2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Szöszike szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Szöszike-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-13 18:25:03

geronimo19
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szöszike beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Szinte napi kapcsolatban vagyunk,így nem nehéz vele egyeztetnem.Reggel küldtem üzenetet,és már jött is a válasz.Nem tudtam pontosan mikor végzek,így abban maradtunk,hogy később jelzem.Később már hívtam is ,és kaptam is az időpontot.Küldtem a VTR-t,amit rögtön visszaigazolt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyű megközelíteni,a Duna plázától nem messze.A metrótól 5-6 perc séta.Autóval pedig könnyen tudsz parkolni a közelben is.A VTR-en pontos címet küld,a bejutás könnyű.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű liftes ház.Előtér ,szemben vele a fürdő.Balra a nappali benne egy kis konyha ,és a szobába is innen lehet bejutni.Igaz az akció a nappaliban történik.Az elmúlt időszakban a kanapé átkerült az asztal mellé,így picit nyitottabbnak tünik a tér.A fürdőben kád plusz zuhanyfüggöny.A mosdó mellett fertőtlenítő kéztörlővel.szájvíz,fogkrém,poharak,fogkefe.
Szöszike külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Sok képe van fen,és arcos is.Nincs csalódás az kapod amit ott látsz.Egy gyönyörű ,kedves lányt.Fekete selyem köntöst viselt ,ami lazán volt csak megkötve így gyönyörű melleit félig-meddig szabadon hagyta.Bámészkodhattam,pláne hogy miután beléptem és az ajtó becsukódott mögöttem kioldoztam az övét is.Fekete teljesen átlátszó bugyit viselt,és láttam finom ,dombos punciját.Tökéletes farok állító viselet egy légyotthoz.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
5
Miután beléptem.kaptam egy puszit .Nem tudtam megállni és a köntös övét kioldva széthúztam.Gyönyörködtem az alakjában.Kedvesen beinvitált egy kézfertőtlenítésre.A fürdőben van rá lehetőség.Megtörtént és már egymáshoz simulva csókolóztunk is.Levetkőztem,és irány a fürdő.Tisztálkodás,és siettem Szöszihez.Odaléptem hozzá,és kihámoztam a köntösből.Csókolózni kezdtünk,majd végig pusziltam a felső testét.Felkaptam és az ágyra fektettem.A bugyit lehúztam róla ,és bele nyaltam a puncijába.Kéjesen felnyögött,s máris folytattam tovább.Óvatosan kezdtem,puszilgatva majd hosszában végig nyalva a punciját.Szöszi a lábát jobban széttárta,a csipőjét megemelte ,hogy jobban hozzá férjek.Elértem mindent ,ami szem szájnak ingere.Igyekeztem nagyon,és siker koronázta munkámat.Miután lenyugodott,helyet cseréltünk.A lábaim közé fészkelte magát ,és félig merev farkam vette a szájába.Moziztam egy kicsit,mikor kemény lettem kértem dőljön picit előre.Úgy helyezkedett hogy a mellei közé férkőzzek a farkammal.Oldalról tartva a gyönyörű ikreket ,máris mozogni kezdtem.Időnként Szöszi a farkam szopta,igy sikosított.Gumit kértem,és Szöszike belém ült.Mozogni kezdett,egyre nagyobb ütemben.Egyre jobban szellemült át az arca,és egyre jobban élvezte.Le húztam magamhoz ,és csókolózni kezdtünk.Így rám hárult a feladat ,én toltam neki felfelé.A szánk nem igen akart elszakadni egymástól,éreztem Szöszi élvezi.Majd kisvártatva súgta gyere hátulról.A kanapé szélére húzódott ,úgy hogy én állva kényelmesen hozzá férjek.A farkam beigazítva betoltam a kelyhébe.A csípőjét fogva dugni kezdtem.Kemény kerek popsija van,csattogott is rendesen.Ahogy toltam neki ,ő sem maradt mozdulatlan.Nagyon jó volt,viszont a szájában akartam végezni.Az ágy szélére ült és a gumit levéve bekapott.Toltam még egy párat és a szájában végeztem.Takarítás ,és kis szieszta .Kávézás és kis masszírozás.Ahogy a hátamon feküdtem Szöszi lehajolt a farkamhoz és bekapta.Lágyan kényeztette.Bekeményedtem és Szöszi nyelve ott körözött a makkom körül.Oda húztam magamhoz és 69-be fordultunk.Nyaltam,és nedvesedett rendesen.Gumit kértem ,amit felhelyezett.Előre csúszott ,és belém ült újra,csak háttal nekem.Előre dőlve rázni kezdte a popsiját.Brutál jó popsija van,és a puncija ahogy csúszkál a farkamon.WOOOW.Ahogy előre volt dőlve megemeltem a popsiját ,igy doggyba került.Mögé térdeltem,és már toltam is neki.Elfáradtam ,és a bal oldalamra feküdtem.Szöszi háttal nekem simult hozzám.a popsija a farkamhoz ért A fobb lábát megemelve a punijáhiz igazította az ezredest.Én tartottam tovább a lábát,és egy határozott mozdulattal dugni kezdtem.Néha össze ért azt ajkunk és csókolóztunk.Elkapott a vágy,és rá fordultam Szöszikére.Missziben folytattuk,ahogy toltam neki egyre jobban szorított ,húzott magához.Tettem pár mozdulatot ,és elröppent .Viszont én is követtem szinte rögtön.Tusolás ,és eltávoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Két extrája van,az egyiket vettem igénybe a natúr franciát szájba.Amúgy a Pesti átlag.Utólag átadva,mint mindig.Teljesen korrekt.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 35, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon szomorú leszek ,ha befejezi mit ahogy az oldalán olvasható.Egy korrekt ,jó szolgáltatót veszítek el.Nem is tudom mióta ismerjük egymást.Viszont sok sikert kívánok neki.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szöszike szexpartner beszámolójáról

