Jázmin erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Jázmin-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-04 11:38:28

jóöregharcos
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jázmin reagálása

Kedves joöregharcos! Köszönöm szépen ,hogy hosszú idő után ismét meglátogattal,illetve köszönöm a szép beszámolót.Mindig külön öröm számomra ha egy sokat látott,érettebb tapasztaltabb úriember ,, tollából"olvashatok magamról és a programomról ilyen pozitívan.Örülök,hogy jól éreztük magunkat, természetesen szívesen látlak máskor is ,addig is sok puszi neked 😊

Jázmin beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-05

Egyeztetés
Elérhető:
5
Eredetileg nem hozzá készültem de mivel elmaradt egy randim így második lehetőség kêppen Jázminra gondoltam,hogy meglátogatom.Két órával előtte hívtam szerencsére volt egy szabad órája.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Metróval mentem a Gyöngyösi utcáig onnan pár perc séta a Marina parti helyszín.Most mentem másodszor Jázminhoz tavasszal voltam már nála könnyen odataláltam.Mikor a közelben jártam,hívott hogy jöhetek hamarabb ne várjam meg a megbeszélt időpontot.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Újépítésű lakópark második emeletên van Jázmin.Több szoba fürdőszoba zuhanyfülkés mindennél felszerelt.
Jázmin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Jázmin egy hosszú fekete leányzó.Szép arc formás test.Mások részletes leírást adtak Jázmin szépségéről.Fekete szettben fogadott fekete harisnya hosszú combján.Nagyon szexi volt.Megérkezésem után beinvitált a szobába Jázmin kérdezi,hogy észre veszem a változást a tavaszi látogatásomhoz képest?Igen a masszpasázspad már nincs és fordítva van a tatami.

Erotikus masszázs
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Fürdés után a padra feküdtem Jázmin olajjal bekente a hátam egy finom relaxàló masszázst kaptam.Ekkor már teljesen megszabadult ruháitól csak a fekete combfix maradt.Az oldalt lévő tükörbe pillantva megcsodáltam hosszú formás testét.Masszázs közben beszélgettünk kérdezte,hogy merre jártam hát voltam egy pár helyen válaszoltam.A lábamtól a nyakamig végig nyomkodott nagyon jól esett minden mozdulata.Egyszóval kellemesen ellazultam Jázminnak köszönhetően.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kézi kényeztetés:
5
Fordulás után jól beolajozta a kispajtást szembefordult velem mondhatnám,hogy ráült a meredező rudamra és egy popsi csúszka vette kezdetét.Többször végigsikott a férfiasságomon,nagyon izgató volt amikor lecsúszott a farkamról akkor felpattant mint a kelfejancsi .Nagyon meggyötörte a kispajtást de nem bántam nagyon jó volt.Ezalatt én a harisnyás combját fogtam mikor előre csúszott,majd megfordult és nekem háttal csinálta ugyanezt ekkor a finom kis kebleit fogtam mikor felém közeledett nagyon kellemes érzés volt.Ezutám oldalról egy kicsit a ciciket beveti az akcióba közben én a nedves punciját simogatom.A cicik után az ajkával is kényeztet finoman ismerkedik a farkammal lágyan beveszi majd erősebben szívja.Kértem,hogy 69-es pozícióban fejezzük be az együttlétünket A számhoz tolja finom kelyhét a nyelvemmel birtokba veszem egyre mélyebbre próbálok hatolni a kéjnedves punciba érzem,hogy Jázminak nincs ellenére a dolog amit halk sóhajával a tudtomra ad.Egyre intenzívebben próbálja megadásra kényszeríteni a kispajtást,kézzel szájjal felváltva ingerli végül a kezének nem tud ellenállni és megadja magát.Szilviával megtörölget vizet kapok,majd mellém térdel a tatami szélére egy kis csevegés,majd ismét tisztálkodás,végül felöltözve puszival búcsúzkodunk egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A szokásos Marina parti rózsaszál . Felöltözésem után a szekrényre tettem

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Most is mint legutóbb nem bántam meg,hogy Jázmint választottam.A popsi csuszkája szinte egyedülálló máshol még nem volt részem ilyen kényeztetésben.Hamar elment ez a röpke óra Jázmin ma is elvarázsolt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jázmin erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-10 21:40:51
Köszi, hogy megírtad. Ettől megint eszembe jutott Jázmin HercegNŐ. és ez egy jó érzés. Gratulálok és egészségedre :-)

2020-10-08 14:37:42
El biza. Jól elvarázsolt a kisasszony. Amit remekül vissza is adtál.

2020-10-05 16:28:03
Elnézést tatamit akartam írni

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-05 13:49:00
Jázmin elcsavarta a fejedet öreg. Es milyen jó is az.

