2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
Valéria szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Valéria-

Nem prémium hirdető
93/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-08 18:41:47

Szexxmanó
Vezérhím
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Valéria reagálása

Kedves Szexxmanó!)


Nagyon örülök neki hogy ismét meg tudtuk egymást ajándékozni buja élményekkel:*

Én is remekül éreztem Magam ez röpke boldog óra alkalmával.

Köszönöm,hogy időt tudtál szánni randevúnk megírására.

Külön köszönet a nasiért,nagyon finom....volt :P

Végtelen figyelmességed,kedvességed,pontosságod fényében szívesen látlak vendégül újra;)

Valéria:*

Valéria beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-08

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettük le a reggeli randit. Első hívásomra felvette és meg is tudtuk beszélni a randi időpontját.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem hozzá. A GPS is ismeri a helyet, de csak ismét teszteltem, mert már ismertem a cimet, de pontosan oda is vitt nem tévedett. Pontosan érkeztem az ismert helyre. A bejutás mint mindig most is diszkréten sikerült senkivel sem találkoztam. Aki tömegközlekedést veszi igénybe neki is van lehetősége egy pici gyaloglással elérhető metró és villsmos is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A tetthely egy új építésű házban található. Teljesen rendben van minden a lakáson belül is úgy rendileg és higiéniailag is egyaránt. Fürdőben is tisztaság volt minden kellék megtalálható tusfürdő választék is van és szájvíz is rendelkezésre áll. Tiszta törölközőt is kaptam. A baszobába pedig egy kényelmes franciaágy szolgál.
Valéria külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Képei szinte mindent elárulnak így erről nincs értelme többet írni, ahol vannak régebbi és új képei is, de egyértelmű arca nem látható, aminek oka van, de csalódni nem fog senki. Egy selyem hálóing volt rajta amiben fogadott, de ami hamar lekerült róla. Mosolygós mindig vidám lány. Tökéletes fogadtatásban volt részem. Abszolút barátnő feeling.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
1
Pontosan érkeztem meg a megbeszélt időpontban, de ezen már meg se lepődök, mert nem szeretek elkésni sose. A lakásba érve szájra puszival fogadott mintha párja lettem volna. Megkínált ásványvízzel, amit el is fogadtam, majd levetkőztem a cuccaimat egy székre tudtam letenni. Törölközőt megkapva a fürdőszobába vettem az irányt .Frissítő tusi után ő a szobába várta érkezésemet, amire nem kellett sokat várnia. Háttal állt nekem mikor a szobába visszatértem. Átöleltem puszilgattam ikreit simogattam és a punciját is meg simogattam. Megfordult és egy igazi szenvedélyes csókkal állva kezdtük ezt a csodálatosnak ígérkező randit, közben én a kezeimmel ismét ikreit vettem kezelésbe. Dél irányba is elkalandoztam ahol egy benedvesedett punci várta, hogy foglalkozzanak vele. Így az ágyra heveredtünk és nyelvemmel is kezelésbe vettem és nagyon jót nyalakodtam élvezhette a ténykedésemet ezeket a hang hatásaiból következettem. Nagyon finom a puncija. Belevontam a popsit is így most már punci és popsi ujjazás volt a program eleinte felváltva, majd egyszerre ujjaztam mindkettőt, aminek meg is lett az eredménye élvezett ezt a a punci izéből következtetek ami nem volt nehéz. Ezt a teste rezdüléseiből is észre lehetett venni. Ezek után átadtam neki a terepet és egy kellemes franciát kaptam mélytorkos is volt benne, de hogy én se unatkozzak kértem az egy híján 70-es pózt amit nem kellett kétszer mondanom már felettem is volt így sikerült rendesen kinyalakodnom meg a popsit is kezelésbe tudtam venni hol az ujjammal hol pedig nyelvemmel a dicséret se maradt el részéről nagyon jól csinálom amit csinálok. Ezek után kértem gumizást, amit meg is kapott barátom misszionárius pózba folytattuk a dolgunkat, míg nem kérésemre, de pont ő is szerette volna kérni fordultunk egyet és már kutyus pózban is voltunk így is lehetett tolni rendesen a beizzasztott nedves punciját. Így lett végem. Eltávolította a gumit barátomról majd gondosan megtörölgette a dolgát elvégző barátomat. Kortyolgattam a kiöntött ásványvízből. Összebújtunk és beszélgettünk találtunk közös témát mint mindig. Egy kis cirógatás és simogatás hatására ébredezni kezdett a barátom is és ezt látván egy újabb franciával folytattuk, amibe bele csempészett mélytorkosat is. Nem is bírtam ellenállni sokáig elengedtem magam és a szájába érkeztek az utódok. Ismét gondosan megtörölgette a dolgát teljesen bevégző barátomat. Még maradt egy kicsike idő amit beszélgetéssel töltöttünk el. Annyira belefeledkeztünk a beszélgetésbe hogy idő túllépést lett a vége, de ő nem csinált ebből problémát. Így már tusolással nem foglalkoztam felöltöztem és go home. Búcsú csókot kapva olyan barátnőset pont mintha ha az lett volna, ebben az egy órában az is volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mindent utólag rendeztem csak a szokásos boldogsághornont tettem le az asztalra. Távozásom előtt pedig az ő rózsaszálait is az ajándéka közé tettem. Ami a régi és az új Pesti átlag között van.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Tudtam, hogy csalódás mentes randi lesz. Már régóta ismerjük egymást így csak us ajánlom mindenkinek aki egy jót szeretne szexelni. Köszönöm ismét ezt a remek egy órát, amit rám szántál. Csókollak

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Valéria szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2020-10-09 22:54:47
Nagyon jól összeszedted a lényegi részeket. Szép randi volt, amire érdemes lesz visszaemlékezni. Gratulálok!