A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókSzöszike legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2020-07-12) : Erőteljesen betoltam,és Szöszi kéjesen nyögve fogadta.Keményen toltam ,Szöszike át véve a ritmust élvezte.Ahogy toltam neki ,szép mellei le-föl mozogtak.Fel álltam,gumit le.Szöszi újra bekapott

(2020-05-24) : Törölközés ,és benn az ágyon 69-be fordultunk.Szöszi rábukott az ezredesre és finom érzéki franciában részesített.Ráérősen csókolta,puszilgatta bekapta a farkam

(2019-10-29) : Ő igazodott én letéptem a gumit magamról (azt sem tudom hová lett ez a gumi, olyan diszkréten tüntette el) Itt megmutatta, hogy tud ő nem csak lágyan bánni a szerszámmal, tudja a végére erősebb, gyorsabb kényeztetés dukál.

nagyon jó: 4db
(2020-04-26) : Kérésemre gumiban franciázott,szuper jól,érzékien csinálta. Aztán én nyaltam ki alaposan a punciját,amit kéjesen mosolyogva jó néven vesz.

(2020-04-20) : Gumit kértem és hanyatfekve vártam, hogy meglovagoljon. Imádom nézni ahogy rajtam ugrálva fel le járnak a cicik. Pár pillanat múlva megfordultunk.

(2019-11-02) : Szimpátia megvolt már az első pillanatban, nyelves csókokat váltottunk, amit finoman és érzékien művel. Elkezdte csókolni a nyakamat, testemet, haladva lefelé, majd bekapott. Olyan technikával dolgozik, ami minden igényt kielégít, nem vad, inkább elképesztően technikás... Utána az ágyra kerúltünk és én is kényeztetni akartam.

: 7db
(2020-07-07) : Ő sem tétlenkedet, szerencsére nem mohón s pornos franciába kezdett hanem lágyan, finoman s érzékien kezdett neki a velem egykorú kényeztetésébe

(2020-06-27) : Szöszike egyre lejjebb hajolt ahogy a testemet puszilta. Majd előttem térdel a puha szőnyegen. Szájában van férfiasságom. Nyelvével kényeztet de nem feledi a golyóimat sem.

(2020-06-03) : Csókokkal kezdtünk, majd az ágy felé húzott, ahol érzéki francia tudásával kápráztatott el. Mikor úgy éreztem, hogy a látványától amúgy is kemény farkam már nem duzzadhat tovább megkértem, hogy kicsit hagy áldozzak a lábimádat oltárán.