134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Vanda szexpartner

szexpartner

Vanda-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-08 12:53:15

atomanti555
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vanda beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettem vele egy időpontot nem sokkal későbbre
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem de nem lehet gond a tömegközlekedés sem. Metró a közelben
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
A lakás felújított kifejezetten tetszett az elrendezés. Fürdő tiszta és a választék is megfelelő volt ami a tusfürdő két illeti. A tetthely a célnak megfelelőméretű szoba az ágy fejtámlájánál nagy tükör.
Vanda külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
3
Telefonon latex rucit kértem hogy vegyen fel mert ilyet még nem tapasztaltam egy hölgyön sem.. Nem abban nyitott ajtót de mondta hogy azonnal átveszi. Átvette. Sexy volt. Nagyon tetszett a vörös haja és a nagy szilikon cicik.

Action
Natúr francia (előjátékként):
3
Aktus:
3
Lakk latex/bőr fetish:
3
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
2
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Tehát nyílik az ajtó kellemes jelenség láng vörös hajjal melltartó bugyi szettben mosoly nélkül. Bejjebb invitál mutatott a kanapéra hogy oda pakolhatom a ruháimat. Majd szólt hogy kéri a virágszálakat. Mondom természetesen. Majd kapom a törölközőt és megnyugtat hogy már veszi is a latexet. Zuhany után már egy fekete nem túl feszülő latex szerű egybe huhában várt, amiben nagyon csinos volt. Leheveredtem az ágyra miután ő is csatlakozott mellém és megkérdezte hogy menet e a francia? Mondtam hogy természetesen. Szerintem a francia nem annyira az erősség, egyáltalán nem vagyok nagy méret, de csak a felével foglalkozott viszonylag sok kézi munkával ami annyira nem a kedvencem. 5 perc múlva megkérdezte hogy " jöhet az aktus?" eddig sem volt az a cseverészős, mosolygós.,kedveskedős lány de ez után kicsit máshogy kezeltem a dolgot. Mondtam hogy jöhet. Szépen felült élményt síkosító ért majd gumit húzott és rám ült. Szép látvány! Nagyon szép cicik óriási bimbókkal! Viszont nem ült bele teljesen megint csak félig. 5 perc múlva megint megkérdezte hogy mire váltsunk? Mondtam hogy hátulró próbáljuk meg. Fordultunk és már moziztam is a fenekét ahogy eltünök benne. Nem is kellett sok ésannyi iá lett nekem. Tisztogatás zuhany, majd öltöztem és indultam
Elszámolás
Megérte:
3
Korrektség:
4
Extrákat nem kértem

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egyáltalán nem akart beszélgetni. Tőmondatok hangzottak el részéről,és utasítások. Barátnő feeling nyomokban sincs.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vanda szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-26 08:00:29
Átlagosnál gyengébbnek tünő élmény , ennek megfelelően lapos irás.

2020-10-22 16:02:11
Hát ez nem volt egy maradandó élmény. Érződik is a beszid minden során.

FunkciókVanda legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2015-12-18) : Egy kis orális kényeztetés és 2-3 pozítúra után hátúlról lett végem. Amikor a bőrcsízmás lábai a nyakamban voltak....Kólával és ásványvízzel kínált a szünetben, majd egy olajos masszázs során nagyon jól elbeszélgettünk a közelgő ünnepek feladatain.

felejthetetlen: 2db
(2017-01-13) : A natúr franciája türelmes, kellemes, jó közben nézni és simogatni azt a szép testet. Régimódi, de nekem, itt és most, ez kell.

(2015-11-06) : Kibontottam a bugyijából. kértem hogy 69-ben franciázzon, hogy lássam a meghódítandó területet. szép formás feneke van, tiszta, jó illatú, olyan szívesen beleharapnék érzés tör rá az emberre tőle.

nagyon jó: 9db
(2020-08-17) : A védelem applikálását követően némi síkosítót kent a gumira, majd lovagló pózban juthatott be kicsi kém a kedvenc helyére. A lovaglás lépésben indult majd ügetéssé gyorsult, igen élvezetes volt, de a végkifejlet elmaradt. Ezt nem is bántam igazán, mert Vanda popókényeztetést és prosztatamasszázst is hirdet, a befejezés pedig úgy a legkellemesebb.

(2020-08-12) : ! Imádtam gyengéden habzsolni őket. Méretesek, formásak és ígéretesen ágaskodó bimbókkal hívogatnak még több játékra. 69-be fordultunk és elindult a kölcsönös kényeztetés. Terveim borultak, merthogy annyira jól abszolválta a nyelvvizsgát, hogy megadtam magam. Jöttem, láttam, lőttem! Letisztogatott, majd masszázst ajánlott.

(2019-11-18) : Kellemes érzés volt ismét belé kerülni, markolászni a fenekét és a ciciket. Azt már le sem merem írni, hogy itt mi történt. (kecmeckét elhagyta a férfiereje) Az a lényeg, hogy szájjal kellett befejeznie a történteket, miközben engem a szájával, szavaival nyugtatgatott, kecmeckét a kezével izgatta, gyors eredmény után a szájával is kecmeckére koncentrált.

: 13db
(2020-01-02) : Annyi szent, hogy ilyen finom puncit már rég kóstoltam. Érezhető, hogy nem babapuncival van dolgunk (csupasz, de egy érett nőhöz dukáló, érett punci), viszont ennyire zamatos és ízletes ízkavalkádot már rég kóstoltam.

(2019-06-15) : NFVSZ programban állapodtunk meg, amibe azonnal bele is kezdett. Vanda tapasztalt kényeztető, ami alatt azt értem, hogy a kezét és az ajkait is használja, de úgy, hogy azok nem helyettesítik, hanem kiegészítik egymást.

(2019-02-06) : Első körben egy kis simogatás majd natúr franciával kezdte de sajnos nem jártunk túl sok ikerrel.Kis 69-el folytattuk de ezek az ingerek sem gyújtottak lángra pedig lett volna rá okom. Itt viszont ki kell emeljem, hogy erről kizárólag én tehetek ugyanis nagyon sok év ilyen jellegű kalandozás kimaradás után és az egyéb magánéleti gondok által meglévő stressz és feszültség jelenleg rendesen rányomta bélyegét hangulatomra.