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-09 22:33:47
Ezt szépen megírtad cibora, csak elismeréssel tudok gratulálni hozzá

2020-10-09 16:26:19
Osztom a meglátásod, a Hölgy tényleg egy kincs***. A beszámoló hűen tükrözi a hozzá állását... Jó hogy megírtad. Köszönet érte!

2020-10-09 01:39:32
Nyugi mindig vannak ilyenek. Ne vedd fel. Jó írás, jó randi, szép emlék. Jól jön majd öreg korunkra. Köszi a megosztást!

2020-10-08 21:43:02
Ez jó csak kíváncsiságból szerettem volna tudni. :D

FunkciókValéria legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2020-08-29) : Észre vette, puszik közepette letérdelt és egy mélytorkos franciát adott elő, lágyan kezdve, majd később fenekembe markolva ráhúzta magát - nincs kényszer francia, de eddig én nem is mertem volna ráhúzni.... Nos, hogy ne legyen gyorsan vége, az ágy felé tereltem, amire persze négykézláb, homorítva mászott fel, hogy a popó megint felém domborodjon.

(2019-11-22) : Nyalja, csókolja a zsákos családot és lejjebb, a prosztatát kívülről, majd az ágaskodót veszi be. Ezt játszi könnyedséggel engedi torokra, nagy ütemet diktálva. Alig lehet bírni, de szerencsére nem siettet, nem kapkod,

(2018-11-16) : Átadtam neki a terepet és ő kényeztetett miután úgy éreztem, hogy közeleg a vég kértem a védőszerelést, amit meg is kaptam és szemből beleült az ágaskodó velem egykorúba,

felejthetetlen: 11db
(2020-10-21) : Majd lentebb csúszott és elkezdett foglalkozni a kisbarátommal, mélytorkos mindenre kiterjedő nagyon jó franciát kaptam. Majd az ágyra mentünk és ott folytattuk tovább. Mielőtt kivégzett volna, cserét kértem és a elsőnek az ikreket majd a finom puncit vettem kezelésbe. A punci mellet a popsiba is bele-belenyaltam, majd újakkal is besegítettem mindkét helyen, így ment ez tovább száj/új, punci/popsi élvezésig.

(2020-08-06) : Nagy francia-rajongó vagyok, így ezt az élményt teljes koncentráltsággal is meg szerettem volna élni, feltérdepelve folytattuk, ő előttem elfekudve kényeztette tovább. Mélyen és változó intenzitással dolgozott rajtam, néha pedig nyalogatta oldalt vagy egy kicsit lentebb. Hagyta, hogy időnként én diktáljam a tempót és a mélységet, nem kellett egyszer sem megállni, pedig kihasználtam a helyzetet alaposan. Órákig tudtam volna ezt élvezni,

(2020-07-11) : Ezekután átadtam a terepet neki és egy mélytorokkal egybekötött kellemes franciával ajándékozott meg a golyszlikat is bevonva a játékba. Érezhette, hogy nem sok lehet hátra így gumit húzott barátomra és szemből ült bele közben csókoloztunk, nem lehetett kihagyni.

nagyon jó: 13db
(2020-07-07) : Nemes egyszerűséggel a szobában már szájába vett. Én előzőleg az ágyra leültem(még a forgalom izgalmai vibráltak előttem ahol még a GPS is elhagyott !) így ideális "célpont "lettem Valériának

(2019-09-21) : Visszatérve folytattuk egymás kényeztetését,melleit izgattam melyek jól reagáltak majd elindultam délnek.hosszasan nyaltam ujjaztam punciját,közben ő a harmadik lábam izgatta kézzel.miután reményeim szerint sikerült elvinnem a csúcsig kértem egy csodás franciát

(2019-02-15) : Mély torkos franciája nagyon is az , könnyedén indít,és hosszan eljátszik vele (velem),finoman a környéket is kényeztetve.Igen ez a helyes kifejezés : Ő kényeztet !

: 21db
(2020-03-09) : ő kezdett orális kényeztetésbe, a gumit gyosran felhelyezte és beleület. Most végig így lovagló pozicíban folytattuk, de ebbe si tudott változatosságot vinni. Így lett végem.

(2019-09-21) : Testén haladtam tovább szájammal mígnem eljutottam puncijáig, amelyet alaposan megdolgoztam besegítve ujjammal is, hangok és rezdülések jelezték az eredményét. Fordulás után Valéria vett kezelésbe, lágyan és finoman kezdte szerszámom kényeztetését, franciája isteni volt.

(2019-07-12) : Seeing her face with my hand on her pussy while my dick was in her ass was a great time me but I asked her to change the position so that I can move to her back and dusk her ass again... it was a very good fuck, she seems to like almost as much as me

rossz: 1db
(2013-08-21) : Nagyon konfliktus kerülő vagyok, a tapintat és a tisztelet sosem hagyna sarkon fordulni még ott az ajtóban, így figyelmen kívül hagyva a kezdeti, fent említett esztétikai problémákat, ledobtam a cuccaimat és maradtam.