Viki masszázs VIP erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Viki masszázs VIP-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-12 16:48:00

samator
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Viki masszázs VIP reagálása

Drága samator!

Elnézést a kései reagálásért, de tudod, milyen tevékenyek a napjaim :)
Köszönöm szépen a meglepi-beszámolót, nem számítottam rá, hogy írni fogsz nekem egy szépet ;)
E randi előtt elég régen -talán még év elején- találkoztunk, bevallom, nagyon örültem a látogatásodnak, és hogy hoztad magaddal a kellemes társaságodat ;) remélem adsz még lehetőséget, hogy elbújjunk egy kicsit a szobám rejtekébe... De akkor is nagyon sok szeretettel várlak, ha csak a lábaid fájnak :)

Legyen csodálatos napod, puszillak!

Viki

Viki masszázs VIP beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
iMár ismerjük egymást, ezért tudtam, hogy ha a Vikivel való találkozás biztosra akar menni az ember akkor célszerű több nappal előre tervezni. Most is így tettem, belőttem egy későbbi napot és a reggeli órákban, amikor láttam, hogy már elérhető hívtam is. Szerencsére egyből felvette és az általam gondolt időpontban meg is egyeztünk. A találka előtt mégy egy megerősítő SMS-t küldtem még, hogy jelezzem a biztos jövetelemet. Viki használja a idősáv kiírást az elérhetőségére, célszerű ezen belül hívni, érthető módon azon kívül nem-igen elérhető. :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Viki "új" címén nem jártam még, de a megközelítés szempontjából, körülbelül ugyanaz mondható el, mint az előzőről. Csendes nyugodt környék, úgy tűnik a parkolás sem lehet gond, bár én BKV-val mentem. A közelben több busz és villamos megálló, ezektől pár perc sétával megközelíthető a megadott cím. A házat könnyű beazonosítani, nem kell keresgélni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Még folyamatban van lakás finomhangolása, de a lényeg már rendben van. :) A kezelő szoba nagy részét a tatami foglalja el, ezeken kívül van szobainas, szék, szekrény áll rendelkezésre a vetkőzéshez és az öltözéshez. Kellemes hangulatvilágítás, lágy zene fogadott érkezésemkor. A fürdőszoba is rendben van, kádas-függönyös megoldással lehet zuhanyozni. Elég számú, illatos/illatmentes tusfürdő közül lehet választani, szájvízzel öblíteni. A kapott törölköző nagyban segíti a komfortérzetet. :) Mindenhol rend és tisztaság. :)
Viki masszázs VIP külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A képeknek teljesen megfelel. Nem látszik meg rajta a karanténes korszak. ;) Az arca csak a diszkréció miatt van kitakarva, nagyon szép kedves arca van. Egy fekete egyben ruhában fogadott, amelyet a masszáshoz egyből le is vett. Alatta nem volt semmi más öltözék. :)

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Viki szakértéséhez nem férhet kétség, nagyon jól tud masszírozni. Miután levette a ruháját, a kezelést pár kérdéssel indította, lehet választani a krémes-nem krémes masszázs között, illetve az erősségi fokozatot is el kellett dönteni. Én az erős krémes masszázsra szavaztam, egyrészt elég száraz a bőröm, másrész igencsak elhanyagolt az masszázst az utóbbi időben, ezért szinte biztos voltam benne, rám fér egy durvább beavatkozás. Igazam is lett. :) A derekamra és a hátsómra kaptam egy kisebb törölközőt és a lábaimnál elkezdődött a program. Ezt meg is kapták. Viki meg is dicsérte a lábaim, olyan szempontból, hogy van rajtuk rendesen hús, lehet mi gyúrni. Hagytam is kibontakozni. A sport miatt egyébként a lábizmaim elég leharcoltak volt rájuk is fért egy alapos dögönyözés. A combom környékén néha becsúszott Viki keze a törölközők alá is, ettől egy kicsi néha megrezzentem, a dolog jó értelmében. Ahogy felfelé haladt már nemcsak be-becsusszant a keze a törölköző alá, hanem be is nyúlt a textil alá és hátsómat is átgyúrta. A derekamat is végig tapogatta, talált is benne javítanivalót, így azt is átnyomkodta. Következett a felső testem. Kérte, hogy kezeimet húzzam magam mellé, majd a hátam és a két karomat is alaposan átgyúrta. Az ülőmunka miatt ezeken is volt mit dolgozni.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
1
A "durva" masszázs végeztével, elkezdte az ujjbegyeivel cirógatni a hátam. Ekkor már sejtettem, hogy most már valami más következik. Kérte is, hogy forduljak meg. A bizsergetés folytatta még egy ideig a teljes testemet, majd egyre inkább kezdett a deréktájra koncentrálni. Közben megfogta a hozzá közelebb lévő kezem és finom utalásképpen a combjára rakta a tenyerem. Vettem a célzást és elkezdtem a combjait, a fenekét és a melleit simogatni, vagy inkább közönségesebb szóval mondva fogdosni. Közben a keze helyett a szájával is elkezdte a péniszemet is és környékét kényeztetni és a végén át is váltott franciás kényeztetésben. Az izgalmak fokozódósával egyre több helyen szerettem volna megérinteni, ez ügyben egyre jobban igyekeztem is végül Viki besegített és a combját át emelte a fejem felett és így lehetőség nyílt egymás kölcsönös kényeztetésére. Éltem is a lehetőséggel, a nyelvem mellett a két kezem sem állt a simogatással. Viki kézzel ki is végzett ebben a helyzetben lélegeztem fel. Kicsit még mellém heveredett és beszélgettünk még egy jót. Mert Vikivel azt is lehet.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Telefonban előre minden megbeszéltünk, érkezemkor az ajándékot egy arra kihelyezett ládikába helyeztem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Másfél órás programra mentem, eddigi tapasztalataim alapján nekem ez a megfelelő időtartam. Ismét testileg-lelkileg felfrissülve távoztam. A túlterhelt lábizmai sokkal jobb állapotba kerültek, és a hátamban is csökkent az ülőmunka miatti feszültség. Viki társasága és az a erotikus rész pedig a lelki békéhez segített közelebb. Újfent megfogadtam, hogy gyakrabban keresek ilyen felüdülést, remélem most már sikerül is magam ehhez tartani.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Viki masszázs VIP erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókViki masszázs VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-01-09) : a 1,5 órában teljes testmasszázst kapok, de tényleg végigmegy mindenen: talp, láb, fenék, derék, hát, váll, kar, tenyér, nyak, tarkó és fej.

