28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Mira erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Mira-

V.I.P hirdető
90/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-08 21:59:27

Zébácsi
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mira beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-09

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam fel őt. Pár csörgés után fel is vette. Szerencsém volt mert találtunk megfelelő időpontot aznapra.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Egyértelmű a cím:
5
Hamar megtaláltam a címet a GPS segítségével. A parkolás nem túl egyszerű de sikerült találnom egy helyet nem messze a háztól.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Belvárosi ház emeleti lakása. Szépen felújított tiszta lakás. A fürdőszobában tusoló áll rendelkezésre mindenféle, tisztálkodáshoz szükséges kellékkel egyetemben. A szoba picike ugyan egy heverővel de a célnak tökéletesen megfelel.
Mira külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nincs csalódás, nincs kamu. Ugyanaz a lány fogadott az ajtóban aki a képeken van. Szexi fehérneműben fogadott. Nagyon csinos lány! Formás fenék, szép mellek, kedves arc.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Masszázzsal kezdtünk. Kérte feküdjek hasra majd krémmel átgyúrta a hátamat majd a lábaimat is. Nem volt túl erős , pont csak annyira hogy oldódjon kicsit az izmos feszessége. Őszintén szólva nagyon jól esett.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Nem titkolom nem a masszázsért mentem Mirához. Van egy fajta kisugárzása amit nem tudok leírni. Mintha belelátna a fejembe, hogy mi az amit szeretnék és hogyan szeretném.
A masszírozás után megkért, hogy álljak fel az ágyról. Hátat fordított majd nagyon szexin levette a bugyiját. Amikor nyúltam volna, hogy hozzáérjek előre lépett és felvett egy kézi adagolót a kis asztalkáról. Azt hittem fertőtlenítő mert hát Covid van.
Mindkét tenyerembe nyomott belőle, aztán ismét megfordult megtámaszkodott az ablak párkányon, picit hátranézett a válla felett és azt mondta:
-Bekennéd a fenekemet?
Ekkor már alig vártam , hogy hozzá érhessek. Nem is mondtam nemet. Finoman bekentem a gyönyörű kerek popsiját az olajjal aztán egyre jobban markolva -de azért nem durván- masszíroztam. Felegyenesedett így elérhettem a gyönyörű cickókat is. Finoman haraptam a fülcimpáját, a melleivel játszottam miközben ő először a popsiját dörgölte a már ágaskodó farkamhoz aztán pedig kézzel kezdte el megdolgozni.
Itt már nem bírtam magammal és kértem, hogy én kényeztethessem először. Hanyatt feküdtem és ő felém térdepelt. Nagyon finom a puncija és nagyon érzékeny. Pár perc sem kellett és már annyira tekerte a csípőjét, és erősödött a nyögdécselés, hogy éreztem jó úton járok. Nem is tévedtem mert a tündér nemsokára egy nagy sóhajjal és egy szexi fél mosollyal a szája szegletében nyugtázta erőfeszítéseim célba érését. De nem volt pihenő. Megfordult és nekem háttal ült a csípőmre. Így kedvemre markolhattam a popsit miközben ő előre-hátra csúszkált finoman kezével a farkamat masszírozta. Aztán megint fordult ezúttal szemből nekem ahonnan a melleket vehettem kezelésbe. Amikor már érezte, hogy az izgalom a tetőfokához közeledik, kérte, hogy álljak fel az ágy széléhez.. Leült az ágyra és...
Itt egy olyan francia következett, hogy a fülem is kettéállt. A hangok, az intenzitás minden olyan volt ahogy azt szeretem. Kellő erősséggel de nem túl durván, sok nyállal de nem úszott a szoba. Ez a lány egy szextündér! Nem néztem az órát de szerintem nem bírtam öt percnél tovább. Hatalmasat élveztem a gyönyörű mellekre. Az egész olyan szürreális volt mert ilyen, hogy minden klappoljon a lány külsejétől a kisugárzásán át a mozdulatain keresztül a hangjaiig. Szerintem ilyen nincs is. Még most is amikor ezeket a sorokat gépelem egyfolytában mosolygok.
Egy gyors zuhany után a szobába visszatérve mellém feküdt az ágyon és jót beszélgettünk miközben cirógatott. Elmondtam neki is amiket itt leírtam és megköszöntem az együttlétet. Nagyokat nevetett és azt mondta neki is jó volt.
Elröppent az egy óra de nem ez volt az utolsó....
Felöltöztem gyorsan aztán az ajtóban kaptam még két puszit és egy hatalmas ölelést..
5* az egész élményért!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az érkezéskor rendeztem a virágszálakat amelyek a budapesti átlagnak megfelelőek.
Szerintem amit kaptam sokkal többet ért mint amit adtam érte.
Extrák nincsenek nála.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Fantasztikus lány, fantasztikus szolgáltatás! Egy pillanat alatt váltott amikor azt érezte, hogy nem a legjobb nekem az amit csinál.
Végig azt érzed, hogy rólad szól a történet és nem csak "egy ügyfél" vagy. Jó volt vele beszélgetni is a végén. Felejthetetlen élmény.
Szerintem veszek egy éves bérletet hozzá........

Köszönöm angyalka....! :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mira erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-12 19:30:48
Szerintem amit elnagyoltál azért nem kár, viszont a levezetés mindent vitt Mirával együtt. Felkeltetted az érdeklődésemet vele kapcsolatban.

2020-10-12 17:28:39
Egyetértek a kollégával! A levezetés nagyszerűen lett megírva, a többi sajnos eléggé elnagyolt. Kár érte, hiszen ez a hölgyről szóló első beszámoló.

2020-10-09 22:28:52
Igazad van devil69, a hölgyre már jóval korábban felfigyeltem, bár most új név és képek, a szimatom szerintem most sem hagy cserben.
Ami a beszámolót illeti, a levezetés tartalmára van kihegyezve minden, a többi fejezet inkább elnagyolt fércmunka.
Főleg a külső méltatása volt számomra semmitmondó, "formás fenék, szép mellek, kedves arc" nagyon sok lányra illik az oldalon, így számomra túlságosan általános. A jól részletezett bemutatás sajnos elmaradt, átlagos a jutalmam.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-09 10:13:57
Kellemes randirol tudositottal, első beszi elvárásainak eleget tettél

2020-10-09 09:25:07
Eddig is fókuszban volt a hölgy, e remek beszi után pedig még egy szintet lépett.

FunkciókMira legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.