2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
Tia szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Tia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-01 13:40:40

vivalanocse1
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Tia beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-02

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Még augusztusban amikor nála voltam megbeszéltük hogy szeptember elején találkozunk, várt, a talit mindketten akartuk, csak az égiek nem, így mindig jött egy kisebb nem rajtunk múló akadály. Végül a hónap utolsó napján csak sikerült a találkozó, még épp belefértem a szeptemberbe.
Az egyeztetés kettőnk közt már hagyományosan VTR.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Eddig mindig meg tudtam oldani hogy 10 perccel hamarabb ott vagyok és még várakozok a közelben, na most az Örstől futás meg tempósabb gyaloglás keverékével a BKV hathatós támogatásával tűpontossá válhattam, 11:59-re értem a ház elé, telefonban kikerestem számát és pontban 12:00-kor hívtam. Hosszan csörgött végül felvette, mondtam tudom a kódot csak telefonálok hogy megérkeztem. Angyali hangján mondta jöhetek.
Nem tudom mi a személyes protokoll, csak úgy felmenni hisz minden meg van beszélve vagy inkább telefonálni és jelezni hogy akkor jöhetek-e? Odabent Tia megerősítette hogy jól csináltam, jó ez így.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nincs magasan, amúgy is csak pár emelet az egész épület, gyorsan felsietek hozzá, lépteimet egész biztos hallotta, mert remek időzítéssel nyitotta az ajtót. Rend és tisztaság nála mindig alap, most is. Az ágy még mindig hatalmas és az egész tetthely is változatlan elrendezésű, minden az augusztusi állapot szerint. Talán csak a kommódon lévő apróságai változhattak. Ruháimat levetettem a szoba egyik részén lévő kisfotelba. Hibátlan minőségű törülközőt kaptam a tusoláshoz. Fürdőszobában mindent megtaláltam, szájvíz, pohár, többféle tusfürdő. Nyitva hagytam a fürdőszoba ajtót, ő pedig a baszoba ajtót, így mikor törölköztem ránéztem, aranyos volt nem vette észre hogy nézem. Visszatértemkor elégedett fényviszonyokat találtam, kellően világos volt.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tia örök, külseje is, nincs változás ugyanaz az örökké mosolygós vidám lány fogad. Ezúttal a fogadóruhája egy másik kék hálóingszerúség volt, ez most picit sötétebb kék, és nagyon szexi. A mellei a ruha alatt látszottak át teljesen, nagy és természetes mindkettő, ahogy Tia is full természetes, mentes minden beavatkozástól. Még tetoválás sincs, naturálban versenyez az oldalon. Tetkóhiány talán idősebbeknek lehet kedvező infó. Mindenkinek jó hír hogy az arca nagyon szép, a haja hosszú és vörös, kuriózum. Hosszú, formás lábai vannak és gyönyörűen kiformált kerek feneke. Néhány pózom csak azért van vele hogy lássam azt a gyönyörű fenekét. Punci gyönyörű és frissen borotvált, higiéniája mindenütt hibátlan. Ahhoz képest hogy rég volt szoliban, nekem szolibarnának hat a bőre.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
5
Nyílik az ajtó és egy kékruhás tündér fogad. Ez a kék ruhadarab kérésre lett felvéve, és mikor beljebb lépek a baszobában már mutatja Tia hogy ugyanaz a cipellő is itt van mint múltkor. Nagyon együttműködő és kérésemre azzal is meg vár hogy tusolás után láthatom ahogy felhúzza a fekete combfixet előttem. Még megkérdezem hogy kommódnak támaszkodva és állva előtte dughatom-e őt úgy hogy magassarkúban áll? Tudom járni nem szeret benne, de együttműködő és ebbe belemegy. Előtte az ágyon 69-be kezdünk, elfekszem és ő fölöttem, felkínálja a punciját és én élek vele,miközben ő a farkamat szájjal kényezteti. A 69 részben a feneke látványa miatt van, de a megálmodott következő póz még inkább. Ahogy beszéltük ágyról le, (még gumi és sikosító a farkamra az ágyon) és Tia felveszi a magassarkúját. Az ágy és a kommód közt vagyunk, bepucsít nekem, miközben a kommódnak támaszkodik, hosszú formás lábai és eszméletlen jó fenék a látvány hátulról, na ideje is a puncijába tenni. És ekkor hiba csúszik a számításomba. A tűsarkú miatt nem vagyunk egy szinten, Tia puncija magasabban van, lábujjhegyre állva se tudom betenni, annyival magasabb, hoppá ezt elszámítottam. Sose volt még ilyen, újratervezés kell.
