134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Mia szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Mia-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-14 15:31:08

szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mia beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-15

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Telefonon történt, majd VTR-en megerősítettem.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Corvin negyed, BKV és pár perc séta során simán elérhető. Könnyen megtalálható a ház is, lakás is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nem voltam még az új lakásban, az egy sarokra lévő régiben voltam törzsvendég. Nos nagyon kis korrekt lakás lett az új helyszín. Igényes, tiszta, modern. A szoba nagy részét a franciaágy foglalja el (más nem is nagyon kell :D), de persze van hova a göncöket is leszórni. Polc is van dekorációval, szóval nem puritán, teljesen otthonos. A fürdőszoba tágas, minden jóval felszerelt. Nincs hiány semmiből.
Mia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Sokan megénekelték már Miácska szépségét, nekem se véletlenül ő az örök favoritom és ehhez a személyisége is sokat hozzátesz.
Gyönyörű hosszú lobonc keretezi kis pofikáját, pajkos tekintete és huncut mosolya mindenkit hangulatba hoz. Karcsú kis nádszál ő, tökéletes kis kerek popsival és értő kezek által megmunkált cicikkel. Egy remek alakú fiatal lány, aki után tuti megfordulnak az utcán.

Action
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Régen voltam már Miánál és bár tartom a vírus miatti remete életet, de arra volt dolgom és nem bírtam megállni, hogy meg ne látogassam :)
Megérkezvén csókot váltottunk és bekísért a szobába. Kis csevej után megmutatta fürdőt, majd megtisztulva visszatértem hozzá. Hiányzott már nagyon, egyből szenvedélyes csókcsatába kezdtünk. Mia olyan barátnős érzést biztosít, amit szerintem kevés lánynál tapasztal az ember...
Ruháktól már megszabadulva ágyra dőltünk és folytattuk a csókolózást, egymás cirógatását. Ezt igen hosszan kiélveztük, húztuk egymást ameddig csak lehetett. Amikor már majd megőrültem gumit húztunk és végre Miácskába csusszantam. Hát igen, otthon vagyok - éreztem akkor :D Missziben szerettük egymást, finoman érzékien, csókolózva, hol gyorsítva, hol lassítva. Cirógatott, csókolt, húzott magába. Persze ilyen finomságot nem lehet végtelenségig bírni, a megfelelő pillanatban kapituláltam és engedtem, győzzön a testem. Összebújva maradtunk még egy darabig, hagyott lenyugodni.
Kis tisztogatás, majd összebújva, cirógatva beszélgettünk. Érdemes legalább másfél órára menni (én is így tettem most is), mert beszélgetni is lehet Miával, intelligens, kedves csaj...de ha csak szexelne az ember :D hát akkor se lesz üresjárat hosszabb randikon ;)
Idővel megszaporodtak a csókok, elkalandoztak a kezek és nekiláttunk a második felvonásnak. Munkaruhát öltöttem, majd ez a kis gyönyörűség nyeregbe pattant. Hát mit mondjak, látványra és érzésre sem kispályás élmény, többször lassításra kértem, mert hamar éreztem a végem. Idővel váltottunk és örömmel vette amikor javasoltam, hogy feküdjön a hasára és úgy folytassuk. Nagyon szeretem vele ezt a pózt (is). Jól tudja legeltetni az ember a szemét karcsú derekán, formás popsiján és így is jól hozzá lehet bújni, ha romantikázna az ember. Igyekeztem minél tovább húzni, mert nagyon finom vele a szex, de egyszer a másfél óra is lejár.
Mikor végeztünk, pihegve mellé heveredtem, picit még beszélgettünk, majd elmentünk letusolni.
Zuhanyzás, majd öltözés (azt már csak én :)) közben még beszélgettünk, majd megöleltem és búcsúcsókot váltottunk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre szoktam lerakni a kis borítékot, bár még sose kérte ezt külön. Az átlag alatt kicsivel kell számolni, egy átlagon felüli élményért. Klisés panel tudom, de nála ez valóban így van.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mia egy kis tünemény. Fiatal, szép és olyan habitusa van, hogy nehéz lehet vele nem megtalálni a közös hangot. Aki barátnős élményre vágyik a csodás szex mellett, az nem hogy jó helyen jár, de annak kötelező Miát meglátogatnia. Voltam már jó párszor, de még mindig remek hangulatban, vigyorogva távoztam. Testileg kifacsarva, lelkileg feltöltődve, ahogy azt kell.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-19 08:02:11
Mia annyira nagyszerű nő, hogy nehéz bármilyét kiemelni. Ő az akivel igazán lehet szeretkezni, szerelmeskedni..... és közben úgy ráeszmélni a világ szépségeire, ahogy most te tetted! Gratulálok!

oli66
Lelkes irogató
2020-10-15 16:29:48
Jó kis írás! Nincs bő lére eresztve, de mind információban mind hangulatában megfelelő alkotás.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-15 13:07:16
Ez az írás is Mia nagyszerű ségét szuletett igazolni. Gratulálok

FunkciókMia legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-08-14) : Az ágyra visszatérve remek francia következett zacsikat sem kihagyva, az irányításomnak sem ellenállva. Kértem üljön a számra, így próbáljak örömet szerezni neki. Szerintem jól esett neki. Ezután védőfelszerelés került rám és vad vágtába kezdett a kérésemre. Nem akartam így elmenni ezért misszibe fordultunk. Itt azért már toltam keményen, hol a nyakamban a lábaival, hol csókolózás közben.

