Liza erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Liza-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-14 05:51:53

GaboG
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Liza reagálása

Drágám!

Köszönöm a beszámolodat. De egyáltalán nem szolgáltam rá. Adtam, amilyen vagyok. És ez már-már unalmas lesz Neked.

Csók.

Liza beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-16

Egyeztetés
Elérhető:
5
Egy közeli esemény és annak részemről halmozottan hátrányosokat is alulmúló kezelése miatt napi szintű kapcsolatban álltunk.
Így a kapcsolatfelvétel és egyeztetés könnyű és zökkenőmentes volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az augsburgi csatában vesztes egyik vezérünkről elnevezett tértől - ahol egyébként a metró is megáll - könnyed sétával néhány perc alatt elérhető a helyszín.
A keresztutcában pedig közvetlen közelben a BKK két kék és egy piros buszjárata is megáll. A házszám akkora, hogy valószínűleg a gyengén látók többsége is képes leolvasni.
Gépkocsival érkezőknek a helyzet nem túl rózsás de megoldható a parkolás. A parkolás fizetős és drága mint az a környéken megszokott.
Helyszín
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A cím egyértelmű Google barátunk telefonnal a kapuig visz. Az épület könnyen megtalálható, a házszám igen nagy.
A helyszín otthonosan berendezett. Mind az előszoba és mind a szoba jól el- és berendezett és nagyon kellemes hangulatot áraszt.
Az elengedhetetlen felszereléseken kívül asztalka szék és fotel, szobainas és komód is van akár egy normál szobában. A falakat képek is díszítik. Az előszobában és a szobában mécsesek világítanak.
Liza külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Beléptem az ajtón, amikor becsukódott mögöttem és megfordultam megpillantottam Lizát amint háttal az ajtónak állt.
Felnéztem rá és földbe gyökerezett a lábam!
Gyönyörű tekintettel nézett le rám, ajkának szép lágy ívét gyönyörűen kiemelte a vörös rúzs. Fel kellett rá néznem mert tündéri szép piros magassarkúban állt, lábain fekete combfix, testét egy pánt nélküli csipkés áttetsző hosszú ujjú de lefelé nem hosszú felső borította amely sejtelmesen látatta alatta megbúvó testét szép telt melleit. És csillogó, enyhén sminkelt szemeivel bűvölt.
Megszólalni se tudtam úgy meglepődtem. Valamit motyogtam de nem volt érthető. Kabátomat levettem majd utána próbáltam a vizes esernyőmet elhelyezni valahova, nem túl nagy sikerrel. A cipőm levétele is csak üggyel bajjal sikerült. Határozottan elbűvölt, megigézett.
Úgy terelgetett befelé a szobába mintha nem tudnám merre kell menni.
Nem újkeletű a kapcsolatunk de most olyan meglepetést okozott hogy valóban szóhoz sem tudtam jutni, kába voltam