(2017-09-26) : Hasra feküdtem, és szépen a hátammal folytatta. Általam eddig ismeretlen technikákat alkalmazva kilazította a csomókat a lapockában, derekamban, majd a lábamon lefelé haladva a combhajlítókat és vádlit vette kezelésbe

felejthetetlen: 13db
(2021-04-19) : A fejem felhelyeztem a kikészített párnára és a lábaim az elhelyezett támaszokra. A derekamra kaptam egy melegítő törölközőt, majd a lányok leültek a két oldalamra és elkezdték a kezelésem. Viki a jobb oldalamra ült. A lábfejemnél kezdték és szisztematikus haladtak felfelé. Érdekes érzés volt, hogy egyszerre négy hozzáértő kéz gyúrja át a testem.

(2021-01-17) : Visszamentünk a szobába és én elfeküdtem a tatamin. Ők a két oldalamra helyezkedtek és a lábaimat kicsit megigazítva a bokáimtól felfele kezdtek el masszírozni.Érzéki simogató mozdulatokat éreztem a testemen és közben csevegtünk az ezen kerületben átélt tapasztalataimról és ezt összevetettük az általuk ismert tényekkel.

(2021-01-05) : Most is a korábbiakban már tapasztaltak szerint, mindenféle krém vagy olaj nélkül, egy törölközőt használva átvivő anyagként áll neki szinte mindenütt fájón problémás testrészeim újraformálásának. Hason fektemben megy végig bokáimtól tulajdonképpen a fejbúbomig minden testtájon és alkatrészemen. A szakma kívánalmai szerint hol nyomkod, hol gyúr,

nagyon jó: 12db
(2021-04-21) : A melleit a tenyerembe vettem és elkezdtem azokat kényeztetni. Szembe fordult velem és elkezdtük egymás testét simogatni, majd a tatamira helyezkedtem. Itt megjegyezném, hogy ide volt készítve a fejemnek és a két bokámnak egy-egy párna; ezért a megfelelő testhelyzet adott volt. Viki mellém telepedett és végigtapogatta a hátam, hogy érzékelje azt a területet, amit igazán kezelésbe kell vennie.

(2021-02-10) : Még nem volt részem négykezes masszázsban, de megtérítettek a lányok, nagy élmény, ahogy masszőristennők egyszerre 4 keze dolgozik a lábamon, a combomon, a fenekemen. A fenekemnél talált Viki egy kisebb problémát, ha jól emlékszem, a Piriformisommal dolgozott egy kicsit hosszasabban, majd következett a derekam, a hátam, majd a karjaim.

(2020-07-17) : Sok helyen, sokféle kezelést kaptam eddig a testem rendberakásához/kilazításához, ez nekem nagyon fontos. Nem kellett csalódnom, életem egyik legjobb döntése volt Viki szaktudását igénybe venni. Eddig nem ismertem ezt a fajta masszázst, de biztos vagyok benne hogy ezek után többször is felkeresem majd azokat a szakembereket akik megfelelő szinten elsajátították ezt a mesterséget.

: 16db
(2020-11-12) : Masszázs technika nagyon jó volt, élveztem minden percét amit csinált . Legszívesebben maradtam volna még egy kicsit, és nagyon kedves és szimpatikus nőt ismertem meg benne. De visszatérve a masszázs erős keze van , és kérdezte ha fáj amit csinál szóljak de ilyen nem volt.

(2020-10-27) : Masszázs része kiváló technikával végezte, igencsak erős keze van. Lábamtól indulva mellettem térdelve haladt a fejem irányában, habár egy-két pont esetében (far, lapocka) igencsak éreztem, pedig még nem is volt erős - Viki szerint :-) Hát részén az alkarját is bevetette.

(2020-01-20) : A masszázs hason fekve, lábtól kezdődött. Volt egy-egy általam még nem ismert fogás, ami nagyon jól esett a combomnak. :)