2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Nancyy szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Nancyy-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-07 08:34:57

budioka
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nancyy reagálása

Édes drága!
Köszönöm szépen soraidat, én is nagyon jól éreztem magam veled. Várlak máskor is! Csók

Nancyy beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-07

Egyeztetés
Telefonon történt egyszerűen, flottul. Kicsengés után felvette és a részletek pontosítása után a megbeszélt időpontban megjelentem nála.
Megközelítés
Teljesen jól megközelíthető, én kocsival mentem a ház előtt tele üres parkoló hellyel így könnyű volt. A parkolás fizetős, de hol nem Budapesten.
Helyszín
A lakás egy új építésű, emeletes házban található. A ház előtt hívtam megkaptam a szükséges infókat emelet ajtó, miegymás. Mindenhol rend, fegyelem. Szépen berendezve minden. A fürdő felszerelve minden jóval, ami szükséges.
Nancyy külseje
Nekem tetszett. Nem filigrán típus de nagyon jó nő. Gyönyörű arc, gyönyörű test, mellek nagyok, kicsit gravitáltak, de nekem bejött.. Rikító fehér fogak! Isteni finom illat na és a nuni az fenomenális volt..

Action
Ajtó nyitódáskor Nanccy babydollban és tűsarkúban. Megérkezés után cipő le és jó kis dumaparty indult. Megkínált üdítővel és oldotta a hangulatot. Irány zuhizni majd indult a mandula.

Olajos csuszkával indított, majd cici szex és NF-el hozta működésbe a rendszert. Kicsit én is kényeztettem délen és élvezkedtem a testén, mert jól esett nekem és neki is. Éreztem a bennem feszülő energiát és kértem a gumimat. Irány befelé kutyusban. A szemben lévő tükörben élveztem a látványt. Fordulás misszibe és így is dolgoztuk meg egymást egy kicsit, majd átadtam neki a végjátékot. Cici, kézimunka és NF. Végül az ikrekre ömlöttem. Fantasztikusan jó volt, hosszú ideig nem találtam a szavakat. Majd Ő és én is lecsutakoltuk a szennyet magunkról.

Kis idő után ismét kezdtem erőre kapni, de sajnos második lehetőségre csak a másfélórás szeánszban van, amit a lehetőségek közt említ, de figyelmetlen voltam.

Így hát az egy óra után öltözés és indulás a szép, napos őszbe.
Elszámolás
Előre történt. Azt a csokrot tettem le, amit le is írt egy óráért. Csók nem volt a COVID miatt, de egyébként mindent megkaptam magas szinten amit beígért. Nekem megérte

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jól sikerült egy óra egy aranyos lánnyal. Nagyon kellemes és kedves partner.Nekem bejött.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nancyy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

BrianW
Élő lexikon
2020-10-21 14:11:10
Szerintem elég rövid lett ez a beszámoló, kár, hogy nem írtad le Őt jobban!

Yarelmegan2
Ismerkedik az oldallal
2020-10-08 22:06:31
Tömör de végül is minden benne van a beszámolóban, ami fontos

2020-10-08 14:34:24
A Tőled megszokott tömörség, ami mégsem megy a mondanivaló rovására.

2020-10-07 20:46:15
Nem egy bő lére eresztett, de informatív, tárgyilagos beszi.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-07 19:25:19
Lényegretörő iromány, neincs túl ragozva, jó az ilyen is, szuper, hogy megírtad.

FunkciókNancyy legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2020-09-07) : Igazi frissítő masszázs után először Nancyym kezdte a nagy cicijeit beolajozni illetve engem elkezdett rajtam fel le csúszni, fogtam a cicijeit melyeket imádok, közben Zsantill a felső testem mellbimbóim, nyakam puszilgatta,csókolgatta ez nagyon jól esett, utána csere következett Zsantill járt fel le , kézzel fogta a farkam illetve cicijevel úgy is fel le járt,

(2020-08-21) : Először hátát, fenekének és combjainak domborulatait barangoltam be. Azért nem voltam rest viszonozni a benyúlkálásokat én sem és persze a hason fekve oldalra kinyomódó melleivel is megismerkedhettem. Lágy csókokat hintve nyakára fejeztem ki tetszésemet Nancyy irányába, majd fordulás következett.