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Mivel legutóbb a kényeztetés az idő rövidsége miatt elmaradt, most megfordult a sorrend
A masszázs ágyra fel feküdve, kaptam egy nagyon kellemes citromfüves relaxáló masszázst. A citromfű illata kellemesen terjengett miközben kitűnő masszőrnőm finoman dolgozott a hátamon. Masszázsát ugyanolyan részletesen és szakszerűen végezte mint azt már korábban is ecseteltem. Munkálkodása közben beszélgettünk saját magunk és a külvilág dolgairól. Ennek végeztével a fürdő felé vettem az irányt és onnan visszatérve felöltözve ért véget nagyszerű és élménydús látogatásom Lizánál.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A szobában mécsesek sora ontotta villódzó fényét, oldva a kinti szürkeség beáramló félhomályát.
Kábulatomat oldandó, ruházatom eltávolítása után a fürdő felé vettem az irányt.
A fürdőből visszatérve Liza a masszázspad szélén ült, kezeivel maga mögött támaszkodott és azzal a csodás tekintetével rám mosolygott.
Közelebb léptem, a lábát felemelte mintegy jelezve most én jövök. Tündéri vörös cipellőjét kezembe fogtam miközben csodáltam formás és izmos lábát és combját amelyeket gyönyörűen kiemelt a fekete harisnya. Először az egyik majd a másik cipőtől szabadítottam meg.
Eközben nyugtáztam amit eddigi révületemben csak sejtettem, ölét nem takarja semmi. Közelebb lépve megöleltem megcsókoltam, majd a harisnyát kezdtem lefejteni egyik és másik lábáról.
Liza lábának ujjaival megérintette a fejemet, fülemet, végighúzta mellemen hasamon majd meg birizgálta férfiasságom, aztán vissza. Majd következett másik lába ezzel is végig járt fejtetőtől az ölemig és vissza. Eközben fogtam másik lábfejét, majd mindkettőt és végigsimítottam bársonyosan sima combját, lábát. Végig játszottuk néhányszor ezt majd be férkőzve combjai közé megöleltem.
Átkulcsolt lábaival és így öleltük csókoltuk egymást, majd a fekete csipkés felsőre került sor amit finoman eltávolítottam és így egyformán érezhettük egymás testét. Előtte állva ő a masszázs padon ülve el játszogattunk egymással, finom érintések apró csókok ölelések közepette. Néhányszor eljutott fülemig is Liza, ahová egyszer kétszer úgy belecsókolt hogy majd a lábamig szaladt a kellemes borzongás. Mindezeket viszonoztam is, úgy éreztem sikerült hasonló hatást elérnem.
Játszadozásunkat idővel át helyeztük a tatamira. Egymás mellé heveredtünk és ott folytattuk ahol abbahagytuk. Lassan elkezdtem áthelyezni pozíciómat, és apró csókokat és puszikat lehelve testére Vénusz dombjához értem. Innen siklottam ölének völgyébe amit bejártam számmal a nyelvemmel, ujjaimmal. Eme kis barangolásom következtében gyönyörű vendéglátóm is túrázott a gyönyörök hegy vonulatain és feljutott a csúcsra.
Mellé helyezkedtem, megöleltem megsimogattam hogy segítsem visszatérését az alapokhoz.
Ölelkezős simogatós visszatérésünk után Liza kis meglepetés játékot talált ki nekem.
Egy tablet került kezembe amin a bébiszitter kezdi kényeztetni az apukát. És Liza megeleveníti a történetet: Játszadozásunk közepette egyre jobban birtokba vette és uralta altestem, kisajátította szerszámom. Innentől kezdve a dolgok irányítása a kezébe került, és puha finom szájacskája átvette a hatalmat felettem, kezemből kihullt a játékszer és én is eljutottam hamarosan a gyönyörök hegyének csúcsára.
El időztem ott egy kicsit, majd Liza teste kezdett csúszni rajtam felfelé. Finom telt selymesen simogató cicijei végig siklottak combomon, ölemen egész fentig, hogy ott meg ízleljem, meg csókolgassam őket.
Mellém heveredett, átöleltük egymást és egy kis kölcsönös kedveskedés után egy lazító nyugtató masszázsra invitált Liza
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mostani látogatásom egyedi volt, ennek megfelelően egyedi kalkuláció alapján történt megegyezésünk. Nekem kedvez

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Visszatérő vendége vagyok Lizának. Nagyon nagyra értékelem masszázs tudását és annak gyakorlati kivitelezését, és nem alaptalanul pusztán elfogultságból hanem mert sajnos hosszú évekre- évtizedre visszamenőleg van tapasztalatom.
De most olyan erotikus képzést kaptam tőle, ami örök élményként raktározódik el tudatomban. Retinámba és agyamba is beleégett néhány kép.
Csodálatos élményben volt részem a szó valódi értelmében el lettem varázsolva. Most a masszázs levezető relaxáló funkciót töltött be. És ez most így volt a helyén, így volt jó.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-16 20:51:26
Az írásod tartalma jól részletezetten mutatja be amiket tapasztaltál, megéltél. A sok bemutató közül, a mostani volt számomra igazán "fogyasztható" egy kis kiegészítéssel.
Az összkép fejezetben kiemelted partnered masszázstudását, hogy mennyire nagyszerű személyisége van, csak azok tudhatják, akik megfordultak kezecskéi között és figyelmesen elolvasták írásaid tartalmát.

2020-10-16 17:00:17
Ez a találkozó új magasabb szintű élményeket nyújtott mindkettőnknek.
Sajnálom, hogy neked nem jött át.

2020-10-16 16:52:53
Köszönöm Drága!
😘😘😘

2020-10-16 16:22:25
Drágám. Nekem az a hihetetlen, hogy volt egy 10 hónapos, viszonylag rendszeres kapcsolatunk. Sokkal több, mint amiről írás született. Átlag havi 6 alkalom...
Valamit korábban eltolt az értékelésnél, azt próbáltam úgy helyrehozni, hogy kapott egy nagyon nem sablonos programot a drága, hogy hátha ezáltal visszacsúszik minden a normál kerélvágásba.
De valóban. Szíved joga egy "összeszokott" páros néha megírt sztoriját átlagosra ítélned. Az a trendi, hogy "virágról virágra". Nem leragadni egy csajnál. Sem privát, sem az erotikus oldalon...

2020-10-16 15:54:12
Ha jól látom,itt az utolsó három értékelést Te írtad.... Így szerintem picit hiteltelen az Istennő minősítés,ezért adtam csak átlagosra.

