93
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Viki masszázs VIP erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Viki masszázs VIP-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-12 16:48:00

samator
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Viki masszázs VIP reagálása

Drága samator!

Elnézést a kései reagálásért, de tudod, milyen tevékenyek a napjaim :)
Köszönöm szépen a meglepi-beszámolót, nem számítottam rá, hogy írni fogsz nekem egy szépet ;)
E randi előtt elég régen -talán még év elején- találkoztunk, bevallom, nagyon örültem a látogatásodnak, és hogy hoztad magaddal a kellemes társaságodat ;) remélem adsz még lehetőséget, hogy elbújjunk egy kicsit a szobám rejtekébe... De akkor is nagyon sok szeretettel várlak, ha csak a lábaid fájnak :)

Legyen csodálatos napod, puszillak!

Viki

Viki masszázs VIP beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
iMár ismerjük egymást, ezért tudtam, hogy ha a Vikivel való találkozás biztosra akar menni az ember akkor célszerű több nappal előre tervezni. Most is így tettem, belőttem egy későbbi napot és a reggeli órákban, amikor láttam, hogy már elérhető hívtam is. Szerencsére egyből felvette és az általam gondolt időpontban meg is egyeztünk. A találka előtt mégy egy megerősítő SMS-t küldtem még, hogy jelezzem a biztos jövetelemet. Viki használja a idősáv kiírást az elérhetőségére, célszerű ezen belül hívni, érthető módon azon kívül nem-igen elérhető. :)
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Viki "új" címén nem jártam még, de a megközelítés szempontjából, körülbelül ugyanaz mondható el, mint az előzőről. Csendes nyugodt környék, úgy tűnik a parkolás sem lehet gond, bár én BKV-val mentem. A közelben több busz és villamos megálló, ezektől pár perc sétával megközelíthető a megadott cím. A házat könnyű beazonosítani, nem kell keresgélni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Még folyamatban van lakás finomhangolása, de a lényeg már rendben van. :) A kezelő szoba nagy részét a tatami foglalja el, ezeken kívül van szobainas, szék, szekrény áll rendelkezésre a vetkőzéshez és az öltözéshez. Kellemes hangulatvilágítás, lágy zene fogadott érkezésemkor. A fürdőszoba is rendben van, kádas-függönyös megoldással lehet zuhanyozni. Elég számú, illatos/illatmentes tusfürdő közül lehet választani, szájvízzel öblíteni. A kapott törölköző nagyban segíti a komfortérzetet. :) Mindenhol rend és tisztaság. :)
Viki masszázs VIP külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek teljesen megfelel. Nem látszik meg rajta a karanténes korszak. ;) Az arca csak a diszkréció miatt van kitakarva, nagyon szép kedves arca van. Egy fekete egyben ruhában fogadott, amelyet a masszáshoz egyből le is vett. Alatta nem volt semmi más öltözék. :)

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Viki szakértéséhez nem férhet kétség, nagyon jól tud masszírozni. Miután levette a ruháját, a kezelést pár kérdéssel indította, lehet választani a krémes-nem krémes masszázs között, illetve az erősségi fokozatot is el kellett dönteni. Én az erős krémes masszázsra szavaztam, egyrészt elég száraz a bőröm, másrész igencsak elhanyagolt az masszázst az utóbbi időben, ezért szinte biztos voltam benne, rám fér egy durvább beavatkozás. Igazam is lett. :) A derekamra és a hátsómra kaptam egy kisebb törölközőt és a lábaimnál elkezdődött a program. Ezt meg is kapták. Viki meg is dicsérte a lábaim, olyan szempontból, hogy van rajtuk rendesen hús, lehet mi gyúrni. Hagytam is kibontakozni. A sport miatt egyébként a lábizmaim elég leharcoltak volt rájuk is fért egy alapos dögönyözés. A combom környékén néha becsúszott Viki keze a törölközők alá is, ettől egy kicsi néha megrezzentem, a dolog jó értelmében. Ahogy felfelé haladt már nemcsak be-becsusszant a keze a törölköző alá, hanem be is nyúlt a textil alá és hátsómat is átgyúrta. A derekamat is végig tapogatta, talált is benne javítanivalót, így azt is átnyomkodta. Következett a felső testem. Kérte, hogy kezeimet húzzam magam mellé, majd a hátam és a két karomat is alaposan átgyúrta. Az ülőmunka miatt ezeken is volt mit dolgozni.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
1
A "durva" masszázs végeztével, elkezdte az ujjbegyeivel cirógatni a hátam. Ekkor már sejtettem, hogy most már valami más következik. Kérte is, hogy forduljak meg. A bizsergetés folytatta még egy ideig a teljes testemet, majd egyre inkább kezdett a deréktájra koncentrálni. Közben megfogta a hozzá közelebb lévő kezem és finom utalásképpen a combjára rakta a tenyerem. Vettem a célzást és elkezdtem a combjait, a fenekét és a melleit simogatni, vagy inkább közönségesebb szóval mondva fogdosni. Közben a keze helyett a szájával is elkezdte a péniszemet is és környékét kényeztetni és a végén át is váltott franciás kényeztetésben. Az izgalmak fokozódósával egyre több helyen szerettem volna megérinteni, ez ügyben egyre jobban igyekeztem is végül Viki besegített és a combját át emelte a fejem felett és így lehetőség nyílt egymás kölcsönös kényeztetésére. Éltem is a lehetőséggel, a nyelvem mellett a két kezem sem állt a simogatással. Viki kézzel ki is végzett ebben a helyzetben lélegeztem fel. Kicsit még mellém heveredett és beszélgettünk még egy jót. Mert Vikivel azt is lehet.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Telefonban előre minden megbeszéltünk, érkezemkor az ajándékot egy arra kihelyezett ládikába helyeztem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Másfél órás programra mentem, eddigi tapasztalataim alapján nekem ez a megfelelő időtartam. Ismét testileg-lelkileg felfrissülve távoztam. A túlterhelt lábizmai sokkal jobb állapotba kerültek, és a hátamban is csökkent az ülőmunka miatti feszültség. Viki társasága és az a erotikus rész pedig a lelki békéhez segített közelebb. Újfent megfogadtam, hogy gyakrabban keresek ilyen felüdülést, remélem most már sikerül is magam ehhez tartani.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Viki masszázs VIP erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókViki masszázs VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-10-26) : elentem, nincs panasz. Rendbe lettem rakva. Szóval aki professzionális masszázsra vágyik, az itt megkapja. Én aznap inkább csúszkamasszázsból szerettem volna továbbképzést. A kezelés tehát így nézett ki, rövidített hagyományos Viki VIP masszázs, csúszka masszázs, majd a végén a lokális masszázs, különböző technikák segítségével.

