KIKI lingam erotikus masszázs

erotikus masszázs

KIKI lingam-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-03 18:48:31

emigrant
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

KIKI lingam reagálása

Kedves Emigrant!

Elnézésedet kérem a megkésett reagálásért, de tudod :
1. Nagyon sok dolgom volt
2.Karamboloztam
3.A kutya megette az írásomat, amit ide szántam
4.Nagymamám temetésén voltam
5. Elraboltak az űrlények és három héten keresztül a verejtékmirigyeimet szívogatták, mert ennek az összetétele hasonlított leginkább az általuk használt űrhajójuk üzemanyagára. De hálistennek a segítségemmel haza tudtak menni. Képeslapot is küldtek, amit megmutatnék neked, de azt is megette a kutya, mert enni azt keveset kap.

Szóval, mint láthatod, nagyon elfoglalt voltam, és halaszthatatlan elintéznivalóim miatt sajnálatos módon eddig nem tudtam eleget tenni beszámolói kötelességeimnek.
És egyszer csak itt volt. Arany szárnyakon jött az égből, egy fénysugáron táncolt, arany hajába belekapott a szellő, ahogy légies teste alászállott. Kakaósbögre volt az egyik kezében, a másikban pedig kakaóscsiga, és ahogy gurgulázóan kacagott a lét könnyedségének teljes tudatában, úgy hullottak alá a kakaóval keveredett kakaóscsiga-darabkák a szájából.
Ő volt az én múzsám, aki ezt a reagot ihlette. Érezni, hogy nem először csinálja.

Elővette lenge ruhájának a zsebéből a gyöngyházmarkolatú szöges ostort, rácsapott vele kettőt a kakaóbögrére, amiből egyből egy hatalmas, pasztell színű boszorkányüst lett, amibe , ha belemászott az ember, akkor egyből érezte, hogy a középpontba kerül. Szeretett volna az üst alá gyújtani, de jeleztem, hogy nekem már így is nagyon kellemes a hőmérséklet, de azért még az ittléte alatt kétszer megkérdezte, hátha . . . :)
Elővette a kakaóscsigáját, amit lassú, szertartásos mozdulatokkal kezdett el belemorzsolni az üstbe. Éreztem, hogy kicsit elkezdtem zsibbadni, a testem ellazult, és én is könnyűvé váltam , lebegtem, és az üstből kigőzölgő párával együtt emelkedni kezdtem, és kívülről láttam magamat, a testemet, a múzsámat és a szobát. Kezemmel meg akartam kapaszkodni, de nem volt kezem és csak a lebegtem tovább tehetetlenül.
Láttam, ahogy a meleg, gőzölgő kakaót rám csorgatja a múzsám, majd lenyomja a testem, és elkezdi keverni az üstöt. A testem gyorsan olvadásnak indult, zölddé vált, és pár kavarás után teljesen szétmállott, minden erőlködés nélkül . A massza ekkor lilává vált, és apró, fényes pontok jelentek meg benne, amik ide-oda mozogtak.
Elkezdte a szeánszunkat, amiből már csak a nagy, fehér fényre emlékszek, és arra, hogy az elhunyt szeretteim ott állnak az üst mellett, és mosolyognak.
Én is a fény felé mentem, de azt modták, hogy nekem vissza kell fordulnom. Ekkor hirtelen a fényt, mintha egy porszívóval elkezdék volna szívni a szoba egyik sarkából, úgy távozott a világosság a sötétségből, és a fénydarabkák, ahogy egyre távolodtak, úgy lett egyre sötétebb és sötétebb, míg viszonylag hamar beköszöntött a teljes sötétség. Éreztem, ahogy a fénnyel együtt távozik az elmém világossága is . Mintha lekapcsolták volna az elmém villanykörtéjét, az öntudatom is eltűnt és nem tudom mikor, nem tudom, hogy, de egy ágyon találtam magam.

