93
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Liza erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Liza-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-07 09:28:49

GaboG
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Liza reagálása

Drága GaboG!

Hogy is tartja a mondás...? "Könnyű Katát táncba vinni, ha maga is akarja..." 😉
Mindenesetre többször tettem Neked olyan ígéretet, hogy azt is kipipálod a bakancslistádon, ami még rajta sem volt... 😉😉😉
Köszönöm a beszámolót, a megemlékezést erről az igazán különleges kalandunkról.
A valósághoz tartozik viszont, hogy Samanthával másfél éve alkotunk ilyen "különleges" párost, lévén mindketten "két kapura focizunk" a szerencsés "góltalálat" érdekében, esélyeinket duplázva 😁😁😁
Sajnálatos, hogy eddig még nem igazán került a köztudatba eme játékos páros, bár az én eme "kilengéseim" már korábban meg lettek örökítve 🙂
Van egy olyan érzésem, hogy eme trió kalandjának lesz még folytatása, hiszen igencsak bedobtunk a mély vízbe, és tetszett is Neked a "mellúszás" eme formája 😉😉😉

Várunk vissza szeretettel, hasonlóan finom játékokra és finom masszázsokra:
Samantha és Liza 😘

Liza beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Liza már korábban közzétette: új masszázsfajták kerültek fel az étlapra.
Már ez felkeltette az érdeklődésem, de elfoglaltságaim késleltettek megismerésükben.
Az eheti akció igénybevételének azonban már nem állt útjában semmi
Így üzenet váltást követő telefon beszélgetéssel egyeztettünk, és az időpontot vtr-ben is rögzítettük.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Liza új helyen fogadja vendégeit. A szalon az előző helyszín közelében található néhány utcával odébb. Megközelítése hasonlóan kedvező mint előtte volt, két kék és egy piros elektromos busz is pont megáll a sarkon. A kalandozó magyarok egyik vezéréről elnevezett tértől - ahol a hasonlónevű piaccsarnok található és a metrónak is megállója van - könnyed néhány perces sétával gyalog is megközelíthető a helyszín épülete.
Aki más megközelítési módot választ és gépkocsival érkezik neki valamivel kedvezőbb helyzete adódik mert a parkolás kissé kedvezőbb mint korábban. Ugyanúgy fizetős és drága a parkolás, de több fizetős zárt parkoló is található a közelben
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Az épület könnyen megtalálható, a bejárat mellett és felett hatalmas házszám virít a falon egy betűvel kiegészítve, a cím egyértelmű.
Szerintem teljes mértékben eltéveszthetetlen.
Az előszobán keresztül jutunk a rendkívül otthonosan berendezett szobába. Mind az előszoba mind a szoba ízlésesen és otthonosan berendezett és nagyon kellemes hangulatot áraszt.
Az elengedhetetlen felszereléseken kívül úgy mint tatami és masszázs ágy, asztalka szék fotel szobainas komód található mint egy normál szobában. A falakat képek díszítik amelyek között fellelhető Liza néhány alkotása. Az előszobában és a szobában mécsesek villódzó fénye táncol.
A gardróbon átmenve jutunk a fürdőszobába ahol zuhanyzó zuhanyfüggönnyel és kilépővel fogad. A fürdőszoba méretéből adódóan a zuhanyzó nem tágas de a célnak teljesen megfelel.
Mint korábban már megszokott volt, itt is mindenfelé rend és tisztaság fogad akármerre is nézel.
Tiszta illatos törölközők, tusfürdők nagy választékban, szájvizek biztosítják a megfelelő higiéniát.
Az új helyszín nem annyira tágas mint korábban volt, de nekem sokkal otthonosabb és hangulatosabb.
Liza külseje viszont nem változott ekkorát. Szebben csillog a szeme, szélesebb és vidámabb a mosolya és nagyon jól illik az új környezetéhez.
Liza külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Liza arccal hirdet és képei is újak, mondhatni friss ropogós😁mind. Nem érhet senkit csalódás pontosan azt kapja amit képein is lát. Egy magas, csillogó szemű és vidám széles mosolyú kedves NŐt.
Samanthát most ismertem meg ő most Liza partnere. Alacsony helyes arcú mosolygós fiatal hölgy. Képein hajszíne még világos de most visszatért eredeti barna hajszínére. Képei a valóságot mutatják.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
A felkínált lehetőségek közül a mézmasszázst választottam, kiegészítve az extraként kínált fülgyertyával.
A szeánsz a fülgyertyázással kezdődött, elhelyezkedtem a masszázspadon de Liza figyelmeztettet, most oldalfekvésbe kell helyezkednem.
Az előkészített fülgyertyát - amelyet kezemmel kellet egyenesen tartanom - a fülembe helyezte Liza és meggyújtotta.
