisztaság, higiénia! Igényes a Hölgy, mint ahogyan azt a bemutatkozásában is írja, nos ezt érzékeled is ahogy belépsz a kéjkuckóba. Kis előszoba, szép fürdő ahol mindent megtalálsz, hatalmas ágy a vendégszobában, kis asztal az apróságoknak, bőrfotel a ruciknak, finom illat, kellemes muzsika más nem is kell.
Aletta külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nos a képek nem hazudnak! Egy dekoratív, adatoknak megfelelő, nagyon szép Lány fogadott! Aletta egy nagyon kedves, mosolygós tünemény, kimérten kommunikál, szépen figyel a mélybarna szemeivel, mikor dicséred, hogy mennyire is tetszik akkor csak mosolyog, és Köszöni észrevételed de olyan hangsúllyal, hogy már az is fülbemászó. A képeken csak a tetkók vannak eltüntetve, abból van egy jó pár, de mind igényes varrás, nekem nagyon tetszettek. A többi valóság, gazella test, egy deka felesleg sincs rajta, szép mosoly, formás hosszú lábak, isteni cicik melyeken tapintásánál semmit sem veszel észre, hogy egy kicsit tuningoltak. Popsi is csodás, nem a kisportolt kőkemény, inkább a természetes keménységű popsi, amely azt bizonyítja, hogy Alettának minden porcikája a génekből adódik kivétel a cicik. Összegezve nagyon dögös volt vendéglátóm, és mindezzel párosult egy kifinomult kommunikáció, megfelelő érdeklődési iránnyal, és nem utolsó sorban mindezek egy roppant igényes testtel összhangban! Egy fekete combfix,....ami végig fent maradt....fekete fehérneműszett, és selyem köntös volt a fogadóruha, iszonyatosan szép volt!

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Megérkezve kézfogás, majd irány a szoba. Komolyan azt hittem, hogy nem hiszek a szememnek annyira tetszett vendéglátóm. Ő leült az ágyra, beszélgetni kezdtünk még én levetkőztem, és irány a fürdő, ahol gyors pancsi, pofavizit, és már siettem is vissza Alettához. Egyszerűen nem hittem el magamról, hogy nem próbáltam megölelni, de azért csak adtam egy puszit a kezére, és megbeszéltük, hogy először Ő gyúr meg engem, majd én Őt. Levette a maradék ruháját , én csak bámultam hibátlan testét, majd elhasaltam az ágyon. Oldalt nagy tükör ahol lehetett mozizni, és Aletta rám ülve elkezdte gyúrni hátamat. Valóban tanulta a fogásokat, hiszen ez érezhető mind a keménységről, mind a technikából. Átmozgatta az egész hátamat, derekam, vállaim, lapockám, majd mikor már érezhetően végzett helycserét abszolváltunk. Közben sokat beszélgettünk, Új Neki ez a világ, van még amit nem tud, de biztos vagyok benne, hogy megtalálja a helyét, hiszen nem egy elveszett Lány.
Ahogy elhasalt előttem Aletta azt a látványt nem lehetett megszokni annyira csodás volt. Karcsú vállak, darázs derék, formás popsi, szép combok, hosszú kecses nyaka ahogy félrehajtotta illatos haját...beleborzongtam! Én is krémet használtam, és finoman gyúrni kezdtem minden porcikáját, Csukják, hát, derék, gerinc melletti izmok, lapocka, és persze a popsit sem kihagyva. Ezt a részt is beszélgetéssel fűszereztük, szerettem vele beszélgetni, hiszen számomra ez is fontos egy randinál. Majd már nem bírtam magammal, és a szavak elakadtak, finoman simogattam popsi gerezdeket belülről, majd combjai belső részét, és a punci külső részéhez is elkalandozott kezem. Finom sóhajai jelezték, hogy tetszik kezeim kalandozása, és innen már a kényeztetésbe fordult szeánszunk.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Aletta fölé hajoltam, és csókokat hintettem illatos nyakára, majd haladtam lefelé hátán, és leérve popsihoz nyalakodni kezdtem. Ahogy belenyaltam popsiba Aletta kitolta azt, én pedig belenyaltam forró csuporkájába amire egy nagy sóhaj volt a reakció. Finoman mozogni kezdett, hangokkal, nyögésekkel nyugtázta jól érzi magát, én pedig nyalakodtam kedvemre, majd felkúszva csókoltam nyakát. Cerka a popsigerezdek közt mozgott, Aletta rámozgott popsival, majd elkezdte csókolgatni alkarom, kézfejem, és itt már éreztem, hogy fordulni akar, Megfordult, én fölötte támaszkodva megfogta nyakamat, és olyan csókokat hintett, hogy nem hittem el mennyire átadja magát nekem. Innen folyamatos volt a csók, istenien csókol, lágyan, érzékien, nem tolakodóan, pont ahogy szeretem! Majd elszakadva ajkaitól csókoltam csodás ciciket, vendéglátóm simogatott, szuszogott, én pedig csókok hasára, majd leérve vékonyka lepkeszárnyas puncijához azt körbenyalogatva kezdtem szorgalmazni francia tudásom. Belenyalva finoman kezdtem kényeztetni igényes kelyhét, majd Aletta már hangokat kiadva elég hamar rátért az útra. Nem tétlenkedtem, nyalakodtam lágyan, kicsit határozottabban, mígnem Aletta egyre hangosabban, kezét megfeszítve, megremegve felért a csúcsra. Gyönyörű volt élvezése, lágyan simogattam hasát, combjait, hagytam lenyugodni, majd fölé hajolva ismét szenvedélyes csókok következtek.

