BARBI erotikus masszázs

erotikus masszázs

BARBI-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-11 19:54:21

Q-rátor
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

BARBI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon kerestem meg, szerencsémre elsőre el is értem. Kommunikatív és minden lényeges részletet el is mond az érdeklődésemre. 1 órás programban maradunk és nem kell időpontot keresgélnünk, amit mondok, az a pont megfelelő neki is. A hirdetését egyébként itt láttam és az igen pozitív visszajelzések miatt döntöttem a látogatás mellett.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
4
A térkép egy kicsit csalóka, én nem gondoltam, hogy a helyszín ott van ahol - szándékosan nem írom le, mert nyilván azért van a térképen más, mert ez valami miatt fontos Barbinak. Nem kell arra gondolni, hogy másik ország, csak kerületen belül egy picit odébb van. Egyébként a helyszín - számomra - új, én még nem jártam itt, a viszonylagos ismertsége ellenére sem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Egy felsőbb emelet, diszkrét bejutással, kapucsengővel. Lift van. Tisztaság a folyosón - bár kissé sötét, úgyhogy kénytelen voltam a folyosói világítást felkapcsolni - amit egyébként nem szeretek, na nem azért mintha bármiféle besurranó szándékaim lennének, de nekem életelvem az, hogy a lehető legkevesebb feltünéssel próbáljak élni/közlekedni/stb. Ajtó érkezésre automatikusan nyílik.
BARBI külseje
Arc:
3
Tetszett:
3
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Nos én itt egy kicsit meglepődtem. Termélszetesen Barbi egy nagyon kedves lány - elvégre maradtam is, amit egyébként kizárólag (!) akkor teszek meg, ha a partner szimpatikus - de nekem a fényképek egy teljesen más karaktert sugalltak. Természetesen a külsőben nincs eltérés, de én picit más alkatot és más arcot képzeltem magam elé. De utólag is megnézve a képeket és azt gondolom, hogy csalódás senkit nem fog érni - nekem nem annyira a "zsánerem" Barbi, de c'est la vie.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
3
Erotika:
4
Az egy órás program természetesen egy alapos tisztálkodással kezdődik, amit követően a tatamira helyzekedés, majd krémes masszázs vezet fel. Az érkezés után - még leöltözés közben beszélgettünk picit teljesen semleges témákról, majd megkaptam a törcsit és elmentem a fürdőbe. A fürdő tiszta, tusfürdőválaszték bőséges, ismert és általam kedvelt márkák is vannak - vicces, de saját magam sem szeretem, ha "idegen" illat van rajtam, mármint úgy értem hogy szokatlan. A kilépőn egy kicsit egyensúlyozni kellett, de sikerült a dolog, így törcsivel betekerve irány a szoba. Törcsi letesz, majd hasrafekvés és Barbi mellém telepedve a hátam alján kezdi a finom - érzésem szerint nem tanult, inkább amolyan ösztönös - masszírozást. Tekintve, hogy jó ideje Home Office-ban dolgozom, így az itthoni székek némileg lefárasztották már a hátizmaimat, ezért jól is esett még ez a mérsékelt erősségű masszírozás is. Egy kicsit feljebb, majd le a combok irányába, onnan vissza fenékre és ekkor már pár benyúlás is történt. Még egy pár perc nyomokdás, majd jön a "megfordulhatsz". Így is teszek...
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
4
Pornós feeling:
3
Nem voltam még teljesen kemény állapotban, de Barbi finom szájmunkával hamar 100%-osra állított. Eddigre azonban már nekem kissé gyors és kemény volt a tempója, ezért kértem, hogy lassítson és finomítson rajta. Ezt készséggel megtette és folytatta a franciás programot. Kézhasználat az elején volt, de később azt is kértem, hogy ezt minimalizálja. A francia kb. az 1/3 mélységig ment, de azt kellő ügyességgel és formában abszolválta. Kis időre fel is álltam, mert ezt a pózt jobban kedvelem. Kézhasználat nélkül kb. 10 perc után rátértem az útra, ahonnan már nem volt visszatérés. Igazából már a saját örömömre figyeltem, így azt nem is tudom, hogy végül cicikra, szájba vagy ide is, oda is élveztem, de az ürítés maradéktalanul sikerült. Barbi letisztította magát, én is kaptam törlőt, majd elégedettségem kifejezése után elmentem egy gyors tusolásra. Természetesen új törcsit kaptam. Tisztálkodás után öltözés, közben small talk, majd átadtam az ajándékot és miután Barbi kikísért, elbúcsúztunk és eljöttem. Azt hiszem talán fillérre pontosan 1 órát töltöttem el az objektumban ajtónyitástól ajtócsukásig.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A tarifa azt hiszem a normál 1 órás átlag, amit - bár első találkozásunk volt - ráértem a program végén rendezni. Azt hiszem Barbi eleve bízik a vendégeiben - valószínűleg a telefon is már egyfajta szűrés számára és szerencsére élőben sem veszítettem a bizalmából.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Én úgy gondolom, hogy ez egy teljesen profi szolgáltatás, ami ár-érték arányban teljes mértékben a helyén van. Igazából - és ez lehet érződik is az írásomon - semmi kivetnivalót nem találtam az egészben. Azt hiszem ha minden szolgáltató ilyen lenne, akkor nem lennének elégedetlen ügyfelek. Azt hiszem, hogy nem fogok visszajárni, de mindenképpen egy jó élmény volt számomra ez a késő délután. Köszönöm, kedves Barbi!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés BARBI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókBARBI legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2020-12-22) : Talpmasszázzsal kezdett, alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam,fejem következett.A masszázs során az olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte.Majd elkezdődött a csúszka masszázs szeánsz.Tökéletes melleivel le-fel,majd jobbra-balra csúszkált a hátamon.

