4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
Szöszike szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Szöszike-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-13 18:25:03

geronimo19
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szöszike beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-13

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Szinte napi kapcsolatban vagyunk,így nem nehéz vele egyeztetnem.Reggel küldtem üzenetet,és már jött is a válasz.Nem tudtam pontosan mikor végzek,így abban maradtunk,hogy később jelzem.Később már hívtam is ,és kaptam is az időpontot.Küldtem a VTR-t,amit rögtön visszaigazolt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyű megközelíteni,a Duna plázától nem messze.A metrótól 5-6 perc séta.Autóval pedig könnyen tudsz parkolni a közelben is.A VTR-en pontos címet küld,a bejutás könnyű.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű liftes ház.Előtér ,szemben vele a fürdő.Balra a nappali benne egy kis konyha ,és a szobába is innen lehet bejutni.Igaz az akció a nappaliban történik.Az elmúlt időszakban a kanapé átkerült az asztal mellé,így picit nyitottabbnak tünik a tér.A fürdőben kád plusz zuhanyfüggöny.A mosdó mellett fertőtlenítő kéztörlővel.szájvíz,fogkrém,poharak,fogkefe.
Szöszike külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Sok képe van fen,és arcos is.Nincs csalódás az kapod amit ott látsz.Egy gyönyörű ,kedves lányt.Fekete selyem köntöst viselt ,ami lazán volt csak megkötve így gyönyörű melleit félig-meddig szabadon hagyta.Bámészkodhattam,pláne hogy miután beléptem és az ajtó becsukódott mögöttem kioldoztam az övét is.Fekete teljesen átlátszó bugyit viselt,és láttam finom ,dombos punciját.Tökéletes farok állító viselet egy légyotthoz.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Miután beléptem.kaptam egy puszit .Nem tudtam megállni és a köntös övét kioldva széthúztam.Gyönyörködtem az alakjában.Kedvesen beinvitált egy kézfertőtlenítésre.A fürdőben van rá lehetőség.Megtörtént és már egymáshoz simulva csókolóztunk is.Levetkőztem,és irány a fürdő.Tisztálkodás,és siettem Szöszihez.Odaléptem hozzá,és kihámoztam a köntösből.Csókolózni kezdtünk,majd végig pusziltam a felső testét.Felkaptam és az ágyra fektettem.A bugyit lehúztam róla ,és bele nyaltam a puncijába.Kéjesen felnyögött,s máris folytattam tovább.Óvatosan kezdtem,puszilgatva majd hosszában végig nyalva a punciját.Szöszi a lábát jobban széttárta,a csipőjét megemelte ,hogy jobban hozzá férjek.Elértem mindent ,ami szem szájnak ingere.Igyekeztem nagyon,és siker koronázta munkámat.Miután lenyugodott,helyet cseréltünk.A lábaim közé fészkelte magát ,és félig merev farkam vette a szájába.Moziztam egy kicsit,mikor kemény lettem kértem dőljön picit előre.Úgy helyezkedett hogy a mellei közé férkőzzek a farkammal.Oldalról tartva a gyönyörű ikreket ,máris mozogni kezdtem.Időnként Szöszi a farkam szopta,igy sikosított.Gumit kértem,és Szöszike belém ült.Mozogni kezdett,egyre nagyobb ütemben.Egyre jobban szellemült át az arca,és egyre jobban élvezte.Le húztam magamhoz ,és csókolózni kezdtünk.Így rám hárult a feladat ,én toltam neki felfelé.A szánk nem igen akart elszakadni egymástól,éreztem Szöszi élvezi.Majd kisvártatva súgta gyere hátulról.A kanapé szélére húzódott ,úgy hogy én állva kényelmesen hozzá férjek.A farkam beigazítva betoltam a kelyhébe.A csípőjét fogva dugni kezdtem.Kemény kerek popsija van,csattogott is rendesen.Ahogy toltam neki ,ő sem maradt mozdulatlan.Nagyon jó volt,viszont a szájában akartam végezni.Az ágy szélére ült és a gumit levéve bekapott.Toltam még egy párat és a szájában végeztem.Takarítás ,és kis szieszta .Kávézás és kis masszírozás.Ahogy a hátamon feküdtem Szöszi lehajolt a farkamhoz és bekapta.Lágyan kényeztette.Bekeményedtem és Szöszi nyelve ott körözött a makkom körül.Oda húztam magamhoz és 69-be fordultunk.Nyaltam,és nedvesedett rendesen.Gumit kértem ,amit felhelyezett.Előre csúszott ,és belém ült újra,csak háttal nekem.Előre dőlve rázni kezdte a popsiját.Brutál jó popsija van,és a puncija ahogy csúszkál a farkamon.WOOOW.Ahogy előre volt dőlve megemeltem a popsiját ,igy doggyba került.Mögé térdeltem,és már toltam is neki.Elfáradtam ,és a bal oldalamra feküdtem.Szöszi háttal nekem simult hozzám.a popsija a farkamhoz ért A fobb lábát megemelve a punijáhiz igazította az ezredest.Én tartottam tovább a lábát,és egy határozott mozdulattal dugni kezdtem.Néha össze ért azt ajkunk és csókolóztunk.Elkapott a vágy,és rá fordultam Szöszikére.Missziben folytattuk,ahogy toltam neki egyre jobban szorított ,húzott magához.Tettem pár mozdulatot ,és elröppent .Viszont én is követtem szinte rögtön.Tusolás ,és eltávoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Két extrája van,az egyiket vettem igénybe a natúr franciát szájba.Amúgy a Pesti átlag.Utólag átadva,mint mindig.Teljesen korrekt.