Talán az egész csak egy álom volt. Talán meg sem történt. De a szobában kakaószagot éreztem.

(Ja, és köszi a beszámolódat!!!)

KIKI lingam beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-05

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Kiki régen ott van a kedvenceim között, már többször próbáltam randi időpontot egyeztetni vele sikertelenül. Vagy Kikinek vagy nekem nem volt jó. Na, de most.... Nem vette fel, de volt olyan tündér, hogy visszahívott. Telefonban mindig nagyon kedves és informatív volt. Elmondta a lehetőségeket, persze olvasott ember lévén, már előzőleg is tudtam mire számíthatok nagyjából.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
VTR-ben pontos címet kaptam, de Kiki is elmondta a telefonban. Szerintem a környéken megoldható a parkolás, fizetős. A tömegközlekedés a városnak ebben a részében biztosan kiváló. A címet megtalálni egyszerű, új építésű bérház, kapu felett nagy házszám, utcanév. Beléptetés sem bonyolult, majd az arany szarvasok útba igazítanak.:)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Modern bérház, valahányadik emeletén van Kiki irodája. Csak ketten voltunk szerintem, mással nem találkoztam. Lakás rendben volt, fürcsi szoba is tiszta, rendezett benyomást keltett bennem. Volt benne minden, ami kell. Zuhanyzást nagy kádban kell elvégezni, igyekeztem nem szét pacsálni nagyon a vizet. A szoba közepén van a masszázs asztal, ha ráfekszel, te leszel a középpontban. A szoba egyik fala tükör és lehet benne masszőr lányt nézegetni, amint dolgozik.
KIKI lingam külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képein látszik, hogy nagy kaméleon tud lenni ő is. Egyik képen falusi kislány, másikon díva a kifutón. Már régóta nézegettem, kíváncsi voltam melyik és hogy úgy általában milyen. Kiki genetikai tervezés eredménye, tutti. Egy Disney hercegnőt beoltottak egy Barbi babába vagy fordítva. Elképesztő. Gyönyörű, karcsú, magas alkat, csini, egyenes lábakkal, de mégis eszement módon nőies. Meg van a homokóra alak is, cici, popsi, minden. Itteni karrierem során egyszer láttam hasonlót közelről, attól a nőtől is majdnem ledobtam az ékszíjat. Egy rózsaszín mintás, egy részes semmiben fogadott, de az úgy állt rajta, hogy arra nincsenek szavak. Azt hiszem magas sarkúban volt, mert nagyon magasnak is tűnt. Arcocskája nagyon helyes, intelligenciát és érzékenységet sugall, vékony szája ki volt húzva rúzssal, azt hiszem. Neki a mostanában oly divatos felfújt száj biztosan nem állna jól. Kerek, egész mondatokkal kommunikál, igy próbáltam én is ilyeneket kinyögni, de Kiki látványa ezt nagyon megnehezítette. Már az ajtóban hiányzott, hogy magamhoz szoríthassam. De ha neki ez nem kell, akkor legyen úgy.