Helycsere következett, Aletta csókolta mellkasom, simogatta lábaimat, majd haladt már megkeményedett farkam irányába. Leérve csókolta oldalról, nyalogatta tövét, gátat, golyókat nem kihagyva éreztem forró nyelvét, majd egy határozott bólintással ajkai közé kerültem. Lágyan de mégis intenzíven franciázott, néha nyálat csorgatott makkomra, majd ismét elnyelt, mindezt hol kéz nélkül, hol pedig minimális kézhasználattal. Tükörből néztem csodás ténykedését, haja kiengedve cirógatta combomat, hasamat, és mielőtt csúfos vége lett volna idő előtt megfogtam karját és felhúztam magamhoz. Mosolyogva simogatott, majd ismét szenvedélyes csókok, éreztem ahogy megfogja cerkám, keresztbe rakta lábát, és kemény répámat popsigerezdek közé helyezi, majd mozogni kezd rajtam. Látvány leírhatatlan ahogy kiegyenesedve mozog rajtam ez a csodás Nő, farkam kezével szorítja popsija közt, puncija lágyékomon mozog, és egyre intenzívebben teszi ezt még nem ismét elélvez! Remegve rám borul, csókol, és azt mondja....teljesem megőrjítesz....Majd ismét lefelé indult, és egy fergeteges franciát produkált. Kérdeztem Nyögdécselve hová mehetnek a kölykök, Mire Ő ...szájba nem, ...de azon kívül testre, cicire, popsira igen. Egy kicsit sem csüggedtem el, hiszen eddig is akkora élmény kavalkáddal gazdagodtam, hogy nem hittem el a történések valóságát. Majd, javasoltam egy 69 es pozíciót, nehogy a szép hajába lőjem a srácokat, és mosolyogva már helyezkedett is Aletta! Átemelte lábát a fejem felett, és ahogy felnézve láttam csodás kelyhét, formás popsiját, egyszóval jellemezve gyönyörű! Majd fogva szép popsit mohón nyalakodtam, Aletta pedig ismét az ajkai közé vette cerkámat. Mindketten nyögdécselve, kölcsönösen kényeztettük egymást, egyre hevesebben mozogtunk, majd érezve utódok mocorognak, érzékelve Aletta heves mozgását, puncija ízét megemelve testét elengedtem srácokat remegve, megfeszülve. Vendéglátóm rám borult, ahogy éreztem Ő is célba ért, majd pihegve lassan visszatérve letörölgettük egymást. Mellém bújt, simogatott, élveztük egymás ölelését, kis csevegés majd kérdezve hol járunk idővel már a másfél órát is átléptük. Egy órára érkeztem, de soha nem szaladt még ennyire el az idő. Bocsánatot kérve gyors öltözés, fürdésre nem volt idő, de a finom illata kárpótolt végig az úton! Aletta kikísért, ölelt, érzékien csókolt, nekem pedig mennem kellett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ezt is megbeszéltük telefonon. Nem a szokásos csokorméretet kell összekötni, másfél óra a két legnagyobb címlet, azt helyeztem vázába a legvégén. Extrákról nem tudok, az egész randi maga volt az extra! Hogy megérte-e azon nem gondolkodtam, hiszen partnerem mindent megtett, hogy igen legyen válaszom.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egész úton azon agyaltam, mennyire jól tettem, hogy az ösztöneimre hagyatkoztam. Aletta egy gyönyörű Lány, azt hittem túl szép, hogy igaz legyen, valami tuti nem fog stimmelni......de itt semmi hibát nem találtam! Minden percet rajongva élveztem Vele, a beszélgetést, a kölcsönös erotikát, a masszázst, a gesztusait, kedvességét, kommunikációját, és még tucat pozitív dolgot sorolhatnék fel amit meg kell tapasztalni. Ismét csodás randim volt egy dekoratív, gyönyörű Lánnyal, akivel már egy új időpontot is lefixáltunk. Ajánlom minden Úriembernek! Sajnos lila címkét nem tudok adni, pedig azt érdemelne ez a szeánsz.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Aletta erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

