93
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
DOMINIKA erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

DOMINIKA-

Prémium hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-12 00:04:17

AntonChigurh
Lehet adni a szavára
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

DOMINIKA beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
A telefonszámon mindig felvette valaki, ezzel nincs gond. Legalább 3 különböző időpontban próbáltam hozzá bejutni, amire sikerült találni egy olyan időpontot, ami nekem is megfelelt és ő is ráért.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Hétköznap délután 1 db szabad parkolóhely volt a ház előtt, az nekem pont elég volt, de nem messze láttam fizetős privát parkolót is, gondolom ott lett volna még hely. A BKV is jó választás, jól megközelíthető környék. A házat is könnyű megtalálni az útba igazítás alapján.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
1,5 óra alatt volt időm körbenézni. Alapvetően egy igényesen berendezett, profi helyszín, főleg a dupla zuhanyzó nyerte el a tetszésemet.
DOMINIKA külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Az első benyomásom az volt, hogy micsoda sudár teremtés. Az adatlapján 170 cm van feltüntetve, ami reális lehet, mindezt megspékelte még egy magas sarkúval, ez így együtt impozáns látványt nyújtott. Fogalmam sincs, hogy miben fogadott, ugyanis zavarban voltam. Az alakja tökéletes, a smink, haj rendben volt. Gyönyörűen világító kék szemek, enyhén sportos alkat, nem nagy, de formás cicik, finom bimbókkal, kemény és kerek fenék. Gazella alkat. Nagy plusz pont nálam, hogy nincs tetoválása (legalábbis nem találtam rajta). A képei retusáltak, de felismerhető volt.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Nehéz pontozni a masszázs részt, ugyanis nem erről szólt a találkozó. 1,5 órára mentem, ami eleve nem szokásom elsőre, plusz egylövetű is vagyok, szóval mindig úgy gondoltam, hogy a rövidebb találkozók jobbak nekem. Viszont Domi korábbi beszámolói meggyőztek arról, hogy talán érdemes lenne kivételesen hosszabb ideig is maradnom, amihez szerencsére neki is volt kedve. Kényeztetés - masszázs - kényeztetés volt a menetrend. A masszázsnál azt kértem tőle, hogy ne vegye túlságosan szakmaira a dolgot, inkább csak finoman csinálja, inkább simogatás legyen. Főleg a hátamat kényeztette, néha fölém hajolt, néha a lábai közé fogta a kezemet, beszélgettünk, ismerkedtünk, incselkedett velem... Kellemes élmény volt, és nagy szükségem is volt rá, hogy kicsit lelazuljak a második kényeztetés előtt, és jobban egymásra tudjunk hangolódni.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
4
A pontozáshoz egy kis magyarázat. Domi-Domina nagyon értette a módját, hogyan játsszon velem, hogyan húzzon fel szexuálisan a megfelelő szintre. Kicsit rosszlány volt, kicsit szenvedélyes, kicsit kemény, kicsit lágy. Néhol pornós elemeket is használ, de a hangulat mégis végig barátnős maradt köztünk.

A randi elején az előtérben lerúgtam a csukáimat, majd kis beszélgetés a szobában, majd fürdő, és onnantól teljesen átvette az irányítást. Olyan volt, mint egy pajzán játszótárs, visszagondolva nagyon szórakoztató élmény (is) volt a társasága, amellett, hogy szexuálisan maximálisan túlfűtött hangulatot teremtett. Sajnos az elején nekem még teljesen máshol járt az eszem, így sok idő kellett ahhoz, hogy el tudjak lazulni. Észre is vette rajtam és teljesen át is engedtem neki az irányítást, hadd bontakozzon ki. Valahogy ösztönösen ráérzett, hogy mivel lehet felizgatni engem. Már eleve, ahogy kibújt a ruhájából... Először szólt, hogy üljek le a kanapéra, majd lassan közelebb lépett hozzám, kikötötte a ruhája pántjait, majd félig hátat fordítva nekem bepucsítva kibújt a ruhából. Pont annyira hajolt le egy pillanatra, hogy mindent láthassak...
Majd a masszázságy mellé parancsolt, és leterített egy törölközőt (külön műsorszám keretében), kvázi megterített az uzsonnához, és elkezdett kényeztetni. Időközben volt, hogy megcsodálhattam a testét a masszázspadon, volt fejlógatós szopás, a pontos sorrendre sem emlékszem tisztán, de az biztos, hogy előttem térdelt, amikor végem lett. Törölgetés után mindketten kimentünk rendbehozni magunkat, majd elkezdődött a masszázs.

