Samantha erotikus masszázs

erotikus masszázs

Samantha-

Nem prémium hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-07 22:32:07

GaboG
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Samantha reagálása

Drága GaboG!

Köszönöm a szépen megírt beszámolót, és örülök, hogy jól érezted magad nálunk, mert hogy ugye ketten fogadtunk Liza barátnőmmel!
Az pedig, hogy Istennő lehetek, hát igencsak nagy meglepetést okozott, hisz aki kettőnk közül az igazi Istennő, az Liza barátnőm, aki leszervezte és megvalósította eme kis akciónkat.
Én méltatalannak találom, de ettől függetlenül persze köszönöm szépen!

Csók:
Liza és Samantha

Samantha beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-08

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Liza már korábban közzétette: új masszázsfajták kerültek fel az étlapra.
Már ez felkeltette az érdeklődésem, de elfoglaltságaim késleltettek megismerésükben.
Az eheti négykezes akció igénybevételének azonban már nem állt útjában semmi.
Ennek kapcsán találkoztam Samantha nevével először.
Mivel Liza csevegőjében olvastam a lehetőségről és vele régi a kapcsolatunk, ezért vele vettem fel a kapcsolatot.
Így üzenet váltást követő telefon beszélgetéssel egyeztettünk, és az időpontot vtr-ben is rögzítettük.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Samantha új helyen fogadja vendégeit. A szalon az előző helyszín közelében található néhány utcával odébb. Megközelítése hasonlóan kedvező mint előtte volt, két kék és egy piros elektromos busz is pont megáll a sarkon. A kalandozó magyarok egyik vezéréről elnevezett tértől - ahol a hasonlónevű piaccsarnok található és a metrónak is megállója van - könnyed néhány perces sétával gyalog is megközelíthető a helyszín épülete.
Aki más megközelítési módot választ és gépkocsival érkezik neki valamivel kedvezőbb helyzete adódik mert a parkolás kissé kedvezőbb mint korábban. Ugyanúgy fizetős és drága a parkolás, de több fizetős zárt parkoló is található a közelben
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Az épület könnyen megtalálható, a bejárat mellett és felett hatalmas házszám virít a falon egy betűvel kiegészítve, a cím egyértelmű.
Szerintem teljes mértékben eltéveszthetetlen.
A sarok épületbe bejutva néhány lépcső után a földszinten található a szalon bejárata. Az előszobán keresztül jutunk a rendkívül otthonosan berendezett szobába. Mind az előszoba mind a szoba ízlésesen és otthonosan berendezett és nagyon kellemes hangulatot áraszt.
Az elengedhetetlen felszereléseken kívül úgy mint tatami és masszázs ágy, asztalka szék fotel szobainas komód található mint egy normál szobában. A falakat képek díszítik amelyek között fellelhető barátnője néhány alkotása. Az előszobában és a szobában mécsesek villódzó fénye táncol.
A gardróbon átmenve jutunk a fürdőszobába ahol zuhanyzó zuhanyfüggönnyel és kilépővel fogad. A fürdőszoba méretéből adódóan a zuhanyzó nem tágas de a célnak teljesen megfelel.
Mint korábban már megszokott volt, itt is mindenfelé rend és tisztaság fogad akármerre is nézel.
Tiszta illatos törölközők, tusfürdők nagy választékban, szájvizek biztosítják a megfelelő higiéniát.
Az új helyszín nem annyira tágas mint korábban volt, de nekem sokkal otthonosabb és hangulatosabb.
Samantha külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Samanthát most ismertem meg, ő most Liza partnere . Alacsony helyes arcú mosolygós fiatal hölgy. Képein haja még hosszú és világos de most már rövid és visszatért eredeti barna színére. Képei a valóságot mutatják. Mosolyát kiemeli kicsit huncut módon csillogó barna szeme.
Arányos termetét alul szépen gömbölyödő popsi, míg feljebb a lenge fekete pántos ruhája - esetleg kombiné talán? - alól elősejlő arányos cicik határolják. Azok a mellecskék első pillantásra nagyon finom tenyérbe illőknek tűntek.
Megjelenése valamiféle temperamentumot sugárzott felém elsőre.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
A felkínált lehetőségek közül a mézmasszázst választottam, kiegészítve az extraként kínált fülgyertyával.
A szeánsz a fülgyertyázással kezdődött amelyet Liza végzett, elhelyezkedtem a masszázspadon de figyelmeztetett, most oldalfekvésbe kell helyezkednem.
Az előkészített fülgyertyát - amelyet kezemmel kellet egyenesen tartanom - a fülembe helyezte Liza és meggyújtotta. Mindeközben Samanthának is bemutatta a technikai fogásokat.
Halk surrogó, kicsit sercegő hang töltötte be fülemet. Míg folyt a kezelés Samantha a földön ülve Liza tevékenységét figyelte. Mindkét fülem gyertyázása után a dobhártyáim visszaállításával fejeződött be ez a kezelés.
Sokkal tisztábbnak éreztem rögtön a fülem, és nem úgy mint amikor kimossák. Mindemellett hatása hosszan tartó.