iSteve
Élő lexikon
2020-10-19 16:10:15
A legújabb masszázspartnernő választáshoz szükséges infokat megkaptam. Köszönöm!

2020-10-19 10:27:09
Fenomenális beszit írtál egy kivételes randiról, ez úgy tökéletes, ahogy van!

2020-10-19 08:17:31
Macika, most is lenyűgöztél. Kevés nő van, akiben ennyire benne van az erotika, de ha rábukkansz, akkor az élezre szóló kaland lesz. Aletta lenyűgöző!!! Gratulálok!

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-17 11:45:39
A gazella testű Alettádnak lehet, hogy új ez a mi világunk,de az egészen biztos, hogy az erotikus kényeztetés területén, nem mindennapi jártassággal bír! Gratulálok a fergeteges randitokhoz.

2020-10-16 21:05:59
Írásod k@rva hosszú és mégis túl rövid. Amiket összehordtál, rendesen "belém égett" Te "bogjós,lompos,
loncsos és bozontos málnavadász."
Többéves emlékeket hoztál a felszínre, még ha más is a helyszín, az élmények nagyon egybecsengenek.
Most az következne, mestermunka, sapim a levegőben, jó lesz beszerezni újakat, hiába védtem le, látod Lala is lenyúlta.:))
Tudsz valamit, amit nagyon kevesen, mindenkor tisztelni a Nőt.
Gratulálok az igen kedvcsináló munkásságodhoz, az élményeket már úgyis besöpörted.

FunkciókAletta legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2021-03-16) : Távolabb húzódtam és újra megnéztem csodás melleit mikozben kezemmel simogattam őket. Közben Aletta mosolygott rám és mellkasom, karom simogatta. Majd megcsókolt. Először csak félénken, majd igazi nyelves csókkal. Eletem top3 csókjába került ez a csodás elmény. Igazi csókjai felajzottak, közben belemarkoltam a tokeletes fenekébe is, amelyen kezem érezte a bőre puhaságát és egyben feszes domborulatait.

