4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
54
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Zsuzska szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Zsuzska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-06 10:18:58

Laller22
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsuzska beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-06

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Zsuzskával volt már néhány igazán kitűnően sikerült randink,mind masszázs,mind partner oldalon.
Egy szép napon eszembe jutott,hogy jó lenne alaposan ,,megudvarolni''a néhány hete mellőzött Kedvesemet.
Mivel időnként szoktunk pár szót beszélgetni,nem volt nehéz Őt elérnem.
Rákérdeztem a táncrendjére,és kedvező válasza hallatán elkezdtem szervezni magamnak a gyárból az eltávot. Ezt jeleztem is Neki belső üzenetben. Majd miután felvillant előttem a zöld lámpa,vtr segítségével igazoltam felé kéjsóvár vágyaimat. Meglepő gyorsasággal jött is a számomra kedvező visszaigazolás az e-naplóban.
Zsuzska áldott jó szokásához híven gyors,rugalmas, és könnyen elérhető volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kedvesünk rejtekhelye a vtr-n kapott címnek megfelelően , két igazán forgalmas főutunk kereszteződése mellett lévő tér közelében található.
GPS pontosan a címhez vezet,bár a parkolás itt szemmel láthatóan nem túl egyszerű,de cserébe legalább még fizetni is kell a gépsárkány letámasztásáért.
Tömeggel érkező kalandorok bátran igénybe vehetik a nagyszerű BMW(busz-metró-willamos) kombót is,mivel itt a kishajó, és repülőgép kivételével szinte minden megtalálható.
Akár úgy is jellemezhetném,hogy minden jármű Zsuzskához vezet.🙂
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Zsuzska búvóhelye egy nem mostanában épült ház emeletén található,a magasság nem vészes, hegymászó múlt nélkül is könnyedén leküzdhető.
Egy jó elrendezésű, kedves kis kuckóban találjuk meg Kedvesünket.
Ajtóból belépve kis előtérbe toppanunk,itt szervírozza Zsuzska a hirdetésében megénekelt forró teát a még forróbb ölelések előtt.
Előtérből nyílik a csilli-villi módon felújított fürdőszoba, ahol kádban tusolva verethetjük le a port habtestünkről, ehhez tusfürdők tömkelege áll rendelkezésre, szinte egyéni igényekre szabottan:-),nem is számoltam meg mind a tizenhatot...🙂
Egy nagyobb méretű bambusz szőnyegre terített tiszta,száraz kilépőre letalpalva igazán kiváló minőségű, nagyméretű puha törölközővel itathatjuk le magunkról a vízcseppeket.
Mosdókagylónál szájvíz pohárkákkal, dezodorok találhatók.
Minden kiegészítő adott a sikeres higiéniai protokoll lebonyolításához.
Hancúrszobában a 18+ -os akció a földre helyezett nagyméretű,megfelelő keménységű matracon zajlik,vizuális élményt a falon elhelyezett tükrök segítik. Körben hangulatos ledvilágítás,sarokban ülőalkalmatosság, Kázmér,a szobainas a göncöknek, illetve ezidőtájt tétlenségre kárhoztatott ventilátor álldogál. Találunk itt még egy szekrénykét,a tetejére helyezett illat mécsesekkel és füstölőkkel,valamint az egyébként is forró hangulatot még tovább fokozni szándékozó hangulatvilágítást adó kislámpával.
A lakás,mely szemmel láthatóan célirányosan funkcionál, csinos úrnője szorgalmát dicséri.
Összességében az objektum tökéletesen megfelel egy érzéki pásztoróra kellemes eltöltésére.
Zsuzska külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Zsuzska egy ízig-vérig belevaló,dögös , negyvenes Milf, ennek minden erotikus előnyével.
Mivel portfóliójában arcos képekkel hirdet,így nem sok mindent bíz a véletlenre.
Bájos arcát,elbűvölő kék szemeit, csókolni való érzéki ajkait vörös hajkorona foglalja keretbe.
Remekbe szabott, arányos ikrei méltó díszei karcsú alakjának,bimbói élénk nyújtózkodással hálálják meg a törődést. Formás,lapos hasa, kerek, ruganyos popsija,igéző combjai mágnesként vonzzák a falánk tekintetet.
Bőre mindig selymes, kellemes illatú.
Hívogató combjai rejtekében ápolt, illatos,mindig simára borotvált kincse várja a kényeztető érintéseket,amit zamatos nektárral hálál meg.
Zsuzska mindig mosolygós,vidám Hölgy,élmény minden pillanat ,amit a társaságában tölthet el a kéjsóvár kalandor.
Első osztályú szerető, intelligens,kitűnő partner, oda is adnám érte bárki fél karját.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
2
Érkezéskor a már jól ismert telefon-kapukód ceremóniát követően diszkrét nyálcsorgatással már slattyogtam is a megadott emeletre.
Zsuzska az ajtóban integetve,farmer rövidnadrágban és a csodálatos ikreket jól bemutató testre feszülő felsőben várt. Odalibbentem Hozzá,mire kézen fogva beljebb invitált a kéjkuckóba.

