Freya Tantra erotikus masszázs

erotikus masszázs

Freya Tantra-

V.I.P hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-14 21:03:29

raynes71
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Freya Tantra reagálása

Kedves Raynes71!
Mindig minden vendégemet a legnagyobb tisztelettel, alázattal, odafigyeléssel és szeretettel szolgálok, ez alól te sem voltál kivétel. A szakszerűségemet lepontoztad, holott az igencsak kevés profi, képzett, valós szakmai tudással rendelkező masszőzök közé tartozom, akik valóban tanultak masszázst, szexualitást, energetikát, lingam masszázst (a férfi nemi szervének szakszerű kényeztetését). Neves hazai és külföldi oktatóktól, tantra mesterektől volt lehetőségem tanulni és a tanultakat hosszú évek tapasztalataival fejlesztettem tovább. A telefonban elmondtam az 1, másfél és 2 órás programok közti különbséget. Az 1 órásnál fél órát szánok a tested maszírozására, a szexuális energiáid felébresztésére és fél órát a férfiasságod kényeztetésére. Az 1 órás obciót te választottad! Úgy tapasztaltam, hogy azért az "időkorlátok" ellenére sikerült egy katartikus orgazmikus élményben részesíteni téged, a test nem tud hazundi, nekem elhiheted 😉
Parkolás: ha a budai várhoz jössz, kénytelen vagy 5 percet felfele sétálni, ez tény.
Higénia, fürdő: makulátlan tisztaság vár minden vendégemre, a fürdő kialakítása versenybe szállhatna bármelyik wellnes központtal (vendégek véleménye). Tusfürdőt a zuhanyzásod elött kaptál újat, miután jelezted hogy kevés van benne.
Amikor megérkeztél valóban kellet 5 percet várnod, én van hogy 15-20 percet várok vendégre, ha késik. Sajnos előfordul, emberek vagyunk egy anyagi (korlátokkal teli) világban. Minden időpontot úgy foglalok, hogy logisztikailag ne legyen fennakadás, sajnos az a kellemetlen helyzet állt fenn, hogy a társam vendége közlekedési korlátok miatt fél órát csúszott. Ezért kerültünk abba a helyzetbe, hogy a masszázs végén 10 percet kellett várnod a zuhanyzó használatára és további 5 percet, hogy a másik vendég a folyosón felvegye a cipőjét és kabátját majd elbúcsúzzon. Ez idő alatt én igyekeztem lekötni a figyelmedet egy baráti csevejjel hogy addig se unatkozz. A vendégeim nagy része 20-30percet is maradnak a program végén, hogy megosszák élményeiket, átbeszéljük a tapasztalásaikat.
Úgy tűnik te az a típus vagy, aki a negatív dolgokat hansúlyozza, a pozitív élmények háttérbe szorulnak. Az ilyen típusú személyiséget hívhák pesszimistának, ezen érdemes változtatni, csak egy jó tanács!
Minden jót!

Freya Tantra beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-15

Egyeztetés
Elérhető:
5
Par nappal elotte egyeztettunk. Aznap kert egy smst, irta hogy kesobb menjek. Amikor oda ertem szinten szolt hogy varni kell mert nem egyedul dolgozik a lakasban es logisztikai problemak adodtak.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
5
Elegge kalandos autoval kozlekedni a var kornyeken. Kisebb keresgeles utan talaltam parkolot, nemi gyaloglas utan meg is erkeztem.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A helyszin a celnak teljes mertekben megfelelt, a kornyezet kulturalt volt de szappan utantoltest kellet kernem a zuhanyzoban.
Freya Tantra külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Higiénia:
4
Arc:
4
Kepeknek megfelel, csinos, par evet biztos le tudna tagadni. Feszes test, hosszu labak. Igazi arckepet nem lattam a randi elott, de nem fogsz csalodni.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Tantra masszazst hirdet, es azt nagyon jol csinalta. Valtozo eroseggel es mindig a megfelelo helyen es idoben a kezei el el bandukoltak. Emlitette hogy 1 oraban nehez egy teljes tantra masszazst vegigfutni es igaza is van, de kihozta belole a maximumot. Vegig egy erotikus masszazs elmenyben volt reszem, nem egy sved masszazsbol indult a fordulas es levezetes,
Levezetés
Kézi kényeztetés:
4
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mivel a masszazs elso resze egy hosszu felvezetes volt ezert az egy oraban nem maradt tul sok ido egy nyujtot lingamra, persze egy parszor csucskozelben voltam es jatszott velem de itt ismet ido korlatba utkoztunk. A technikaja nagyon jo volt. Erti ami csinal.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Elozetes egyeztetes szerint

