Petra erotikus masszázs

erotikus masszázs

Petra-

V.I.P hirdető
86/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-05 15:12:46

krst
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Petra beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-05

Egyeztetés
Elérhető:
4
Mikor megláttam Petra hirdetését az oldalon, szerelem volt első látásra. Többször próbálkoztam is nála, igaz mindig 'ad hoc' jelleggel, de úgy sajnos nem értem célt (nem meglepő módon. :-) A telefont mindig felveszi valaki, telefonos kisasszony is van, mindeni készségesen segít. Nevezetes napon már délelőtt láttam hogy ráérek, így délutánra foglaltam is gyorsan időpontot. Könnyen ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Marina Part Váci úthoz legközelebbi része, közlekedési szempontból annak minden előnyös és hátrányos tulajdonságával. A házat könnyű megtalálni, szinte eltéveszteni sem lehet. Parkolás nehézkes és fizetős. Környéken több építkezés is zajlik ami szintén nehezítő tényező.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
A lakás egy több szobával, és minimum 2 fürdőszobával rendelkező, nagyon diszkrét szalon. Ahogy az lenni szokott félhomály és hangulatvilágítás uralkodik mindenütt. Szoba és fürdő tiszta, bár a fürdőben elég nagy volt a pára (gondolom nemrég használták). Tusfürdő, szájíz, illatszerek, ... minden van amire szükség lehet. Törölköző mindkét fürdéshez új, száraz és puha. A szoba csendes, nincsenek zajok, beszűrődő hangok (igaz kora délután voltam ott, nem csúcsidőben). Falakon és a plafonon tükrök. Szóval minden adott hogy jól érezzük magunkat.
Petra külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
4
Arc:
4
Petra a fotókon is szereplő piros fehérneműben nyitott ajtót, mezítláb. Karcsú, fiatal lány, tetoválásmentes fehér bőr, formás, jó méretű természetes cickók, és kislányos arc (a szó jó értelmében véve, bár a fotók alapján kicsit "mű-nőcisebbet" képzeltem, de nekem tetszett).

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
4
Erotika:
3
A szobában tisztáztuk jövetelem célját, majd irány a zuhany. Nem figyeltem melyik szoba a miénk, így bajban voltam mikor kijöttem a fürdőből :-) ... de visszataláltam. Masszázs mondhatni a szokásos koreográfia szerint zajlik, hason fekve lábaktól indulva haladunk felfelé. Az a kellemes ismerkedős simogatás amit én szeretek. Lehet hogy van erősebb gyúrós változat is, nem tudom, nekem nem hiányzott :-)
Masszázs közben jó volt beszélgetni Petrával. Közvetlen, "jófej csaj" ahogy mondani szokták.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Pornós feeling:
3
A fordulás utáni érdekesebb rész ez.
Itt kerül le a melltartó ... hű, ... nagyon jó mellei vannak. Bugyi marad, ahogy Petra mondja első alkalommal még nem veszi le, később esetleg "leimádkozható" :-)
A masszázshoz a hátamon fekszem, kicsit széttárt lábakkal, Petra a lábaim között térdel. Kicsit beolajoz, majd kezével a mellkasomat simogatja, de úgy, hogy mikor "csúszik felfelé" a mellével a farkamat dörzsöli ... oda-vissza. Közben persze lehet simogatni, meg a mellek közé igazítani amit kell :-)
Csúszka után még egy kis kézi felvezetés, aztán áttelepszik a bal oldalamra. Itt már elérem formás popsiját, és persze a fantasztikus melleket. Kezei mellett, ajkaival is finoman, érzékien kényeztet, nem "pornós" módon, inkább olyan barátnősen. Ügyesen váltogatja a tempót, a csúcson tart végig ... aztán kezei által lesz végen. Tisztogatás, fürdés, öltüzés.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Anyagiakról a randi végéig szó sem esik. Annyi amit a telefonban elmondtak. Extrákat nem kértem, nem is kérdeztem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Petra egy nagyon fiatal és formás "kislányos" nő. Jól éreztem magam vele.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Petra erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-06 10:45:10
Remekül sikerült elő adni azt az atmoszférát amit Petra teremt

2020-10-06 07:38:32
Köszi a beszámolót. Mindhárom besziben megemlitik, hogy milyen szép a mellé, ennek utána kéne néznem :)