(2020-11-02) : Én a lágyabb simogatós érintéseket kedvelem, szóval nem vagyok nagy szakértő, de a fogások szakszerűségről árulkodnak. Aletta gyorsan feltérképezi hol vannak a megdolgozandó csomók, és neki is lát ... vagy inkább csak látna ha nem nyöszörögnék :-) Így finomabb, de azért határozott mozdulatokkal dolgozik vállaktól / hátamtól indulva, és fokozatosan haladva lefelé.

felejthetetlen: 5db
(2021-03-27) : Aletta közben a farkamat kereste de nem engedten neki, hogy hozzáférjen. Annyira izgató volt az egész, hogy 3 perc alatt kivegzett volna. Vegignyalva a testét, a punci környékét vegignyaltam, csokoltam ajakkal a punciját. Közben elmondta, hogy "érezni akarom a nyelved". A nyalási technikák kevésbé izgalmasak, viszont annyit elmondhatok h úgy tettem mintha...csak a nyelvemmel mindezt, kézbe vettem a fenekét is

(2021-03-18) : Hasamra feküdtem, ő a lábaim közé és elkezdett egy valóban hozzáértő, kellemesen erős masszazst kérésemre deréktől felfelé. Ügyesen megtalálta a letapadt részeket a hátamon néha az öklét is használva. Jó darabig dolgozott rajta, közben azért sokszor éreztem finom punciját is tevékenysége közben. Ez a kis levezető masszázs pont jól esett és pont elég is volt akkor. Közben és utána is jót dumáltunk, Aletta, inteligens, okos lány, fejlett humorérzékkel.

(2020-12-17) : Mivel a masszázs részt kérésemre gyakorlatilag kihagytuk "csak" kölcsönös simogatás és "gyömöszölés" volt. De micsoda simogatás! Belesimult az ölelésembe, odabújt a testemhez,, kissé kacérkodott is. A hatása is megvolt pillanatok alatt. Az együttlétünk alatt mindvégig készséges volt, minden "játékban" benne volt, természetesen AZT kivéve. Abszolut barátnő feeling, egy percig se éreztem, hogy "munkadarab" lennék

nagyon jó: 2db
(2021-03-05) : Miután az események visszafordíthatatlan sodrása túljutott a zeniten, aléltan, vigyorogva hevertem el az ágyon. De Aletta NEM hagyott lenyugodni! Kézzel-lábbal átkarolva feküdt mellém. Kérdezte, hogy megmaszírozzon-e, de a pózt, amibe így keveredtünk, semmire sem cseréltem volna akkor. Így “csak” az átélt élmény verbális feldolgozása és a már telefonból is sokszor hallott hangosan mosolygós beszélgetésben töltöttük az időt.

(2020-11-12) : A massz tehát a fent említett ágyon történt, közelebbről a ráterített törölközőkön, jó illatú krémmel, ami elsőre sem volt túl hideg. Immár melltartó nélkül (bugyi, combfix maradt, ez utóbbi végig) nagyon szakszerű, kellemesen erős gyúrás indult, közben beszélgettünk, kicsit akadozva még, mert olyan lassan oldódom, mint hideg vízben a só, vagy épp egy-egy erős nyomásnál elállt a lélegzetem. De ez is az a jófajta elállás, főleg a beállt vállamnak,

: 1db
(2021-02-05) : A masszázs az inkább kis beszélgetésbe és lágy simogatásokba bontakozott ki, így igazán masszázsról nem tudok nyilatkozni, de ez az én döntésem volt, nem is ezért járok ilyen helyekre, így egyáltalán nem bántam, hogy ezt a részt kihagytuk és egyben le is rövidítettük. Ismerkedésnek és egymás felfedezésének viszont tökéletes volt, nem mintha ráhangolódást igényelt volna a hölgy :