Liza erotikus masszázs

erotikus masszázs

Liza-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-18 23:06:42

GaboG
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Liza reagálása

Drágám!

Mondanám, hogy köszönöm, de ezzel hazudnék.
Vagy fél tucat hasonló sztorink van megírva, háromszor annyi meg nem írva...
Ez nem gyár, hogy kell a darabszám...

Már nem foglalkoztat a beszámolók gyűjtése, mert nem vagyok kezdő.
Ha a "szokásosat" nyújtom, és nincs benne semmi rendhagyó (pl fűszoknyában táncoltalak körbe, miközben ukulelén játszok neked hawaii népdalokat, vagy kézenállva kényeztetlek, vagy trapézról himbálózva, miközben a háttérben elefántok labdáznak), nem kell annyiszor leírni a történteket.

Persze, régi ismerősként egyre kevesebb az újdonság, de pont ezért... kérlek... tartsd magadban, őrizd az emlékeidben, vagy ha mindenáron visszaolvasható formában szeretnéd: merevlemezen.

Tündér vagy, de majd ha lesz olyan, amikor nem ez az "átlagos" formám, majd megírhatod. Vagy nem.

Csók. Liza.

Liza beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Nem okozott problémát a kapcsolatfelvétel Lizával, mert az informális csatornákon kapcsolatot tartunk. Így annak ellenére, hogy átköltöztette szalonját mint korábban most is könnyen sikerült kapcsolatba kerülnünk. A beszélgetések és csevegés végül egy megfelelő időpont egyeztetésben végződtek, amit VTR-ben is rögzítettünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Liza nemrég elköltözött és már új helyen fogadja vendégeit. A szalon az előző közelében található csupán néhány utcával odébb.
Megközelítése ugyanolyan kedvező mint előtte volt, két kék busz és trolibusz is pont megáll nagyon közel. A kalandozó magyarok egyik vezéréről elnevezett tértől, ahol a metró is megáll csupán néhány perces sétával gyalog is megközelíthető a helyszín épülete.
Aki más megközelítési módot választ és gépkocsival érkezik annak a parkolás kissé kedvezőbb mint korábban. Ugyanúgy fizetős és drága, de több fizetős zárt parkoló is található a közelben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
A cím egyértelmű és könnyen megtalálható, a bejárat mellett nagy házszám van a falon egy betűvel kiegészítve. Szerintem abszolút eltéveszthetetlen.
A kapun átjutva néhány lépcső után a földszinten találjuk a lakást. Az előszobán keresztül jutunk el a rendkívül otthonosan berendezett szobába.
Mind az előszoba és a szoba is ízlésesen berendezett és nagyon kellemes hangulatot áraszt. Az elengedhetetlen felszereléseken kívül úgy mint tatami és masszázs ágy, asztalka szék fotel szobainas komód található mint egy normál szobában. A falakon képek és az előszobában és a szobában mécsesek villódzó fénye táncol.
A gardróbon keresztül menve a fürdőszobába jutunk ahol zuhanyzó zuhanyfüggönnyel és kilépővel fogad. A fürdőszoba mérete nem túl nagy, ebből adódóan a zuhanyzó sem tágas de a célnak teljesen megfelel.
Mint korábban már megszokott volt, itt is mindenfelé rend és tisztaság fogad akármerre is nézel.
Tiszta illatos törölközők, tusfürdők nagy választékban, szájvizek biztosítják a megfelelő higiéniát. Az új helyszín nem akkora mint korábban volt, de nekem sokkal otthonosabb.
Liza külseje viszont nem változott ekkorát. Vidám csillogó szeme és széles mosolya jól illik az új környezetéhez.
Liza külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Liza magas, szőkésbarna hajú, csillogó kék szemű, vidám rózsás mosolyú, arányos formás nő.
Testének vonalai a ruhán keresztül is vonzóak, szép arca formás mellei, hosszú izmos combjai és lába kiemelik alkatát. Képei a valóságot mutatják, de igazán élőben érződik az erotikus kisugárzása. Mindig megcsodálom újra és újra mikor meglátom, és mindig lenyűgöz.
Mint nemrég látott ismerőst széles mosollyal és vidám öleléssel fogadott egy könnyű fekete kombinéban.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Arcán büszke mosollyal vezetett be az új szalonba, és látható büszkeséggel mutatta be részeit mivel először jártam az új helyen.
A bemutatás után a fürdőbe irányított.
Visszatértemkor a maszpadon foglaltam el pozíciómat, majd miután Liza megszabadult könnyű öltözékétől nekikezdett a tőle megszokott finom és alapos masszírozásomhoz. Most is mint korábban olajat használt és a hátamat kezdte először kezelésbe venni, haladt a gerincem mellett fel és le, és oldalra ahogy azt a szakmaisága megkívánja.