Halk surrogó, kicsit sercegő hang töltötte be fülemet. Míg folyt a kezelés Samantha a földön ülve Liza tevékenységét figyelte. Mindkét fülem gyertyázása után a dobhártyáim visszaállításával fejeződött be ez a kezelés.
Sokkal tisztábbnak éreztem rögtön a fülem, és nem úgy mint amikor kimossák. Mindemellett hatása hosszan tartó.
Elfoglaltam a masszpadon a szokásos pozíciót és kezdetét vette a mézmasszázs. Liza előmelegített mézet csorgatott a hátamra majd elkezdték Samanhtával együtt szétteríteni a hátamon, vállamon.
Négy kéz kezdett dolgozni a hátamon miközben a méz egyre növekvő viszkozitással reagált erre. Egy ponttól kezdve pedig egyre ragacsosabbá vált.
Ekkor vette kezdetét a mézmasszázs. A négy kacsó innentől kezdve nem siklott vagy csúszott hanem ragadt. A kezek mozgása megváltozott, pontokban érintettek és elemelkedtek, tenyérrel és zárt ujjakkal határozottan megnyomták testem majd elemelték kezüket. Ennek hatására szinte elemelték bőrömet, olyan érzést keltve mintha ragasztószalagot húznának le rólam.
A négy kéz egyszerre szimmetrikusan haladt derekamtól felfelé a vállamig, gerincem mellől az oldalamig. Nagyon jó összhang volt a kezek és a zene - Queen - ritmusa között. Ahogy lett egyre ragadósabb a méz úgy egyre kisebb felületen érintkeztek a kezek a bőrömmel. A vége felé már csak ujjbegyek sokasága táncolt a hátamon.
A lányok kacsói rendesen megdolgozták a hátam, ha szőrös lett volna a végére tökéletesen szőrtelenné vált volna😂. A hátamon, a vállamon nagyszerűen fellazították a kötőszövetet, aminek hatását legjobban másnap érzékeltem.
A hátamat könnyűnek szinte légiesnek éreztem.
A mézmasszázs a zuhany alatt fejeződött be ahol a lányok finom simogatások közepette lemosták hátamról a mézet.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Visszatérve a szobába Liza és Samantha egy pillanat alatt megszabadultak egyébként is lenge öltözetüktől és közrefogtak. Balról Liza jobbról Samantha ölelt, egy pillanat alatt szorosan összefonódott testünk.
Ezzel a hármas öleléssel kezdődött kényeztetésem, kényeztetésünk. Így összegabalyodva kezdtek összemelegedni testeink, indultak felfedezőútra kezeink, keresték egymást a szájak. Rövidesen a tatamin találtuk magunkat, a lányok egymás iránti érdeklődésbe kezdtek miközben pozíciómat váltogatva kerestem és találtam meg a legjobb pontokat. Liza Samanthát kezdte gyönyöre csúcsa felé terelni, eközben én Samantha testének szabad részei részein játszadoztam. Leginkább mellein időztem de jártam másfelé is, Ő altesti érdeklődésem fenntartásával foglalatoskodott gyönyöre hullámai között. Hamarosan kelyhének közelébe jutottam és átvettem Liza szerepét, ezzel kicsit háttérbe is szorítva.
Röviden felcserélődtek a szerepek, most már Liza testén kalandozhattam, csókolhattam játszhattam melleivel is miközben miközben boldogsága felé haladt. Kezdtem átlényegülni és egyszer csak azt érzékeltem, hogy hanyatt fekszem és két lány van felettem. Valahogy elkalandoztam a tér-idő síkon és nem tudtam érzékelni a pontos térbeli helyzeteket. Egészen pontosan, hogy melyik lány hol érint kinek a keze szája merre jár.
A csúcsról lefelé kezdtem visszatérni a jelenbe, a simogatások apró csókok által. Két oldalról mellém heveredtek, balról Liza jobbról Samantha átöleltük egymást ezzel mintegy keretbe foglalva ezt gyönyörű és csodás szeánszot.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás korrekt mint mindig, a megbeszélt egy extrával kiegészített kedvezményes csokrot helyeztem el.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Liza masszázstudását mindig is nagyra értékeltem, kezeiben hatalmas gyógyító erő lakozik. És mindez nagy fokú elméleti tudással is párosul.
A választott extra egészségmegőrző kategória. A korábban felajánlott új technikák közül most nem a gyógyító, hanem a pihentető wellness kategóriából választottam. Ráadásul négykezes változatban. Nem csalódtam.😁😁😁
A levezetés számomra pedig valóban meglepetés volt, egy valódi "2 in 1". A hard verzió: mindenki mindenkivel.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Lizamassage2018
V.I.P. SZTÁR hirdető
2020-10-12 07:46:41
Amit most mondanék, az nem éppen elegáns... úgyhogy csak gondolom....

2020-10-12 07:43:04
Nem léptem nem voltam hiteles, nagyon nem.
Istennő vagy!
😘

Lizamassage2018
V.I.P. SZTÁR hirdető
2020-10-12 07:34:34
Hitelesebb lett volna, ha nem kotlasz rajta ennyit... de egye fene! Lásd, kivel van dolgod... nagyvonalú leszek. Ismét.... pedig nagyon nem érdemled meg.