(2019-01-09) : a 1,5 órában teljes testmasszázst kapok, de tényleg végigmegy mindenen: talp, láb, fenék, derék, hát, váll, kar, tenyér, nyak, tarkó és fej.

(2017-09-26) : Hasra feküdtem, és szépen a hátammal folytatta. Általam eddig ismeretlen technikákat alkalmazva kilazította a csomókat a lapockában, derekamban, majd a lábamon lefelé haladva a combhajlítókat és vádlit vette kezelésbe

felejthetetlen: 7db
(2020-02-23) : Letakarta fenekem, aztán lentről indult a lábaimmal kezdve, majd folyamatosan haladt felfelé. Használta a kezét: gyúrt, húzott, fordított. A lábaival is megdolgozott: feszített, kitámasztott. Csak úgy tolta az irhámat jobbra-balra, meg fel-le.

(2020-01-16) : Viki masszázs technikáját tényleg nehéz leírni, egyből látszik hogy tanulta amit csinált, sőt profi benne. Nem csak simogat hanem jól átgyúrja és közben nyújtja az embert, és tényleg mint már előttem írták beveti a lábát, térdét is. Eszméletlen jó érzés volt. Kértem hogy a hátamra koncentráljon, szóval hátmasszázs után kaptam egy nyak/fejmasszázst is.

(2019-09-10) : A lábam hajlításán keresztül, a hátamon való szánkázáson át eljutottunk a nyakamig. Volt pár roppanás is közben, de minden szakszerűen és gyógyító jelleggel. A reakcióimat folyamatosan figyelemmel kísérte masszőröm

nagyon jó: 9db
(2019-11-27) : Gyakorlatilag semmit nem beszéltünk a masszázs részről, csak úgy elkezdődött. Lentről haladt felfelé, nem használt sem olajat sem krémet - így is lehet - és bár fura volt, de nem is hiányzott. Bámulatos, eddig soha nem tapasztalt fogásokkal találkoztam, a lábát is használja, ahol kell. Szétszedte a lábaimat,

(2018-09-15) : Viki nagyon jó masszőr. Sőt, több annál, mert valóban többféle masszázst tanult, sőt még oktatni is szeretné egyszer, valamint valódi csontkovács is. Én mondjuk nem éltem igazán a lehetőséggel,

(2018-05-11) : Először a hátamnál kezdte, kellemesen, majd egyre erőteljesebben, valamilyen krémet azt hiszem már ekkor is használt. Rendesen megropogtatott, a helyére igazította az izületeket.

: 16db
(2020-10-27) : Masszázs része kiváló technikával végezte, igencsak erős keze van. Lábamtól indulva mellettem térdelve haladt a fejem irányában, habár egy-két pont esetében (far, lapocka) igencsak éreztem, pedig még nem is volt erős - Viki szerint :-) Hát részén az alkarját is bevetette. Ami nagyon jó volt még, hogy a nyakamat is masszírozta, amit igencsak jó érzéssel töltött el. Összességében nagyon jól választottam.

(2020-07-17) : Sok helyen, sokféle kezelést kaptam eddig a testem rendberakásához/kilazításához, ez nekem nagyon fontos. Nem kellett csalódnom, életem egyik legjobb döntése volt Viki szaktudását igénybe venni. Eddig nem ismertem ezt a fajta masszázst, de biztos vagyok benne hogy ezek után többször is felkeresem majd azokat a szakembereket akik megfelelő szinten elsajátították ezt a mesterséget.

(2020-01-20) : A masszázs hason fekve, lábtól kezdődött. Volt egy-egy általam még nem ismert fogás, ami nagyon jól esett a combomnak. :)