Liza 21 erotikus masszázs

erotikus masszázs

Liza 21-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-12 21:37:02

Q-rátor
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Liza 21 beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
Kalandos keddjeim sorozatában egy hirtelen ötlettől vezérelt telefonhívás jelentette a második megállót. Liza képeivel régebb óta szemeztem, mert nagyon kedvelem a pici, hibátlan bőrű lánykákat. Tehát egy késő délutáni hívás után sikerült egy koraesti időpontra találkozót egyeztetnünk, így rendbe szedtem magam és indultam. Lizának nagyon kedves hangja van és teljeskörű tájékoztatást nyújt a programját illetően.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Autóval érkeztem és ebben a viszonylag kései órában a közlekedés már elég nyugalmas ahhoz, hogy a város egy távolabbi pontjáról is kényelmesen és nyugodt tempóban érkezzek. Parkolóhelyet találni a ház körül kicsit nehezebb ugyan, amikor a tisztes polgárok már otthonaik nyugalmát élvezik, de a magamfajta ilyenkor portyázik, így az ény vállamat nyomja ennek minden nehézsége is. Mindenesetre rövid sétatávon belül sikerült egy kényelmes parkolóhelyet találni. Tömegközlekedés szempontjából azt hiszem a villamos a legcélszerűbb. A térkép egyébként elég pontos, így szerintem mindenki be tudja lőni, hogy hogyan kell/lehet/érdemes érkezni. A lépcsőház számát elsőre megtaláltam, de a kaputelefon kódot azt hiszem elsőre rosszul diktálta le Liza, ezért amíg toporogtam a kapucsengőnél, már kisebb tömeg gyűlt össze a hátam mögött a hazaérkezőkből.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Nos... itt az esemény élvezeti értékét nem növelő körülményekről kell pár szót szólnom. Bár a lakás és a szoba is alapvetően tiszta, amint egy picivel közelebbről szemléli az ember a részleteket, akkor már - sajnos - olyasmiket vél felfedezni, amit azért talán illenék javítani. Kopott festés, itt-ott összekoszolt falak, padlószegély, állólámpa... azt mondanám, hogy picit viseltes. De igazából lehet, hogy csak azért ilyen feltünő, mert a tatamin fekve ezek a dolgok önkénytelenül is szemmagasságba kerülnek és a program masszázs részében azért még el-elkalandozik a tekintet másfelé is. Ami egyébként szokatlanná tette picit az eseményt, az az volt, hogy a szobában nem volt semmi hangulatvilágítás, egyszerűen egy lámpa égett. Presze pro/kontra is szólhatnak emellett dolgok - pl. Lizát így jobban láttam és végülis ez mindenért kárpótolt.
Liza 21 külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Liza tényleg egy pici, vékony, törékeny "kislány". Nagyon kedves hangja élőben is tökéletesen passzol a karakteréhez. Szép, nagy szemei vannak és igazán kedves arca. Mosolya is kedves. Összességében 96%-ot adnék rá, ha ki kéne matekoznom mindent. Hihetetlenül pici, de kerek, tenyérbeillő popsija van, cicijei ugyanakkor vékony alkatához képest nagyobbacskák, szintén olyan kellemes tenyérbevaló méretűek, halvány rózsaszín bimbóudvarral és puha pici bimbókkal. Bőre szerintem hibátlan. Világos, már-már szó szerint fehér és - ha jól láttam - tetoválás sincs rajta sehol. Ez nekem mindenképpen pozitívum.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Fél órás program lévén van egy kis masszírozás is, amit örömmel vettem, mert a hátamnak mindig és minden formában jól esik a törődés. Amint hasrafeküdtem a tatamin, Lizácska mellém ült és krémmel, finoman elkezdte gyúrni a hátamat úgy középtájon. Később kicsit feljebb és kicsit lejjebb is ment, de valójában meglehetősen rövid időt töltöttünk ebben a pozícióban. Ezalatt mindenestre igen kellemeset beszélgettünk, teljesen fesztelenül. Tulajdonképpen bármiről lehet vele beszélni, de mi most éppen zenéről beszéltünk. Kb. a félidőnél járhattunk, amikor mondta, hogy forduljak meg, és...
