2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Alíz szexpartner

szexpartner

Alíz-

V.I.P hirdető
88/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-12 13:32:26

algaalga
Lehet adni a szavára
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alíz beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
4
Itt az oldalon láttam a hírdetését, könnyű volt elérni telefonon, pár csörgés után már fel is vette, megadta az adatokat és rövid idő múlva már indultam is hozzá
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Taxival, bkv-val is könnyű, Marina part, 13 kerület, pontos címet kaptam, könnyű megtalálni, a GPS odavisz. Én taxival mentem, gyorsabb volt a késői idő miatt.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Újépítésű lakás, porta szolgálattal, fürdő, lakás patent. Nagyobb lakás, több szobával, több francia ággyal, szépen elrendezve, iparosoknak. Ott jártamkor csak ketten dolgoztak. Az ágy leterítve törölhető ágynemüvel, gondolom a foltok miatt. Többféle tüsfürdő a tusolóban, tisztaság mindenütt. A szobában a hatalmas ágyon kívül szobainas, de más már nem fér el.
Alíz külseje
Arc:
5
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
4
A fotók a tökéletesen megfelel a külselye, gyönyörű, vékony, közép magas, mosolygós, fogni való, fiatal, félénk lány.Fekete melltartóban és tangában fogadott. Egyszerűen gyönyörű volt. Olyan lány akit mindenki megnéz, és az ember már a szemeivel leverkőzteti és meg is dugja, de minimum kétszer ám.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
4
Csók:
3
Kebelszex:
4
Ujjazni:
4
Pornós feeling:
4
Ajtót nyitott, mint már mondtam fekete fehérneműben, belibbentem, köszöntöttük egymást és megbeszéltünk a továbbiakat. A szobába belépve lepakoltam, a tiszteletdíjat is, majd fürdő, amit világbajnoki idő alatt futottam, persze azért alapos voltam. Majd vissza a szobába,vendéglátom vízzel kínált, amit hamar el is fogyasztottam. Neki láttam kicsomagolni, elsőként a cici fixet dobtuk a sarokba, és neki láttam finoman nyelvvel s ajkaimmal a feszes melleknek. Nagyon finom az illata, és selymes a bőre mindenütt, fel - feljöttem csókolni finom ajkait, szájra puszinál egy kicsit tovább jutottam, de igazi nyelves csók nem volt, sajna. Majd lekerült a kis tanga is. Lefektettem, és nyelvtudásomat előtérbe helyezve bevetésre indultam. Csodátosan gyönyörű a puncija formája, na de az íze, hmmm. Mindenkinek ilyen nyalintani valót kívánok, finom, selymes, fiatal, egyszerűen kényeztetni való. 😋😋Na jó be kell valljam itt elidőztem egy kicsit. Három felvonásos nyelvjátékomnak és egy kis ujjazásnak megjött az eredménye, csiklóügyileg megduzzadva pihegett fölöttem, bár elélvezéshez több idő kellett volna. Na sebaj ezután én is megkaptam amiért jöttem, egy igazán bőnyálas natúrfranciát, kicsit komolyan, célirányosan, de nagyon lágyan is. Jöhet a gumi felkiáltás után, misszionáriusban támadtam, öröm volt nézni ezt a fiatal, gyönyörű lányt alattam előttem vonaglani. Egy idő után kutyusba fordultunk, de ekkor volt egy kis illúzió rombolás, fordulásnál az óráját vizslatta, de szólni nem szólt. Kutyusban is nagyon figyelemre méltó a munkássága, lehet tolni vonni neki, csattogtunk is nagyon, biztos a síkosító is besegített. Húztam a farkamra ahogyan csak lehetett. Kértem, még, hogy üljön rám, ami nagyon jól sikerült. Majd újra az orális maffia kezébe kerültem, kedvenc zacsi nyalogatós, szopogatós natúr francia után vertem a mellére a kölyköket. Tisztogatás következett, majd újra fürdő.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
4
Korrekt csaj, extrát nem vettem igénybe.Kissé komoly, félénk, érezni, hogy még kezdő az oldalon, minden kérést teljesít. Kicsit már lehet, hogy fáradt volt, és késő is volt, ezért nézte egyszer-egyszer az óráját, de ezenkívűl nagyon vendég centrikus. Tudom ajánlani.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jó szolgáltató lehet belőle, ha visz még egy kis érzelmet is a szexbe, így sem rossz, de még lehet, hogy egy kicsit túl agyalja. Pedig egyáltalán nincs mit, mindene megvan ami ide kell, csak el kell teljen még egy kis idő, kell még egy kis tapasztalat,de biztosan meg lesz abban biztos vagyok.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alíz szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-13 13:01:21
Őszintén fogalmaztal,leirtal mindent. Az óra nézés szükséges rossz,tudni kell hogy mikor van vége a randinak.

2020-10-13 08:56:39
Mi az a "törölhető ágynemű"? Csak nem gumilepedő???

FunkciókAlíz legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2020-10-01) : Ám ezzel bemelegítve franciázni kezdett,néhol mélyre is véve a kedvencemet. Kértem hogy én is tevékennyé válhassak,így heveskedtünk egy kicsit. Nem gondolnám hogy élete legjobb nyalását kapta tőlem,viszont megpróbálta elhitetni velem,ami még több lendületet adott nekem. Lovaglást kértem ezután ,amit elég lendületesen adott elő . Végem mégis kutyusban lett,mert ennek a fenéknek nem lehet ellenállni.

nagyon jó: 1db
(2020-09-21) : Mosolyogva megköszönte kedvességem majd megkért feküdjek hátamra, amit megtámasztottam egy párnával, hogy nézhessem, ahogy szájába veszi férfiasságom egy nagyon érzéki franciázásba kezdve. Azt nem tudom tudatosan e vagy sem de úgy helyezkedett, hogy simogathattam, markolhattam észbontóan gyönyörű popsiját majd engedélyt kapva ujjamat is becsúsztathattam nedvekben bővelkedő puncijába

: 2db
(2020-09-22) : Változatos technikával kellemesen franciázott, majd kértem, hogy hadd álljak az ágy mellé és úgy folytassuk. Így is lett, élveztem a kényeztetést, markolásztam a ciciket és a gyönyörködtem a tükörben lévő látványban. Jött a kérdés? Jöhet-e a gumi (vagy valami hasonló)? Ám legyen

(2020-09-15) : Viszont profin kezelte a helyzetet, illetve a hancúrlécet kézzel és szájjal is, és mindenben a kedvemben járt, gumihúzás és síkosítás után beljebb kerültem Alízba. Pár hagyományos póz után kézi befejezést kértem, melyet sikerrel abszolváltunk. Picivel hamarabb végeztünk az órával, ismételt tus, öltözés és utamra tovább el. Maga az élmény jó volt, nem eget-földetrengető orgazmussal,