2020-10-05 13:08:10
Némi ellentmondást érzek. A címke zöld, míg a fílingek csak 3-3 pont. A pont kevés vagy a szín sok? :-)

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-03-08) : Ezután következett Jázmin , a hátamra feküdtem és ő kezdte olajozni a testemet , a farkamat is finoman beolajozta a golyókkal egyetemben, majd még saját magát is beolajozta és kezdődött a csuszka, először a mellekkel csúszkált rajtam és a farkamon ,majd ezután a szépséges puncijával izgatta, csúszkálva a farkamat , velem szemben majd nekem háttal ,

(2020-04-30) : Ezek után lefeküdtünk a tatamira és kezdetét vette a masszírozás első része. A hasamra feküdtem és Jázmin a hátamat, fenekemet, majd a csípőmet masszírozta közepes erősséggel, ami nagyon jól esett.

(2020-04-08) : Ide sorolható még, hogy amikor nem egymást kényeztettük éppen, akkor Hercegnőm cicásan mellém feküdt, hozzám simult, és élveztük a csendet, vagy éppen azt, hogy esetenként halljuk egymás szívdobbanásait, vagy erősebb légzését.

felejthetetlen: 10db
(2021-04-14) : Ezt követően finoman földre parancsoltak és kezdetét vette a masszázs, amely kellemes hőmérsékletű krémmel történt, miközben csinos vendéglátóm egy újabb textiltől mondott búcsút. Közepes erősséggel dolgozta meg izmaim (már ahol van...) a lábfejtől indulva szépen felfelé. Kellemes érzés volt, ahogy Jázmin lépésről-lépésre felfelé haladva nem csupán kezeivel, hanem testével is kényeztet.

(2021-01-21) : BARBI mellém telepedett,JÁZMIN és NATI pedig a lábaim mögé ültek. Ismét egy erőteljes masszázst kértem és kaptam a lányoktól BARBI elkezdte masszírozni a hátamat,majd a karom,vállam ,nyakam,tarkóm és fejem következett. Közben JÁZMIN talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.. NATI nagy alapossággal a derekamat masszírozta.

(2020-10-09) : Kb 8-10 percig élveztem ezt, majd elkezdtem koncentrálni, vállát megragadva diktáltam a nekem megfelelő tempót,és elsültem a szájába....picit rá is toltam a fejét, nem engede ki egyből, de a srácok kicsorogtak vissza rám ajkai közűl. A romeltakarítást szilviával csináltuk végig. Második felvonás azáltalam kivitelezett masszázs után kezdődött. Mellémfeküdt, majd kézzel lehelet életet újra belém. Ezt követően rövid orál után kezdődött a csúszka.

nagyon jó: 12db
(2021-02-20) : Hátamra feküdtem és Jázmin a már kemény farkamra csurgatta az olajat és finoman kényeztetni kezdte , közben mosolyogva nézte , ahogy élvezem a ténykedését, majd újabb szakaszába értünk randinknak, Jázmin erotikusan beolajozta a testét , a ciciket, a punciját és következett a csuszka , a következő felejthetetlen élmény .

(2021-02-20) : A három lány már ott várt tanga+melltartó kombóban,ami hamar lekerült róluk. JÁZMIN mellém telepedett.Elkezdte masszírozni a hátamat,majd a karom,vállam,nyakam ,tarkóm,és a fejem következett. A program során az olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte. Majd egy csodás csúszkamasszázs következett.

(2021-01-30) : A lábaknál kezdte , krémmel alaposan megmasszírozott, szép lassan haladt felfelé, az érzékeny helynél apró benyúlásokkal , masszírozta át a testemet, miután végzett én következtem és ő feküdt hasra és én kezdtem a nem túl szakszerű de számomra annál erotikusabb masszázst. Én is a lábaknál kezdtem és haladtam felfelé az érzékeny részeknél hosszabb benyúlásokkal

: 9db
(2021-04-07) : Csuszka tökéletes, francia profi gyönyőrű tedt nagyon kedves igazi barátnő feeling lehetne tőbb ilyen lány az oldalon töbször is voltam.nála és menni is fogok tökéletes...

(2021-03-31) : Soha nem voltam még ilyen fáradt, de Jázmin a jelenlétével is energizál, gyorsan életre keltem. A masszázs rész ha érdekel valakit akkor arról annyit, hogy krémmel szépen finoman érzékien masszíroz, vádli, comb, popsi haladási irány és közben néha eltéved elég erotikusan a keze a farkamhoz és a golyóimhoz. Már ez igen kellemes, közben érdeklődve beszélgetünk, itt átjön, hogy egy művelt okos lánnyal vagyok éppen.

(2021-01-23) : Zuhany után az ajtóban várt és szinte már a matracon hasaltam, ekkor megszabadult a szexy fehérneműjétől és kezdődőt a varázslat. A szobában található tükrök segítségével mindig lehet gyönyörködni a csodálatos testében és a technikájában amit végig mosolyogva csinál. Nálam nem működik az kétszeri ejakuláció, ezt előre leírom, ne legyen hiányérzetetek, nekem sem vol