(2020-02-11) : keze megtalálja lompit, mit szája is követ. Dorombolva nyalja, nyeli, szívja, hogy horpadozik halántékom. Oszt mint elégedetlen gyerek nagyobb terpeszbe rakja lábaimat és nagy területet körbe nyalva, fölváltva bekapja a golyszikat.

felejthetetlen: 17db
(2020-06-20) : Az érintésétől már simán harcra kész voltam, de abban maradtunk, hogy először én kényeztetem a popsiját, így cseréltünk. Kis masszázsos felvezetővel indultunk, nekem elég erős kezem van, szoktam masszírozni, de ezzel óvatosan kell bánni, mert Nancyy inkább a lágyabb mozdulatokat szeretni, ezt gyorsan meg is beszéltük. A masszázsból érintés és simogatás lett, majd szép lassan, majd mohóbban kényeztettem nyelvvel a fenekét.

(2020-05-17) : A lábam közé terdelt, beolajozta a gyönyörű melleit, és csúszkálva simogatta a verem egykorút. Isteni érzés volt. Mivel az elejétől kezdve rá hagytam az események irányítását, tökéletes döntés volt, mert mindig érezte hogy mikor kell váltani. A csúszka után szájjal kezdett el kényeztetni, bonyállal, cuppogósan, a golyókat sem kihagyva. Isteni finom volt, majdnem be is végeztem, szóval kicsit vissza kellett fogni Nancyyt.

(2020-01-22) : Majd kaptam egy finom franciát abban is nagyon tehetséges. Igaz amit ír a bemutatkozásában :) itt már éreztem hogy kár hogy csak fél órára mentem. A ciciket és a popsit felváltva simogattam markolásztam közben ami látványnak se volt utolsó

nagyon jó: 15db
(2020-09-04) : Eleinte vacilláltam, hogy masszázs, vagy szex... aztán mindkettő lett. Egy kellemes masszázs kezdésnek, utána francia, majd egy rövid dugás. Egy gond volt csak, a farkam vastagsága miatt nem igazán volt számára kellemes. Én nem éreztem azt, hogy túl szűk lenne, de az ő elmondása alapján jól kikészítettem a punciját. Szerintem elsősorban a masszázst szereti, mert azt nagyon jól csinálta.

(2020-09-04) : Tökéletesen használja az adottságait, az átdolgozott éjszaka, és hajnali autózás ellenére is haptákba vágta magát az Ezredes, amit a csúszkából franciára váltással jutalmazott. Finom, kóstolgató, majd egyre határozottabb mozdulatokkal repített a mennyeknek kapui felé, kézeivel és szájának puha ölelésével egyaránt.

(2020-08-21) : felajánlott masszázst, de én egyből a lényegre szerettem volna térni – egy jó franciára. Emlékeztetett is, hogy nehogy túl hamar végezzük a programot, de nem éreztem késztetést masszázshoz. Így a hátamra feküdtem, és felülről vette kezelésbe az ezredest. Először egy kis masszázsolajjal kaptam egy cicis farokmasszázst,

: 12db
(2019-10-23) : volt fenékpaskolás is. Meg cicis csúszka, mondtam is neki ez így 100% erotika. Nagy mellei a farkamhoz értek miközben a fenekét fogtam, majd orál, de nem akartam még véget vetni a talinak.

(2019-09-29) : élveztem ahogy kényeztetet. Nagyon figyelmes s mindent úgy csinált mintha a párom lenne. Kis idő után a hátamra fordultam s jött egy finom csúszka. Hogy utána mit éreztem azt nem lehet le írni de amikor bekapta akkor a mennyekben voltam

(2019-08-28) : Beolajozta magát és minden ment sikamlósan. Ált a cerka azon nyomban. Négykézláb oldalra fordult, hogy elérjem. miközben franciázik