4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
10:00-tól hívható
Dóri szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Dóri-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-30 06:15:05

Aquila
NemKívánatos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dóri reagálása

:)))
Nagyon szépen köszönöm
Jó olvasni IS!!! 🥰

Dóri beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-30

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Valahogy fejembe fészkelte magát a gondolat a múlt héten,hogy találkoznom kéne Dórival. Adatlapjára néztem és láttam újra elérhető számomra. Mindjárt hívtam is,de ez nem jött össze így írtam neki sms-t. Melyre másnap jött is válasz,mely tartalmazta az új címét is. Ezután telón is elértem és egyeztetni is tudtunk a hét második felére. Ezt követően ment a Vtr is, melyet kisvártatva vissza is igazolt
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Dóri búvóhelye, a XIV.-ker Nyugatitól induló főútjából nyílik.Hogy úgy mondjam most az újszerű épület tömb másik oldaláról nyílik a lépcsőház. Pontos cím alapján könnyen odatalálni. Gps ismeri, pontosan oda vezet.Parkoló hely van, fizetős. Tömegközlekedés fekvéséből adódóan jó.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
K és márisarbantartott épület, tiszta lépcsőház, gyors liftek és máris a megfelelő szinten vagyok és irány a folyosó vége, hol már nyílt is az ajtó. Belépve ismerős környezet.Már jártam itt. Régebben egyik kedvencem Zsu is rendelt itt. Előszoba, innen nyílik egy ízlésesen berendezett nappali honnan két szoba nyílik. Mi most a baloldaliba mentünk. Teljesen a célnak megfelelően berendezett. Falakon tükrök, masszpad, kényelmes ágy, komód stb. A fürdő a szobából kilépve szemben nyílik. Patyolat tiszta.Kád függönnyel és mindennel fölszerelve. A helyszín számomra minden igényt kielégítő.
Dóri külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Számomra elbűvölő. Nem aszténiás típus,de semmi fölösleg, most pont jó szerintem. Mosolya elbűvölően örömteli. Alátámasztja mit írt. külön külön és összességében arcának minden részlete mosolygott. Csillogó zöld szemében huncutsággal.Szép ívű szája résnyire nyitva és nyelvével finoman megnyalta ajkait, mit örömmel konstatáltam, Világos barna , copfba fogott haj keretezte arcát. Feneke kemény, markolni való, mit szeret is. Lába alakjához illő. Na és nem utolsó sorban mellei. Szépen állnak, pedig súlyuk van. Jó konzisztenciájúak kényeztetésre termettek. Közepükön világos barna, jól reagáló hetyke bimbókkal. Utcán látva em megy el mellette, kinek szeme van, incselkedő gondolatok nélkül. Szóval nagyon egyben van és nagyon kívánatos.

