16
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 4-24
Kira erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Kira



-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-04 17:09:34

devil69
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Kira beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-05

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Aznap reggel történt telefon, hirtelen felindulásból. Annyit tudtam, hogy ma a XI kerületben van dolgom, ezért keresek ott egy csinos masszőz lányt. Gondoltam felhívok párat és kiderül ki ér rá, ki mennyire cserfes és mi a választék. Kíra volt az első, már a telefonban hallatszik, ha mosolyog valaki a vonal túlsó végén. Kíra mosolygott, laza volt, választékos és rugalmas. Elmondta a programot és az extrákat, picit gondolkodtam, de úgysem akarok semmit csak egy masszázst és egy levezetést a végén. Így ismeretlenül még véletlenül sem akarok sem csókot, sem kölcsönösséget.…hát persze
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem egy szép női nevű utcába parkoltam, fizetős övezet, teljesen új építésű negyed, szemben még folynak az építkezési munkálatok, de ez a rész már kész. Teljesen kulturált sőt kimondottan megnyerő környék, hangulatos kávézóval a lépcsőház tőszomszédságában.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Szerintem a festék sem régen száradt meg a falakon, de ettől függetlenül minden gyönyörűen berendezve nincs semmi sem félkészen. Minden olyan amilyennek lennie kell, a szobában masszázságy és ágy is rendelkezésre áll, sőt még szobainas is. Fürdő tiszta, kád és zuhanyfüggöny segít az út porától való megtisztulásban.
Kira külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Beléptem és az ajtó mögül rám mosolygott Kíra. Gyorsan lefutott a rutin, hát itt valami nagyon nincs rendben mert messze meghaladta az előzetes elvárásaimat, pedig a képek is nagyon jók, de a valóságot nem helyettesíti semmi. Lehet hozzá vagyok szokva a óbudai retushoz és már fejben „unfiletrezek”, de itt a valóság egy újabb filtert adott Kirához a cuki érzéki nő filtert. Belenézett a szemembe és éreztem a vesémig, jobban mondva farkamig hatoló tekintetét, ez nálam a royal flush ami visszaigazolja, hogy jókor vagyok jó helyen. Egy fekete selyem felső és egy fekete csipkés bikini takarta testét, hibátlan bőr, darázsderék, kicsi érzéki cici, isteni popsi és kislányos punci. Az arc ugye szubjektív. Szubjektivitás ide vagy oda én ezt megcáfolom Kíra objektíven gyönyörű nő, akiben egy intelligens érzéki vadmacska lakozik.

Erotikus masszázs
Zuhanyzás után belépve a szobába, előbb mindig kicsi ismerkedés beszélgetés és ráhangolódás szokott következni.Pár keresetlen poén ami megalapozhatja a kötetlen hangulatot, na itt ilyen nem volt, nem kellett, a hangulat nem volt fagyos sőt tűzforró az első perctől kezdve. Annyit kérdeztem, hogy fogad a hölgy egy órára vagy esetleg nem? Erre a válasz egy csengő bongó kacagás: nem látod rajtam! Jaj dehogynem, nagyon is látom, de nekem is kell a visszaigazolás nem csak a nőknek. Még egy kérdés hangzott el részéről, mit szeretnél? Erre egy szóval tudtam válaszolni: Téged. Ennyi volt a kommunikáció az elkövetkező egy órában. A masszázsra kevés időnk maradt és a találka végén került sor és mivel az ágyon helyezkedtünk el ezért már nem akartam átcuccolni a masszázságyra. Csak a nyakam és a hátamra maradt egy kevés idő, de Kíra tökéletesen végrehajtotta a regenerálást. Legközelebb majd több időt szánok erre a részre is vagy nem, ki tudja 😊
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Ami igazából felvezetés volt. Azt szokták rám mondani, hogy olyan vagyok, mint a vihar, belépek és letarolok mindent és mindenkit aki az utamba ál. Ha én vihar vagyok akkor Kíra maga az orkán aki engem tarolt le. Ugye első bekezdésben elhatároztam, hogy a 2020 -as elcseszett helyzetre való tekintettel sem csók, sem kölcsönösség nem lesz, na ez az elhatározásomat egy másodperc alatt revizionáltam. Abba haltam volna bele, ha ezt kihagyom. Vannak ezek az első ismerkedős talik amikor megy a puhatolózás finomkodás ráhangolódás. Itt ilyen nem volt, mintha évek óta ismernénk egymást és éreznénk egymás testének rezdüléseit. Ahogy az ajkai felé hajoltam már állt a farkam, csókoltam ajkát ciciét, simogattam popsiját, érzékien magamhoz vontam megérintettem a puncit és az ujjam olyan nedvességet éreztek, hogy évtizedes tapasztalat ellenére megremegett a lábam.

Inkább áttértünk az ágyra, hogy mindenki kényelmesebben hozza ki magából a maximumot. Amit masszázs kategóriába ki lehet hozni azt mi kihoztuk, volt itt olajos farkamon történő csúszka, kölcsönös francia, mély tövig benyelős, nyálcsorgatós, csillogó szemmel történő szopás Punci nyalás, élvezés érzékien, élvezés vadul.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A szolgáltatás minősége és az ára paritásban van, az egyes kiegészítő szolgáltatások extraként szerepelnek Én két extrát vettem igénybe és a végösszeget kerekítve tettem a masszázságyra.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Tisztelem szeretem a nőket (talán kicsit nagyon is), kortól hajszíntől testmagasságtól és súlytól függetlenül, de termesztésen nekem is vannak favoritjaim és Kira ilyen. Szeretem, ha egy nő közvetlen, intelligens, tisztában van saját szexualitásával és van üzleti érzéke. Kíra gyönyörű nő, aki külső bájával is elvarázsolt, de önazonos stílusa tette számomra lenyűgözővé az együttlétet. Persze ez egy üzleti vállalkozás, ahol egy szolgáltatást kaptam, de abból a felső tíz százaléknak kijárót. Remélem kicsit én is emlékezetessé tettem a randit, iparkodtam, de tény, hogy ő nyert és nem orrhosszal.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kira erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-05 23:07:59
Ez egy remek beszi! Azt hiszem hamarosan én is meglátogatom Kirát!

2020-10-05 21:28:11
Amint Kira fölkerült az oldalra gyorsan fölkeltette az érdeklődésemet. Az a beszi most pont jókor jött, és egy csomó infóval lettem gazdagabb.

2020-10-05 20:36:37
Mindig kedveltem az írásaidat, most sincs másképpen, bár engem "nem vettél meg".:)
Gratulálok a kiváló választásodhoz, a szimatod most sem hagyott cserben.
Az élményeidet jól érthetően, ami fontos, nem félreérthetően, sallang mentesen írtad meg.
Az összképben leírtak különösen tetszettek, igazad van, erre nem mindenki "érdemes".

2020-10-05 11:51:17
Ütős írás egy tényleg felejthetetln randiról, ami sok kétkedőt azonnal a hölgy felé terel.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-05 11:50:22
Engem megvettél ezzel az írással,ott a helyem Kiranal