4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
Nancyy szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Nancyy-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-07 08:34:57

budioka
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nancyy reagálása

Édes drága!
Köszönöm szépen soraidat, én is nagyon jól éreztem magam veled. Várlak máskor is! Csók

Nancyy beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-07

Egyeztetés
Telefonon történt egyszerűen, flottul. Kicsengés után felvette és a részletek pontosítása után a megbeszélt időpontban megjelentem nála.
Megközelítés
Teljesen jól megközelíthető, én kocsival mentem a ház előtt tele üres parkoló hellyel így könnyű volt. A parkolás fizetős, de hol nem Budapesten.
Helyszín
A lakás egy új építésű, emeletes házban található. A ház előtt hívtam megkaptam a szükséges infókat emelet ajtó, miegymás. Mindenhol rend, fegyelem. Szépen berendezve minden. A fürdő felszerelve minden jóval, ami szükséges.
Nancyy külseje
Nekem tetszett. Nem filigrán típus de nagyon jó nő. Gyönyörű arc, gyönyörű test, mellek nagyok, kicsit gravitáltak, de nekem bejött.. Rikító fehér fogak! Isteni finom illat na és a nuni az fenomenális volt..

Action
Ajtó nyitódáskor Nanccy babydollban és tűsarkúban. Megérkezés után cipő le és jó kis dumaparty indult. Megkínált üdítővel és oldotta a hangulatot. Irány zuhizni majd indult a mandula.

Olajos csuszkával indított, majd cici szex és NF-el hozta működésbe a rendszert. Kicsit én is kényeztettem délen és élvezkedtem a testén, mert jól esett nekem és neki is. Éreztem a bennem feszülő energiát és kértem a gumimat. Irány befelé kutyusban. A szemben lévő tükörben élveztem a látványt. Fordulás misszibe és így is dolgoztuk meg egymást egy kicsit, majd átadtam neki a végjátékot. Cici, kézimunka és NF. Végül az ikrekre ömlöttem. Fantasztikusan jó volt, hosszú ideig nem találtam a szavakat. Majd Ő és én is lecsutakoltuk a szennyet magunkról.

Kis idő után ismét kezdtem erőre kapni, de sajnos második lehetőségre csak a másfélórás szeánszban van, amit a lehetőségek közt említ, de figyelmetlen voltam.

Így hát az egy óra után öltözés és indulás a szép, napos őszbe.
Elszámolás
Előre történt. Azt a csokrot tettem le, amit le is írt egy óráért. Csók nem volt a COVID miatt, de egyébként mindent megkaptam magas szinten amit beígért. Nekem megérte

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jól sikerült egy óra egy aranyos lánnyal. Nagyon kellemes és kedves partner.Nekem bejött.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nancyy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

BrianW
Élő lexikon
2020-10-21 14:11:10
Szerintem elég rövid lett ez a beszámoló, kár, hogy nem írtad le Őt jobban!

Yarelmegan2
Billentyűbetyár
2020-10-08 22:06:31
Tömör de végül is minden benne van a beszámolóban, ami fontos

2020-10-08 14:34:24
A Tőled megszokott tömörség, ami mégsem megy a mondanivaló rovására.

Aquila
NemKívánatos
2020-10-07 20:46:15
Nem egy bő lére eresztett, de informatív, tárgyilagos beszi.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-07 19:25:19
Lényegretörő iromány, neincs túl ragozva, jó az ilyen is, szuper, hogy megírtad.

FunkciókNancyy legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2021-03-21) : Hanyatt fordulásom után nem tétlenkedett, elkezdődött a szelíd, barátnés francia nyelvlecke, foglalkozott a környékkel. Kezezés minimális volt. Isteni érzés volt az ajkai között lenni, most én jegyeztem meg, ezt egész nap el tudnám viselni, közben simogattam, ahol csak értem. Felmerült annak a lehetősége, maradunk ennél a verziónál,

(2021-03-16) : A szőrmók környéke, a golyók is intenzív törődést kaptak, majd megállapitotta hogy bizony itt már nincs mese, fel kell öltözni,a nem nagy méretnek is megvan az előnye:-))) fel is öltöztetett.. röpke 1 másodperce alatt eldöntöttük hogy bizony kutyus lesz a menün:-) nem semmi látvány így lenni Nancyy-vel, látni és érezni a testét, majd missziben folytattuk ! Az utóbbi időkben elég sokat dolgoztam, sok időt töltöttem a munkahelyen

