38
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-18
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Lotti szexpartner

szexpartner

Lotti-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-11 16:07:44

hola7
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lotti beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon kerestem, általában könnyen el. lehet érni Lottit, és az időpont megbeszélésében is rugalmas.
Megközelítés
Kondorosi részlegen rendel, villamos a háznál tesz le, autóval elég macerás a parkolás, a közelben van egy supermarket, annak a parkolóját javaslom.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Picike lakás, szoba és fürdő, de mindig nagyon rendes, tiszta. Illatos törölköző, szájvíz, tusfürdő, minden van.
Lotti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lotti egy igazi természetes szépség, arcos képe ugyan nincs, ami sajnálatos, mert az arca is igen vonzó. Nagy, szép szemek, őzike tekintet, szép száj, gyönyörű, finom, szolizott bőr. Hatalmas, természetes keblek, arányos testalkat, szuper csaj.

Action
Most csak fél órára tudtam menni, mert későn érkeztem, de Lotti megvárt. Közös zuhanyzást kértem, hogy ne vesszen kárba egy perc sem, aztán irány az ágy, szokás szerint ott gabalyodtunk össze. Finom érintések, simogatás, kellemes csókok, de azért nem durva nyelvelés. Kértem Lotti, álljon négykézláb, így folytattam a finom, illatos, kislányos punci kényeztetését, de a popsiról sem felejtkeztem meg. Imádom nyalni, puha, illatos, finom mindene. Jött a csere, finom, érzéki a francia, nem pornós, nem nyálas, nincs kényszer és mélytorok, de ettől még nagyon kellemes.Amit kérek, mindig készséggel teljesíti, franci több pózban, kézzel, szájjal vegyesen vagy külön külön, ahogy kéred. Popsikényeztetésnek is mestere. Hamarosan kértem a gumit és szemből támadtam a szűk puncit több variációban pakolva a lábakat, jót csattogtunk. Franciás befejezást szerettem volna, kértem Lottit, térdeljen elém, majd a végén fogja össze a melleit, hogy oda mehessek, és így is lett. Megbeszéltük gyorsan a végén, hogy kivel mi újság, azán indulnom kellett.
Elszámolás
Talán mondhatom, hogy a régi átlagól már felfelé kúsztak az árakt, de Lotti még tartja a régi szintet.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Abszolút megéri ellátogatni hozzá, kedves, korrekt, készséges, amit vállal, maximálisan teljesíti. Kicsit visszafogott lány, nem ugrik rád, mint egy vadmacska, de én ezt szeretem benne.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-09-09) : Erre legnagyobb meglepetésemre popóizgatás következett nyelvek - az én részemre. Valami fantasztikus volt. Felváltva popó és francia. A mennyországban éreztem magam. Amikor már majdnem eldurrantam, gumit kértem és kutyusban ért a vég. A második menet előtt masszírozott kicsit, majd egyszer csak lent termett megint, és újra popó - francia felváltva.

(2020-08-13) : Csókokkal kezdte a második menetett, majd Kapt5am egy nagyon jó franciát amitől hamar kemény lett aminek keménynek kell, hogy legyen. Gúmit kértem és kutyuspózba kezdtem el előszőr lassan majd egyre vadabban kúrni, nagyon lelkes volt most is ő is mozgott velem együtt, ezt kb 5 percig csináltuk nagyon vad tempóba nem is váltottunk pózt, éreztem, hogy ismét elfog élvezni, ami meg is történt, abban a pillanatban

(2020-01-19) : Ezután újra csak ő kényeztetett engem és ekkor megtapasztalhattam a már mások által is megénekelt fantasztikus, leírhatatlan popsi nyalást, amit olyan átélésselés annyira jól csinált hogy még a fülem is ketté állt.

felejthetetlen: 30db
(2020-09-25) : Volt ott minden, barátnős bújás, igazi nyelves csók, majd lejjebb csúszva kaptam finom franciát és lejjebb is kalandozott. Franciája jó volt, de valami hiányzott, lehet a mélytorok. Ezek után fordultunk és rendesen megdolgoztam a ciciket is, ez volt a találkozó legjobb része, de mivel még sok idő volt türtőztettem magam és misziben folytattuk. Tekertem lábát mindenhová, nyakamba, jó volt na, és úgy láttam, Ő sem utálta nagyon.

