7
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
8
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Jázmin erotikus masszázs

erotikus masszázs

Jázmin-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-06 00:13:49

majdnem_statham
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jázmin reagálása

Szia Kedves Majdnem Statham!

A “lényeges” dolgokra örülök hogy ilyen jól emlékszel :-)
Én nagyon is emlékszem Ràd! A neved és az arcod és minden más is rögtön beugrott:)
Nagyon jól éreztem magam veled, igazi Úriember vagy akivel nagyon élvezetes együtt lenni. Már bánom hogy csak 1órás program volt .... :-)
Remelem jól vagy!
Puszillak, Jázmin

Jázmin beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
Még nem jártam Jázminnál ezt megelőzően. Már nem emlékszem pontosan, de azt hiszem, egyből felvette a telefont, és mivel már tájékozódtam előtte a beszámolóiból, nem volt túl sok kérdésem azon kívül, hogy jó-e neki az általam választott időpont. Igenlő válaszának nagyon örültem, mert a Balaton északi partjáról utaztam fel Bp.-re más programok miatt is, és így könnyű volt beilleszteni a masszázst a napomba. Rövid beszélgetésünk alatt a hangja nagyon kedves volt a telefonban, azt éreztem, hogy mosolyog, miközben beszél. Jó előérzetem volt vele kapcsolatban, amely be is igazolódott. A közlekedés és a parkolás nehézségei miatt 5-10 percet csúsztam a megbeszélt időponthoz képest, ezt időben jeleztem, Jázmin végig nagyon rugalmas volt. Később kiderült, hogy más területen is :) Mivel még nem találkoztunk korábban, max. 1 órás szeánszot választhattam, amellyel nem volt problémám, teljesen megértem, ha egy lány meg akarja ismerni partnerét, mielőtt kicsivel több időt tölt vele.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Egy forgalmas körút és egy utca találkozásánál elhelyezkedő ház volt a cím. Nem voltam teljesen biztos, hogy jó címre mentem, mert a bejárati ajtó fölötti feliraton a házszám stimmelt, meg a telefonban elhangzott saroképület is, csak az utcanév volt más. De plusz egy telefonhívással ez is gyorsan megoldódott. Kocsival mentem, egy csütörtöki nap 12:00-re, ebben az időben nagyon nem volt parkoló a közeli utcákban. Kb. 10 percet sétáltam visszafelé a címre a talált parkolóhelytől, de ez egyáltalán nem zavart. A lépcsőházba való bejutás után lifttel mentem fel a megadott emeletre. Beszállt a liftbe egy középkorú hölgy is, "szerencsémre" pont ugyanarra az emeletre tartott, ahová én. Kezdtem picit aggódni, hát még, amikor kilépve a liftből észrevettem, hogy Jázmin már ajtóban várt (nem bújt el az ajtó mögé). Viszont látszólag nem zavartatta magát amiatt, hogy "másodmagammal érkeztem", ráadásul annyira elbűvölt a szépségével, hogy már ilyen távolságból is annyira vonzó volt, hogy nem is figyeltem, hogy hová tűnt időközben a liftes utazótársam.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Az előbbi interakció miatt a lakás nagy része is kiesett, talán át kellett menni valami kisebb szobán, egy nappaliféleségen, ahol asszem egy nagy TV ment. De én elvesztem Jázmin alakjában, miközben követtem őt a masszázsszoba felé, úgyhogy nem nagyon emlékszem a részletekre. Azért a fürdő és a szoba hangulatára nagyjából megvan. A fürdő tökéletesen megfelelt, a szobában, amelyben voltunk, volt egy tatami és egy masszázspad is. A sötétítő függöny miatt nem szűrődött be sok fény, de én pont így szeretem. Még a fürdés előtt a masszázsszobában átadtam neki egy kis ajándékot, amelyet sajnos nem tudtam 100%-osan a kedvenceiből összeállítani, de így is örült neki.
Jázmin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ahogy az előbb írtam, gyakorlatilag a liftajtó óta nem tudtam betelni Jázmin szépségével. A képek tökéletesen visszaadják az alakját, nagyon formás, nagyon nőies mindenhol, talán egy árnyalatnyival gömbölydedebb cicikre számítottam, de tetszett a valóságos formájuk is. Viszont ami ennél sokkal fontosabb volt számomra, a nőiessége, a kisugárzása, az életvidám, pozitív gondolkodása már az első néhány mondata után megfogott. Az arca is nagyon aranyos, és tényleg jó ránézni, annyira imádnivaló. Nekem nagyon bejött az alakja, és akkor még nem is tudtam, hogy mi mindent rejt az a piros body, amiben fogadott (remélem, jól emlékszem a színére).