Elfoglaltam a masszpadon a szokásos pozíciót és kezdetét vette a mézmasszázs. Liza hozta az előmelegített mézet amit a hátamra csorgatott majd Samanhtával együtt elkezdték szétteríteni a hátamon, vállamon.
Négy kéz kezdett dolgozni a hátamon miközben a méz egyre növekvő viszkozitással reagált erre. Egy ponttól kezdve pedig egyre ragacsosabbá vált.
Ekkor vette kezdetét a mézmasszázs. A négy kacsó innentől kezdve nem siklott vagy csúszott hanem ragadt. A kezek mozgása megváltozott, pontokban érintettek és elemelkedtek, tenyérrel és zárt ujjakkal határozottan megnyomták testem majd elemelték kezüket. Ennek hatására szinte elemelték bőrömet, olyan érzést keltve mintha ragasztószalagot húznának le rólam.
A négy kéz egyszerre szimmetrikusan haladt derekamtól felfelé a vállamig, gerincem mellől az oldalamig. Nagyon jó összhang volt a kezek és a zene - Queen - ritmusa között. Ahogy lett egyre ragadósabb a méz úgy egyre kisebb felületen érintkeztek a kezek a bőrömmel. A vége felé már csak ujjbegyek sokasága táncolt a hátamon.
A lányok kacsói rendesen megdolgozták a hátam, ha szőrös lett volna a végére tökéletesen szőrtelenné vált volna😂. A hátamon, a vállamon nagyszerűen fellazították a kötőszövetet, aminek hatását legjobban másnap érzékeltem.
A hátamat könnyűnek szinte légiesnek éreztem.
A mézmasszázs a zuhany alatt fejeződött be ahol a Samantha és Liza finom simogatások közepette lemosták hátamról a mézet.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Visszatérve a szobába Samantha és Liza egy pillanat alatt megszabadultak egyébként is lenge öltözetüktől és közrefogtak. Jobbfelől Samantha balról pedig Liza ölelt, egy pillanat alatt szorosan összefonódott testünk.
Ezzel a hármas öleléssel kezdődött kényeztetésem, kényeztetésünk. Így összegabalyodva kezdtek összemelegedni testeink, indultak felfedezőútra kezeink, keresték egymást a szájak. Rövidesen a tatamin találtuk magunkat, a lányok egymás iránti érdeklődésbe kezdtek miközben pozíciómat váltogatva kerestem és találtam meg a legjobb pontokat. Liza Samanthát kezdte gyönyöre csúcsa felé terelni, eközben én Samantha testének szabad részei részein játszadoztam. Leginkább mellein időztem de jártam másfelé is, Ő altesti érdeklődésem fenntartásával foglalatoskodott gyönyöre hullámai között. Hamarosan kelyhének közelébe jutottam és átvettem Liza szerepét, ezzel kicsit háttérbe is szorítva.
Röviden felcserélődtek a szerepek, most már Liza testén kalandozhattam, csókolhattam játszhattam melleivel is miközben miközben boldogsága felé haladt. Kezdtem átlényegülni és egyszer csak azt érzékeltem, hogy hanyatt fekszem és két lány van felettem. Valahogy elkalandoztam a tér-idő síkon és nem tudtam érzékelni a pontos térbeli helyzeteket. Egészen pontosan, hogy melyik lány hol érint kinek a keze szája merre jár.
A csúcsról lefelé kezdetem visszatérni a jelenbe, a simogatások apró csókok által. Két oldalról mellém heveredtek, jobbról Samantha balról Liza átöleltük egymást ezzel mintegy keretbe foglalva ezt gyönyörű és csodás szeánszot.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Az elszámolás korrekt mint mindig, a megbeszélt egy extrával kiegészített kedvezményes csokrot helyeztem el.

