38
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
Dóri szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Dóri-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-09 11:54:16

Bubus56
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dóri beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-13

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Sokszor néztem már a képeit, de jó ideig csak hétvégén volt elérhető, így maradt a vágyakozás. Aztán pár hete láttam, hogy már hét közben is van lehetőség a találkozásra. Mivel munkával telt a hétvégém, a hétfő lett a pihenőnapom. Kicsit nehezen szedtem össze magam, de figyeltem, mikor elérhető. Dél előtt pár perccel zöldre váltott a lámpa, s már hívtam is. Nagyon kedves hang fogadott. Ennek ellenére nem húztuk hosszúra a beszélgetést, mivel képei, és a hirdetésében leírt lehetőségek csak egy kérdést hagytak nyitva, mikor legyen a randi? Ezen hamar túlestünk, s már küldtem is a VTR-t, amire rögtön kaptam az igenlő választ.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az új stadiontól nem messze, két főútvonal találkozásánál található, tizenéves épületegyüttes, sok lépcsőházzal. Tömegközlekedés rendben van, az autósoknak fizetős parkoló, akár a ház előtt is.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Kaputelefonos beengedés, és pontos navigáció után, kis liftezés. A nagyméretű, konyhás nappaliból, két szobácska nyílik. Viszonylag alacsony, de megfelelő állapotú és méretű franciaágy uralja a szobát. Több tükör is van a mozizáshoz, s talán még egy masszázspad is volt a tetthelyen. Szobainas és szék a ruháknak, hangulatos világítás, s ha jól emlékszem, zenei aláfestés is volt. Minden tiszta és rendezett. Tágas fürdőszoba, kádas zuhannyal. Sokféle tusfürdő, szájvizek pohárkával, száraz kilépő a kád előtt. Mindezt kiegészítette az előkészített, nedvszívó törölköző.
Dóri külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek megfelelő, ahol kell gömbölyödő, jó kedélyű, csillogószemű szépség fogadott. Annyi eltérés azért volt a fotókhoz képest, hogy egy sötétkék fehérneműben állt előttem, mikor előbújt az ajtó takarásából. Széles mosollyal és huncut szemekkel nézett rám a bemutatkozáskor, majd számra kaptam az üdvözlő puszit. Kiengedett, sötétbarna haja keretezte bájos arcát. Bőre kellemes tapintású és finom illatú.

Action
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
A cipő levétel után bevezetett a szobába. Megöleltem és a finoman ajkát csókoltam , amit incselkedően viszonzott. Amíg levetkőztem, elárulta, miért a huncut mosoly. Érkezésemig volt ideje az "előéletemet" tanulmányozni. Ezen jót derültünk, majd kikísért a fürdőbe. Mindenre kiterjedő felkészülésem után, az ajtó előtt várt rám, a meztelenség valóságában. Pár lépés után ismét a szobában voltunk, én azonnal dobtam el a törölközőmet. Nem bedobtam, mint a bokszolók, de ha jól belegondolok, az is lehet. Forró testét magamhoz húztam, s igazi csókolózásba kezdtünk. Méretes keblei mellkasomhoz feszültek,. Kezeim végig pásztázták a hátát, derekát, majd a popsiba markolva megállapodtak. A rövid ismerkedés után, hamar az ágyra keveredtünk.