Action
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Belépve nyakat átkarolós puszik. Csak újra ide értél, súgta fülembe. Cipő lerúgva és befele sétáltunk. Kézen fogva vezetett. Szobába érve azért végigsimítottam testét. Ruháimtól gyorsan megszabadulva fürdő. Minden igénybe véve a vízen kívül is, szóval alaposan, majd már húztam is vissza.
Állva simultunk össze és szánk csóókba forrva, feledkeztünk egymásba. Isteni nyelves csókja. Nem tolakodó, de adja nyelvét kellemesen. Már érezni akartam melleinek melegét és megszabadítottam őket. Fantasztikus érzés ahogy szinte belepréseli őket mellkasomba. A falatnyi bugyit csak elindítom és élvezem ahogy csípejét mozgatva , lábait emelgetve tolja lefele. Érzem az izgalmat, ahogy szabadulni akar már tőle.
Azon kapom magam, hogy az ágyon fekve folytatjuk, kicsit kibővítve, mit állva elkezdtünk.Kezeink önállósulva barangolják be egymás testét. Szájától szabadulva melleire cuppanok. Sóhaj és már tolja másikat is számba. Csócsálom, szopom, minek hatására megkeményednek udvartartásuk közepén. Csodás díszei nem mindennapi mellinek. De az igazi kezdeményező mégis csak Dóri. Határozottan végigcsókolva testemet, vissza adva a bimbószopogatást ér lompimhoz, mi kezeinek hatására már félkemény. Érzékien csak nyelvének hegyével kezdi nyalogatni, mint nagy macska az elejtett vadat. Aztán tövétől indulva makkomat kezdi abajgatni. Nyalogatja körbe - körbe miközben finoman szájába veszi. Egyre több tűnik el finom meleg szájában, míg nem tövig nyeli. Ezt folytatja, én pedig párnával fejem alatt élvezem a látványt is. Fölnéz és csóókra húzom, majd kérem folytassa. Ekkor a golyszikat is bevonja a mókába. Szája vissza tér farkamhoz csak kezei morzsolgatják finoman a golyszikat.
Cserét javaslok mielőtt kapitulálnék. Örömmel fekszik hátára. Miközben csóókolom és melleit gyömöszölöm lábai széttárulnak. Így gyorsan érek kincséhez. Résnyire nyilt punciján mint harmatcseppecskék csillog édes nedüje . Finoman le/meg is nyalintom.éhes sóhaj, kis remegés. Hüvelyébe is bele nyalintok, majd két ujjamat szájába adom.Miután megszopogatta és nyálazta nyelvem helyére, hüvelyébe tolom őket. Folyamatosan nyalva ujjazom, minek hatására remegve szaporán pihegve, nem túl hangosan elröppen. Átkarolva csóókolva szinte belém bújva nyugszik le. Abszolút barátnős érzés. Igen e pillanatban nincs külvilág.
Lenyugvása után lompi újra szájában, mivel keresztben helyezkedik kezem punciját gondozza szorgalmasan.Rendesen újra fölhúzzuk egymást, minek egyenes következménye a védelem fölhelyezése. Mozdulatokból értjük egymást és már ereszkedik és nyel egyre mélyebben. Pillanatra megállva beindul feneke. Föl, le, előre hátra, körbe. Őrült táncot jár remegő lompimon. Csodás mellei arcom előtt járják táncukat. Ügyeskedem és ha sikerül számba kapom a bimbókat. Akarja és élvezi Ő is.
Pózt váltunk és missziben folytatjuk. Először lassabban hosszan járatom farkamat. Élvezzük az oda vissza hatást. Sóhajtozik, simogat, majd lábait fölhúzva kezeivel húz magába. Adja az ütemet. Csípeje minden lökésre reagál. Minden porcikája azt sugallja gyere. és beindultam. Dugtunk egyre hevesebben. Egymás fülébe lihegve szinte biztattuk egymást. Megremegve szinte egyszerre röppentünk el. Én legalább is.Habosra köpültem punciját.Idő kellet, hogy visszatérjek a nirvánából.
Kicsit csapzottak is lettünk. Megtisztogatott és összebújva beszélgettünk. Kiművelt, . Jó lezárása volt e bővített órának.okos lány, így ez is élvezetes volt és föltette az Í-re a pontot e bővített órának.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az oldalon minden olvasható. Szó sem esett róla. A végén helyeztem a komódra.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem sűrűn, de már többedik találkozásunk.Igen odaadó, kedves, bújós, a szexet élvező igazi partner. Dóri a természetesség maga. Szolgáltatást nyomokban sem éreztem, olyan természetességgel volt irányomba.Otthonos, barátnős érzés az első pillanattól az utolsóig. Szerencsés vagyok, hogy találkoztam vele. Nem tudom eléggé, de köszönöm a rám fordított idődet. Csodás napokat, csóókollak.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Linear
Törzsvendég
2020-10-01 20:26:21
Kedves Aquila!
Hogy is fejezed ki Magad egy Neked tetsző beszi hozzászólásánál? "Pazar randi, amelyről pazar beszit írtál". Hát Dórival valóban pazar élményt hoztatok össze, amelyet kiváló stílusban meg is örökítettél, nem kis örömünkre!
Gratulálok mindkettőtöknek az élményhez!

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-01 12:48:31
De jó is tud lenni az az áldott állapot amikor megszűnik a külvilág...és csak a Most van, amikor tudunk önfeledten örülni a másiknak!! Dóriban kiváló partneredre találtál akihez érdemes újra és újra visszatérni!!

2020-10-01 10:23:21
Nem tul jellemes, ha valaki nekiall kritizalni masokat valamiert, de nem viseli el, ha ugyanazt a dolgot valaki szova teszi neki.

Mert nem az a legeny, aki adja a pofont, hanem aki allja

2020-10-01 10:16:43
Biztos vannak meg olyanok, akik nem kertek egyik-masik ertekelo velemenyet, megis megkaptak.
Lehet, hogy Aquila is inkabb a csajokra gerjed es nem arra, hogy belealljanak.
Fogalmam sincs, hogy Aquila mekkora bika, de irasban szerintem nem rossz. Az ágybeli teljesitmenyet es irasai valosagtartalmat majd a partnerei igazoljak (vagy cafoljak)

2020-10-01 07:29:04
Nem kell azt kérni. Az oldal lényege, hogy jön az a vélemény magától, mint az ünnep. Akár tetszik, akár nem. :)

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2021-03-30) : Hanyatt fektetett majd finoman, lágyan és kellemesen mèlyen franciázni kezdett. Gyönyörködtem benne ahogy átéléssel mosolyogva csinálta, lestem a tükörböl is. Huncut módon a szép fenekével közben közelített felém aminek nagyon örültem. Hát még mikor átlépett a fejem fölött és felkínálta fincsi puncikáját.

(2021-01-23) : Lassan elkzdett lefelé kalandozni, végigcsókolva a testem, amíg el nem ért a nemesebbik testrészemig. Itt olyan frenetikus franciába kezdett hogy körülbelül 1 perc alatt végzett volna ki, ha le nem állítom. Lágyan finoman csinálja, és én pont így szeretem. Megkértem hogy én is hagy kényeztessem kicsit.