Rózsacsokor
egy órás randira 25, másfel órás randira 35, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon szomorú leszek ,ha befejezi mit ahogy az oldalán olvasható.Egy korrekt ,jó szolgáltatót veszítek el.Nem is tudom mióta ismerjük egymást.Viszont sok sikert kívánok neki.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szöszike szexpartner beszámolójáról

A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókSzöszike legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-03-15) : Szopni kezdte finoman,érzékien ahogy csak ő tudja.Egyre vehemensebben szopta az ezredest,megfogtam a fejét és tolni kezdtem neki.Elért a vég és belerobbantam a szájába.Tisztálkodás után segítettem neki a masszázságyat felállítani.Hasra fektetett és elkezdett át gyúrni.Olajat öntött a kezére és a nyakamtól lefelé haladva bele gyúrta a bőrömbe. Minden izmot meggyúrt a hátamon,majd a combom s a vádlim következett.

(2021-01-07) : Aki járt már Szöszinél az tudja milyen jó technikával franciázik.Mielőtt végem lett volna szóltam Szöszikének és a padról felállva elém gugolt.Bekapott,és tovább szopta a farkam.Mielőtt elmentem volna jeleztem neki,és verni kezdte a farkam.pár húzás és a cicijére spicceltem.Törölközés után alkoholmentes pezsgőt bontottunk

(2020-05-24) : Törölközés ,és benn az ágyon 69-be fordultunk.Szöszi rábukott az ezredesre és finom érzéki franciában részesített.Ráérősen csókolta,puszilgatta bekapta a farkam

felejthetetlen: 2db
(2020-07-12) : Erőteljesen betoltam,és Szöszi kéjesen nyögve fogadta.Keményen toltam ,Szöszike át véve a ritmust élvezte.Ahogy toltam neki ,szép mellei le-föl mozogtak.Fel álltam,gumit le.Szöszi újra bekapott

(2019-10-29) : Ő igazodott én letéptem a gumit magamról (azt sem tudom hová lett ez a gumi, olyan diszkréten tüntette el) Itt megmutatta, hogy tud ő nem csak lágyan bánni a szerszámmal, tudja a végére erősebb, gyorsabb kényeztetés dukál.

nagyon jó: 6db
(2021-02-23) : Olyan önkívületbe kergetett bájos partnernőm, hogy komolyan eljátszadoztam a gondolattal, hogy minél gyorsabban elengedem a gyerekeket, hadd szaladjanak Szöszike szájába és akkor még kellő idő fog rendelkezésre állni egy alapos szexhez is. Dilemmámat megosztottam kedves partnernőmmel is és nem ellenkezett, sőőőt, azonnal felkészült a gyereksereg szemből, ágy mellett állva szájban fogadására...

(2020-06-27) : Szöszike egyre lejjebb hajolt ahogy a testemet puszilta. Majd előttem térdel a puha szőnyegen. Szájában van férfiasságom. Nyelvével kényeztet de nem feledi a golyóimat sem.

(2020-04-26) : Kérésemre gumiban franciázott,szuper jól,érzékien csinálta. Aztán én nyaltam ki alaposan a punciját,amit kéjesen mosolyogva jó néven vesz.

: 8db
(2021-02-18) : Szeretem Szöszi technikáját, nem durván, kimondottan játékosan, a nyelvével játszva 'kínoz', aminek egy idő után egy csípődobással vetek véget, aminek végeredményeképpen az ágyban landoltunk. Itt már igazi csókokat is bevetettünk, majd elkezdtem foglalkozni kézzel, majd szájjal az ikrekkel. Mivel kiszúrtam, hogy kebelszexe is vállal, megkértem, mutassa meg ezen tudományát.

(2020-11-10) : kaptam egy igen kellemes francia leckét. Mellém térdelve úgy, hogy elérhető közelségben legyen a teste dolgozott az ékszeren. Nagyon jó technikája van, rendesen használja a nyelvét francia közben a makk izgatására. Persze nem így akartam végezni, legalábbis amíg nem voltam benne. Szóval miután kellőképpen harckészültségbe kerültem, megegyeztünk, hogy jöhet a gumi. Kezdésként Szöszike ült bele a szerszámba és így mozogtunk együtt,

(2020-07-07) : Ő sem tétlenkedet, szerencsére nem mohón s pornos franciába kezdett hanem lágyan, finoman s érzékien kezdett neki a velem egykorú kényeztetésébe