Cipellőket mondom akkor még sem, na így már jó lesz, most már összepasszolnak a nemi szerveink, egy magasságban vagyunk. Beteszem, bár ez a kis közjáték puhított, szerencsére Tia nem zökken ki, alkalmaz egy olyan finom nem túljátszott kéjes légzés-sóhaj technikát hogy ettől azonnal visszagerjedek a maxra és tolom benne ki be, közben a formás testét simogatom, hol a fenekét, hol a kecses vékony derekát és néha a mellét fogom. E wellcome szex után az ágyon folytatjuk, szintén hátulról, kiélvezve a feneke látványát, ő az ágyon van, én mögötte állok az ágy mellett. Van olyan rész hogy kihúzom, nyálat csorgatok az ujjamra és külsőleg a puncijához terítem, tudom betenni tilos mert nincs ujjazás ezért így aztán gumis farkammal viszem be, majd mindketten az ágyon vagyunk, még kutya pózban. Ebből lesz egy misszi, és itt felveszi a tűsarkú cipellőit, a lábait idővel mindkettőt a nyakamba kapom és amikor már azt hiszem ez a látvány a csúcs Tia aktivizálja magát és két kezeivel megfog és derekamnál fogva ütemesen húz magába. De a vég nem ez lesz hanem lovagló, nekem szemből ül be így láthatom arcát és mellét. Testén néha siklik a kezem. Olyan technikával és csípőmozdulatokkal köröz rajtam hogy gyorsan végem lesz, nagyon érzi. Mikor kicsit kihúzom belőle nyúl hátra megkérdezem gumit ellenőrzöd? (Hibátlanul rajtam) Nem, hanem a lüktetésemre kiváncsi és igaza van.
Gumi le és beszélgetés, majd el tusolni a farkam. Második kör ez már orál, és úgy oldalról hogy láthassam az arcát meg a teljes orál aktiont, még nem állt fel a rendszer amikor beveszi, de technikájától ez megtörténik. Ezúttal a Tiás nyelvkörzős technikát veti be az elején, érzem ahogy a makkomon köröz nyelvével. Később miközben végig a szájában vagyok farkam felső részével, másik részét a kezével is nyomkodja a vége nem kétséges, szájba élvezés. Még mondom köszi, ő pedig teli szájjal mond valamit amit lehet hogy értek és elmegy a fürdőszobába kiköpni. Visszajön még kis beszélgetés, megkérem majd szóljon ha lejár az idő mert az én fejem felett az óra és ő lát rá. Egy harmadik tusolás, ajándékozás és távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A történelem ismétli önmagát. A történelmi beszélgetésünk ugyanaz volt mint a múltkori beszélgetésünk, ugyanabból voltam penge, a királyból és ugyanabból buktam meg kétszer és futhattunk neki harmadszor. Sima politikusokkal csak a baj van. Szóval változatlan. Véleményem szerint ez az átlag. Köztünk utólagosan történik, azt hiszem ez mindig is így volt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Talán létre kéne hozni a VIP szupersztár kategóriát, ott lenne a helye. :) Simán Istennő.
Úgy néz ki idénre kiváltottam a bérletemet Tiánál, minden hónapban egy Tia a jelszó. Nagy kérdés hogy ezek a beszik meg legyenek-e írva: október,november,december. Kommentben várom az észrevételeket, nyilván Tia külseje,helyszín nem változik. Persze az aktion igen, az más és más Tiával. Főleg hogy még rengeteg póztervem van vele.
Alapvetően mindenkinek ajánlom Tiát, de most külön nevesítenék valakit, Waldau neked, akit az tett híressé az oldalon hogy megemlítetted Greta Thunberget, na szóval Tia tökéletes ellentéte, állandóan mosolyog, bomba szép, és tudom hogy szexpartner, de megkérdeztem tőle rád gondolva hogy csak masszázst vállalna-e és azt mondta igen, szóval a te igényeidet is ki tudná elégíteni. Annyi csak hogy fiatalabb mint a te általad preferált, de az a tudás nála is meg van.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-08-20) : Ennek megfelelően kezdtünk bele, ezúttal nem 69, hanem szemből francia, pont olyan zenék szóltak hogy ütemesen mozgatta a száját én meg az ágyon feküdve toltam a szájába ütemesen, pont szinkronban voltunk, elkaptuk a ritmust, és olyat is sikerült látnom amit még soha tőle és el se hittem volna ha róla ezt írják, jó nyálas volt a farkam, kis túlzással úszott rajta a nyál,