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Ez nem a rész, ami kimondottan lázba hoz, mivel gyógymasszőrök ill. csontkovácsok erejéhez vagyok szokva. Említettem is Jázminnak, hogy nem lesz nehéz dolga, mert pont egy nappal korábban jártam egy gyógymasszőrnél, úgyhogy sok csomó nem maradt az izmaimban. De ez persze nem jelenti azt, hogy nem szeretem, ha egy masszőz hozzám ér. Jázmin masszázsa nekem nem volt erős, az érintése mégis nagyon jól esett. Nem tudom pontosan visszaadni, hogy miért, de többször is beleborzongtam (jó értelemben), amikor hozzám ért, pedig ekkor még nem is nagyon kalandoztak el a kezei. A masszázs esetünkben tényleg inkább az összeismerkedésről szólt, így sokat beszélgettünk mindenféle dolgokról. Egyre jobban kezdtem ellazulni, és szerintem Jázmin is jól érezte magát közben, noha a gondolataink ill. mozdulataink ekkor még nem voltak annyira erotikusak. A masszázs vége felé - bár nem mindenre emlékszem - azért egy-egy szakavatott, jól irányzott mozdulattal értésemre adta, hogy nem csak ezért jöttem, hogy a masszázspadot nyomjam, így amikor eljött az idő, némileg kába fejjel feltápászkodtam a padról.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Eközben Jázmin levette a bodyt és anyaszült meztelenül állt előttem, és csábítóan mosolygott. Hát mit mondjak, azt hiszem, épp belekezdtem egy mondatba, de nem tudtam befejezni, mert egyszerűen nem bírtam ki, hogy ne lépjek közelebb hozzá és ne húzzam magamhoz, és halmozzam el ölelésemmel, csókjaimmal. Jázmin nagyon is partner volt ebben a kis állva összebújásban, és látva vagy érezve, hogy kezdenek életre kelni a dolgok ott lent, Tökölnél, kacéran megjegyezte, hogy "látom, más ajándékot is hoztál nekem". Jónéhány csók váltása után leheveredtünk a tatamira, a hátamra fektetett, ő pedig mellém ült. Azt hiszem, kölcsönös simogatások és újabb csókok közben megbeszéltük, hogy hogyan képzeljük el a hátralévő időt. Én részemről nagyon nem szerettem volna kihagyni, hogy kényeztessem Jázmint. Így amikor mellettem négykézláb elhelyezkedve, csípőjét félreérthetetlen módon fejem felé közelítve megkérdezte, hogy mit szólnék egy 69-hez, hirtelen meg se tudtam szólalni. Valószínűleg egyéb reakcióimból láthatta, hogy én is pont ezt akartam javasolni. Úgyhogy mire felocsúdtam volna, gyönyörűséges illatú, és nem kevésbé vadító formájú puncija egy nyelvcsapásnyira helyezkedett el a számtól. Szóval alaposan "egymásra tapadtunk", ő felváltva kézzel és szájjal kényeztetett (pont, ahogy szeretem), én pedig eleinte finoman, gyengéden, majd egyre lendületesebben nyaltam akkor már nedves punciját. Nem nagyon mozdultam el a csiklójáról, részben, mert nem beszéltük meg, hogy ujjal kényeztethetem-e, illetve azért, mert úgy éreztem, hogy élvezi, amit csinálok vele, és tényleg szerettem volna eljuttatni a csúcsra. Nagyon-nagyon finom puncija van, teljesen beindultam tőle. Ahogy még jobban belemelegedtem, láttam, hogy Jázmin is egyre jobban kezdi magát átadni az élvezeteknek, ettől még jobban felizgultam, és így vittük egymást egyre feljebb és feljebb. Ha jól emlékszem, Jázmin hamarabb élvezett el, mint én, de utána is kitartóan izgatott, úgyhogy nem bírtam már túl sokáig, és bár jeleztem, hogy közeledik a vég, hagyta, hogy a szájában menjek el, végig ott tartott, és csak jónéhány másodperccel később "engedett el". Valami fenomenális érzés volt. Remélem, neked is, Jázmin ;-)
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
A megbeszélteknek megfelelő mennyiségű virágcsokrot a randi végén tettem le valahová. Talán egy asztalra.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Találkozásunk óta már jónéhány részlet elveszett, de a feeling még mindig megvan. Jázmin nagyon nőies, nagyon kedves, csupa vidámság, egyformán megvan benne a kislányos báj, az érett nő dögös, buja beütéssel (abszolút jó értelemben) és mindez nagyon jó összetételben. Nagyon örülök, hogy megismerhettem Jázmint, és vele lehettem egy órán át.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jázmin erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-11-28) : Jázmin nem tudom, hogy tanulta-e a masszírozást, de ez lényegtelen is, hiszen minden mozdulata éppen olyan erősségű és éppen úgy ér fájdalmas testtájaimhoz, hogy az nekem éppen megfelelő. Most deréktájam, forgóm és csípőm kér a kezelésből, és megfelelő idő jut arra, hogy a kezelés végén felfrissülve és fájdalmaimnak búcsút mondva mehessek fürdeni és szedelőzködhessek a hazaútra.