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Fürcsi, hasalás a padra. Közben udvarias, mosolygós, kedves és kicsit talán kimért. Érezni, hogy nem először csinálja. Mindent megtettem, hogy kimértségét szétziláljam, sikerült is megnevettetnem párszor, de ez oda-vissza működött. Nagyon jó humora lehet Kikinek. A fojtogatós szex is szóba került, de csak úgy immel-ámmal próbálgattuk. Masszázs rész neki megfelelő súlyt kapott, keveset. Görcseimet hamar megtalálta és adott nekik rendesen. Erős keze lehet. Közben többször visszatért a családi ékszerekhez, amiket hátrahúzva igazított be a további kezelésekhez. Fincsi meleg, olajos keze volt és nagyon gyengéden csinálta, amit csinált. Közben ezoterikus zene szólt a háttérben. Többször megkérdezte, hogy megfelel-e a szoba hőmérséklete, mert hogy tud állítani rajta. Közben dumálgattunk, üres járati időben pedig tényleg dalra fakadt. Hát kész voltam. Ilyen biztosan nincs. Énekel miközben engem dögönyöz.
Levezetés
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Egy idő után hátamra parancsolt és onnantól a ceruzát nem nagyon engedte el, másik kezével simogatott folyamatosan és mindenfelé. Néha kézcsere volt. Kézzel minden félét varázsol, nyom, húz, csavar, simogat, szorít, de mindent nagyon finoman, gyengéden. Hosszú körmeivel szeret gyengéden karmolászni is, de megkérdezi, hogy neked is jó-e. Jó volt. A kezelés nagyon fel volt építve, folyamatosan növelte az intenzitást egészen az óra végéig. Hát nagyjából ezzel töltöttük ki az órát: masszázs, dumálás és végre én is hallhattam Kikit énekelni. Búcsúzásnál volt még egy számomra érdekes mozzanat, rám rontott. Már az ajtóban álltam felöltözve, páncél/vért rajtam, ő egy pár piros bunda mamusz/zokniban és semmi másban. Észveszejtő látványt nyujtott most is. És jön felém. Mondom most hova meneküljek az érintés elől. Megígértem neki, hogy nem nyúlok hozzá. Jobbra-balra fal, ajtó csukva mögöttem. Már majdnem felsikoltottam, amikor kaptam két, nagy cuppanós puszit. Hát megdöglöttem. Biztos, hogy élvezi a kis játékait. Tutti hogy benne van az ördög a nőben, csak most valamiért nem engedte szabadon. Persze lehet jobb is. Az én érdekemben.:)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ezt a végén rendeztük, mert az elején elfelejtettem, ő meg valsz. bízott annyira bennem, hogy nem tette szóvá. Nekem megérte a játék. Nem extráztam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Szürreális élmény a gyönyörű nő, aki a hátsómmal és a kedvenc testrészemmel foglalkozik behatóan, miközben ezoterikus zenére improvizálva énekel és ezzel szórakoztatja magát és vendégét. Legközelebb becsatlakozok, bár improvizálásban én még nem vagyok az ő szintjén. Fincsi élmény volt, de nagyon hiányzott, hogy magamhoz ölelhessem, megérinthessem, megszeretgessem, stb. Persze mindezt tudtam előre, profiljából kiderül és kapcsolatfelvételnél minden alkalommal felhívta a figyelmemet erre. Így természetesen ez nem jelentett gondot. De azért még hiányzott.:) Köszönöm az élményt és pusszantás neki.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés KIKI lingam erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Waldau
Lehet adni a szavára
2020-11-27 11:02:00
Köszönöm Zorba igen a rejtett tartalomból ennyit sikerült nekem is értelmeznem😅 Ezen a területen hasznosabb lenne egyértelműen elmondani a véleményeket, burkolt utalások helyett. Sokan szeretnék itt megmutatni vélt vagy valós “intellektusukat”...Gondolom egy reag segítség lehet a többi hirdetőnek hogy megbízható az író vagy sem.

