2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-22
Dotti szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Dotti-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-30 18:10:13

eloy
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dotti beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-01

Egyeztetés
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Minden fórumon gyorsan reagált. Először üzenetben érdeklődtem, majd később telefonon, sms-ben, és VTR-en is egyeztettünk. Tehát minden flottul ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyen megtalálható a ház. A körúthoz közel a Mester utcából nyíló kis utca. A VTR-en nem a pontos cím van megadva, de 20m-nél többet nem kell sétálni. Parkolás nehézkes (időponttól függő), az utcán 350Ft/óra. A közeli pláza parkolója még szóba jöhet, ami egy órára ingyenes, a következő 250Ft/óra. Tömegközlekedéssel egyszerű, minden irányból villamossal jól megközelíthető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás újszerű, az épület többedik emeletén található, ahová lifttel mehetünk. Az egyik kis szobában voltunk, ahol polcokon kívül, csak a hatalmas franciaágy fért be. Ami normál állapotú, nem nyikorgós, és nem utolsó sorban kényelmesnek bizonyult. A fürdő tiszta, zuhanykabinnal rendelkezik. A törülközőből választani lehetett, amelyek frissen mosottak voltak. Tusfürdőből, szájvízből, dezodorból többféle található.
Dotti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Dotti képei, a valóságot tükrözik. Én más arcot képzeltem a filigrán testhez..egy kislányos arcot. Így meglepődtem egy kicsit, mert az ajtó mögül, egy mosolygós, szép barna szemű Nő nyitott ajtót. Az adatokban megadott értékek (magasság, súly) szerintem korrektek. Egy sötét színű, bugyi, melltartó szettben fogadott, ami harmonizált a szép bőrével, és hajával.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Már a belépésnél meglepett, egy szájra puszival. Gondolom ez a kölcsönös szimpátia jele volt.:) Az ismerkedés is gördülékenyen ment, szinte azonnal egy hullámhosszra kerültünk, vagy inkább Ő hangolódott rám.:) Szerintem ez Dotti elképesztő érzelmi intelligenciájának köszönhető.
Vetkőzés után megmutatta a fürdőt. Igyekeztem gyorsan abszolválni a kötelezőt, de azért alapos voltam. Visszatérve az ágyon ülve várt. A szobába lépve felállt, hozzám simult, és ajkaink elkezdték kóstolgatni egymást. Közben simogattam, és bele-bele markoltam a fenekébe is. Egy pár perc után, mindketten éreztük, hogy váltanunk kell...leheveredtünk az ágyra, és komoly, mélyreható nyelves csókokat váltottunk, miközben simogattuk egymást. Dotti először a melltartótól szabadult meg a segítségemmel. Így egyből a cickói is kaptak a csókokból, melyek meghálálták a törődést, és a bimbók hamarosan kőkeménnyé váltak a számban. A kezeim sem voltak tétlenek, az egyikkel a nyakát simogattam, a másikkal a dél részt fedeztem fel. Így Dotti elérkezettnek látta az időt, és gyorsan megszabadult a textiltől. Ezzel szabad utat adott az ujjaimnak, melyekkel először csak könnyedén érintettem puncikáját, majd finoman betoltam az ujjaimat is. Nagyon könnyen, és gyorsan nedvesedett. Csókjai nagyon jól estek, ezért ajkait nem akartam elhagyni. Persze hamarosan megtette Ő, én pedig hanyatt feküdtem, Dotti pedig zárt lábakkal rám feküdt, és így izgatott. Majd a lábaim közé térdelve, lassan elkezdte szopni a farkam. Igen változatosan játszott vele, mindent folyamatosan változtatott...a sebességet a mélységet, szájjal, majd csak nyelvvel... Dotti nagyon érti a férfiembert, tökéletesen olvassa a jeleket. Így az a számomra meglepő dolog történt, hogy nagyon rövid idő alatt pik-pakk csúcsközelbe kerültem...és már későn szóltam...bár Dotti azonnal abbahagyta a kényeztetésem, elsültem.:( Ennek nem annyira örültem, de legalább maradt még időm.:) Dotti, készségesen megtörölgetett, és a pihenő időben beszélgetésbe kezdtünk.
Kellemes beszélgető partner, végig azt éreztem nagyon figyel rám, érdeklődő, de nem tolakodó.
A második kört Ő kezdeményezte, simogatásokkal, és csókokkal. Nagyon érzékien csinálta, így gyorsan erőre kaptam. Majd az előzőekhez hasonló francia óra vette kezdetét, aminek hatására, kő keménnyé váltam. Gyorsan gumit kértem, mire Dotti gyorsan beöltöztetett, és nyeregbe pattant. Síkosítóra nem volt szüksége, simán felhúzta magát. Ezt is nagyon finoman kezdte, de közben itt is tetten érhető volt a változatosság, néha a mellkasomra hajolt, majd egy kicsit hátra, utána épphogy a hegyére ült, és így játszadozott, majd "rászorított" egy kicsit, vagy egyszerűen csak le-fel mozgott rajtam. Nagyon élveztem, Ő szerintem inkább azt, hogy kikészíthet.:) Ez bizony meg is történt, mert ugyan próbáltam én szólni, de valahogy nem voltam elég meggyőző. Így történhetett meg az a csoda (számomra), hogy nem egész 45 perc alatt Dotti kétszer kivégzett, ami ilyen rövid idő alatt legalább 20 éve nem történt meg velem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem vettem igénybe extrát, szerintem nincs is. Az elszámolás utólag történt (megköszönte), mikor felöltöztem. A találkozó alatt nem esett róla szó.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Összességében nagyon jó benyomásokat szereztem. Dotti egy profi, a szó legpozitívabb értelmében. Érezhetően nem most kezdte a szakmát. Abszolút hozza a barátnő feelinget, nagyon jó beszélgető partner, igen széles spektrumban, ami szerintem annak köszönhető, hogy egy a világban sokat utazó, és dolgozó, több nyelvet beszélő hölgy. Elég sok minden kimaradt még a randevúból, így folytatása lesz a történetünknek.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dotti szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

