49
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
08:30-tól hívható
Pema kisasszony szexpartner

szexpartner

Pema kisasszony-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-02 00:55:22

darkzero 55
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Pema kisasszony beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-02

Egyeztetés
Telefonon hívtam – értem el, szokásom szerint megelőző napon. Kedves türelemmel tájékoztatott a lehetőségekről. A hirdetései amúgy is részletesek, a pár privát info után röviden egyeztettünk időpontot. Hely megjelölést csak az akció napján kaptam meg. Elmondása szerint ez nála a normál menetrend - tehát a randi napján küldött megerősítő bejelentkezéskor árulja csak el a tetthely elérhetőségét.
Megközelítés
A kapott címet rábíztam intelligens GPS-emre. Vélhetően nem találnék oda magamtól ma sem, utólag sem. Azt megjegyeztem, hogy az M0-ás keleti szektor meg egy Naplás tó nevű pihenőpark nincs messze, továbbá hogy a pesti belvárosból rajtolva a fél órás elérés tervezése necces lehet. Parkolás ház előtt, free.
Helyszín
Családi házas övezetben egy lombos fákkal teli kertes házba vezetett be vendéglátóm, aki kijött elém a kertkapuig (és egyben szólt is, hogy ne a szomszéd ház előtt parkoljak, ha már olyan szépen körülírta telefonban, hol lehet parkolni).
Az emeleti „budoár” (ez Pema szóhasználata) lényegi része a folyosóról nyíló szoba és mellette a fürdő.
A szoba megvilágítása nappali fény, de diszkréten függönyözve. Befért ide egy nagy (és pont kellő keménységű) franciaágy, egy kis szekrény (rajta spotify-t játszó mini zenecucc) és kész. Semmi nem régi, nem új, de a kuckó hangulatos.
A fürdő is tiszta, takaros. Mindenhol, falon, földön kék csempe. Zuhanyzás kádban, függöny nincs, de deklaráltan szabad kifröcskölni a vizet a padlóra, mert Pema tüsténkedve azonnal feltörli.
A törölköző puha. Ez is, mint az egész hely, (meg a krémek, meg az olajok, meg maga Pema is) nem erősen illatosított, viszont jószagú.
Pema kisasszony külseje
Pema igazi milf. Elegáns, csábító… a kisugárzása, miközben semmilyen szempontból nem kihívó, feltűnő a külseje. Magas sarkú papucsban magabiztosan tipeg előttem a kertkaputól a házig – és egyből beugrik, hogy biztos jó lehet vele a láberotika is.
Formája inkább asszonyos, mint kislányos – mondjuk úgy, alakja reneszánsz szépségideál. Széles csípő, asszonyosan gömbölyű fenék, amihez képest meglepően karcsú a dereka (rajta végig egy vékony kis sexi aranylánc). Mellei mint túlméretes bakfis cicik, dacolnak a gravitációval. Bőre mindenhol sima, bársonyos, alabástrom fehér. A punci először elbújik a gömbölyű combok között, de amikor kitárul, akkor gyönyörű látvány a sok makktárs által már megénekelt kuriózum, a fazonra igazított szőrős vénuszdomb. Ami, hogy kicsit előre szaladjak, jó ízű és finom illatú.
Arca a hirdetéseknek megfelelő, nincs meglepetés, élőben talán annyival más, hogy arckifejezése igen sokszínű tud lenni, a tartózkodó dámától a buja kéjhölgyig (aminek az eredője, utólagos benyomásom szerint, hogy nagyon is kontroll alatt tartja az erotikus együttlét menetét).