(2021-01-06) : A törcsit letéve az ágyon folytattuk a csókcsatát, majd elkezdett egyre lejjeb kalandozni, mígnem élért a megfeleő helyig. Itt elkezdett egy natúr franciát, hihetetlenül gyengéden. Mivel így szeretem kb 1 perc alatt tudtam volna elmenni ezért igyekeztem lassítani majd kértem hogy én is kényeztessem kicsit. Egyből belement és próbáltam neki örömet szerezni,

felejthetetlen: 13db
(2021-04-27) : Ezek után elindult felfedező körútra a drága szinte végig puszilta pihe puha testemet míg nem elérkezett barátom társaságához. Ahol elidőzött egy kis ideig, addig míg nem szóltam, vagyis jeleztem felé, hogy nem szeretném, ha kivégezne a feje alá tettem a kezemet és finoman megemeltem. vette a lapot és újabb csókkal folytattuk nagyon finom a csókja az egyszer szent.

(2021-03-19) : Alaposan megjáratta falánk nyelvét Kispajti feje búbján, majd lefelé végignyalva a rudat, máris a zsákos családot vette kezelésbe, illetve szájalásba. Odaadóan cuppogott a golyókon,miközben egyik kezével az elárvult cerkámat tornáztatta...Majd vissza nyalakodott vezérem sisakjára,kacéran rámpillantott és lágy mozdulattal ajkai közé vette rudamat.

(2021-03-01) : Majd kis pihegés és csókok után közölte hogy most Ő jön. Kényelembe helyeztem magam és most ő kalandozott egyre lejjebb, amíg el nem ért a lényegig, itt egy fantasztikus franciát kaptam amibe annyira belefeledkeztem hogy pik pakk kivégzett pedig nem terveztem ilyen gyorsra. Ezután beszélgettünk pihentünk pár percet, majd megint elkezdett kényeztetni amire nagyon jól reagált a nagyfiú.

nagyon jó: 11db
(2020-11-20) : lefeküdtem az ágyra háttal és Dórika örömmel kezdett el szájjal bemelegíteni :)nagyon lágyan barátnősen csinálja ahogy szeretem , le is álítottam mert ahhoz képest hogy attol féltem fél6 lesz , majdnem az elején eldurrantam. Utána javasoltam egy laza 69-et ami szintén nagyon brutálul esett, de hallhatóan én is tudtam most örömet okozni . Majd nehogy vége legyen a mókánal pózcsere és hagyományos missziós pózba sikerült hallható örömet elérni Dórikánál

(2020-10-20) : Ezután átvette a kezdeményezést ,és egy nagyon finom lightos franciába kezdett pont ahogy én szeretem semmi kezezés csak nyelv és szájmunka ,többször le kellett állitanom, olyan sokszor robbanásközeli állapotba hozott, a golyókat is kényeztette,időnk persze fogyott vészesen ezért ,felapplikálta a VV eszközt majd kértem a lovagló tudását csillantsa meg ,nagyon szük puncija van ezért ,

(2020-07-19) : El is indult lefele, Mondta hat lazitsak. Hat Francia nyelvleckeben nincs jelesnel rosszabb osztalyzata biztos. Nagyon jol csinalja, erzekien kicsi keze és de nem sok, Nagyon alaposan beveszi amit Kell.

: 17db
(2021-04-21) : Érkezésem után bevezetett a szobába, megbeszéltük a részleteket, s már mentem is tusolni. Dóri meztelenül várt már, s azonnal az ágyra tessékelt. Csókokkal kezdtünk, majd lassan haladt lefelé, s egy oriási franciát kaptam. Kértem is, hogy húzzunk gumit, és üljön rá. Több pózt is kipróbáltunk a két menetben. Nagyon jó volt vele lenni, s jól csinálta, amit kellett. Szünetben egy jót beszélgettünk.

(2021-03-18) : Ezutan fordulatunk é s én kaptam egy nagyon nagyon finom gyengéd franciát. Érzékien lágyan, néha mélyebben szopta a farkam. Golyókkal is foglalkozott közben. Fu de jó volt. Mielőtt elmentem volna kértem gumit amit -egy pillanat alatt felvarázsolt , és utana missziben folytattuk össze simulva csókolózva. Tényleg olyan volt mintha a szeretőmmel lennék.

(2020-10-26) : Nem profi, de már van tapasztalata ahhoz, hogy kellően ellazítsa az embert, csak annyira erős, mint amennyire ilyen helyzetben kellemes. Aztán újabb csókok, majd gumi és lovagló póz következett, majd 69-be fordultunk, ügyködésemet kis sóhajokkal hálálta, meg ő viszont kivégzett engem a szájával és a kezeivel. Az apatejjel szájában egy kis időre eltávozott, majd visszatérése után, beszélgettünk, miközben csodás testét simogattam.