(2020-08-08) : Fölnevet, cuppanok és máris tövét megtámadztva végignyalja. Mint áramütés hasít belém az élvezet. A zene ritmusára jár teste és szopja lompit. Mélyen beveszi és lent is tartja, majd makkom körül pörög nyelve. Ezzel szinte az őrületbe hajt, de vigyáz és inkább bekepja. Puncija száraz, kis nyál és simogatom. Lassan nadvesedik, csiklója duzzad. Franciája változatlan lendülettel folyik közben.

(2020-03-14) : Ahogy elkezdte a nyelvét pörgetni a farkamon már nem bírtam tovább és telelőttem a kis szájacskáját. Hagyott lenyugodni, majd törlőkendőbe tüntette el az utódokat. Szünetben megmaszírozott. Nem masszőr de nagyon jólesett. Mikor végzett finoman jelezte, hogy jöhet a második menet.

felejthetetlen: 7db
(2020-08-05) : A híres nyelvpörgetős Tia-specialitás az úgy néz ki, hogy a szájában levő makkon játszik a nyelvével körbe körbe gyorsan (ilyenkor a ki-be helyett). Ezt látni nemannyira lehet csak érezni, és valóban különleges. Olyasmi mint a "tongueblow pornhub" keresés eredménye. Semmi klasszikusan pornós elem vagy mélytorok, de itt nem is hiányoltam. Finom, lassú, egészen kézmentes franciás örömökre leltem Tiánál.

(2020-07-08) : egy kicsit átvette a kezdeményezést és most Ő kényeztetett. Ezek a mozdulatai leírhatatlanok kész élmény. Kis idő múlva jeleztem, hogy az óvszert előkészíthetjük bevetésre.

(2020-05-21) : A forró édes puncikájához érve elidőztem és megmutattam neki, milyen az én francia tudásom. Imádtam minden percét amíg csak nyalakodtam nála, melyet Ő is nagyon élvezett. Ezt követően Ő is megmutatta hogy tudja viszonozni a kedvességet amit kapott.

nagyon jó: 7db
(2020-09-03) : Megfordítottam háttal magamnak és így csókólgattam a nyakát, simogattam őt, legfőképp a melleit, míg ő tovább kényeztetett kézzel. De a száját akartam már érezni ezért kértem, hogy franciával folytassuk.

(2020-07-02) : Csókja nem vehemens, de nem is visszafogott. Érzékien pörgette a nyelvét a számban és kedvére ízlelgetett, miközben kezével elkalandozott a bájdorongom felé.

(2020-02-06) : Hanyattfektettem az ágyon és tetőtől talpig végig csókolgattam. A puncijánál perceket elidőztem. Nagyon jó volt a nyelvemmel megízlelni finom kis kelyhecskéjét és a reakcióiból ítélve ő is élvezte. Erre a legjobb jelek az a kis remegés amikor eljutott a csúcsra.

: 2db
(2020-05-17) : Pillantások, érintések kíséretében lágy franciába kezdett. Finoman, lassan, szinte művészien táncolt nyelvével a "bohócon". Kellő előjáték után kértem, hogy lovagoljon meg. Lassan, finoman ereszkedett, nem engedtem hogy hirtelen huppanjon.

(2020-02-24) : Fantasztikus száj- és nyelvmunkával kényeztetett, kezei legkisebb használata nélkül. Változó magasságokban mesterien játszott hangszeremen. Miközben simogattam selymes bőrét és ízlelgettem mellei formáját, élvezettel figyeltem, ahogy feje fel-alá járkál,