charly1
Becsben tartott
2020-10-02 10:00:01
Hosszú és részletes, tényleg 35 év a korhatár két menetre utána le kell dőlni pihenni, A múlt évben rendszeresen ment nekem is a duplázás, tényleg a lány ügyességén múlik a dolog.

eloy
Könyvet írhatna
2020-10-01 16:05:59
Óhh, igen. Utána jutott eszembe, hogy bizony ez is kimaradt. :)

2020-10-01 15:41:23
Remek a beszámoló és nagyon jó az összkép.
Mostanság feledésbe merült az állóspárgás elem vele, amit csak Ő tud :)

eloy
Könyvet írhatna
2020-10-01 15:14:54
Köszönöm, mint írtam magam is meglepődtem. :)

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-01 14:54:32
45 perc alatt két menetben szerepeltél ez azért nagy szó. Gratulálok a hölgynek is

FunkciókDotti legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-09-24) : Miután megszabadítottuk egymást ruhadaraboktól, ágyra heveredtünk, ott cirógatott, majd nagyon lendületes de mégis érzéki franciába kezdett. Mesterien csinálja, a golyókkal is folyamatosan foglalkozik, újfent kérés nélkül. Elég mélyre engedi a rudat, az ajkaival és a nyelvével is dolgozik rajta, változatos technikája és közben finom kezeinek puha érintése magával ragadó élményt biztosít.

felejthetetlen: 2db
(2020-09-27) : Jó hosszan is csináljuk, aztán mosolyogva helyet cserélünk és én fekszem a hátamra, és ő mutatja be fenomenális francia tudását... Egyszerűen egy felejthetetlen franciában részesített, amire már baromi nagy szükségem volt! Először nagyon érzékien, csak a makkon táncoltatta a nyelvét, majd fokozatosan egyre mélyebbre vette a farkam, aztán pedig egészen mélyre és lenn tartotta...

(2020-06-22) : Egy idő után a szájába vette és egy fantasztikus franciát kaptam tőle, mélytorkosan, érzékien a golyókkal is foglalkozva, simogattam a testét ahol értem, megsimogattam a haját, néha felhúztam magamhoz egy csókra.

nagyon jó: 4db
(2020-08-20) : Hátamra feküdtem, fölém hajolt és néhány nyelves csók után testemen lassan egyre lejjebb haladva, a már kellőképpen kemény farkamat kezdte igen professzionálisan és rendkívül jól esően kényeztetni! Először a heréimet kezdte nyelvével nagyon finoman kényeztetni, majd egyszercsak végig a szemembe nézve végignyalta a farkam, heréktől egészen a makkig

(2020-05-30) : rendesen leápolta vérbő farkamat kicsi szájával, sok év tapasztalatát véltem érezni a profi technikából. Talán 4-5 perc is eltelt így, ami az én pinabubus hozzáállásommal nem kevés idő

(2020-02-29) : Onnan majd megfordult, bekapta a gumis faszomat, és szopta rendesen, ahogyan kell. Ekkor megfogtam a derekát, felálitottam, most a konyhapultra tenyerelt és hátulról megint megdugtam. Már toltam Neki elég sok ideje így, amikor rákérdeztem, hogy nincs e véletlenül csúcs közeli állapotba? Mondta hogy hamarosan megtörténik és ne lassítsak. Ahogy tudtam, a legnagyobb sebességgel kúrtam, és amikor megtörtént a csúcshóditás, nem álltam le.

: 2db
(2020-09-10) : Már legelején összegabalyodtunk, még nekem volt furcsa, biztosan fásultnak érezhetett, mert annyira kedvesek voltak az érintései, csókja nagyon édes, nyelves igazi barátnőfeeling. Órákig tudtam volna ezt élvezni. Francia tudása isteni, legszívesebben szájába robbantam volna. Mikor én fedeztem fel testét, az egész teste nagyon finom, puncia, maga a mámor volt számomra, nagyon finom és édes volt,

(2020-06-17) : Jó néhány perc nyalakodás után, megkérdem, hogy kapja be a farkam. Kellemesen szopogatta, öröm volt látni szép arcát és száját ahogy benne vagyok.