Egymás mellett, oldalfekvésben folytattuk a további felfedezést. Én kérni akartam, feküdjön rám, érezni akartam mindenét. Ő azonban megelőzött. Határozottan ölemre hajolt, s a következő pillanatban, már csókos ajkai között fickándozott az emberesedő tagom. Érzékien és izgatóan tette azt egyre inkább magáévá. Ajkai ölelését fokozta nyelve játékossága. Rövid szünet következett, de csak amíg haját összefogta. Gyorsan bekeményítette a szerszámot, de lelkesen dolgozott tovább rajta. Én csak sóhajtoztam, hálámat rebegtem, s amijét elértem, simogattam. Néha rám pillantott, szemeiből most is a huncutság sütött. Nem akartam gyorsan bevégezni, így kis lassítást javasoltam. Pár bólintás után elengedett szája fogságából, s forró kebleivel végigszánkázott a felső testemen. Egy csókért jött, ahogy mondta is, én szívesen teljesítettem óhaját. Ahogy rajtam feküdt, egyik lábamat a combjai közé helyeztem, majd azt behajlítva, érezhettem combomon lüktető nőiességét. Egyre hevesebben csókolóztunk, mindketten vártuk a folytatást.

Partneremet hanyatt fektettem, most én kerültem felülre. Pár csók után a cicikre vetettem magam. A kellő foglalkozás meghozta gyümölcsét. A bíbor vörösre változó, hetyke bimbókat felváltva kényeztettem, nehogy valamelyik hiányt szenvedjen. Nehezen szakadtam el új játékszereimtől, de várt a kötelesség. Nyelvemmel végigjártam az utat, majd a combok tövéhez érkeztem. Egy röpke pillanatra farkasszemet néztem a húsos puncival, majd nedves ajkai közé csúsztattam a nyelvem hegyét. Elejétől a végéig, majd vissza siklottam, közben finom nedűjét ízlelhettem. Partnerem kedvesen megjegyezte, úgy érzi valamit tudhatok, biztos nem először csinálok ilyet. Én válaszoltam, dehogynem, Veled eddig még nem találkoztam. A beszélgetést félbeszakítottam, mert tele szájjal nem illik beszélni. A csiklót a takaró húsos szárnyakkal együtt beszippantottam, s nagy élvezettel szopogatni kezdtem. Kedvesem fészkelődni kezdett, én pedig a csiklóján járattam nyelvemet. Hasfalán láttam az izmok játékát, csípőjét egyre többször emelgette. Így a punci hol távolabb került tőlem, hol arcomba nyomódott. Mikor a már igen nedves bejáraton kőröztem nyelvemmel, teste még erősebben reagált. Így itt letáborozva lefetyeltem. Egyszer csak mindkét lába az ég felé mutatott. A nyelvem mélyen a barlangba hatolt, s kedvesem csendben elröppent, nedűjével jutalmazva tevékenységemet. Meg is kérdeztem Őt, Nála ez ilyen csendben megy? Egyből megnyugtatott, hogy nagyon jólesett Neki a törődésem, s célba ért.

