4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
10:00-tól hívható
Vivien szexpartner

szexpartner

Vivien-

VIP SZTÁR hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-08 12:00:25

fg255
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vivien beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-08

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon kerestem először. Nem értem el, de rövid időn belül visszacsörgetett. Ekkor beszéltük meg még aznap estére a randit. Gyorsan és gördülékenyen történt, szerencsére ráért még a késői estén is. Az időpontot később VTR-ben is rögzítettük, hogy az oldal ezen előnyét is kihasználjuk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Számomra már ismert a helyszín és a környék. Kocsival érkeztem és most sem volt gond a parkolással. Szombat este lévén még parkolójegyet sem kellett váltani. BKV-val érkezőknek nem tudok infóval szolgálni, de biztos megoldható, elég forgalmas környék.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A lakás már ismert volt számomra, és még mindig kellemes attitűddel rendelkezik. Az amerikai-konyhás nappali célja számomra mindig az oldódás, a ráhangolódás, innen gyorsan tovább kell menni a fürdő felé, amely jól felszerelt, mindenki megtalálja a számára szükséges eszközöket. Maga a tetthely túlnyomórészt egy hatalmas franciaágyból áll, amely tökéletesen megfelel minden célra, amiért az ember ide jön.
Vivien külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Vivi külsejéről felesleges beszélni, hiszen a képek mindent megmutatnak. Rendkívül csinos, vonzó hölgy, aki mindig a megfelelő öltözékkel emeli ki a férfi szemeknek kedves testrészeit. Mindehhez egy kedves aranyos személyiség társul, szóval tökéletes az összkép

Action
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Ajtónyitás és kézmosás után ráhangolódó beszélgetéssel kezdtünk, amiben a kutyusok is részt vettek. Ők is aranyosak, de aztán a gazdi a helyükre terelte őket, hogy egymásra tudjunk koncentrálni. Kedvesen üdítővel kínált, majd pedig a fürdő felé vettem az irányt. A fürdőből visszatérve ő is hamarosan jött egy nagyon szexi szerelésben. Szép finoman estünk egymásnak, bár másfél órára mentem igazából egy hosszabb lassabb együttlétet terveztem. Ez állítása szerint neki sem volt ellenére. Finom simogatásokkal, csókokkal kezdtünk, aztán egyszer csak a hátamra döntött. Lábam közé térdelt és elkezdett kényeztetni. De csak szép lassan, először csak a környéket, és csak nagyon soká érintette meg, illetve vette a szájába. Ezzel kicsit kínzott, de jól esett. Majd fordultunk és én kényeztettem, simogatásokkal, majd pedig nyelvvel is. Remélem örömmel vette. Amikor pihenőt kért ismét ő vett szájába de gyorsan gumit kértem, mert belülről is érezni akartam. Lovagló pózzal kezdtünk, amit csinált nekem szemből lassan, gyorsan. Majd fordult és nekem háttal folytatta. Bár nagyon kellemes és jóleső érzés volt, éreztem hogy nem sokáig bírnám így szünetet kértem. Átfordultunk oldaltfekvő pózba, majd onnan kutyusba. Itt már neki is egyre inkább megjött hangja, remélem tényleg jól esett neki. Ebben a pózban lett nekem is végem, hatalmasat élveztem a gumiba.
Még egy picit benne maradtam, míg teljesen megnyugodtam, majd segített a romeltakarításban.
A fennmaradó időt simogatásokkal, beszélgetéssel töltöttük. Teljesen kielégültem, és kicsit ki is merültem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Gyakorlatilag egy csomag van, amiben számomra minden kívánatos benne volt. Mivel másfél órára mentem ennek megfelelő virágcsokrot adtam át. Erről a bővebb infóból tájékozódtam, a helyszínen már nem esett róla szó. Nekem ár-érték arányban bőven megéri.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Régóta ismerem Vivit, nem véletlen járok hozzá vissza. Most sem csalódtam, egy csinos kedves lány, aki szívesen veszi ha kényeztetik, és ő is szívesen kényeztet.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vivien szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Vivien nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2021-04-05) : A kis idillünk után Vivien szájával indított, a mellbimbóm, hasam, zacsim, combjaim csókolgatása után hammbekapta Vivike. Semmi durvaság, finoman Cicásan, a tükörből jól kivehető volt ténykedése, de mivel puncija igen csak közel volt lecsaptam az alkalomra. Csak egy rövid ideig franciáztunk, mert még nem akartam elmenni.

felejthetetlen: 2db
(2020-07-16) : Mikor már kellően felkeményedtem, a kádba térdelt és kecmeckét ugyan olyan érzéki csókokkal illette mint előbb a számat. A szemembe nézve vett a szájába, én rögtön kapaszkodót próbáltam keresni, de rögtön kiderült, hogy a zuhanyfüggöny erre nem alkalmas,

(2020-05-29) : Elérkezettnek láttam a franciaóra kezdetét. Vivien eszméletlen profi a témában, hol kézzel, hol anélkül, hol tövig bekapva, hol csak finoman, a golyókat sem kímélve dolgozik könyörtelenül a léc keménnyé varázslásában, közben szinte végig a szemedbe néz, nem mered róla levenni a tekinteted, Isteni.

nagyon jó: 4db
(2021-01-26) : Végig nyalta a farkam a tövétől a hegyéig miközben a szemembe nézett. A kezét nem használta csak nyalogatta, mint egy finom nyalókát. Kértem rögtön húzzon gumit mert szétrobbanok. Szemből kezdtük, én nagyon finoman markoltam Vivien fenekét és úgy helyeztem be a farkam amit lágy sóhajokkal kísért és közben kicsit remegett a teste. Finoman mozogtam, annyira izgatott Vivien Szexi vonaglása hogy nagyon hamar így lett végem

(2020-12-20) : A combján és fenekén hosszasan elidőztem. Közben ő sem volt rest és megfogta A lába után áthelyeztem a kezem a keblére. A kézzel való érinti után vágyat éreztem arra, hogy a nyelvemmel is megérintsem a kebleit. Így is tettem, és ebben a helyzetben újra találkozott a tekintetünk Vivien sejtelmesen rám nézett majd elkezdett az ágy sarka felé hátrálni, majd lassan hanyatt dőlni.

(2020-06-07) : Egy idő után cserét javasolt és ő kezdett kényeztetni, kukac gyorsan hadrendbe állt, gumit kapott és Vivien beleült, őrületesen jó lovaglás volt nem sok hiányzott, hogy telelőjjem a gumit, de sajnos nem jött össze az első kör.

: 1db
(2020-07-05) : Vivien törődött az én testemmel. Törcsizés után egy NF-el folytattuk az ágyban, amit istenien csinál Vivien. Ezután kértem gumit és misszionáriusban folytattuk