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2021-03-23) : Így még egy picit ölelkeztünk, majd mielőtt elvesztettem volna a fejemet, gyorsan hasra vágtam magam a masszázspadon. Jeleztem hogy a hátam ami kivan, és nagyrészt a hátamon is dolgozott, nagyjából a hát-láb-hát útvonalon. A masszázs nem szétszedős volt, inkább kellemes relax, közben pedig jól megbeszéltük kivel mi a helyzet, legnagyobb örömömre a vírus helyzetet nem érintve (mindenhol ez van, és tudom hogy helyzet van, de jó egy órára nem ezzel foglalkozni).

(2020-10-30) : A két lány kezei tökéletes szinkronban mozogtak és a meleg olajtól csúsztak, mint szánkó a friss hóban. A hátam, lapickám vállam, gyúrásával kezdődött a program. Liza tanulmányait jól kamatoztatta, mert tökéletes érzékkel tapintott rá a problémás pontokra, mit Samantha ügyesen szinte észrevehetetlen késéssel utánzott le.

(2020-10-26) : Liza megkezdte masszírozásomat, olaj került hátamra és elkezdett dolgozni keze. Nem először voltam így most valahogy azért egész másnak éreztem. Finomak voltak az érintései, de valahogy jobban csiklandoztak, érzékibbnek tűntek. Kezei a hátamról fel szaladtak a nyakamig, finoman körbe érintették, meg birizgálva közben fülcimpámat is. Gördültek az ujjak, az ököl a gerincem mentén, le siklott keze egész a lábaim közé finom érintések, benyúlások közepette.

felejthetetlen: 14db
(2020-12-21) : Fürdés után Liza is ledobta ruháit egy kicsit ölelkeztünk majd célba vettem a tatamit olajjal kezdett masszírozni először a hátamat majd lejjebb folytatta közben beszélgettünk elmondta,hogy most végzi a gyógymasször tanfolyamot éreztem is,minden mozdulatán,hogy nagyon profin csinálja a maszírozást mindehol jól ellazította a bemerevedett izmokat.

(2020-10-07) : A négy kacsó innentől kezdve nem siklott vagy csúszott hanem ragadt. A kezek mozgása megváltozott, pontokban érintettek és elemelkedtek, tenyérrel és zárt ujjakkal határozottan megnyomták testem majd elemelték kezüket. Ennek hatására szinte elemelték bőrömet, olyan érzést keltve mintha ragasztószalagot húznának le rólam.

(2020-07-25) : A hátam és a lapockám környékének alapos átdolgozása után Liza fejem elé került és a nyakam és a vállam masszírozásába kezdett. Fejemet kissé megemelve szemem előtt ringatózó mellek jelentek meg.

nagyon jó: 14db
(2021-01-19) : A kényeztetéssel kezdtünk, pontosabban kértem, hoyg először ő feküdjön le, én pedig kényeztettem. Finom puszikkal és érintésekkel végig pásztáztam a testét. A barlang bejáratánál megbolondítottam a kapuőrt finom simogatással, erre betessékelt az ajtón és kérte, könyörögte a folytatást. Végül úgy megérkeztem, hogy Liza el is ment... :-)

(2020-10-11) : A hátamat érintő keze valami hihetetlen simasággal futott végig a hátamon. Könnyedén siklottak kezei a hátamon, vállamon valami leírhatatlan finomsággal, elképzelhetetlen érintéssel. Mondhatnám, hogy beleborzongtam de nem! Valami olyan könnyeden siklottak kezei amely már majdnem földöntúli érintésnek tűnt. Elképzelhetetlen simaság és finomság keveréke, valami csodás érzés!

(2020-06-23) : A masszázspad helyett a széken foglaltam helyet, és Liza rendkívül kezdeményező ügyes keze a vállamat vette kezelésbe. Finom illatos krémet kent vállamra így masszírozta. Egy idő után kezdtem ellazulni és a nyugalmi helyzetben érzett enyhe sajgó fájdalom is csitult majd szűnni kezdet.

: 13db
(2020-10-18) : Most is mint korábban olajat használt és a hátamat kezdte először kezelésbe venni, haladt a gerincem mellett fel és le, és oldalra ahogy azt a szakmaisága megkívánja. Kértem, hogy a vállam külön is kapjon egy kicsit nagyobb figyelmet. Liza megnyugtatott tudja hol van az a gyenge pont amire figyelnie kell.

(2020-06-01) : Már korábban is említettem hogy igen sok masszőr keze alatt megfordultam, de még az általam vélt legjobbak sem mérhetők Liza masszázsához, masszázsa alapos és határozott, érintése simogató de erőteljes és kifejezetten gyógyító. Végighaladt gerincem mentén, deréktájt, majd nyakamtól kezdve a neuralgikus részek kezelésével foglalkozott.

(2020-05-30) : A masszázs az nekem az a kategória volt ami pont jó. Nem túl erős és nem túl gyenge azaz éppen nyöszörgős. A mód a típus a hossza minden teljesen jó.