Felemelkedve csodáltam kívánatos testét, majd mellé térdeltem, s s megkaptam a vágyott csókot. Ez után nem tétlenkedett, rámarkolt az előtte meredező szerszámra, s a szájába vezette. Kezem a combjai közé siklott, s élvezettel játszadoztam a nedves puncival, közben néztem az ajkai között mozgó részemet. Mikor úgy érezte, eléggé felkészített, nyúlt a védelemért. Amíg felhelyezte tisztáztuk, mi a kedvenc póza. Ő a misszivel akarta kezdeni, mert akkor láthatjuk, és érezhetjük egymást leginkább. Nekem a térd problémám miatt nem a kedvencem ez, de nagyon akartam már belülről érezni , így bátran nekiveselkedtem. Könnyedén fogadott magába a forróság, de nem volt tökéletes a mélység. Ezt a problémát hamar orvosoltuk. Párna a popsi alá, s így teljesen elmerülhettem öle rejtekébe. Lassú mozdulatokkal egyesültünk, egymást ölelve csókolóztunk. Kedvesem továbbra is megtartotta a kezdeményezést, s egy idő után hanyatt fektetett. Ajkaival kicsit keményített a szerszámon, majd zsoké pózban ereszkedett rám. Bemutatta lovas tudományát, közepes tempóval dolgozta meg a benne ágaskodó rudat, akinek igen csak tetszett a lovaglása. Közben csodáltam a szemem előtt ringó kebleket. Markolásztam őket, s mikor sikerült, egy-egy pillanatra, megízleltem a kemény bimbókat. Később rám hajolt, de csípője mozgott tovább, s fokozta élményemet. Magamhoz ölelve csókoltam ajkait és nyakát, igazi összebújós szeretkezés volt. Úgy tűnt, mindent szeretne kipróbálni kedvesem, ezért kutyusra váltottunk. Az ágy magassága miatt az álló pozíció nem jöhetett szóba, pedig nekem nagy kedvencem. Így partnerem előttem négykézláb állva kínálta magát a következő etapra. Végig simogattam a nedves rést, majd egy határozott mozdulattal tövig toltam szerszámomat a vágyakozó punciba. Adagoltam rendesen, már amennyire tőlem tellett. Lassú és hosszú löketekkel kezdtünk, majd fokoztuk a sebességet. A mellettünk lévő tükörben néztem az akciót. Láttam az ütemesen mozgó ciciket, s a ki-be járó szerszámomat. Simogattam az előttem gömbölyödő popsit, majd megmarkolva húztam magamra. Igaz, ezt nem nagyon kellett, mert kedvesem is odatette magát rendesen. Amíg bírtam nem szakadtunk el ettől a helyzettől. Mikor a kezdődő gumifóbiámat megérezte partnerem, elhúzódott tőlem, leszerelte a védelmet, majd lefektetett.

Azonnal ajkai között érezhettem magam, s lohadó lelkesedésemet hamar visszaállította. Ellentmondást nem tűrően, egyre vehemensebben kényeztetett. Nem is kellett sok idő, kirobbanó örömmel adtam neki a virgoncokat. A sereg szilviában végezte, én is kaptam egyet takarónak.

Kedvesem kiszaladt a fürdőbe, majd felfrissülve már is mellettem feküdt. Ekkor már hálacsókomat átadhattam, majd egymást simogatva beszélgettünk egy kicsit. Nagyon értelmes, határozott leányzó. A kis pihenő után ismét meglátogattam a fürdőt, felöltöztem, s egy búcsúcsók után mentem a dolgomra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egyáltalán nem került szóba a dolog. A búcsú előtt, a kis asztalra helyeztem a kerek ajándékot. Ennek mértéke az átlag, de ez a hirdetésből is tudható.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Megismerhettem egy nagyon nőies, kedves, hölgyet. Mindenben partner volt az együtt töltött óránkban. Művelt és határozott egyéniség, így nem csak az együttlétben jó partner. Én talán nem teljesen voltam a topon, de hozzáállása így is emlékezetessé tette a randinkat. Remélem, lesz még alkalom az összecsiszolódásra!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-13 22:14:27
Írásod természetesen.tökéletes, mint mindig. A hölgy nagyon.elvarázsolt, ez érezhető. Egészségedre.

2020-10-13 19:21:02
Jól sikerült pazar randi. Nagyszerűen mutattad meg, mi kapható Dóritól egy jó megközelítés kapcsán. Nagyszerű besziben örökítetted meg élményeteket. Nagy gratula mindkettőtöknek.

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-09-30) : Állva simultunk össze és szánk csóókba forrva, feledkeztünk egymásba. Isteni nyelves csókja. Nem tolakodó, de adja nyelvét kellemesen. Már érezni akartam melleinek melegét és megszabadítottam őket. Fantasztikus érzés ahogy szinte belepréseli őket mellkasomba. A falatnyi bugyit csak elindítom és élvezem ahogy csípejét mozgatva , lábait emelgetve tolja lefele. Érzem az izgalmat, ahogy szabadulni akar már tőle.

