93
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
H_Tamina erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

H_Tamina-

V.I.P hirdető
90/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-14 05:51:36

niemandino
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

H_Tamina beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
H_Taminát rögtön kiszúrtam, amikor néhány nappal ezelőtt megjelent az adatlapja. Arcos képekkel hírdet. Nagyon szép lány, remek kûlső adottságokkal:)
Úgy látom a Heaven masszázs szalon, megint nagyon jól igazolt! Tegnap volt egy kis szabadidőm, gondoltam meglátogatom.
Telefonon egyeztettünk, könnyű volt elérni, ő vette fel, s rendkívül kedves, közvetlen stílusban ismertette a lehetőségeket.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Pest egyik legelegánsabb, legkultúráltabb, építészetileg is különleges új városrésze a Corvin negyed. Itt található a szalon ahol Tamina rendel.
Ide könnyű idetalálni. A címet is nagyon könnyű megtalálni a sétány elején. Én kocsival mentem. Parkolni a Corvin Pláza óriási mélygarázsában könnyen lehet. Természetesen fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nos, ahogyan azt előzőekben írtam, nemrég épült, modern, igazán nyugati stílusú városrész. Szép modern lakásokkal. Az egyik ilyen lakás igazán színvonalas és stílusos szalonnak berendezve! Az angyalok szárnyait követve jutsz be a menyország (;Heaven) kapuján!
Miután már voltam itt, tudom, hogy több szoba van. Tamina most az egyik legszebb “baldachinos” masszázs tatamival felszerelt szobába vezetett. Nagyon stílusosan az angyalkák.mindenhol visszaköszöntek, köztük egy élő angyalkával. Ez volt Tamina!
Fürdő is első osztályú! Látszik, hogy nagyon ügyelnek a higéniára, tisztaságra. Ide enben a korona ( meg ki tudja milyen) vírusos világban is nyugodtan elmehet e felüdülésre vágyó férfi nép.
Nem szoktam a szeanszok helyszineivel ennyit foglalkozni, de most ebben a járvány veszélyes világban igazából egy ilyen szalonban érezheti biztonságban magát a kuncsaft, ahol a megfelelő hangulatú szentély kialakitása mellett a higéniára is sokkal jobban ügyelnek! Taminától azt hallotta, hogy itt a lányokat rendszeresen tesztelik:)
H_Tamina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ahogyan irtam, Tamina arcos képpel hírdet, így nagy meglepetésre nem számítottam. De azért ebben a retusálós világban, azert mindig óvatos optimizmussal csengetek be.
Nos, az első benyomás már tökéletesen megnyugtatott. Semmi retus! Egy igazan szép arcú, bájos mosolyú, közvetlen stílusú lány nyitott ajtót, s vezetett a szobába. Vékony, de nagyon formás alkat, s már így a remek fehérnemű csodán keresztül is láthatóan szép, formás, közepestől nagyobb cickókkal.
Menyugodtam, jó döntést hoztam:) Tamina a szobában a tőle már a telefonban is hallott nagyon kedves, közvetlen stílusában ujra ismertette a várhatóegy órás programot, majd megmutatta, hol szabadulhatok meg az “út porától”

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
A szobába visszatérve Tamina már kedves mosollyal invitált a masszázs tatamira. A falon megfelelően elhelyezett tükörből láthattam, hogy közben megszabadult a meltartó csodától, s a lélegzetem is elakadt. Igazán remek formájú cickók kerültek napvilágra, ami plasztikai sebeszeti rásegítéssel is természetesn hatású, s nagyon illik Tamina vékony alkatához!. S ez a remekmű hála istennek a csúszka masszázs során igazán főszerepet kapott őrjítően kellemes érzés volt mikor ezek a csodák bebarangolták testem minden prcikáját hátul, s elől.
Persze nem egyből ezzel indult kéjes utazásom a gyönyör országútján. Tamina először tanult masszázs tudását csillogtatta meg a bokámtól a nyakszirtemig terjedően. Közepes erősséggel, de igen alaposan megdolgozott minden fáradt, néhol becsomósodott izom csoportomat a vége felé egyre több erotikus benyülással szinezett mozdulatokkal. Érződőt a munkálkodásán, hogy szeret és örömmel masszíroz.
Közben remek társalkodó partnerként beszélgetve kielegítette szellemi felfrissülés iránti vágyamat is. Amely közben elhangzott a várva várt “megfordulhatsz, ha szeretnél” gyengéd invitálás! Hát persze, hogy szerettem!
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
5
A kényeztetési fázis, mar a fordulás előtt elkezdődőt, amikor is Tamina az önzetlen segítségemmel beolajozott testével, külön figyelmet fordítva a cickókra elóször vadmacskasan hozzámbújva végig csuszkazta a hátamat, posimat, combjaimat, majd a fordulás után előről is minden porcikámat. Kiemelt figyelmet fordítva az akkorra már igencsak érdeklődő farkamra. Igazan mámorító erzés volt amikor a rudazatom a formas es rugalmas cickók között szánkazott, le sf el, aztan oldalra. A legjobban az tetszett, hogy ezek a játékos cici csodák csúszka közben többször a számba tévedtek. Nekem sem kellett több, nyaltam faltam őket ahol értem, ahol értem, s közben kezeim formás popsijan kalandoztak.
Tamina ezt a fantasztikus músort is tudta fokozni azzal, ahogyan a puncijat is bevetette a csuszka masszázs megkoronázására.
Ilyen alapos felvezetés után szép lassan, de biztosan áthelyezte a hangsúlyt a lingam elemekre. Nos Tamina tudásat ebben csillogtatta meg igazán. Fantasztikusan megkomponált mozdulataival, csavarásokkal, megfelelő pontok stimulálásával nagyon sokáig a csúcson tartva vezetet vegig a menyország összes kéjes érzés kavalkádján, hogy aztán a vegen egy fantasztikus orgazmusban elrepülve oldodjon bennem fel minden addig felhalmozott feszültség.
Tamina oly figyelmeslingam tündér, hogy még arra is ügyelt, hogy a menyországból szép lassan ereszkedjek alá, a mámorból úgyes simogatásokkal, lüktető farkam lenyugtatásával hozott vissza a való világba.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás az előre megbeszéltek szerint nagyon korrekt volt. A szolgáltatas sznvonalahoz mérten alacsony szamú rózsaszálat a szeansz végén diszkréten egy asztalkara helyeztem. Pesti átlag egy átlagon felüli élményért!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Barátaim sokszor megkérdezik, miért szeretek én lingam masszázsra járni, mikor ott vannak a remek szexpartnerek is? Nos ezért, amit Taminatól is kaptam, az nem egyszerűen szex az tömény a szó legnemesebb értelmében vett erotika. Tamina ebben a csúcs minőséget prezentálta!
Most azért értékelem “csak” felejthetetlen kategóriába, mert bizonyosan vissza megyek meg hozzá, hogy istennős beszámolót is írhassak róla!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés H_Tamina erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-15 07:40:59
Köszönöm szépen hogy első ként adtál hírt a holgy nagyszerű ségéről.

FunkciókH_Tamina legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.