(2019-08-29) : She started with my feet and worked up my legs. It was nice when she got to the top of my legs. On a normal day I would have fast-forwarded to the adult portion of our adventure, but today I needed some pain relief.

(2019-01-15) : Így kezdésképpen igen jól „felhúztuk” egymást, de megállapodtunk abban, hogy kivételesen most közös masszázzsal fogjuk folytatni, ugyanis mindkettőnknek picit fájt valamije, Jázminnak gyengéd derékfájdalmai voltak én pedig előző este a nyakamat aludtam el.

felejthetetlen: 6db
(2021-03-08) : Ő már a farkamat simogatta, felváltva csüngtem ajkain és a formás, kényeztetésre jól reagáló cicijein, majd pozíciót váltva Jázmin elém térdelt és bemutatott egy minden igényt kielégítő változatos francia leckét, nyelvével játszott a makkal a tölténytárral voltam a szájában kicsit majd tövig és ezt így váltogatta míg lenem állítottam mert nagyon közelinek éreztem a beteljesülést. Ez követően felültettem a masszázs padra és viszonoztam a francia órát a kapott iránymutatásnak megfelelően.

(2020-08-28) : remekül találja el az erősséget és a pontokat, ahol dolgoznia kell erős kezeinek (én meg nyilván nem hallgatom el előle, hogy hol és hogyan szeretném, ha kezelne) és ez a pár perc mindig csodás befejező eleme a randijainknak. Plusz öröm, hogy kielégülve, megsemmisülve az orgazmusom után még egy ilyen kényeztetést is élvezhetek, mielőtt időnk lejár.

(2020-06-28) : Viszont azt már nem tudom, hogy testápolót vagy olajat használt. Az biztos, hogy a lábamtól indított és a hátamat is masszírozta de bevallom nem tudok részletekkel szolgálni.

nagyon jó: 8db
(2020-06-16) : Számomra pont a megfelelő erővel masszíroz, nem lágyan és nem túl erősen. Lábaknál kezdi, így halad fel teljesen a vállakig. A masszázs vége felé kezei lágyan elkalandoznak, cirógatással korbácsolják fel a vendég vágyait. Tatamin masszírozott, a felvezetésnek köszönhetően teljesen meztelenül külön örömömre.

(2019-04-01) : A masszázsra tehát az erotikus rész után került sor, kérésemre lágy simogató jellegű volt. Gyakorlottnak és képzettnek tünt. Talán el is szundítottam közben annyira jól esett.

(2018-11-18) : A masszázs most ezúttal a két kényeztetésem közé ékelődött be, amit Jázmin nagyon lelkesen a masszpadon mutatott be rajtam. A felvezető kényeztetésem után kissé lestrapáltan, de rendkívül kellemes érzésekkel a masszpadra hassal felfeküdtem. Illatmentes finom puha krémmel kezdte

: 2db
(2020-11-26) : Krémet használt, a masszázs inkább kellemes simogatás, nem tanult elemekkel tarkítva. Talp, vádli az indítás és így haladt felfelé. Jól esett, kenegetett, közben beszélgettünk minden féléről, nagyon kedves lány, nagyon kommunikatív, de csacsogott ha kell-ha nem, ami nagy előny. Aztán 1x csak jött az invitálás, hogy tegyük át a székhelyünket a tatamira...nem kellett 2x mondani.

(2019-05-06) : Cirógatni kezdett lassan kalandozva a farkam felé, apró puszikkal a mellkasomról a szája is elindult dél felé, megérkezve felfedezte a környékét, egyenként cuppantgatta be a golyókat, majd a meredező hímtagom is eltűnt a szájában