(2020-05-30) : Talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam,fejem következett. A masszázs során a felmelegített olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte.

(2020-04-14) : Barbi elkezdte masszírozni a hátamat,majd a karom,vállam,nyakam,tarkóm és a fejem következett. Közben Jázmin talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.A masszázs közben finom érintésekkel,"benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozta.

felejthetetlen: 9db
(2021-03-17) : Túl sok élményem előzetesen nem volt, de masszázs-kényeztetés sorrend volt a fejemben, de újra csak pozitivan kellett csalódnom. Hason fekve kezdtünk, olajjal kezdett masszirozni, szépen sorban minden tesztrészem. Ekkor már nem volt rajta semmi, de ez csak később tudatosult bennem. Nagyon szakszerűen, kellemesen átgyúrt, a hosszú irodai nap után nekem pont erre volt szükségem.

(2021-02-19) : Talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat. Finom érintésekkel,cirógatással, "benyúlásokkal" a kelleme érzést fokozta. A program során az olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte. Majd elkezdte a csúszka masszázs szeánszát.Hátsó fertályomon tökéletes melleivel le-fel,jobbra-balra csúszkált.Csodás volt érezni és élvezni a testét,finom bőrét,ahogy siklott rajtam.

(2021-01-19) : BARBI mellém telepedett,JÁZMIN és NATI pedig a lábaim mögé ültek.Ismét egy erőteljes masszázst kértem a lányoktól. BARBI elkezdte masszírozni a hátamat,majd a karom,vállam,nyakam,tarkóm és a fejem következett. Közben JÁZMIN talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat. NATI nagy alapossággal a derekamat masszírozta. Masszázs közben a lányok finom érintésekkel, "benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozták.

nagyon jó: 17db
(2021-02-20) : Gyors fürdés után kényelembe helyeztem magam a tetthelyen, és kezdetét vette a masszás, melynek kezdetén vendéglátóm kecsesen kibújt a szexy textilből, melyet eddig viselt. Bokától kezdve finoman krémmel végezte a masszírozást, amely hol simogatós volt, vagy ahol szükségesnek érezte, ott finoman kicsit erősebben is "meggyötört", de pont a kellő erősséggel.

(2020-12-21) : Mivel nem első alkalommal voltam nála így tudtam mire számíthatok. Magasra elvárásokkal vártam ezt a napot is amit Barbi teljes mértékben teljesített is. Minden porcikámat átmasszírozta nem simogatott hanem rendesen közepes erővel átgyúrta a testem és nekem pont erre volt szükségem. Most a felsőtestemmel kezdte a masszírozást és a lábamnál fejezte be és utána került sor a második örömszerzésre.

(2020-08-18) : Hasra fektetett majd elkezdett masszírozni, megnyomkodta a vállaim a hátam, a derekam illetve a lábaim. Kellemes lazító masszázsnak mondanám. Ezután bekente magát olajjal majd elkezdett csúszkálni rajtam. Nagyon izgató és erotikus ahogy csinálja. Szerintem a csúszkamasszázshoz fontos a jó ritmus érzék illetve kell hozzá egy kis átszellemültség hogy igazán erotikus tudjun lenni. Barbi mindkettővel rendelkezik!

: 22db
(2021-01-17) : Barbi a szájába vette a farkamat és nyalogatta, szopogatta , a golyókat sem hanyagolta el ,nem tudom ,hogy meddig tartott mert nagyon élveztem amit csinált , már csak arra emlékszem, hogy kértem, hadd élvezzek a szájába. Miután a program első részével végeztünk alaposan megtörölgetett és magát is , mert mindenhova került a nedűből.

(2020-11-06) : A masszázs pont megfelelő erősségű se nem a simogatós fajta és nem a kipréselős. Kellemesen át masszírozta az egész testemet. Én nem irányítottam inkább rá bíztam magam és nem bántam meg. Szerettem volna én is kicsit megmasszírozni ami nem volt ellenére és véleménye szerint jól eset neki és élvezte is. Megmondom ősszintén én is mert ezt a nagyon csinos és kedves lányt masszírozni egy élmény volt. Mi nagyon jót beszélgettünk masszás közben

(2020-08-02) : Masszázs közben beszélgettünk, ismerkedtünk. Olajos, simogatós, ehlyenként jól esően erős masszázs. Azt azért tudni kell, hogy az ember nem thai masszázsra érkezik, hanem egy finom ellazulós felvezetés a fordulás utáni akcióhoz. Helyén kell kezelni, és így nekem naygon kellemes, hangulatoldó masszázs volt.