134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Bunny szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Bunny-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-04 18:09:35

JohnJack
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-05

Egyeztetés
VTR-en kértem tőle randit, pillanatokon belül visszaigazolta, és megírta a pontos címet. Flottabbul nem is mehetett volna.
Megközelítés
Metró, busz és villamos is jár a közelben, én azonban kocsival mentem, volt bőven ingyen parkoló a ház mellett. Magas toronyház, nagyon könnyű megtalálni, de állítólag nem én voltam az első, aki a hátsó bejáraton próbált bemenni (fent, Bunnynál már nem is csak próbáltam :D ).
Helyszín
Szépen karban tartott lakás, bár én csak a nappalit és a fürdőszobát néztem meg belőle. A fürdőszobában kád van és rengeteg fajta tusfürdő, mindenki megtalálja a kedvére valót.
Én az igazán kedvemre valót a hálószobában találtam meg :) , ahol nyugodt környezet, légkondi és egy jó nagy és stabil ágy szolgálja a kikapcsolódást.
Bunny külseje
A bőséges képáradatnak köszönhetően nem éri meglepetés az embert. Élőben is megfelel a képeknek: ahogy írja, nem a nádszál lányok táborát gazdagítja, és ahogy a képeken is látható, nagyon formás idomokkal örvendezteti meg a vendégét. A keblei élőben sem okoznak csalódást, nagyszerű élmény gyúrni és csókolgatni őket. A kedves arca és mosolya remekül egészíti ki pulzusemelő formáit.
Ami azonban még a külsejénél is nagyszerűbb, az a hihetetlenül közvetlen hozzáállása és állatias szenvedélye, amihez foghatót még nem tapasztaltam másik lánynál tett látogatásom alatt.

Action
Érkezésem után szép csendben leraktam a rózsaszálakat a szekrényre, majd egy keveset csevegtünk, és elvonultam zuhanyozni. Amikor visszatértem a hálóba, éppen nekem háttal rendezkedett, amit gyorsan ki is használtam, és elkezdtem hátulról ölelgetni. Neki se kellett több, gyorsan áttette a kezeimet méretes kebleire, majd némi markolászást követően felpattant az ágyra, hogy közéjük fúrja a fejemet. Hasonlóan hevesen folytattuk, némi furulya után hanyatt vetette magát, a fejét lelógatva, hogy most leszek szíves torkon dugni, miközben a melleivel játszom. Erre nem lehetett nemet mondani, és ha már ott voltam, a gyorsan nedvesedő punciját is elkezdtem az ujjammal szórakoztatni. Némi franciát követően szükségem volt egy kis szünetre, nehogy idő előtt véget érjen a móka. Így hát bevettem magam a lábai közé, ahol lelkes nyalakodásba kezdtem, de Nyuszi kikövetelte, hogy az ujjaimmal dugjam meg jó alaposan. Így élvezkedtünk egy darabig, majd hanyatt vágott, és rávetette magát szájjal a farkamra. Olyan remek franciát adott elő, hogy nem is tudtam visszafogni magam, és a szájában sültem el. Hagyott lenyugodni, majd az utódokat szilviába helyezte, engem pedig szépen letörölgetett. Fergeteges első menet volt, példátlan szenvedéllyel veti magát az emberre.
Egy frissítő zuhanyt követően kaptam Nyuszitól egy kedves masszázst, ami alatt jól elcsevegtünk, majd szólt, hogy most már muszáj lesz megdugnom a popsiját :) Miután biztosítottam róla, hogy ebben egyetértünk, rávetette magát a velem egykorúra, és némi furulyát követően gumit húzott rá, majd megfordulva bevezetett a hátsó bejáraton. Így, kutyuspózban dugtam a popsiját egyre hevesebben, majd egy hatalmasat élveztem.
Pihegés közben még hosszan beszélgettünk, majd hívott a kötelesség, ezért lezuhanyoztam és indultam a dolgomra.
Elszámolás
A bővebb infóban minden benne van, ez a helyszínen sem változott. Érkezésemkor letettem a borítékot a szekrényre, nem esett róla szó.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Bunny egyedülálló jelenség, olyan hévvel támadott le, ami még engem is meglepett, de azért sikerült magamhoz térnem a meglepetéstől, és egy fergeteges kalandon átesnem vele. Kimaradt még pár dolog, amiket szeretnék még bepótolni, ezért biztos, hogy nem utoljára láttuk egymást :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókBunny legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-10-28) : Kis pihegés és lompinak esett. Mikor kőkemény lettem: no lássuk?! Lompira védelem dildó föl bekapcs. Ezután a pótszerszám is kapott védelmet. Én hanyatt, Nyuszi fölém. Ügyesen, kéjes nyugalommal vezette helyére. Dildó popsiba, lompi punciba és lovagolni kezdett. Volt hű meg ha mindkettőnk részéről. Az érzés leírhatatlan. Nehezen, de váltottunk és szemből folytattuk.