Action
Én hagyományosan masszázs párti vagyok. Azt viszont NF kategóriában – már ha én választhatok.
Ismerkedő randin szokásom szerint átengedem a program irányítását vendéglátómnak.
A kémia még sehol, erős svéd gyúrós masszázst kapok tokától bokáig, először hason, majd háton.
Ezután lábam, közé térdel, és mire észreveszem, varázslatos ügyességgel felszopja a védőruhát, és isteni, kitartó orális technikával indítja az erotikát. Kapok egy dicséretet farkam méretének alakulására, majd egy meghívót , hogy én kényeztessem őt. Hátára fordulva mellém fekszik. Nyakától indulok, majd az érzékenyen reagáló cicik óvatos becézése után elérkezek hihetetlenül szélesre tárt combjai között a látványra, ízre egyaránt kábító - csábító kelyhéhez. MILF – mother I like to fuck… ez a nő mindenhol puha, finom, gömbölyű, és most már sóhajtása, érintése is gerjesztő, izgató lesz. Visszaegyenesedek, fölé hajolok, ismét nyakát csókolgatva. Farkam kezébe fogja, már éppen készülök / számítok a misszionárius pózban behatolásra ( hoppá! En a masszázs huszár!) … de Pema másként gondolja, és markát szorosra fonva farkam körül AZT imitálja! DE annyira jól, hogy most én sóhajtozok és nyögök a kéjtől. Egyszerre akarom és tiltakozom hogy szexpartnerré váljak. Ezt közlöm Pemával is, aki ezen cinkosan (vagy tudatosan…?) mosolyog.
És alkalmi (majdnem) szeretőm már viszi is tovább a programot; forduljunk 69-be, javasolja Fölém térdel, felkínálja ismét puha ölét, ő maga pedig keményen, szinte tövig eltüntetve egy percre sem engedi libidómat lanyhulni szája béklyójában.

Amikor érzem hogy nincs, nem lehet tovább, akkor fordulást kérek, és kézi befejezést. Pema „fejtől lábnak” mellém fekszik, és szép fehér combját mellemre téve, lábfejét számhoz húzva a kivégzést még megspékelem egy kis láberotikával. Valamikor már megszabadulhattam az óvszertől, mert a végén még férfi egóm is kap egy kis lelki kényeztetést a megtermelt (és hasamon landolt) adag mennyiségének dicséretével.
Elszámolás
A telefonban megegyezettek szerint. Csomagban kínált menü van, extrák nem kerültek szóba sem előtte, sem utána.
A kezdetén elhangzott kérésnek megfelelően, előre kis asztalkára helyezve.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
„Csak a gondos felkészülés keltheti a könnyed játsziság látszatát”. Ezt nem én találtam ki (Lord Byron volt), és csak átéltem. Mert az, hogy végül ma masszázs randim lett (amiért mentem), (pláne óvszeres…), és nem spontán sex randi (amihez régen voltam ilyen közel) az legkevésbé múlott rajtam – úgy, hogy mind ezt kéjesen élveztem…

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Pema kisasszony szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Ralph Lauren
Lehet adni a szavára
2020-10-05 12:16:04
Köszönjük a beszámolót. Nekem nagyon tetszett, ahogy megírtad.Szinte az együttlét minden pillanatát át tudtam élni. Meghoztad a kedvemet a hölgyhöz.

2020-10-03 12:38:52
Ez nagyon hangulatos kedvcsináló lett, köszi. Gratula a résztvevőknek. Már látom, hogy muszáj lesz találkozom a hölggyel.:)

négykarika
Billentyűbetyár
2020-10-02 20:33:55
Hát, igen, amikor a hirdető elhiteti, hogy a vendég kívánsága érvényesül, aztán még sem, ( teljesen), de mégis azt hisszük, mert olyan jól teszi a dolgát. Hát persze, hogy jó írás.

2020-10-02 15:24:18
Tetszett az írásod, 'kirándulásod' a Pema budoárban. Különösen a vendéglátód bemutatása. Több beszít is olvasva róla, tökéletesen átjőn egyedisége.
Nem átlagos, egy érdekes *színfolt* az oldal palettáján....

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-02 12:29:56
egyedi stílus nekem tetszett,jó kis beszi lett. A sztori tartalma nem biztos hogy az én izlésemet szolgálja ki, de ezzel nincs is semmi gond.

