2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
52
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 12-22
39
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-18
Zsuzska szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Zsuzska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-06 10:18:58

Laller22
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsuzska beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Zsuzskával volt már néhány igazán kitűnően sikerült randink,mind masszázs,mind partner oldalon.
Egy szép napon eszembe jutott,hogy jó lenne alaposan ,,megudvarolni''a néhány hete mellőzött Kedvesemet.
Mivel időnként szoktunk pár szót beszélgetni,nem volt nehéz Őt elérnem.
Rákérdeztem a táncrendjére,és kedvező válasza hallatán elkezdtem szervezni magamnak a gyárból az eltávot. Ezt jeleztem is Neki belső üzenetben. Majd miután felvillant előttem a zöld lámpa,vtr segítségével igazoltam felé kéjsóvár vágyaimat. Meglepő gyorsasággal jött is a számomra kedvező visszaigazolás az e-naplóban.
Zsuzska áldott jó szokásához híven gyors,rugalmas, és könnyen elérhető volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kedvesünk rejtekhelye a vtr-n kapott címnek megfelelően , két igazán forgalmas főutunk kereszteződése mellett lévő tér közelében található.
GPS pontosan a címhez vezet,bár a parkolás itt szemmel láthatóan nem túl egyszerű,de cserébe legalább még fizetni is kell a gépsárkány letámasztásáért.
Tömeggel érkező kalandorok bátran igénybe vehetik a nagyszerű BMW(busz-metró-willamos) kombót is,mivel itt a kishajó, és repülőgép kivételével szinte minden megtalálható.
Akár úgy is jellemezhetném,hogy minden jármű Zsuzskához vezet.🙂
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Zsuzska búvóhelye egy nem mostanában épült ház emeletén található,a magasság nem vészes, hegymászó múlt nélkül is könnyedén leküzdhető.
Egy jó elrendezésű, kedves kis kuckóban találjuk meg Kedvesünket.
Ajtóból belépve kis előtérbe toppanunk,itt szervírozza Zsuzska a hirdetésében megénekelt forró teát a még forróbb ölelések előtt.
Előtérből nyílik a csilli-villi módon felújított fürdőszoba, ahol kádban tusolva verethetjük le a port habtestünkről, ehhez tusfürdők tömkelege áll rendelkezésre, szinte egyéni igényekre szabottan:-),nem is számoltam meg mind a tizenhatot...🙂
Egy nagyobb méretű bambusz szőnyegre terített tiszta,száraz kilépőre letalpalva igazán kiváló minőségű, nagyméretű puha törölközővel itathatjuk le magunkról a vízcseppeket.
Mosdókagylónál szájvíz pohárkákkal, dezodorok találhatók.
Minden kiegészítő adott a sikeres higiéniai protokoll lebonyolításához.
Hancúrszobában a 18+ -os akció a földre helyezett nagyméretű,megfelelő keménységű matracon zajlik,vizuális élményt a falon elhelyezett tükrök segítik. Körben hangulatos ledvilágítás,sarokban ülőalkalmatosság, Kázmér,a szobainas a göncöknek, illetve ezidőtájt tétlenségre kárhoztatott ventilátor álldogál. Találunk itt még egy szekrénykét,a tetejére helyezett illat mécsesekkel és füstölőkkel,valamint az egyébként is forró hangulatot még tovább fokozni szándékozó hangulatvilágítást adó kislámpával.
A lakás,mely szemmel láthatóan célirányosan funkcionál, csinos úrnője szorgalmát dicséri.
Összességében az objektum tökéletesen megfelel egy érzéki pásztoróra kellemes eltöltésére.
Zsuzska külseje
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Zsuzska egy ízig-vérig belevaló,dögös , negyvenes Milf, ennek minden erotikus előnyével.
Mivel portfóliójában arcos képekkel hirdet,így nem sok mindent bíz a véletlenre.
Bájos arcát,elbűvölő kék szemeit, csókolni való érzéki ajkait vörös hajkorona foglalja keretbe.
Remekbe szabott, arányos ikrei méltó díszei karcsú alakjának,bimbói élénk nyújtózkodással hálálják meg a törődést. Formás,lapos hasa, kerek, ruganyos popsija,igéző combjai mágnesként vonzzák a falánk tekintetet.
Bőre mindig selymes, kellemes illatú.
Hívogató combjai rejtekében ápolt, illatos,mindig simára borotvált kincse várja a kényeztető érintéseket,amit zamatos nektárral hálál meg.
Zsuzska mindig mosolygós,vidám Hölgy,élmény minden pillanat ,amit a társaságában tölthet el a kéjsóvár kalandor.
Első osztályú szerető, intelligens,kitűnő partner, oda is adnám érte bárki fél karját.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
2
Érkezéskor a már jól ismert telefon-kapukód ceremóniát követően diszkrét nyálcsorgatással már slattyogtam is a megadott emeletre.
Zsuzska az ajtóban integetve,farmer rövidnadrágban és a csodálatos ikreket jól bemutató testre feszülő felsőben várt. Odalibbentem Hozzá,mire kézen fogva beljebb invitált a kéjkuckóba.