(2020-04-12) : Ezután MIa megkérdezte, hogy visszonozhatja-e az előbbit. Kicsit természetesen duzzogtam, de végül megadtam magam. :D Imádtam, ahogy furulyázott rajtam, valamikor csak szájjal csinálta, valamikor az egyik kezével verte is közben vagy a zsákot ingerelte vele. Váltogatta a technikákat, ahogy épp jó volt nekem.

(2020-02-10) : Fantasztikus látvány, ahogy tövig eltűntet egy ilyen fiatal lány és közben mélyen a szemembe néz, olyan vizuális élmény amit sosem lehet elfelejteni. Hihetetlen tempót diktál ebben a pózban, hajol fölém, csókol vagy én játszom a cicikkel.

felejthetetlen: 19db
(2020-09-15) : Miától kaptam néhány csókot, közben kíváncsi kezével már nyakoncsípte a ficánkoló Kispajtit, megsimogatta a csatolt tartományt, és mellkasomat végig csókolva megérkezett a célterülethez. Lágyan megcsókolta bűntársam kobakját,végignyalogatta a rudat, majd lágyan ajkai közé eresztette vezéremet. Lassan, érzékien játszott foglyával

(2020-07-03) : A következő felvonás a trombita szólójával kezdődött, és mivel a páholyba szólt a jegyem (nagy tükör mellé) így a hölgy minden mozdulatát szemrevételezéssel ellenőriztem és nyugtáztam.

(2020-06-25) : De azért meghódítottam az ajkait. Nem annyira szereti mélyen, figyeltem őt, hogy hol a határ, meddig lehet "behatolni'. Aztán rövidesen gumit kértem és magam alá parancsoltam misszionáriusba.

nagyon jó: 19db
(2020-09-03) : A közös fürdővel indítottunk ami rendkívül jó felvezető. Kölcsönös tisztává varázsoltuk egymást, ami fokozta bennem a tüzet. Az ágyon már egy remek franciával indított, kevés kéz és sok nyál használatával. Jól reagált már múltkor is a nyelvem érintésére, ezért gondoltam egy kicsit benedvesítem. Olybá tűnt élvezte.

(2020-08-09) : Ezután kértem még fordított lovaglást, amire azt mondta azt nem csinálja valami jól, de én ezt nem így éreztem mert olyan jól ütemet talált egyre jobban belelovalva magát hogy majdnem így végzett ki főleg amikor felhúzta lábát és guggolva mozgott farkamon le föl miközben popsiját markolva húztam magamba. Éreztem közeleg a vég ezért tükörrel szemben ismét kutyusban folytattuk nagy lendülettel,

(2020-08-07) : Majd utána cseréltünk, én térdeltem az ágyon, ő meg szembe vele kezelésbe vette a kis főnököt. Kellemes volt, olykor mélyebbre is bevette, nem próbált kézzel erőltetni, így kértem is gumit, mert nem akartam, hogy ezzel legyen vége. Elsőnek szemből indítottunk, de a lábak fenn a magasban és így kezdtük a szexet. Jó érzés volt, ügyesen helyezkedett,

: 18db
(2020-06-04) : Ezzel elvoltam egy darabon, majd próbáltam csókot lopni vendéglátómtól, kevés sikerrel. Szerintem a szimpátia ekkor még nem alakult ki benne felém. Inkább csap az ajkunk ért össze, rendes nyelves csókot nem kaptam. Sebaj. Lejjebb vándoroltam, és franciáztam neki kicsit, ez láthatóan azért a kedvére való volt, de átütő sikert nem értem el.Nem húztam soká, átadtam a kezdeményezést neki, had mutassa be francia tudását.

(2020-05-19) : Amikor már úgy éreztem már teljesen ellazultam megfordultam és már rögtön franciázni kezdett közben folyton a szemembe nézett. Simogatta a zacsit is, cirógatta a heréket. Olyan élvezetet nyújtott, hogy azt hittem teli lövöm a száját,

(2020-03-04) : Ezután diszkréten test, és kézbeszéddel jeleztem, hogy leheveredhetnénk, úgy jobban hozzáférek az ikrekhez. Eddig is nyilvánvaló lehetett számára, hogy tetszenek a mellei, amit meg is jegyzett, hogy "csak nem mellmániás vagy?". Válaszolni nem volt időm, mert meg kellett a bimbókat ízlelnem. A bimbik jól reagálnak a nyelvcsapásokra, szépen lesmároltam mindkettőt. Közbe vissza-vissza tértem a szájához, mert azzal is nehezen teltem be.