Gyors kézmosás fertőtlenítés után elfogadtam a felkínált forró teát, átadtam Zsuzskának a hozott apró ajándékomat a szerény bokrétámmal együtt,majd ruháimat szobainasára, Kázmérra bízva átmentem a fürdőbe,hogy randikomformossá hozzam magam.

Hancúrszobába visszatérve Kedvesemmel állva átöleltük egymást, és csókváltások közben elkezdtük egymás felfedezését.
Simogatva lelopta a derekamra tekert törölközőt,mondván ,erre most semmi szükség,és lágyan megcirógatta a féléber Kispajtit, aki erre a vegzálásra rögtön fel is húzta az orrát.
Eközben igyekeztem a szépséges ikreket kiszabadítani a textil fogságából,majd miután végre fényt kaptak, felváltva köszöntöttem őket forró csókjaimmal.

Ezután visszatértem Kedvesem ajkaihoz csókot lopni,de erre nem volt szükség,mert adta Ő magától is. Ezek persze igazi,barátnős csókok, nem csak szájrapuszi-oszt-jónapot! kategória.
Majd megkértem,hogy helyezze magát kényelembe,mert szeretnék kicsit kirándulni az általam oly nagyon kedvelt Déli tájon.

Engedelmesen hanyatt feküdt,feje alá kispárnát tett és kíváncsian figyelte lelkes igyekezetemet.
Arcát, nyakát végigcsókolva megérkeztem a formás keblekhez,ahol a bimbók már kihegyesedve várták ,hogy foglalkozzak velük.
Szépen körbecsókoltam a két kis csúcsot, nyelvem hegyével körözve rajtuk, majd lokátor módra alaposan letapogattam az elém tárt izgató halmokat,amit bájos házigazdám sóhajokkal nyugtázott.

Mivel Délen még további izgalmas felfedezni való várt rám, lassan elszakadtam az oly kedves cickó-parktól,és tovább haladtam eredeti célom felé,természetesen iránytű nélkül,mielőtt egy vicces kedvű klubtársunk rákérdezne erre a dologra!🙂

Célomhoz érve egy illatos,selymes tapintású csuporka várta,hogy felfedezzem. Először lehúztam Kedvesemről a shortot, majd körbe puszilgattam a kis dombocskát, és a finom belső combokat,aztán lassan benyalintottam a várakozó szárnyacskák közé.
A mohó fogadtatást érzékelve kicsit intezívebb ténykedésbe kezdtem,nyalogattam az egyre nedvesebb szerelemnyílást,majd lágyan kikutattam a keményedő kéjgyöngyöt. Örömmel lefetyeltem az egyre bőségesebb nektárt, és hallgattam Kedvesem erősödő sóhajait. Ha a csúcsig nem is jutottunk el, azt hiszem nem volt ellenére a kis nyelvleckém...

Lassan eltolta a fejem lüktető kincsétől, mondván,hogy most ezt nagyon meg fogja rajtam bosszulni.
Hanyatt lökött,mint valami kis plüsskutyát, és elkezdte ,,kegyetlen'' bosszúját.:-)
Megcsókolt, majd végig puszilgatta,simogatta felsőtestemet,és lassan elért célpontjához,ahol Kispajti már türelmetlenül várta.
Lágyan végig simogatta,megmorzsolgatta a zsákos családot is, majd rudam oldalán éreztem,hogy kíváncsi nyelvét végig húzza rajta. Már vártam,hogy végre elmerüljek ajkai közt,de Ő még nem így gondolta...
Egyszerre csak azt vettem észre, hogy kicsit lejjebb csúszott, és kőkemény mellbimbójával cirógatta bűntársamat,de mindezt olyan izgatóan, hogy már megijedtem, hogy itt lesz vége a randinak... De szerencsére Kedvesem nem így tervezte, ezért némi bimbós kényeztetés után visszatért ajkaival asszisztensem fejebúbjához,körbe nyalogatta, majd lassan szájába vette,miközben hol kezével hol a szárat,hol a zacsit símogatta.
Lassan,lágyan kényeztetett, érezhetően nem a gyors kivégzésre,hanem az öröm lassú átadására törekedve.
Mivel szerettem volna Őt belülről is érezni,kértem a vv-t.