(2020-05-15) : egy nagyon fincsi franciát kaptam. Beleélősen csinálta, mélyen, nem kapkodva, hanem, hogy minél jobb legyen nekem. Nem bocsátottam volna meg magamnak, ha nem kóstolóm meg Dórit, ezért 69be fordultunk,

(2020-05-05) : Hanyatt fektetett es szépen lassan elkezdte kényeztetni a cerkát. Egész mélyre engedte néha, majd mindenféle trükköt bevetett, a golyókat sem hagyta ki. Olyan átéléssel és odaadással kényeztetett, hogy le kellett állítanom.

felejthetetlen: 6db
(2020-05-18) : Egy idő után Dóri vette át a kezdeményezést. Végigpuszilgatott a számtól a farkincámig, és ott meg is állapodott. Puha ajkai közé kapott, és lelkesen kényeztetett. Időnként kézzel is, de nem vitte túlzásba. Egyszóval fincsi volt. Így, elsőre nem is vágytam másra, hagytam hát, hogy kivégezzen. Egészen addig kényeztetett, amíg meg nem nyugodtam, utána hagyott csak magamra, hogy utódjelöltjeim sorsát eligazítsa.

(2020-05-11) : A farkamhoz érve elsőként a környező területeket vette birtokba olyan érzéki kényeztetéssel, nyalogatással, hogy néha még a testem is beleremegett. Lassan bekapta a golyóimat, majd gyengéden nyalogatta a zacsit és a teljes környéket, mámorító érzés volt.

(2020-04-26) : Az első franciaórát ekkor kaptam, ai a korábbinál jóval alaposabb és változatosabb volt. A szemkontaktus helyett most a kényeztetésre helyezte a hangsúlyt.

nagyon jó: 11db
(2020-10-20) : Ezután átvette a kezdeményezést ,és egy nagyon finom lightos franciába kezdett pont ahogy én szeretem semmi kezezés csak nyelv és szájmunka ,többször le kellett állitanom, olyan sokszor robbanásközeli állapotba hozott, a golyókat is kényeztette,időnk persze fogyott vészesen ezért ,felapplikálta a VV eszközt majd kértem a lovagló tudását csillantsa meg ,nagyon szük puncija van ezért ,

(2020-09-21) : Ezután megpróbáltam egy nyakba vevős pozzal de sajnos átlagon felüli vagyok szerinte :)) ugyhogy azt kilőttük. Majd jött még egy kis kutyus, imádtam a tükörből nézni azok a cicik . Majd még egy kis szemből pozi és mintha megérezte volna mikor vagyok a csúcsközelben , legumizott és az utódok mentek a szájacskájába, istenit élveztem.

(2020-07-19) : El is indult lefele, Mondta hat lazitsak. Hat Francia nyelvleckeben nincs jelesnel rosszabb osztalyzata biztos. Nagyon jol csinalja, erzekien kicsi keze és de nem sok, Nagyon alaposan beveszi amit Kell.

: 11db
(2020-10-18) : Így hát nem sokkal később lejjebb vándorolt és elkezdett franciázni. Lágyan, lassan, barátnősen kezdte el, gondoltam is magamban kb 1 perc után hogy ez így hosszú lesz, de nem sokkal később rájöttem, hogy ez bizony a terv része, mert érzékelve a megfelelő keménységet, fokozatosan egyre gyorsabb és intenzívebb technikára váltott.

(2020-10-13) : Majd egyre jobban felfedeztük egymás testét ,egyre jobban belemelegedtünk Dóri nagyon jól csókol igazi barátnő feelinges mintha haza ugrottál volna egy kicsit. kis csókcsata után már a kezében voltam ezt követőn javasolta helyezzem kényelembe magam melyre nem mondhattam nemet. Ezt követően olyan franciaóra következett, hogy hihetetlen nagyon jól csinálja figyeli mit szeretsz.

(2020-06-28) : Dóri délre vette az irányt és érdeklődve figyelte a reakcióimat a francia előadást illetően. Barátnős, minimális kézhasználattal, és kellő mélységgel örömet okozva hamar megadtam magam a szájába.