2020-11-27 10:34:11
@Waldau, figyelmedbe ajánlanám ezt a sort a reagból:"Szeretett volna az üst alá gyújtani, de jeleztem, hogy nekem már így is nagyon kellemes a hőmérséklet, de azért még az ittléte alatt kétszer megkérdezte, hátha . . . :) " Felfedezni vélek több rejtett tartalmat is, de ez szerintem mindenkinek szemet szúr.

2020-11-27 10:29:33
Jól megírtat adtam a beszire, nagyon tetszett a reagálás!

Waldau
Lehet adni a szavára
2020-11-27 10:16:53
A beszámoló elég korrektnek tűnik.
Lehet NO-KECMEC kollégával nem mi vagyunk a legélesebb kés a fiókban, de engem is érdekelne mi ihlette a reagot...

2020-11-26 09:50:52
Most arra utalsz, hogy a beszámoló is egy mese volt?

FunkciókKIKI lingam legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2021-02-24) : Rákérdezett az erősségre. Az egész napos üldögélés után a fájós deréknak jól eset ahogy megmasszírozott. Egy pontot sem hagyott ki a taptól a vállig. Bár nem a sport masszázs a programjának hangsúlyos része, de azért ebbe sem lehet belekötni. Van egy pont ami élesen elválasztja a masszázst a levezetéstől: egész addig, amíg beszélgetni tudok és reagálni arra amit mondott.

(2020-08-06) : Tökéletesen rád hangolódik, te meg rá, tulajdonképpen egy lingam masszázsba oltott szeretkezés az egész. Felhúz, simogat, lágy, erős, kacér, könnyed - mindenféle mozdulat keveredik, fokozatosan jutsz el a skálán 8-ig, és mikor ott vagy, már nagyon várod a végét, semmit nem akarsz, csak óriási szexelni Kikivel, de persze erről szó sem lehet, csak tovább játszik rajtad, mint nimfa a hárfáján, és végül óriásit élvezel.

felejthetetlen: 9db
(2021-03-15) : Kiki vállalása egyértelmű, amit leír azt vállalja legjobb tudása szerint. Ha valaki figyelmesen elolvassa, nem érheti meglepetés. Egy profi kivánságszerinti masszázs, ami kb. negyede az el...

(2020-11-24) : Bő olajat csorgatott rám és elkezdett varázsolni a kezeivel. Talán tényleg a varázslat a legjobb szó erre, mert pillanatok alatt kőkeménnyé varázsolt és ezt fenni is tarotta 30-40 percen keresztül (stopper nem volt nálam, de legközelebb biztosan mérni fogom, hátha csúcsdöntés lesz). Simogatta a combom, a hasam, a nyakam, az oldalam, többnyire úgy hogy közben az egyik kezében volt a sebességváltó,

(2019-04-21) : Megkérdezte az erősséget és asszerint járt el. Vállamat megkínozta, rá is fért, most is érzem, hogy jó esett.Combomnak, hátamnak is nagyon jól esett. Upgrade-elték az olajválasztékot is, kellemes volt nagyon.

nagyon jó: 8db
(2021-03-05) : Masszázspadra invitál ,hasra kell feküdni. Kérdése: milyen masszázst kérek. Lágyat hebegem és nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből. Első lépésként lábaimat a pad teljes széless

(2020-01-28) : Megkérdezte erősen vagy gyengén szeretném? Az erős opciót választottam. Jó erős kezei vannak, és ügyesen is maszíroz szerencsére.Átgyúrta a testem. Keze közben el elkalandozott. A golyókat és a fenék környékét is simogatta.

(2019-07-12) : a fenekemtől a hátamig alaposan végiggyürt - sajnos volt mit, ezért fel-fel szisszentem. Minden esetre jól esett, tudtam, hogy szükségem van rá. Aztán átment a fejem fölé, és onnan folytatta a hátam megdolgozását. Majd vissza a combjaim közé, de itt már a lényegre tértünk...

: 7db
(2020-02-09) : A fenekem átgyúrásánál ő is feljött az ágyra, hogy kellő súlyt adjon a kezének. Hamar megtalálja a lábam között a legérzékenyebb részt, és egy határozott mozdulattal hátra is húzza a zacsival együtt, ami nagyon izgató volt. Sok-sok simító, mozdulat között, mindig oda-oda téved a keze,

(2019-04-24) : Hason fekve indult a masszázs.Semmi felesleges mozdulat, hamar átmasszírozott tetőtől talpig.Szerintem nem lehetett több tíz percnél.Finomabb masszázst kértem, elvégre nem gyúrni mentem...

(2019-04-17) : Kiki nagyon tud masszírozni, ami az esetemben azt jelentette, hogy tényleg próbált kiszedni a hátamból, vádlimból minden csomót, ennek eredményeként nem tudtam figyelni Kiki bájaira.