Kértem, hogy a vállam külön is kapjon egy kicsit nagyobb figyelmet. Liza megnyugtatott tudja hol van az a gyenge pont amire figyelnie kell.
Egyrészt emlékezik korábbi bajaimra másrészt érzékelné is anélkül, hogy mondanám. A lapockáim és vállam masszírozásához a fejem elé állt és kezelésbe vette őket.
Mindeközben beszélgettünk és Liza elmondta, olyan új masszázsok is választhatókká váltak most itt az új helyen amelyek korábban még nem szerepeltek a választékban.Beszélgettünk közben az új választékról és megemlítettem, hogy a masszázsválaszték bővülése felkeltette érdeklődésem, valamint megjegyeztem ere még a későbbiekben visszatérek.
A masszázs véget érte után váltottunk.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Új pozíciót foglaltam el a tatamin, megöleltem majd Liza mellém helyezkedett.
Egymáshoz simultunk ekkor említettem, hogy szeretném ha a kényeztetésembe lingamot is vegyítene, kérésem természetesen fogadtatásra lelt.
Csókkal jeleztem örömem, és kisebb csókokkal majd csókváltással támadtam. Végigcsókoltam nyakát vállát majd kedvenceimet vettem sorra egymás után a ciciket. Velük elidőztem egy kicsit mielőtt tovább haladtam volna lefelé. Célom ölének kényeztetése ahova hamarosan eljutottam. Behelyezkedtem combjai közé és felfedező útra indultam. Szájam körbejárta ölét, megízlelte finom kelyhecskéjét, nyelvem is elkezdett munkálkodni. Hamarosan jelét is vettem tevékenységem hatásának.
Liza teste jeleket bocsátott felém amiből tevékenységem kellemes voltára következtettem, ezért tovább folytattam kényeztetését. Liza egyre tovább haladt a gyönyör útján mígnem elérte a beteljesedést. Finoman végigsimítottam testét és mellébújva megpihentünk.
Kis pihenő után, hamarosan olaj került testemre és Liza testére majd Liza olajos teste kezdett el csúszni rajtam. Végig siklott combjaimon, kezdve lábam tövén keresztül egész a felsőtestemig. A cicijeivel elidőzött fent, lehetőséget biztosítva hogy én is megmasszírozzam mert különösen kedvelem őket, majd indult vissza. Lentebb is elidőzött most ott masszírozott cicijeivel hogy utána újból vissza induljon. Itt fent nem mulasztottunk el csókot váltani sem.
A csúszkálás keltette ingerek kezdték felkelteni altestem, és az ingerek hatására egyre inkább növekedett a vérbőség benne. Ezt észlelve a csúszka szép fokozatosan át helyeződött lentebbre.
Egyre inkább növekedett altesti érdeklődésem, szerszámom a vérbőség jeleit kezdte mutatni. Ezt észlelvén Liza a szerszámomra és környékére egy újabb adag olajat juttatott és kezdetét vette lokális masszázsa. A masszázsban a kezecskék a cicik és a szájacska felváltva vettek részt majd később finom puha szájacska után a kezek munkálkodása indult meg. Testemet egyre jobban kezdte elönteni a mámor, majd a kéj, egészen addig míg a tetőpontra nem jutottam.
Egy nagyon élményteli lingam befejezéssel juttatott magas csúcsra Liza. Kivárt míg teljesen lenyugszom majd néhány Szilvia használata után csókos simogatós összebújással pihentünk a tatamin, miközben váltottunk még jó néhány mondatot az új masszázsfajtákról, majd a fürdő felé vettem az irányt. Olajmentesítés, tisztálkodás után felöltözve vettem búcsút legjobb masszőrömtől.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem vettem igénybe extrákat, az elszámolás korrekt mint mindig.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Liza mestere a masszázsnak, a szó valódi értelmében és a megemlített és átbeszélt új masszázsok felcsigázták az érdeklődésem. Ilyeneket eddig nem láttam a kínálati listákban, csupán wellness kategóriában olvasgattam.
Az új hangulatos helyszín, Liza vidám kedve, és a nagyon élvezetes szeánsz együttese valami különleges esszenciaként hatotta át testem. Ismét új élménnyel lettem gazdagabb.
Természetesen minél előbb szerét ejtem az új masszázsok végig próbálásának is.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-26 11:30:04
Tíz beszámoló egy hölgyről igazán szép teljesítmény. A reagálásból ellenben úgy érzem, hogy ezek száma már nem javítja Liza renoméját és ezek szerint reagált rá. Érdemes elgondolkodnod a válaszok irányvonalán és tartalmán.

