2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Pamela szexpartner

szexpartner

Pamela-

V.I.P hirdető
74/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-04 05:33:19

hoc
Belát a dolgok mögé
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Pamela beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, gyorsan felvette.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Egyértelmű a cím:
5
XIII. Kerület, parkolás nehézkes, közelben levő bevásárló központnál lehet parkolni kényelmesebben, de pár perc séta szükséges.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
A lakás a 13. Kerület Duna mentén található újépítésű részen található, tisztaság, felszerelés rendben. Több fajta tusfürdő, tiszta törülköző, stb. Tetthely nem túl nagy de célnak megfelelő, matrac extra kemény de nem zavaró, nagy tükör a falon. Lakásban többen rendelnek.
Pamela külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
A képeken egyértelműen Ő van, viszont az adatlapon feltüntetett magasságához képest alacsonyabb. Arca helyes, teste sportos, kerek feszes popsi, szép cicik, finom bőr, pár tetoválás itt-ott.
Bugyi-melltartó kombóban fogadott.

Action
Barátnő feeling:
1
Hozzállás, kezdeményezőség:
2
Natúr francia (előjátékként):
3
Aktus:
4
Ujjazni:
4
Pornós feeling:
2
Gyors fürdés után visszatértem a tetthelyre, a hölgy kert pár percet majd visszajött, és ha jól emlékszem le vette a maradék textilt. Hogy oldjam kicsit a kezdeti feszültséget, kicsit csevegtünk viccelődtünk, majd az ágyra feküdtem és hagytam had kezdeményezzen. Franciával indított, de nem adta bele magát, igazából az egész együttlét alatt ezt éreztem, hogy nagyon visszafogja magát, pedig jellemzően a kémiából nem szokott gond lenni. Kertem hogy váltsunk, had kényeztessem én. A nyelv munkának meg lett az eredménye, szépen elkezdett nedvesedni, punciját jó volt nyalni, de meg mindig éreztem hogy mintha zavarba lenne, és nem tudná elengedni magát. Újra váltottunk, franciával kísérve szájjal feltette a gumit, ami elsőre levegős lett, ezért kertem hogy biztonság kedvéért húzzunk másikat. Kutyust kertem a gyönyörű popsi miatt, amit jó volt markolni, és mozizni a tükörben. Végül nem volt kedvem váltogatni, ezért így fejeztem be.

Aktus után pihi, csevegés de ugyanúgy távolság tartás, amikor elkezdtem puszilgatni a testét csak zavaros nevetés jött. Mivel volt meg időnk, kértem hogy állítson fel újra, amit el is kezdett de vagy a technika vagy a hatalmas műkörmök, vagy a távolságtartás miatt, már nem sikerült a második menet, pedig ezzel sohasincs gond. A próbálkozás után megkérdezte akarok e tusolni, amire igennel feleltem, és gyorsan el is intéztem. Öltözködés, puszi és távozás.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
3
Telefonban megbeszélték szerint, előre kérte. Átlag plusz egynegyed.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem átlagos mértékű a virágok száma, valamint az étlap bőséges. Amikor ki értem a lakásból akkor vettem eszre hogy az órából amire mentem még bőségesen volt hátra.
Webmesteri megjegyzés
Átlagosként tudom kitenbni, hiszen amit kértél teljesítette, és azt nehezen lehet felróni , hogy nem volt meg a kémia, ha ennek ellenére, bérmit kértél , teljesítette - hiszen nulla konkrétumot írtál arról, higy valamit ne teljesített volna.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Pamela szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

hoc
Belát a dolgok mögé
2020-10-24 07:34:23
Az eredeti beszámolót, nem jóra értékeltem, és nem azért mert “nem teljesítette volna” minden kérésemet, hanem mert nem éreztem jól magam a randi közben. Ha megajándékozom a partnert egy méretesebb virág csokorral, akkor azt gondolom elvárható hogy Ő is tegye oda magát. Ez általában szokott is sikerülni a legtöbb hölgynek akivel eddig dolgom volt. Peace!

2020-10-21 17:10:37
Jó beszámoló, minden fontos kiderül belőle. Egy picit azért lehetne több részlet, viszont díjazom azt, hogy nem leányregény-ömlengést írtál. :)

2020-10-09 22:17:23
Végre egy valós beszámoló, ami reálisabban tükrözi a helyzetet és nem szépíróverseny céljára keszül. Gratulálok a randidhoz, bár jó lett volna, ha még részletesebben megfogalmaztad volna a fejezeteket!

2020-10-07 10:58:41
Őszinteségedért nagy köszönet jár. Megtudtam, amit akartam :D

forrego
Lelkes irogató
2020-10-07 09:57:57
Pamela szépsége nagyon megnehezíti annak a dolgát, aki egy kicsit kritikusabb hangot üt meg a beszámolójával. Hagyjuk meg a jogot a beszámoló írójának, hogy ne csak a tényeket, hanem az érzéseit is megfogalmazza. Nem mindig segítség az, hogy ha tudom, hogy az aki előttem járt ott, milyen színű bugyival találkozott, vagy éppen 2, avagy 3 tusfürdőt talált a fürdőben. Ez egy kufirc és nem az év végi leltár, számokkal, adatokkal megfogni legalább akkora ballépés, mint pusztán valaki érzéseire hagyatkozni. Ez utóbbi esetben elég lenne annyi is, hogy "jól éreztem magam". Az, hogy egy embernél nem működik a kémia, az ott személyesen "katasztrófa", de a kívülálló szemében csakis akkor válik kapaszkodóvá, ha sokaknál nem működik a kémia. El kell fogadnunk, hogy az író úgy érezte magát ahogy és nagyon jól tette, hogy leírta, így lesz teljes a kép (idővel).