FunkciókPema kisasszony legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-05-18) : Itt derült ki igazán, hogy Pema egy igazán magabiztos nő, nem szégyenlősködött, kereste a szemkontaktust, a kezeivel pedig folyamatosan simogatta a hátam, vagy markolta meg a fenekemet és úgy húzott magába, de még lábait is átkulcsolta a derekam fölött.

(2018-07-24) : Ágaskodó kiskukim beöltöztette, érzéki, 100%- ban kézmentes francia nyelvjátékba részesülhettem. Nem szerettem volna viszonzatlanul hagyni, így 69- ben folytattuk.

(2017-10-19) : Hát varázsló Pema mert sikerült a farkamat elég keménnyé varázsolnia , hogy utána ráülhessen. Régen voltam már ilyen finom punciban, sajnos a csodás belső hamar megadásra késztette a farkam .

felejthetetlen: 4db
(2019-08-25) : Hátra fordulásom után érzékeny részeim cirógatása, keményítése következett, majd golyó masszírozós, mélytorkos, nagyon jó gumis franciával folytatódott a ráhangolódás. Amikor éreztem hogy lassítani kell, felajánlottam hogy én is szívesen tennék a kedvére, amit örömmel fogadott,

(2019-03-23) : Farok kezelés golyszi masszír,egyszer csak azon kapom magam a védőszerkó már rajtam és a szájában vagyok tövig,szemkontakt, roppant kellemes kényesztetés.

(2018-04-16) : Az egy órás alapprogram Pemával a boduàrjában a gyors zuhanyozást követően a hatalmas franciaágyon egész testre kiterjedő klasszikus svédmasszázzsal kezdődött, amihez hipperallergén krémet használt.

nagyon jó: 9db
(2020-02-22) : Tehát a francia ágyat nem masszázspadként használtuk, sokkal inkább összegabalyodtunk azon, miközben heves csókcsatában próbáltuk eldönteni, hogy melyikünk tudja a másik nyelvét mélyebbre venni, illetve tovább benntartani. A csata hevében pihenésként Pema az ajkainkat többször szétválasztotta és az ujjaival elegáns nyálhidat húzott az ajkaink közzé. Egyszerre jött az azonos gondolatunk, mert miközben jeleztem, hogy szívesen kényeztetném

(2018-09-27) : Gyengéd kényeztetés mesteri módon, és mesterfokon. Szinte az élvezetek birodalmába repített, szájával ügyesen beöltöztetett, kezeivel mellkasomat, ágyékomat felváltva símogatta.

(2018-06-25) : a végén a fordulás után kicsit kényeztette a velem egykorut szájjal, egy kicsit én is előkészítettem a terepet nála, majd gumit húzott rá és beleült. Ekkor éreztem úgy igazából , hogy a külső kerületben vagyok, mert úgy meglovagolt, mint egy városszéli lovardában a makrancos mént szokták.

: 17db
(2020-06-07) : Ahogyan megbeszéltük egy teljes testmasszázs következett,amit alaposan,kellemes erősséggel,hatalmas odafigyeléssel,erotikusan csinált.Közben kezei már érzékenyebb helyeken is jártak.Fordulás után elől is megmasszírozott,de addigra már erős izgalmi állapotba kerültem.

(2019-10-31) : A hátsó masszázs kellemes volt, de mégis vártam már a fordulást, melyet követően kisebb csókokkal üdvözöltük egymást és innen indult Pema déli irányba. Miután rájött, hogy bármennyire szeretné a mellbimbóimat akkor sem tudja leszívni, így a farkamnál kötött ki. Néhány nyalintás után, mielőtt teljesen birtokba vette volna megkérdezte, hogy szeretném-e ha harapdálná a combom belső felét.

(2019-07-03) : Franciával kezdett de közben simogattam a munkáját úgy hogy észre sem vettem mikor került fel a védőruha. Mivel kiéhezve mentem hàtulról támadtak ami tetszett neki és így is lett végem. Nem kapkodott szépen letisztogatott inni kaptam és ismét letusoltam.