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-30) : A két lány kezei tökéletes szinkronban mozogtak és a meleg olajtól csúsztak, mint szánkó a friss hóban. A hátam, lapickám vállam, gyúrásával kezdődött a program. Liza tanulmányait jól kamatoztatta, mert tökéletes érzékkel tapintott rá a problémás pontokra, mit Samantha ügyesen szinte észrevehetetlen késéssel utánzott le.

(2020-10-26) : Liza megkezdte masszírozásomat, olaj került hátamra és elkezdett dolgozni keze. Nem először voltam így most valahogy azért egész másnak éreztem. Finomak voltak az érintései, de valahogy jobban csiklandoztak, érzékibbnek tűntek. Kezei a hátamról fel szaladtak a nyakamig, finoman körbe érintették, meg birizgálva közben fülcimpámat is. Gördültek az ujjak, az ököl a gerincem mentén, le siklott keze egész a lábaim közé finom érintések, benyúlások közepette.

(2020-10-14) : A masszázs ágyra fel feküdve, kaptam egy nagyon kellemes citromfüves relaxáló masszázst. A citromfű illata kellemesen terjengett miközben kitűnő masszőrnőm finoman dolgozott a hátamon. Masszázsát ugyanolyan részletesen és szakszerűen végezte mint azt már korábban is ecseteltem.

felejthetetlen: 12db
(2020-10-07) : A négy kacsó innentől kezdve nem siklott vagy csúszott hanem ragadt. A kezek mozgása megváltozott, pontokban érintettek és elemelkedtek, tenyérrel és zárt ujjakkal határozottan megnyomták testem majd elemelték kezüket. Ennek hatására szinte elemelték bőrömet, olyan érzést keltve mintha ragasztószalagot húznának le rólam.

(2020-07-25) : A hátam és a lapockám környékének alapos átdolgozása után Liza fejem elé került és a nyakam és a vállam masszírozásába kezdett. Fejemet kissé megemelve szemem előtt ringatózó mellek jelentek meg.

(2020-06-02) : Viszonylag finoman masszíroz, de mivel sokáig illetve többször megy át egy-egy területen, így minden csomót szépen kimasszírozott úgy hogy komolyabb fájdalmat nem éreztem.

nagyon jó: 16db
(2021-01-19) : A kényeztetéssel kezdtünk, pontosabban kértem, hoyg először ő feküdjön le, én pedig kényeztettem. Finom puszikkal és érintésekkel végig pásztáztam a testét. A barlang bejáratánál megbolondítottam a kapuőrt finom simogatással, erre betessékelt az ajtón és kérte, könyörögte a folytatást. Végül úgy megérkeztem, hogy Liza el is ment... :-)

(2020-12-21) : Fürdés után Liza is ledobta ruháit egy kicsit ölelkeztünk majd célba vettem a tatamit olajjal kezdett masszírozni először a hátamat majd lejjebb folytatta közben beszélgettünk elmondta,hogy most végzi a gyógymasször tanfolyamot éreztem is,minden mozdulatán,hogy nagyon profin csinálja a maszírozást mindehol jól ellazította a bemerevedett izmokat.

(2020-10-11) : A hátamat érintő keze valami hihetetlen simasággal futott végig a hátamon. Könnyedén siklottak kezei a hátamon, vállamon valami leírhatatlan finomsággal, elképzelhetetlen érintéssel. Mondhatnám, hogy beleborzongtam de nem! Valami olyan könnyeden siklottak kezei amely már majdnem földöntúli érintésnek tűnt. Elképzelhetetlen simaság és finomság keveréke, valami csodás érzés!

: 12db
(2020-06-01) : Már korábban is említettem hogy igen sok masszőr keze alatt megfordultam, de még az általam vélt legjobbak sem mérhetők Liza masszázsához, masszázsa alapos és határozott, érintése simogató de erőteljes és kifejezetten gyógyító. Végighaladt gerincem mentén, deréktájt, majd nyakamtól kezdve a neuralgikus részek kezelésével foglalkozott.

(2020-05-30) : A masszázs az nekem az a kategória volt ami pont jó. Nem túl erős és nem túl gyenge azaz éppen nyöszörgős. A mód a típus a hossza minden teljesen jó.

(2020-03-09) : Masszázst olajjal felsőtestemen kezdte, laza, simító, körkörös, illetve hosszanti mozdulatokkal, teli tenyérrel. A lehető legjobb bemelegítése az izmaimnak, semmi nyomás dörzsölés, kezdtem ellazulni.