(2020-08-31) : Nyuszi az ágy szélére parancsolt és letérdelve már a szájába is kerültem. Keményednem nem kellett nagyon, a farkam pillanatok alatt eltűnt a szájában. Szeretem a franciáját. Minden módon foglalkozott kéjrudammal, hol lassabban hol gyorsabban bólogatott, a környékével is foglalkozva. Ezután Nyuszi hanyatt feküdt fejét lelógatva kérte a szájába farkamat, és mély torkos franciában részesített.

(2020-08-20) : Majd édes hangon megszólalt, most ő szeretne a farkammal foglalkozni. Az ágyon négykézlábon elhelyezkedve, miközben én előtte álltam finoman szájába vette a farkamat, és fantasztikus franciába kezdett. Szopta, nyalta a farkamat, a makkot is finoman nyalogatva, időnként majdnem tövig befogadva kényeztetett. Majd pózt váltott, hanyatt feküdt az ágyon,

felejthetetlen: 5db
(2020-09-20) : Nyuszival az előjáték egyébként előjátéknak erős, sokkal inkább már soft pornó :). Kicsit nem figyelek oda, már is a szájában landolt a farkam, majd úgy kezdett bele a francia leckébe, mintha csak az élete múlna rajta. Fantasztikusan csinálja, tökéletes a technikája, nem túl bőnyálas, kézzel és kéz nélkül vegyesen, fürge nyelvjátékokkal. Az ujjaimat hamar a puncijába parancsolta,

(2020-05-10) : megkért ,hogy ő is had játszon ekkor elkezdtünk fraciázni finoman . majd kaptam egy igazi mélytorkos orális szekszet a mellén ülve bekapta a szerszámom és igazi mélytorkos kényeztetést kaptam teljesen tővig

(2020-04-07) : Majd a lányok kicsit lentebb helyezkedtek és a velem egykorú két oldalát egyszerre kényeztették. Fantasztikus látvány és érzés volt, nem véletlenül imádom mindkét lány franciáját és így együtt pedig brutálisak.

nagyon jó: 7db
(2020-09-21) : Ezután lefeküdtünk és olyan kezelést kapott a cerkám, hogy jószerével csak a levegőt kapkodtam. Azt nem tudom, hogy ő mikor vett levegőt, de nagyon kemény volt ahogy csinálta,fel le, oldalt, a zacskót is rendesen, és a hegyével is kítünően bánt. Mondta, hogy menjek rá szemből tegyem a farkam az ikrek közé, úgy is lett, toltam a melleit, miközben ő a farkam hegyét szopogatta.

(2020-07-22) : Gyorsan 69 be fordultunk és közös francia következett. Kisvártatva jelezte, hogy így nem jó mert nem tudja tövig bekapni ezért féloldalt mellém térdelt.

(2020-01-20) : Utána még egy isteni franciát kaptam a végére, a gyerekek a szájában végezték. Fantasztikus élmény volt ismét vele lenni. Ez a lány megunhatatlan!

: 8db
(2020-10-29) : Az ágyra fekve, én az ágy mellé állva kaptam meg a torkát,, közben ujj aztán! Igazi pornós jelenet volt. Kértem én is, hogy forduljon rám, hadd ismerjem meg punciját egy kicsit közelebbről. Erre nem mondott nemet, szerintem szereti, ha nyalják és megmondom őszintén, én sem hagynám ki. Mivel a franciája miatt már majdnem a mennyekben voltam, gumit kértem és popsival rámült.

(2020-09-11) : Nyelvével megerőszakolta a számat, szájával a farkamat... és én voltam a legboldogabb ember ezen a világon. Száj, punci, popsi, punci száj, popsi, száj, punci, száj.... kész végem van, elpusztított. én inkább szeretek összebújva szeretkezni amúgy, de ez így marha jó móka volt és fogok én még vele összebújva szeretkezni :) Az óra leteltével hozott nekünk egy üdítőt

(2020-08-28) : Ezt követően hátulról támadtam eközben először a szép fenekét markolásztam, majd a melleit, Bunny kérésére ebben a pózban a nem csak a puncijában jártam, hanem a popsit is felfedeztem egy rövid, de annál dinamikusabb vágta után kis pihenő következett, itt Bunny bemutatta ismét francia tudását.