Zsuzska szépen felszerszámozta vezéremet,és a nyeregbe pattanva lassan forró,nedves kelyhébe eresztette rudamat.
Eleinte lassan , majd egyre jobban tempózva mozgott a nyeregben Kedvesem,miközben igyekeztem előttem táncoló szépséges kebleit,vagy kemény, ruganyos popsiját simogatni. Bájos lovasom pihenésképp időnként rámhajolt,ilyenkor csókok közben igyekeztem én alulról diktálni a tempót .
Egy ilyen kényeztetésnek sokáig nem lehet ellenállni,így lassan én is megadtam magam a sorsnak, hatalmasat robbanva a gumiba.

Zsuzska hagyott magában lenyugodni, majd levezényelte a szétcsatlakozást, eltakarítottuk a romokat.
Ezután még felajánlott egy kis masszírozást,csak hogy ne essen ki a gyakorlatból,amit szívesen fogadtam.

Hátmasszázs után még mellém bújt, egymást símogatva kicsit még beszélgettünk,mondtam is,hogy mostanában kezdem a minőséget előtérbe helyezni a mennyiség helyett.
Utána tusolás,ahol előzékenyen segített lemosni a hátamról az olajat,öltözés, búcsú,majd egy kellemes élménnyel gazdagodva távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Zsuzskánál egyszerű a matek. Bokréta mérete átlagos egy átlag feletti élményért cserébe . Az adatlapon nyilvános, megtudható bővebb infóból és telefonon is. Ráadásként még fel van kínálva a vtr kedvezmény is. Csokor nagysága korrekten a helyszínen sem változik.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ismét egy szenzációsan sikerült pásztorórát tudhatunk a magunkénak a bájos Zsuzskával.
Ez már a sokadik randink volt,de mindig tud szolgálni meglepetéssel. Nem véletlen, hogy szívesen keresem a társaságát. Erősen ajánlott kategória minden Úriember számára,aki kellemesen szeretné érezni magát egy érett, érzéki , izgalmas NŐ társaságában!

Drága Zsuzska!
Tudom, hogy nem vagyok elfogult(na jó,csak egy kicsit 😉),de úgy érzem,randijaink egyre jobbak lesznek,hála Neked, és egyszerűen nem lehet eltelni a csodával,amivel minden alkalommal elvarázsolsz! Azt hiszem, gyakran foglak még keresni,mert tudod,hogy a jóból sosem lehet elég!
KÖSZÖNÖK MINDENT!!!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zsuzska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZsuzska legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2021-04-22) : Nagyon kellemes bő nyálas franciával kedveskedett közben simogattam, ahol értem, hol az ikreit hol pediglen az arcát simogattam. Visszatért észak felé csókot kérve és kapva majd ismét ikreit vetette be barátom kényeztetése céljából. Visszatért barátom társaságához újra töviről hegyire kezelésbe vette zacsitól felfelé többször eltüntette szájába nem mélytorkosan, mert az nincs nála, de bő nyálasan érzékien csinálta.

(2021-04-02) : A keze egyből a farkamra tapadt, és dinamikus mozgással kezdte kényeztetni. Én sem vártam tovább. Előbb a hátát simítottam végig, majd a fenekébe markoltam, miközben számmal felfedező útra indultam. Belecsókoltam a nyakába, majd elindultam lefelé. Szép kerek mellei vannak, melyeken a bimbók gyönyörűek. Megnyaltam mindkettőt, majd apró csókokkal halmoztam el őket, miközben meg-meg szívtam a bimbóit.