Gyors kézmosás fertőtlenítés után elfogadtam a felkínált forró teát, átadtam Zsuzskának a hozott apró ajándékomat a szerény bokrétámmal együtt,majd ruháimat szobainasára, Kázmérra bízva átmentem a fürdőbe,hogy randikomformossá hozzam magam.

Hancúrszobába visszatérve Kedvesemmel állva átöleltük egymást, és csókváltások közben elkezdtük egymás felfedezését.
Simogatva lelopta a derekamra tekert törölközőt,mondván ,erre most semmi szükség,és lágyan megcirógatta a féléber Kispajtit, aki erre a vegzálásra rögtön fel is húzta az orrát.
Eközben igyekeztem a szépséges ikreket kiszabadítani a textil fogságából,majd miután végre fényt kaptak, felváltva köszöntöttem őket forró csókjaimmal.

Ezután visszatértem Kedvesem ajkaihoz csókot lopni,de erre nem volt szükség,mert adta Ő magától is. Ezek persze igazi,barátnős csókok, nem csak szájrapuszi-oszt-jónapot! kategória.
Majd megkértem,hogy helyezze magát kényelembe,mert szeretnék kicsit kirándulni az általam oly nagyon kedvelt Déli tájon.

Engedelmesen hanyatt feküdt,feje alá kispárnát tett és kíváncsian figyelte lelkes igyekezetemet.
Arcát, nyakát végigcsókolva megérkeztem a formás keblekhez,ahol a bimbók már kihegyesedve várták ,hogy foglalkozzak velük.
Szépen körbecsókoltam a két kis csúcsot, nyelvem hegyével körözve rajtuk, majd lokátor módra alaposan letapogattam az elém tárt izgató halmokat,amit bájos házigazdám sóhajokkal nyugtázott.

Mivel Délen még további izgalmas felfedezni való várt rám, lassan elszakadtam az oly kedves cickó-parktól,és tovább haladtam eredeti célom felé,természetesen iránytű nélkül,mielőtt egy vicces kedvű klubtársunk rákérdezne erre a dologra!🙂

Célomhoz érve egy illatos,selymes tapintású csuporka várta,hogy felfedezzem. Először lehúztam Kedvesemről a shortot, majd körbe puszilgattam a kis dombocskát, és a finom belső combokat,aztán lassan benyalintottam a várakozó szárnyacskák közé.
A mohó fogadtatást érzékelve kicsit intezívebb ténykedésbe kezdtem,nyalogattam az egyre nedvesebb szerelemnyílást,majd lágyan kikutattam a keményedő kéjgyöngyöt. Örömmel lefetyeltem az egyre bőségesebb nektárt, és hallgattam Kedvesem erősödő sóhajait. Ha a csúcsig nem is jutottunk el, azt hiszem nem volt ellenére a kis nyelvleckém...