A második körnél mivel alapvetően egylövetű vagyok, nem is bíztam a sikerben. A forgatókönyv hasonló volt, mint az elején, kivéve, hogy addigra sokkal jobban ellazultam. A fejlelógatós verzióval kezdtük, és közben annyira megkívántam a gyönyörű, feszes testét, hogy volt egy kis nyalakodás neki is (nagyon finom és illatos puncija van). Néha éreztem, hogy megtelik vérrel a csiklója, de gondolom, még nem ismertük egymást eléggé, és én voltam az utolsó vendég, bizonyára az előző kollégák gondolom próbálkoztak már, szóval a végkifejlet nála most elmaradt. Majd cseréltünk, újra megterítette azt a bizonyos asztalt, letérdelt elém, és szó szerint kivégzett percek alatt. Én lepődtem meg a legjobban, mivel ez eddig egyetlen profi lánnyal sem sikerült, és a privát életben is mindössze 2 barátnőmmel, pedig nem vagyok már fiatal. Ráadásul a második orgazmusom könnyebben jött, mint az első. A technikájára nem emlékszem pontosan, de sok kezet nem használt az tuti. :) Imádtam minden pillanatát. A legprofibb profi, akivel valaha dolgom volt. Nem kellett biztatni, nem kellett utasítgatni, nem kellett használati utasítást mellékelnem magamhoz, hanem alapból úgy csinált szinte mindent, ahogy én szeretem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extráiról nincs tudomásom. A szalonban megszokott csokor került a végén az asztalra. Sok helyen ennyiért rád sem köszönnek, manapság igen korrektnek mondható akár a 60, akár a 90 perces csokor.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Sajnos nem tudom szavakkal leírni azt az élményt, amit kaptam Domitól. Ha elolvassátok a többi beszámolóját is, akkor talán közelebb kerültök ahhoz, hogy milyen is vele lenni. Az biztos, hogy a saját masszázsélményeim közül vele mentünk el legmesszebbre az erotika világába. Már nem lakom Budapesten, így túl gyakori vendége nem tudok lenni, de ha legközelebb felé járok, akkor szívesen meglátogatnám újra és legszívesebben még nagyon sokszor... :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés DOMINIKA erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-25 17:28:33
Ejha! Remek írás, remek élmény, remek csaj. Köszi, hogy megírtad. Gratulálok így utólag is, és egészségedre :-)

2020-10-22 20:27:20
Teljesen jól leírtad az érzést. Viszont a mellei egyáltalán nem kicsik, az a fotókon is jól látható. Dominika villódzó kék szemei könnyen megigéznek. Gratulálok a szép írásodhoz!

négykarika
Billentyűbetyár
2020-10-14 22:22:10
Kár szabadkozni, hogy nem tudod leírni az érzést, hiszen leírtad, egészen jól!

AntonChigurh
Lehet adni a szavára
2020-10-14 18:39:05
Azt nem írtam bele a beszámolóba, és ő sem tudta, hogy igazán nem is voltam éhes, de mivel ritkán járok mostanában Budapesten, szóval a "most vagy soha faktor" miatt látogattam meg. Ennek tükrében főleg meglepő volt, hogy kétszer is könnyedén kivégzett.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-14 06:55:56
Dominika nagyon jó, ezt a rendkivüli performceja is igazolja. A kettő lövés mindent visz.

FunkciókDOMINIKA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-02-01) : Felhasaltam az ágyra, krémmel a vádlijaimnál kezdte a masszázst, amin látszódnak a tanult mozdulatok, kérdezte, hogy az erőssége rendben van-e, az volt. Végigment mindkét lábamon, néha besimított a lábam közé,

(2019-10-06) : Hát, vállak, kezek , lábak szépen sorjában. Néha benyúlkál, megsimogat ilyenkor kicsit emelem a csípőm , hogy jobban hozzámférjen , én ezt egyébként is nagyon kedvelem. Fenntartja a figyelmet a masszázs alatt is.

(2019-08-14) : A lapockámnál a fájóbb csomókat szétmasszírozta a vállamnál is elidőzött, majd karomat és a lábaimat is végiggyúrta. Ezután még a talpamat is megmasszírozta. Közben beszélgettünk, hamar találtunk közös témát.

felejthetetlen: 2db
(2020-07-05) : Dominika önfeledve eszméletlenül szorította fejem oda bele...egyenesen bele a forróságba ,a lávába,ami akkor el is öntötte Őt, az Ő puncikáját, ömlött minden édes drága testnedve, és Ő reszketve elrepült másodszor is !

(2020-06-24) : Az égi masszás ig folytatódott még egy örökkévalóságig, majd jöttek a combjaim,gyengéd ujjacskájával egyre sűrűbben érinteni vélte fenekem hajlatát , és egyre lejjebb,ahol mindenem izzott már akkor és ott !!! Közben nagyon tettszett Dominikának,hogy ide-oda fordítom a fejem,kezeim is hol itt,hol ott voltak ,

nagyon jó: 6db
(2020-06-21) : Domi átment „gonoszba” mert a padhoz nyomott és elkezdett lefelé csúszni egy „most pedig le foglak szopni” kijelentéssel. Na „nagy durcásan” alávettem magam Domi akaratának és élveztem amint beváltja a kijelentését.

(2020-06-20) : A masszázst felettébb élveztem, mert egy nagyon kellemes érintéscunamiként éltem meg, pedig ez közel volt a szakszerű masszázshoz is. Amennyiben most részletezném, hogy miként kezelt át tetőtől talpig, szerintem csak untatnám az olvasókat.

(2019-10-27) : Masszázs a másfél óra 2. fél órájában volt. Ügyes, mindenre kiterjedő. Kérdezte az erősséget, az erősebbet választottam. Krémet használ,nem tocsog minden.

: 4db
(2020-08-11) : Kellemes olajos masszázsban részesülhetünk Dominál, ami elég erőteljes tud lenni ahhoz, hogy eltüntesse a csomókat ha kifejezetten ez a cél, de nála nem erre fogsz fókuszálni, azt garantálom. Ezt egy olyan ember mondja, akinek nagyon fontos a szakszerű masszázs. Az egy órás programban nem a masszázson volt a hangsúly, de azért rendesen meglettem dolgozva így is... hát még amit a másik részben kaptam!

(2020-01-09) : A masszás mint olyan az meglepően kellemes volt. Semmi látszat tevékenység , hanem célratörő meglepően erőskezű a szakszerűséget sem nélkülöző masszírozás vette kezdetét. Figyelt rám és arra hogy mit szeretnék.

(2019-07-28) : Krémmel érint...finoman, néha csak cirógat. Aztán átvált erősebb masszra. Szeretem. Alaposan végig hátam, tarkóm, karjaim lábközé, Kisujjszállás a puncinál mocorog. Fejemhez lép, markolom a popsit.