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
... teljesen meglepett, mert ahogy feküdtem a hátamon, mellémfeküdt, oldalról rám fonta az egyik lábát és mellettem fekve csókolni kezdett. Nagyon finom, puha, már-már kislányos a csókja, amellyel pár perc alatt tulajdonképpen teljesen keményre varázsolt. Csókolózás közben már keze elkalandozott lefelé és rá is markolt a farkamra. Szerencsére nem olyan "rángatós" típus, hanem egész érzéki fogásokat sikerült alkalmaznia, de ez is csak egész rövid ideig tarott, mert levette a cicitartót és rám bízta mellei szeretgetését. Én nem voltam rest, simogattam, tenyerembe fogtam őket - amennyire persze háton/oldalt fekve tudtam -, illetve pár puszit is elhelyeztem rájuk, számmal megízlelve a bimbókat is. Az idő csak röpült, úgyhogy Liza elindult és elhelyezkedett a lábaimnál, a lábaim között és kezdetét vette egy finom, barátnős francia. Néha-néha picit mélyebbre engedte, de szerintem a "szokásos" 1/3-nál nem ment ő sem tovább. Igazából elég jó önálló ritmust és erősséget talált, de egy ponton azért megkértem, hogy most olyan finoman csinálja, mint ahogy csókol. Ez tetszett neki is, nekem is. Kis idő múlva felálltam, ő pedig előttem térdelve folytatta a lelkes franciázást. Ekkor már kértem, hogy a kezét ne használja és picit ráfogtam a fejére is, hogy a tempót és a mélységet én tudjam diktálni. Nagyon tetszett, hogy engedte az irányítást, de távol álljon tőlem, hogy visszaéljek a helyzettel, így igazán nem is próbáltam mélyebbre menni a torka felé, és a tempót is kifejezetten lassan tartottam. Egy pillanatban megkérdeztem, hogy milyen befejezésben gondolkodhatunk? Mondta, hogy testre, pontosabban a cicikre szeretné. Hát rendben, adtam meg magam és még néhány bólintás után kézzel rásegítettem nedveimet szép cicijeire. Nagyon aranyos volt, mert bár én kirántottam szájából a farkam és kezembe fogtam, hogy a megfelelő helyre célozzam a lövést, de közben ő is ráfogott a végére és még a befejezésben is segített - ilyenkor elég nehéz közös tempót találni, érzésem szerint többet jártak a kezeink ellentétes irányba, mint egyfelé, de a felszabaduló boldogságtól nekem igazából már mindegy is volt. :)
Mivel indulás előtt is fürödtem és hazaérkezéskor is terveztem, így a távozás előtti fürdőlátogatással nem éltem. A törcsivel és a papírtörlőkkel tettem útra késszé magam. Felöltöztem, elbúcsúzkodtunk és belépéshez képest hajszálpontosan 30 perccel később már lefelé lifteztem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A program végén, kis borítékban adtam át az ajándékomat, amelyre felvéstem a legszebb írásommal, hogy "Lizának". Tetszett neki. Teljesen baráti árú a fél óra és ha nem jön szóba, hogy két lövésre is kedvem lenne, akkor igazából én nem is igénylek ennél hosszabb programot.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Szerintem ez egy tökéletes program volt, én legalábbis nagyon örültem neki, hogy Liza mellett döntöttem aznap és hogy sikerült őt megismernem. Bár a punciját nem láttam, de ha hosszabb programra is benevezek egyszer, akkor feltett szándékom, hogy neki is kedveskedjek majd valahogyan, mert igazán odaadónak ismertem meg. Én az első találkozásokkor általában inkább csak a saját örömömre fókuszálok, mert jobban szeretem akkor kezdeményezni a kölcsönösséget, ha úgy érzem, hogy megvan a közös rezgésszám és legalább már az a fél-/ egyórányi ismeretség alapján tudom/érzem, hogy szimpatikusnak talál a partnerem is.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Liza 21 erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-25 19:19:44
Klassz beszámolót írtál, ami felébresztette bennem azt a meglátást, hogy milyen régen nem jártam már Lizánál. Amúgy csupán a leírásodból is 100 közül is rá lehet ismerni erre a csodalányra. Köszi, hogy megírtad. Gratulálok és egészségedre :-)

