Mendy29 erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Mendy29-

Nem prémium hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-11 12:31:21

satyros
V.I.P.
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mendy29 beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Előző nap sikerült vele egyeztetnem. A telefont ő kezeli, nagyon korrektül és részletesen ismertette a programot és a lehetőségeket. Még a randi napján reggel kért egy megerősítést, de ez nem jelentett problémát mert a naptárban már benn voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Bécsi úthoz közeli mellékutca, több lány is rendel azon a környéken, ez az egyik hely. Autóval könnyű a megközelítés, gps ismeri a házszámot
Is, a parkolás néha gond lehet, de én délelőtt voltam, így 50m-en belül sikerült helyet találnom. BKV is jár a környéken de nem tudom, hogy milyen messze vannak a megállók.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egyszerű fehér ajtón keresztül lehet bejutni az utcáról egy átjáróba, ahonnan fel a megfelelő emeletre és már nyílik is az ajtó. A szobák tiszták, stílusosan berendezettek, a fürdő is kifogástalan, a masszázspad masszív és kényelmes. Vannak tükrök a falon, úgyhogy lehet mozizni is kezelés közben.
Mendy29 külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Mendy pont olyan dekoratív és bomba nő, mint ahogy a képeken látszik. Magas vékony hibátlan alak, kerek fenék, a combjai között átlátni a feneke alatt is!! Hosszú haja eléggé feltűnő, nekem nagyon tetszett az arca is. A masszázs szobában UV világítás van, ami még jobban kiemeli a fogai vakítóan fehér színét és a szoláriumban barnult bőre kontrasztját.

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
A fürdőből visszatérve jelzi, hogy hova feküdjek fel és egy laza mozdulattal megszabadul a parányi bikini felsőjétől. Atyám, azok a cicik!!! Természetesek és szép formájúak, olyanok amiket egyből kézbe szeretne venni az ember, ha meglátja. Én is így tettem, ő meg nem ellenkezett. 😄😄Nálam a masszázs is fontos eleme az Élménynek ezért egy idő után csak felfeküdtem a masszázspadra. Ugyan nincsen oklevele tanfolyam elvégzéséről, így ne számítson senki sportmasszőri erősségre vagy technikákra, de ösztönös tehetség, ugyanis az autodidakta módon elsajátított fogásokkal és mozdulatokkal operálva is kimasszírozza a csomókat és letapadásokat. Elmondása szerint sokat gyakorolt ismerősökön és családtagokon. Lábtól halad felfelé egészen a nyakig, a problémásabb helyeken el-elidőzik. Aztán egy idő után lazábbakká válnak a mozdulatok és történik egy-egy benyúlás, ami előre vetíti a fordulást.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Fordulás után szemből is elkezd simogatni, egy kis cicis csúszka és ajakkal kényeztetés is belefér. Mindkettő igen kellemes és érzem, hogy sokáig nem bírnám visszafogni magam. Felajánlom neki, hogy egy kicsit megmasszírozom én őt, aminek persze nagyon örül. Általában nem szoktam ilyet, mert ki az aki még fizet is azért, hogy egy idegen nőt masszírozgasson, de most valahogy van hozzá kedvem, ezért teszem. Jó érzés hozzáérni és igen pozitívak a tőle jövő visszajelzések. Ráülve a fenekére masszírozgatom miközben a farkammal csúszkálok rajta. Ő meg tekergeti közben a fenekét, ami így együtt annyira izgató, hogy hirtelen és váratlanul eldurranok. Nem így képzeltem, de nagyon jó volt az egész.
Kis törölhetés mindkét részről száraz és nedves törlővel majd mivel még van időnk szemből masszíroz egy kicsit. A levezetés levezetésének kiváló volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag adtam oda neki, pontosan annyit , amit a telefonban megbeszéltünk. Környékbeli átlag, összességében nagyon megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mendy egy feltűnően jó alakú fiatal hölgy, aki nagyon tudja használni azokat a trükköket, amikkel maga köré csavar egy férfit, akár csak egy órára is. A barátnő feeling a profi szolgáltató érzéssel folyamatosan keveredik nála, ami csak még jobban fűszerezi az amúgy sem sótlan menüt😄. Jól éreztem magam Vele az első perctől kezdve az utolsóig és tudom, hogy nem utoljára találkoztunk.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mendy29 erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

iSteve
Élő lexikon
2021-04-15 15:49:28
Voltam a Hölgynél, ezért értem miről írtál, nekem átjött, szerintem rendben van, a minősítés pedig a Te dolgod. Köszi hogy megírtad!

2020-11-07 17:52:45
A hozzászólások törlése teljesen jogos, mivel alapvetően nem a beszámolóról szóltak.
Véleményem változatlan, a látogatás során tapasztaltakról nem itt kell "fröcsögni", egy jól részletezett és őszinte beszámoló a valós segítség.

2020-11-04 09:31:06
Első beszire, ráadaásul istennős írásként sokkal alaposabb írás szükségeltetik. Nagyon keveset tudtam meg Mendyről. Kösz!

2020-10-13 11:24:31
Első beszámoló, istennő besorolással. És nincs benne szinte semmi, ami fontos lenne az új érdeklődők számára. Sorry, de ez számomra egy rossz írás.

2020-10-12 20:00:50
"A fontosabb info-k ha nagyon a tényekre szorítkozom ugyan benne vannak a beszámolóban, de szinte semmi több, ami egy átlagostól megkülönböztetné."
Legutóbbi értékelő hozzászólásodat idéztem és eszembe jutott a "bagoly mondja..."
Írásod tartalma sótlan, nélkülözi a fűszert, az adatlap tartalma sokkal izgalmasabb, kedvcsinálóbb.
Partnered, a képek alapján gyönyörű, sajnos ehhez Te nem tettél hozzá semmit.
Burkolt mondataid nélkülöznek minden elvárt és lényeges részletezést, ezért átlagos az értékelésem.

FunkciókMendy29 legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.