2020-10-12 07:29:29
Drága Liza!
Itt már elvesztettem a lehetőségeimet.
de szeretném mindenféleképp helyrehozni ordas hibáimat.
Kérlek biztosíts lehetőséget, hogy bizonyíthassak.
Köszönöm
Csók

2020-10-12 07:21:38
Drága Liza!
Igazad van ezt nagyon elcsesztem, nem hoztam egyformára a két beszámolót, kihagytalak és nem értékeltelek megfelelően.
A besorolást is elrontottam nem hoztam egyformára, hogy ügyetlenségből az már itt nem számít.
Én írtam:Verba volant, scripta manent.
Bocsánatot kérek!

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-10-26) : Liza megkezdte masszírozásomat, olaj került hátamra és elkezdett dolgozni keze. Nem először voltam így most valahogy azért egész másnak éreztem. Finomak voltak az érintései, de valahogy jobban csiklandoztak, érzékibbnek tűntek. Kezei a hátamról fel szaladtak a nyakamig, finoman körbe érintették, meg birizgálva közben fülcimpámat is. Gördültek az ujjak, az ököl a gerincem mentén, le siklott keze egész a lábaim közé finom érintések, benyúlások közepette.

(2020-10-14) : A masszázs ágyra fel feküdve, kaptam egy nagyon kellemes citromfüves relaxáló masszázst. A citromfű illata kellemesen terjengett miközben kitűnő masszőrnőm finoman dolgozott a hátamon. Masszázsát ugyanolyan részletesen és szakszerűen végezte mint azt már korábban is ecseteltem.

(2020-07-22) : Nyalta hátulról a popsim és a golyókat, közben a kezével simogatta a szerszámomat, én pedig csak pucsítani tudtam, és kapaszkodni a matracba

felejthetetlen: 11db
(2020-07-25) : A hátam és a lapockám környékének alapos átdolgozása után Liza fejem elé került és a nyakam és a vállam masszírozásába kezdett. Fejemet kissé megemelve szemem előtt ringatózó mellek jelentek meg.

(2020-05-07) : Érintette a gyógymasszőr sportmasszőr titulus feltételeit és a tanulmányi időket. Szavait hallgatva meglepett, hogy főleg a másik oldalon milyen sokan hirdetnek mégis efféle masszázsokat, amiből ha csak a tanulmányok idejét tekintjük nekem az jött le hogy egy bizonyos életkor alatt lehetetlen ilyen végzettséget képzettséget szerezni. Már korábban említettem hogy igen sok masszőr keze alatt megfordultam, van régi és van friss tapasztalatom.

(2020-02-26) : A lábujjamtól kis híján a fejem búbjáig szinte minden porcikám masszázsban részesült. A szakszerűség kérdése vitathatatlan, minden mozdulatából sugárzik a hozzáértés.

nagyon jó: 15db
(2020-10-11) : A hátamat érintő keze valami hihetetlen simasággal futott végig a hátamon. Könnyedén siklottak kezei a hátamon, vállamon valami leírhatatlan finomsággal, elképzelhetetlen érintéssel. Mondhatnám, hogy beleborzongtam de nem! Valami olyan könnyeden siklottak kezei amely már majdnem földöntúli érintésnek tűnt. Elképzelhetetlen simaság és finomság keveréke, valami csodás érzés!

(2020-06-23) : A masszázspad helyett a széken foglaltam helyet, és Liza rendkívül kezdeményező ügyes keze a vállamat vette kezelésbe. Finom illatos krémet kent vállamra így masszírozta. Egy idő után kezdtem ellazulni és a nyugalmi helyzetben érzett enyhe sajgó fájdalom is csitult majd szűnni kezdet.

(2020-06-02) : Viszonylag finoman masszíroz, de mivel sokáig illetve többször megy át egy-egy területen, így minden csomót szépen kimasszírozott úgy hogy komolyabb fájdalmat nem éreztem.

: 13db
(2020-10-18) : Most is mint korábban olajat használt és a hátamat kezdte először kezelésbe venni, haladt a gerincem mellett fel és le, és oldalra ahogy azt a szakmaisága megkívánja. Kértem, hogy a vállam külön is kapjon egy kicsit nagyobb figyelmet. Liza megnyugtatott tudja hol van az a gyenge pont amire figyelnie kell.

(2020-06-01) : Már korábban is említettem hogy igen sok masszőr keze alatt megfordultam, de még az általam vélt legjobbak sem mérhetők Liza masszázsához, masszázsa alapos és határozott, érintése simogató de erőteljes és kifejezetten gyógyító. Végighaladt gerincem mentén, deréktájt, majd nyakamtól kezdve a neuralgikus részek kezelésével foglalkozott.

(2020-05-30) : A masszázs az nekem az a kategória volt ami pont jó. Nem túl erős és nem túl gyenge azaz éppen nyöszörgős. A mód a típus a hossza minden teljesen jó.