Lassan eltolta a fejem lüktető kincsétől, mondván,hogy most ezt nagyon meg fogja rajtam bosszulni.
Hanyatt lökött,mint valami kis plüsskutyát, és elkezdte ,,kegyetlen'' bosszúját.:-)
Megcsókolt, majd végig puszilgatta,simogatta felsőtestemet,és lassan elért célpontjához,ahol Kispajti már türelmetlenül várta.
Lágyan végig simogatta,megmorzsolgatta a zsákos családot is, majd rudam oldalán éreztem,hogy kíváncsi nyelvét végig húzza rajta. Már vártam,hogy végre elmerüljek ajkai közt,de Ő még nem így gondolta...
Egyszerre csak azt vettem észre, hogy kicsit lejjebb csúszott, és kőkemény mellbimbójával cirógatta bűntársamat,de mindezt olyan izgatóan, hogy már megijedtem, hogy itt lesz vége a randinak... De szerencsére Kedvesem nem így tervezte, ezért némi bimbós kényeztetés után visszatért ajkaival asszisztensem fejebúbjához,körbe nyalogatta, majd lassan szájába vette,miközben hol kezével hol a szárat,hol a zacsit símogatta.
Lassan,lágyan kényeztetett, érezhetően nem a gyors kivégzésre,hanem az öröm lassú átadására törekedve.
Mivel szerettem volna Őt belülről is érezni,kértem a vv-t.

Zsuzska szépen felszerszámozta vezéremet,és a nyeregbe pattanva lassan forró,nedves kelyhébe eresztette rudamat.
Eleinte lassan , majd egyre jobban tempózva mozgott a nyeregben Kedvesem,miközben igyekeztem előttem táncoló szépséges kebleit,vagy kemény, ruganyos popsiját simogatni. Bájos lovasom pihenésképp időnként rámhajolt,ilyenkor csókok közben igyekeztem én alulról diktálni a tempót .
Egy ilyen kényeztetésnek sokáig nem lehet ellenállni,így lassan én is megadtam magam a sorsnak, hatalmasat robbanva a gumiba.

Zsuzska hagyott magában lenyugodni, majd levezényelte a szétcsatlakozást, eltakarítottuk a romokat.
Ezután még felajánlott egy kis masszírozást,csak hogy ne essen ki a gyakorlatból,amit szívesen fogadtam.

Hátmasszázs után még mellém bújt, egymást símogatva kicsit még beszélgettünk,mondtam is,hogy mostanában kezdem a minőséget előtérbe helyezni a mennyiség helyett.
Utána tusolás,ahol előzékenyen segített lemosni a hátamról az olajat,öltözés, búcsú,majd egy kellemes élménnyel gazdagodva távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Zsuzskánál egyszerű a matek. Bokréta mérete átlagos egy átlag feletti élményért cserébe . Az adatlapon nyilvános, megtudható bővebb infóból és telefonon is. Ráadásként még fel van kínálva a vtr kedvezmény is. Csokor nagysága korrekten a helyszínen sem változik.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ismét egy szenzációsan sikerült pásztorórát tudhatunk a magunkénak a bájos Zsuzskával.
Ez már a sokadik randink volt,de mindig tud szolgálni meglepetéssel. Nem véletlen, hogy szívesen keresem a társaságát. Erősen ajánlott kategória minden Úriember számára,aki kellemesen szeretné érezni magát egy érett, érzéki , izgalmas NŐ társaságában!

Drága Zsuzska!
Tudom, hogy nem vagyok elfogult(na jó,csak egy kicsit 😉),de úgy érzem,randijaink egyre jobbak lesznek,hála Neked, és egyszerűen nem lehet eltelni a csodával,amivel minden alkalommal elvarázsolsz! Azt hiszem, gyakran foglak még keresni,mert tudod,hogy a jóból sosem lehet elég!
KÖSZÖNÖK MINDENT!!!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zsuzska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZsuzska legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-09-05) : Először a formás ikreit vetette be olyan csuszkálósan ikrei közé véve barátomat, majd dél felé vette az irányt eltüntetve férfasságomat a szájában egyszer egyszer a golyszlikat is bevonva a játékba. Közben többször fel jött és csókolóztunk hol rövedbb hol pedig hosszabb ideig. Isteni a csókja nem lehet betelni vele. Közben én is ténykedtem a ikreivel foglalkoztam hol a kezemmel esetenként pedig a nyelvemmel. Vissza vissza tért a barátomhoz is.

(2020-08-31) : Lassan haladt lefelé, kis puszikkal és a kemény bimbókkal örvendeztetett. A célterületre érve ajkai először kívülről köszöntötték a vendéget, majd lágyan tették magukévá a már merev szerszámot. Élveztem a helyzetet. Néha felnézett rám, s tapasztalva elégedettségemet, szorgalmasan folytatta a megkezdett műveletet. Nem volt vad, inkább érzéki, mint az egész lénye. Egyszer kétszer kiengedett ajkai közül.