Rózsacsokor
egy órás randira 16, másfel órás randira 24, két órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
A masszázs Liza vezetésével és irányításával zajlott. Samantha masszázsában Liza mozdulatait szinkronban követte. Liza hatalmas tudásából juttatott most Samanthának.
A választott extra egészségmegőrző kategória. A korábban felajánlott új technikák közül most nem a gyógyító, hanem a pihentető wellness kategóriából választottam. Ráadásul négykezes változatban. Nem csalódtam.😁😁😁
Samanthát most ismertem meg és nagyon kellemes és finom élmény volt számomra amit kaptam.
Meglepő és maradandó élményben részesített.
A levezetés számomra pedig nagy meglepetés volt, egy valódi "2 in 1". A hard verzió: mindenki mindenkivel.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Samantha erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2021-04-28 16:26:57
A kritikák jogosak, ezt a beszámolót elrontottam.
Liza bemutatását elmulasztottam, és szerepét nem hangsúlyoztam megfelelően.
Az egész négykezes szeánsznak ő volt az irányítója, ami most ebben a beszámolóban nem tűnik ki.
A hibám a félrecsúszott értékeléssel tovább súlyosbodott.

2020-10-11 21:36:15
@GaboG! Ismét elolvastam mindkét beszámolót, a tartalmat illetően a kollégáknak igazuk van.
Mindkét hölgyről külön írtál egy beszámolót, megteheted.
A masszázs és levezetés fejezetek egy mondat kivételével azonos tartalommal bírnak, idézem.
"Jobbfelől Samantha balról pedig Liza ölelt, egy pillanat alatt szorosan összefonódott testünk."
Másik verzió, " Balról Liza jobbról Samantha ölelt, egy pillanat alatt szorosan összefonódott testünk."
Szerinted ez lényeges eltérés, már ami a tartalmat illeti?
Ami pedig Samantha külsejének méltatását illeti, véleményem változatlan, mert nem derült ki, hogy a képei, amik írásod alapján a valóságot mutatják, mégis melyik hölgy fog fogadni.
Ennyit a kártyavár történetéről.:)

2020-10-11 14:33:59
A változtatás nélküli két beszámolóról annyit, végig kell olvasni mindkettőt nem csak rápillantani. És akkor kiderülnek a különbségek.
Ha pedig mindkettőjükről külön írok az meg nem elegáns.
Amiben viszont hibáztam, az a besorolás mert mindkettőt egyforma kékre minősítettem de a rögzítést elrontottam

2020-10-08 21:30:44
Nekem az írás hitelességével van problémám.
Partnered külsejét korrektebbül, jobban részletezetten illet volna bemutatnod, sajnos nem tetted. Amiket összehordtál, az félrevezető, semmiképpen sem segítség.
Azt írtad, "képei a valóságot mutatják". Na, mikor ezt elolvastam, dőlt az egész, mint a kártyavár.

2020-10-08 21:18:37
Oh, csak most veszem észre, hogy négykezes masszázsra mentél, és mindkét lányról beküldtél egy külön beszit. Ez nem volt igazán elegáns.