2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Vivien szexpartner

szexpartner

Vivien-

VIP SZTÁR hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-08 12:00:25

fg255
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vivien beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-08

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon kerestem először. Nem értem el, de rövid időn belül visszacsörgetett. Ekkor beszéltük meg még aznap estére a randit. Gyorsan és gördülékenyen történt, szerencsére ráért még a késői estén is. Az időpontot később VTR-ben is rögzítettük, hogy az oldal ezen előnyét is kihasználjuk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Számomra már ismert a helyszín és a környék. Kocsival érkeztem és most sem volt gond a parkolással. Szombat este lévén még parkolójegyet sem kellett váltani. BKV-val érkezőknek nem tudok infóval szolgálni, de biztos megoldható, elég forgalmas környék.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás már ismert volt számomra, és még mindig kellemes attitűddel rendelkezik. Az amerikai-konyhás nappali célja számomra mindig az oldódás, a ráhangolódás, innen gyorsan tovább kell menni a fürdő felé, amely jól felszerelt, mindenki megtalálja a számára szükséges eszközöket. Maga a tetthely túlnyomórészt egy hatalmas franciaágyból áll, amely tökéletesen megfelel minden célra, amiért az ember ide jön.
Vivien külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Vivi külsejéről felesleges beszélni, hiszen a képek mindent megmutatnak. Rendkívül csinos, vonzó hölgy, aki mindig a megfelelő öltözékkel emeli ki a férfi szemeknek kedves testrészeit. Mindehhez egy kedves aranyos személyiség társul, szóval tökéletes az összkép

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Ajtónyitás és kézmosás után ráhangolódó beszélgetéssel kezdtünk, amiben a kutyusok is részt vettek. Ők is aranyosak, de aztán a gazdi a helyükre terelte őket, hogy egymásra tudjunk koncentrálni. Kedvesen üdítővel kínált, majd pedig a fürdő felé vettem az irányt. A fürdőből visszatérve ő is hamarosan jött egy nagyon szexi szerelésben. Szép finoman estünk egymásnak, bár másfél órára mentem igazából egy hosszabb lassabb együttlétet terveztem. Ez állítása szerint neki sem volt ellenére. Finom simogatásokkal, csókokkal kezdtünk, aztán egyszer csak a hátamra döntött. Lábam közé térdelt és elkezdett kényeztetni. De csak szép lassan, először csak a környéket, és csak nagyon soká érintette meg, illetve vette a szájába. Ezzel kicsit kínzott, de jól esett. Majd fordultunk és én kényeztettem, simogatásokkal, majd pedig nyelvvel is. Remélem örömmel vette. Amikor pihenőt kért ismét ő vett szájába de gyorsan gumit kértem, mert belülről is érezni akartam. Lovagló pózzal kezdtünk, amit csinált nekem szemből lassan, gyorsan. Majd fordult és nekem háttal folytatta. Bár nagyon kellemes és jóleső érzés volt, éreztem hogy nem sokáig bírnám így szünetet kértem. Átfordultunk oldaltfekvő pózba, majd onnan kutyusba. Itt már neki is egyre inkább megjött hangja, remélem tényleg jól esett neki. Ebben a pózban lett nekem is végem, hatalmasat élveztem a gumiba.
Még egy picit benne maradtam, míg teljesen megnyugodtam, majd segített a romeltakarításban.
A fennmaradó időt simogatásokkal, beszélgetéssel töltöttük. Teljesen kielégültem, és kicsit ki is merültem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Gyakorlatilag egy csomag van, amiben számomra minden kívánatos benne volt. Mivel másfél órára mentem ennek megfelelő virágcsokrot adtam át. Erről a bővebb infóból tájékozódtam, a helyszínen már nem esett róla szó. Nekem ár-érték arányban bőven megéri.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Régóta ismerem Vivit, nem véletlen járok hozzá vissza. Most sem csalódtam, egy csinos kedves lány, aki szívesen veszi ha kényeztetik, és ő is szívesen kényeztet.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vivien szexpartner beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2020-07-16) : Mikor már kellően felkeményedtem, a kádba térdelt és kecmeckét ugyan olyan érzéki csókokkal illette mint előbb a számat. A szemembe nézve vett a szájába, én rögtön kapaszkodót próbáltam keresni, de rögtön kiderült, hogy a zuhanyfüggöny erre nem alkalmas,

(2020-06-07) : Egy idő után cserét javasolt és ő kezdett kényeztetni, kukac gyorsan hadrendbe állt, gumit kapott és Vivien beleült, őrületesen jó lovaglás volt nem sok hiányzott, hogy telelőjjem a gumit, de sajnos nem jött össze az első kör.

nagyon jó: 1db
(2020-05-24) : Ő átfont az egyik lábával és csókváltásba kezdtünk. Kis ismerkedés után ráutaló magatartásomat megértve, hagyat feküdt én pedig a testét felfedezve eljutottam a combjai közé. Néha Viviennek kis túl hevessé is váltam, ekkor kaptam egy is instrukciót. Kis játék után javasolta, hogy váltsunk közös játékra. Mindketten az oldalunk feküdtünk , de úgy fejünk nem szemben volt.  Ismét elvesztem a combjai között míg ő is finom kényeztetésbe kezdett.

: 2db
(2020-07-05) : Vivien törődött az én testemmel. Törcsizés után egy NF-el folytattuk az ágyban, amit istenien csinál Vivien. Ezután kértem gumit és misszionáriusban folytattuk

(2020-05-29) : Elérkezettnek láttam a franciaóra kezdetét. Vivien eszméletlen profi a témában, hol kézzel, hol anélkül, hol tövig bekapva, hol csak finoman, a golyókat sem kímélve dolgozik könyörtelenül a léc keménnyé varázslásában, közben szinte végig a szemedbe néz, nem mered róla levenni a tekinteted, Isteni.