(2020-08-29) : Úgyis indult ez a randi egy kis olaj és már csuszkált is a cicik hatására ébredezni, kezdett barátom is, de rövid idő múlva rá kellett jönnöm, hogy jobb lesz stratégiát váltani. Átváltottunk szex csatára. Egy nagyon kellemes natúr franciát kaptam zacsi nyalogatósat és olyan bőnyálasat, egy kis kezezést is belevitt. Én pedig nem unatkoztam közben a ikreit és a popsiját simogatva izgattam fel,

felejthetetlen: 20db
(2020-10-21) : Szólt, hogy most már szeretné szájában érezni barátomat én pedig engedtem a csábításnak és átadtam neki a terepet. Lágy franciával ajándékozott meg egyszer még a ikreit is bevonta a játékba. Nem tudtam tovább hagyni kérnem kellett a védőszerelést gumi formájában. Szemből kezdtük, miközben csókolóztunk is, nem lehetett kihagyni

(2020-09-21) : Egy csók után mellé térdeltem, Ő egyből magáévá tette a félkemény szerszámot. Nem sokat kellett küszködnie, hamar újra keménnyé varázsolta. Azért én hagytam minél tovább dolgozni, így tovább élvezhettem törődését. Közben a nedves puncit simiztem, időnként ráhajolva, csókolva öle rejtekét. Most már belülről is érezni akartam partneremet, kértem a védelem felhelyezését.

(2020-09-17) : Ezek után átadva neki a terepet helycserés támadás következett és egy iszonyatosan finom franciával lepett meg ismét én pedig az ikreivel voltam elfoglalva. Kértem a kölcsönösséget is, amit nem kellett kétszer mondanom hatvankilencben is voltunk. Így is elvoltunk egy darabig ,szerintem érezhette hogy kemény barátomat hamarosan kifogja végezni, így beöltöztette egyenruhába.

nagyon jó: 7db
(2020-07-01) : Nagyon finoman csókol, éreztem puha ajkait, majd finom nyelvjátékát. Kezemmel bejártam teste minden pontját, simogattam popsiját

(2020-06-22) : Zsuzska elmosolyodott,és a megfelelő poziciót felvéve szépen arcomhoz igazította frissen borotvált , illatos kelyhét. Óvatosan végigsimítottam a számomra oly kedves szerelemrést,majd nyelvemmel finoman izgatni kezdtem. Szépen körbe barangoltam a nyílást,lágyan érintve az elémtárt hívogató tájat, közben Kedvesem is feltalálta magát,és rudamat fentről lefelé végignyalogatva tiszteletét tette a zsákos csaladnál is.

(2020-03-12) : A masszázs ágyon hasonfekve jobb oldalamon Zsuzsi bal oldalamon Liza kezdte derekamtól felfelé haladva masszírozásom. Az utóbbi időkben elég sok gyógymasszázsban volt részem így van némi összehasonlítási alapom. Érdekes érzés volt, a négy nöi kacsó ahogy járt derekamtól gerincemen keresztül nyakamig, finoman de egyben határozottan is érintették testem, simogattak és masszíroztak egyben. Nagyon kellemesen ellazultam, miközben a lányok dolgoztak rajtam

: 4db
(2020-09-09) : Ismét csókkal folytattam, és gondoltam megszoptatom egy kicsit, amit nagyon jól csinált. Gumihúzás és elölről bedugtam a kukimat a jó csúszós forró puncijába. Élvezettel dugtam és csodáltam ahogy ki be csúszik.

(2020-08-03) : Jól reagált a franciázásra, azonban sajnos nem tudtam csúcsra juttatni. Mikor elfáradtam a nyelvmunkában, akkor cseréltünk, és következett az a rész, amikor ő kényeztetett engem. Kaptam egy kellemes franciát, amit pont megfelelő erősséggel csinált, így elég kellemes perceket szerzett nekem. Lassan kértem a védőfelszerelést, madj a felhelyezés után beleült, és elkezdett lovagolni.

(2019-12-17) : Először kaptam négykezes masszázst és el kell ismernem, hogy már az felemelő érzés, amikor mindkét lábamon egyszerre érzem szorgos olajos kezek összefonódott mozdulatsorainak ritmusát. Liza látványosan mindent beleadott a regenerálásomba, hosszú és erős mozdulatokkal,