(2021-02-24) : Hagytam magamat kényeztetni, végig puszilta a testemet, addig míg el nem érkezett a felizgatott és keményedésnek indult barátom környékéhez. Körbe puszilgatta a zacsit is a golyszlikat is bevonva a játékba. A végállomás pedig a barátom volt, aki most már harci állásba került a szája hatására pedig.

felejthetetlen: 36db
(2021-05-04) : Átadtam neki a terepet hagy vegye kezelésbe barátomat. Közben elkezdtem az ikreivel foglalkozni nagyon finoman hol egyiket majd a másikat nehogy sértődés legyen a végén a reagálás az volt, hogy a bimbó kemények lettek, ami annak a jele, hogy tetszik neki kezeim ténykedése. Következett ismét a csók, ami kihagyhatatlan, majd ismét lefelé vette az irányt barátom társaságához, ahol roppant jól érezte magát, de fél úton megállt és az ikreivel szórakoztatta barátomat,

(2021-04-07) : El is indult déli tájakra körül nézni mi van ott délen egy kicsit ikreivel kezdett játszani a barátomnak tetszett ez a játék, mert vigyázz állásba vágta magát. Tovább folytatta útját, majd letáborozott a barátomnál és nagyon finom érzéki lágy franciával kedveskedett közben, hogy én se unatkozzak a kezeimmel kerestem ikrei társaságát, amik nagyon jól fogadták érintéseimet a bimbói keményedtek jelezték nekem, hogy tetszik nekik.

(2021-03-14) : az idő rövidsége miatt jelezte, hogy szeretne ő is foglalkozni barátommal. Így gyorsan átadtam neki a terepet és már a szájában is voltam finom érzéki a franciája, meg a golyszlik környékét se hagyja ki sőt még az ikrei között is megfordultam. Érezhette, hogy közel a vég így beöltöztettük barátomat szép piros bohócruhába,

nagyon jó: 8db
(2021-01-01) : Aztán természetesen átfordulunk kényeztetésbe. Közben még mindig jól szórakozunk! Őszerinte harcképes vagyok, és rám tesz valami eszközt. Utasít, hogy dolgozzak vele teamworkben! Örömmel Drága. Többféle pózban tornázgatunk valamennyit. Az az érzésem, neki ment volna egy erősebb menet hatására. Ha jól rémlik jobban szereti a sztenderd mechanikát a nyelvezésnél. Hmmm

(2020-07-01) : Nagyon finoman csókol, éreztem puha ajkait, majd finom nyelvjátékát. Kezemmel bejártam teste minden pontját, simogattam popsiját

(2020-06-22) : Zsuzska elmosolyodott,és a megfelelő poziciót felvéve szépen arcomhoz igazította frissen borotvált , illatos kelyhét. Óvatosan végigsimítottam a számomra oly kedves szerelemrést,majd nyelvemmel finoman izgatni kezdtem. Szépen körbe barangoltam a nyílást,lágyan érintve az elémtárt hívogató tájat, közben Kedvesem is feltalálta magát,és rudamat fentről lefelé végignyalogatva tiszteletét tette a zsákos csaladnál is.

: 7db
(2021-01-20) : . Masodpercekkel kesobb mar a szajaban voltam, lagy de megis hatarozott szajmunkaval elkezdett eletet lehelni belem. Meg nem is tertem magamhoz, amikor ramszolt hogy vetkozzek le, igy gyorsan ledobtam magamrol minden goncot mialatt o a matracra pucsitott. Ugyebar nyalni akartam, igy megforditottam gyorsan es elkezdtem a szuk puncijat nyalni, amit egesz sokaig birtunk mindketten kejesen szuszogva.

(2020-12-30) : Elsőre meglovagolt, amit nagyon is élveztem így rövid úton végem is lett. Letisztogattott, majd én is magamat, beszélgettünk elég sokat, közben nem hagyta abba a finom érintéseket, simogatásokat. időnként mreg-meg csókoltam, Ő visszacsókolt. Simogatásai közben felfedezte hogy alakul valami inditványozta hogy folytathatjuk,

(2020-12-15) : Hamarosan megkértem, hogy feküdjön hanyatt. Rögtön kezelésbe is vettem először nyelvvel, majd kézzel, majd vegyesen, miközben hallgattam finom nyögdécselését. A falon tükör volt elhelyezve, úgyhogy oldalra kacsingatva láthattam gyönyörű megfeszülő testét oldalról is. Kitartásom elérte a csodás eredményt, Hangos sóhajjal és megfeszülő testtel jelezte, elérte a csúcsot. Ezután kaptam egy fincsi franciát, de hamarosan kértem, feküdjön ismét hanyatt.