Rózsacsokor
egy órás randira 16, másfel órás randira 23, két órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Az egesz elmenyben a logisztoka es a kozos furdo / eloszoba okozta a legnagyobb kellemetlenseget. Ez nem az o hibaja, de nem csak a randi elott hanem utana is problemakba utkoztunk. 15 percig kellet varni a szobaban mielott a furdobe tudtam jutni, mivel az eloszobaban (konkretan az ajtonk elott) beszelgetett a masik vendeg kifele menet, de valahogy nem sikerult ot az ajton ki tessekelni. Ez eleg kellemtlen volt mind kettonk szamara de ismetlen ez nem az o hibaja, hanem akivel osztoznak a lakasban.
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Freya Tantra erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Yossarian2
Könyvet írhatna
2020-11-01 21:20:13
Freyánál már jártam, nem tapasztaltam semmi kellemetlenséget. A szakmai tudása is vitathatatlan.

2020-10-20 10:43:10
Fontos, lényeges információk vannak a beszámolóba, minden érdeklődő okulására. De a körítés, az annyira harmatos, hogy beszámolónak az írást nem nevezném.

2020-10-18 11:54:39
Szia mindenki mást figyel és tart fontosnak egy beszámolóban én például a helyszín, megközelítés, hölgy külsejének leírását, esetleg az összegzésben a hölgy hozzáállásáról ha van pár szó az sem hátrányos. Ami nagyon zavaró ebben a besziben, hogy a külső leírásakor hangsúlyozod, hogy nem fog csalódni az aki találkozik vele, de közben lepontozod.

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-18 01:55:08
Sajnálom, de ezzel a minden elemében rövidke, élménybeszámolóddal nem igazán tudok mit kezdeni.

Bubik
Friss újonc
2020-10-16 21:26:47
Unalmas,nem részletes,nagyon gyenge!!! Sokkal részletesebben kellett volna!!

FunkciókFreya Tantra legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2020-12-13) : Freya nekivetkőzött, és meleg olajjal nekiállt a szeánsznak. Akkurátusan átgyúrta a testemet, miközben nagyon kellemesen elbeszélgettünk, könnyen találtunk közös témát. Minden mozdulatán érezhető volt a szakértelem és a gyakorlat, ha nem beszélgetünk, jó eséllyel bele is aludtam volna, annyira jól esett az egész. Egy idő után már azért elkezdtem aggódni, hogy mi lesz az erotikával, ha ennyire beleállunk a masszázsba,

(2020-11-11) : A hátammal kezdte, volt fejmasszázs is, és a karokat is alaposan megmasszírozta, a tenyerem és az ujjaimat is beleértve. Minden mozdulatán érződött a maximális profizmus, egyszerre volt szakszerű és kellemesen kényeztető is. Sok masszőznél jártam már, de Freya abszolút top kategória. Nagyon tudja, hogy mi esik jól a másiknak, minden mozdulata tudatos, de ugyanakkor természetes. Megtalálja a bizsergető pontokat,

nagyon jó: 1db
(2020-11-04) : Én egy kifejezetten érzéki, lazítós, kényeztetőst kértem tőle elsőnek. Itt említeném meg, hogy Freya otthon van sokféle masszázstechnikában, évekig külföldön dolgozott masszőzként. Na de visszatérve, hasra feküdtem, és átadtam testemet egy varázslatos utazásra, amit Freya varázslatos kezei vezettek. A lábfejemtől a fejemig tartott ez az út, kis kitérőkkel, mellékutakkal, de folyamatosan egy boldogság felhőben.

: 1db
(2020-07-24) : Kellemes meleg olajjal dolgozott, kezei fokozatosan pásztázták testem hátsó részeit, hol kicsit erősebben, hol csak éppen érintve, de nagyon izgatóan. Egész testét hsználta, finoman mozgott rajtam, időnként a nyakam és a fejem is kapott egy kis törődést. Időnként visszaült a lábaimhoz és az erogénabb zónákat részesítette előnyben.