Happy Fetish Kinga erotikus masszázs

erotikus masszázs

Happy Fetish Kinga-

V.I.P hirdető
81/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-14 13:41:10

blhtz
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Happy Fetish Kinga beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-15

Egyeztetés
Elérhető:
5
Az egyeztetés könnyen ment, ő vette fel a telefont. Megbeszéltük, hogy milyen lehetőségek vannak, nekem mire lenne igényem, és már egyeztettük is aznapra az időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, parkolással nem volt gond. A ház előtt volt is hely, így minden tökéletes volt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakás kis hangulatos lak. Az első szobában történt az esemény ami a bejárat mellett volt, vele szemben a zuhanyzó, szóval csak erről tudok írni. Ezekkel nem volt gond. Igényesen kialakított szoba, tiszta rendezett volt minden.
Happy Fetish Kinga külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Csodás testű hölgyemény. Képeken is látszik, hogy vékony hölgy, de tökéletesen áll minden rajta. Arcra más vártam, de nem kellett csalódnom. Csinos, helyes nő Kinga.

Erotikus masszázs
Erotika:
3
Hatékonyság:
3
Időráfordítás:
3
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
3
Miután megbeszéltük, hogy fétishszűz vagyok és rábízom magam teljesen, mondta, hogy kezdjünk egy kis masszázzsal a fétish rész előtt. Ez valóban egy gyors, csak átnyomkodós masszázs volt, de kellemes. Ekkor is már csak bugyi volt rajta, ami végig fent is maradt a program későbbi részén is.tetőtől talpig átmaszírozott, nem túl erősen, nagyjából szerintem negyed óra alatt. Ekkor következett, amit ki szerettem volna próbálni.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
4
Miután megfordulhattam, rögtön kikötözte a kezeim és lábaim, így már gyakorlatilag teljesen kiszolgáltatott helyzetben voltam, amit nem bántam. Miután mindenhol beolajozott és már én is hadrendbe álltam, egy herekötözéssel kezdődött, ami végig maradt is. Meglepően kellemes érzés így küzdeni az élvezés ellen :)
A sorrendet nem tudom, de volt minden, heretaposás, csapkodás, forró viasz, prosztata masszázs lágyan, és erősen is.
Ami a legjobban tetszett, amikor a combjai közé szorította a farkam, és úgy dolgozott rajta. Ott kis híján el is élveztem, amit rögtön érrzékelt, abbahagyta, és jól felpofozta a farkam, hogy lehiggadjon. Lehiggadt, így folytatódott a móka. Megintcsak néha kis viasz, néha kis herehúzás vagy masszázs. Az idő vége felé közeledve már átváltott teljesen kézi levezetésbe, ami egy kissé durvább prosztatamasszázzsal volt kiegészítve. Nekem az utóbbi annyira nem feküdt, a lágyabb jobban bejött, de kiváncsi voltam, így milyen lesz, ezért nem szóltam. Mindenesetre hatalmasat élveztem.
Ezután otthagyott kicsit kikötözve, kiment, majd pár perc múlva visszajött. levette a köteleket, leszedte a viaszt, és mehettem zuhanyozni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Telefonon megbeszéltek szerint minden a végén rendezve

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kellemes és érdekes tapasztalás volt. A fétish vonalnak nem minden része ragadott magával, de van olyan, ami eléggé bejött.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Happy Fetish Kinga erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Fejlődő rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.