2020-10-13 18:07:12
Magyarázatot kaptam a ,”miért csak 30 perc“, megfogalmazódott kérdésemre, de a komplexitás érdekében megérteni nem tudom. A rövid randi ellenére viszont tettél bele energiát, infókat, hangulatot, ez így kíválóra sikeredett beszi lett! Köszi!

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-13 10:53:43
Részletek bőven megelevenedtek ebben a félórás etapban. Szép munka.

FunkciókLiza 21 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2020-12-26) : Liza engem kétszer kényeztetett. Itt is látszik a fejlődés: hol nagy tempóban, hol kislányos lassú odaadással szopott, de mindvégig igen jól csinálta. Kérésemre először odalról térden állva (pucsítva), másodszor meg 69-es pózban. Ott csak a farpofáit volt szabad megmarkolnom, de az érzékeny részekhez nem nyúltam - igen nagy önmegtartóztatással.

(2020-11-13) : Szóval kényelmesen és lágyan mindent amit értem. Nemsokára letérdelt és ő is lágyan a már meredező falloszomat simogatta, majd ajkaival cirógatta. Néha ütemesebb franciát kaptam hatáspauzákkal, amikor is megemelte a rudat és alulról végignyalta. Aztán bekapta és közben a szemembe nézett. Eszembe jutott, hogy a tavasszal, amikor először meglátogattam ez az akció még nem történhetett meg. Szóval Liza jelesre vizsgázott!

(2020-07-28) : Ő elém térdelt és szenvedélyesen szopni kezdett, közben fátyolos szemekkel rám nézett! Azokkal a gyönyörű zöld szemeivel bűvölgetett, nekem meg végem lett.... Az utódok a legfincsibb ciciket beterítve cseréltek gazdát. :) Hogy Liza miben ügyes? Azt hiszem kapcsolatteremtésben. Arra a néhány percre vagy órára befogad az intim szférájába, visszavezet az első szerelmek varázslatos világába.

nagyon jó: 3db
(2021-01-02) : Vizes blokkból frissen vissza tértem és lepatintottam róla a piros melltartót és lehúztam róla a bugyit.Bele is ment a mókába mivel látta rajtam,hogy be vagyok indulva.

(2020-07-15) : Mivel első alkalom volt nála és valahogy nem érzem, hogy illene letámadni egy lányt így elsőre úgy gondoltam, hogy a masszázs nagyon jó egymásra hangolódásra. Kellemes simogatást kaptam, miközben beszélgettünk,

(2020-05-16) : A fent leírt körülmények miatt a klasszikus masszázs kimaradt. Én egy általa kiválasztott krémmel bekentem a hátát, és nyilván a popsiját és a combjait is. Jó volt ez az egymásra hangoldáshoz, meg eközben egy pár perces ismerkedő beszélgetéshez.

: 5db
(2021-04-15) : Finoman, nem pornósan csókol, a nyelvünk is találkozott, de nem toltuk le egymás torkán. Közben simogattam, miközben ő sem maradt tétlen, azt hiszem, végig aktív szereplő volt, amihez persze egy minimális szimpátián túl a másikra odafigyelés kell. Miközben így álldogálva a felvezetés zajlott, rajtam egyre határozottabban izgalom jelei mutatkozott, amit egy álló helyzeti, fehérneműt kívülről dörzsölő mozdulatsor segített kicsit levezetni.

(2020-10-22) : Nagyon hamar elvesztünk egy kéjes ölelkezésben, puszilgatásokban, finom ujjazás kíséretében. A minden értelemben lelkesítő, vérpezsdítő eszméletvesztés soha ilyen jó még nem volt. Az embernek nem jut kedve ilyen helyzetben a masszázsra. Ez egy órás szerelmről szól, amikor van lehetőség elfeledni a mindennapok személytelenségét. Amikor egy tündér megígéz és lélek szinten magába ránt, elnyel, de nem lenyel.

(2020-10-08) : masszázs ilyen sűrű masszázskrémmel történt. A tatamin, vagy inkább szivacson a hasamra feküdtem, Liza mellém térdelt és úgy masszírozott. Közben beszélgettünk. Úgy éreztem mintha szándékosan szóval akarna tartani, ami nem volt ellenemre, sőt arra gondoltam, hogy jó egy kicsit megismerni a személyiségét. Kérdéseimre válaszolt, úgy tűnt, hogy sok mindenben őszinte velem.