(2020-09-07) : Igazi frissítő masszázs után először Nancyym kezdte a nagy cicijeit beolajozni illetve engem elkezdett rajtam fel le csúszni, fogtam a cicijeit melyeket imádok, közben Zsantill a felső testem mellbimbóim, nyakam puszilgatta,csókolgatta ez nagyon jól esett, utána csere következett Zsantill járt fel le , kézzel fogta a farkam illetve cicijevel úgy is fel le járt,

felejthetetlen: 16db
(2020-11-17) : Kényeztetésemre kényeztetéssel válaszolt. Megkérdeztem, hogy mit szólnék egy cicis csúszkához, jöhet válaszoltam. Mellére olajat folytatott és neki látott a finom masszázsnak. Olyan szép volt ahogy a hatalmas mellei között játszadozott meredező farkammal, hogy azonnal fejem alá igazítottam a kispárnát, hogy jobban mozizhassak.

(2020-06-20) : Az érintésétől már simán harcra kész voltam, de abban maradtunk, hogy először én kényeztetem a popsiját, így cseréltünk. Kis masszázsos felvezetővel indultunk, nekem elég erős kezem van, szoktam masszírozni, de ezzel óvatosan kell bánni, mert Nancyy inkább a lágyabb mozdulatokat szeretni, ezt gyorsan meg is beszéltük. A masszázsból érintés és simogatás lett, majd szép lassan, majd mohóbban kényeztettem nyelvvel a fenekét.

(2020-01-22) : Majd kaptam egy finom franciát abban is nagyon tehetséges. Igaz amit ír a bemutatkozásában :) itt már éreztem hogy kár hogy csak fél órára mentem. A ciciket és a popsit felváltva simogattam markolásztam közben ami látványnak se volt utolsó

nagyon jó: 17db
(2021-04-07) : Kipucsitottam, így mögém helyezkedve nyelvelt, néha kitért a golyókra ,ami igen kellemes volt. Fordulás után a zacsit nyalattam vele, közben vertem magamnak.Fürge nyelvű,kitartó lány. Változás képpen én is belenyaltam a húsos lucskos punciba.Illata kellemes, nedvei megindultak nyelvcsapásomtól. Visszatértünk az én leápolásomra, rászívott a makkra, majd a nyelvét pörgettettem a rúdon.

(2021-03-23) : Hát uraim nekem eddig ilyenben még nem volt részem, nagyon finoman bőnyállal csinálta, ettől hamar kemény lettem így kérte hogy forduljak meg. Kezdetét vette egy kellemes francia, foglalkozott a környékkel is rendesen. Kértem hogy szeretném én is kényeztetni. Finom, formás, édes punci. Nyaltam faltam, de sajnos közölte, hogy Ő nem tud elmenni, így újra a szájába kerültem.

(2020-09-04) : Eleinte vacilláltam, hogy masszázs, vagy szex... aztán mindkettő lett. Egy kellemes masszázs kezdésnek, utána francia, majd egy rövid dugás. Egy gond volt csak, a farkam vastagsága miatt nem igazán volt számára kellemes. Én nem éreztem azt, hogy túl szűk lenne, de az ő elmondása alapján jól kikészítettem a punciját. Szerintem elsősorban a masszázst szereti, mert azt nagyon jól csinálta.

: 20db
(2021-03-10) : Be vallom férfiasan, hogy életem egyik legjobb élménye volt! Majd hasról hátra fordulás és kezdetét vette a francia nyelvlecke amely hamarosan kölcsönössé vált. Finoman nyaldosta és csókolta a heréimet is. Kóstolva illatos punciját nagyon megörültem mert igazán finom volt!

(2021-02-14) : Bekente őket olajjal, elém hajolva, szemből, elkezdett egy izgató cicis csúzska masszázst. A szélrózsa minden irányába csúszkált a farkamon, hol pedig közéjük téve tűnt el. Nem kellett soakt várni, meg lett az eredménye. Vérbőség és kellő kemény merevedés bekövetkeztével a csúszkából átváltott franciára,

(2021-02-04) : Először hason feküdtem úgy kértem a masszázst. Kifaggadtam váltása okáról de ezt majd mindenki megtudja ha elmegy hozzá. Kis cirogatas után helycseret javasolt kezdődött az olajos cicis csúszka melyt fel le csuszkálva egy egy csókot is loptam, mely még finomabba tette. Fogtam természetes és gömbölyű cickoit miközben az olajtol csúszott és persze Nancyy erejéből.