(2020-06-05) : Ezért kértem fordítsunk szerepet, én kezdtem nyalni a nuniját. Fincsi volt, élvezte, de nem ment el. Ezután gumi húzás, majd szemből döfködtem. Tetszett neki, de nem élvezett el. Sajnos én pár perc után a gumiba lőttem egy anyagot. Ezt követően kis pihi, masszázs nekem. Pár perc pihenő után kértem a popsi nyalást megint. Most hátulról kezdett neki. Széthúzta a farpofáimat, s úgy nyalt rendesen, közben a farkamat húzogatta.

(2019-12-16) : Lotti a szemembe nézve verte a farkamat közben nyughatatlan nyelvecskéje fáradhatatlanul izgatta a gátamat és az ánuszomat. Majd négykézlábra parancsolt és úgy fúrta egyre beljebb és beljebb magát.

nagyon jó: 54db
(2020-06-01) : Ezután elindult lefelé a szájával, ami kellemes orállal folytatodott, de alig birtam várni, rögtön átraktam a lábait és 69ben folytattuk... itt elég gyorsan elmentem, egyenest a szájába. Nem tudom hogy mi történt az esszenciámmal, de szerintem lenyelte, mivel ezután rögtön megjegyezte, hogy gyors volt. Pihenésképpen beszélgettünk, masszirozott.

(2019-10-14) : Majd leült azágy szélére és franciázott nekem szemkontakkttal.Hajában is lehet turkálni fantasztikus.Kellemes a franciája,de nem pornós.,inkább barátnős.A gyerekek házát is nagyon jól leápolja,és a gát segglyuk rész is parádés.

(2019-09-09) : Felváltva szopott és tolta a nyelvét a fenekembe, különböző pózokban csináltuk, voltam én háton felemelt lábakkal, volt ő háton én pedig az arcán ülve, voltam én kutyapózban az ágyon, Lotti hátulról nyelvelt, és közben kézzel verte a brét, es volt hogy Lotti az ágy szélén ült vagy guggolt, én pedig neki háttal pucsítottam.

: 106db
(2020-06-01) : Úgyhogy kezdetét vehette a nagy csókolózás (nyelves és odaadó), majd kis csókokkal haladás az árboc irányába. Szexin pucsítva kéz nélkül ment kényeztetésem egész sokáig (kedvencem a labdajátékos rész volt),

(2020-01-26) : Eközben már kézzel is felfedeztük egymás testét én simogattam ahol csak értem, ő pedig nagyon hamar rátalált a már ágaskodó szerszámomra. Többször csókolgatta ő is a nyakamat és eközben felkínálta a sajátját is, hogy tegyek hasonlóan.

(2020-01-24) : Türelmes volt velem végig és kedves, a csúcspont francia óra közben ért. A végén kaptam egy kellemes simogató masszázst.

lehetne jobb: 3db
(2016-06-28) : Beengedett és ahogy fent is irtam csalodtam nem az a lany fogadott aki a kepeken van de bele mentem. Lehet tényleg én vagyok ilyen szerencsétlen no mindegy.

(2016-02-19) : Jó akkor kértem, hogy franciázzon nékem egy kicsit. Sikerült lebeszélnem, hogy ne gumiban, mert az nem valami izgató. Ezután gumi fel és missziben behatoltam.

(2013-10-29) : Lehámozta magáról a parányi bikinit. Csodálatos cicik, popsi mozgása az orrom előtt nagy hatással volt rám. Ráérzett, hogy neki kell kényeztetni, mert arra vágyom és csodálatos percekhez juttatott.

egyeztetési probléma: 3db
(2016-07-20) : Miután "megköszöntem" egy válasz SMS-ben 5 perccel később ugyan felajánlotta, hogy ha várok még 20 percet akkor fogad, de akkorra már elment a kedvem az egésztől és útban voltam visszafelé.

(2016-06-29) : Pontosan odaértem, felhívtam, kinyomott. Gondoltam várok pár percet, kicsit csúszásban van. De nem. Még párszor próbálkoztam, küldtem SMS-t is, semmi válasz. Úgyhogy eljöttem.

(2016-06-10) : Nos,a ház elől hivtam pont a megbeszélt időpontban. Nem vette fel,próbáltam a másik számot de az is süket fülekre talált.