53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Dóri szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Dóri-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-30 06:15:05

Aquila
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dóri reagálása

:)))
Nagyon szépen köszönöm
Jó olvasni IS!!! 🥰

Dóri beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-30

Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Valahogy fejembe fészkelte magát a gondolat a múlt héten,hogy találkoznom kéne Dórival. Adatlapjára néztem és láttam újra elérhető számomra. Mindjárt hívtam is,de ez nem jött össze így írtam neki sms-t. Melyre másnap jött is válasz,mely tartalmazta az új címét is. Ezután telón is elértem és egyeztetni is tudtunk a hét második felére. Ezt követően ment a Vtr is, melyet kisvártatva vissza is igazolt
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Dóri búvóhelye, a XIV.-ker Nyugatitól induló főútjából nyílik.Hogy úgy mondjam most az újszerű épület tömb másik oldaláról nyílik a lépcsőház. Pontos cím alapján könnyen odatalálni. Gps ismeri, pontosan oda vezet.Parkoló hely van, fizetős. Tömegközlekedés fekvéséből adódóan jó.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
K és márisarbantartott épület, tiszta lépcsőház, gyors liftek és máris a megfelelő szinten vagyok és irány a folyosó vége, hol már nyílt is az ajtó. Belépve ismerős környezet.Már jártam itt. Régebben egyik kedvencem Zsu is rendelt itt. Előszoba, innen nyílik egy ízlésesen berendezett nappali honnan két szoba nyílik. Mi most a baloldaliba mentünk. Teljesen a célnak megfelelően berendezett. Falakon tükrök, masszpad, kényelmes ágy, komód stb. A fürdő a szobából kilépve szemben nyílik. Patyolat tiszta.Kád függönnyel és mindennel fölszerelve. A helyszín számomra minden igényt kielégítő.
Dóri külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Számomra elbűvölő. Nem aszténiás típus,de semmi fölösleg, most pont jó szerintem. Mosolya elbűvölően örömteli. Alátámasztja mit írt. külön külön és összességében arcának minden részlete mosolygott. Csillogó zöld szemében huncutsággal.Szép ívű szája résnyire nyitva és nyelvével finoman megnyalta ajkait, mit örömmel konstatáltam, Világos barna , copfba fogott haj keretezte arcát. Feneke kemény, markolni való, mit szeret is. Lába alakjához illő. Na és nem utolsó sorban mellei. Szépen állnak, pedig súlyuk van. Jó konzisztenciájúak kényeztetésre termettek. Közepükön világos barna, jól reagáló hetyke bimbókkal. Utcán látva em megy el mellette, kinek szeme van, incselkedő gondolatok nélkül. Szóval nagyon egyben van és nagyon kívánatos.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
1
Belépve nyakat átkarolós puszik. Csak újra ide értél, súgta fülembe. Cipő lerúgva és befele sétáltunk. Kézen fogva vezetett. Szobába érve azért végigsimítottam testét. Ruháimtól gyorsan megszabadulva fürdő. Minden igénybe véve a vízen kívül is, szóval alaposan, majd már húztam is vissza.
Állva simultunk össze és szánk csóókba forrva, feledkeztünk egymásba. Isteni nyelves csókja. Nem tolakodó, de adja nyelvét kellemesen. Már érezni akartam melleinek melegét és megszabadítottam őket. Fantasztikus érzés ahogy szinte belepréseli őket mellkasomba. A falatnyi bugyit csak elindítom és élvezem ahogy csípejét mozgatva , lábait emelgetve tolja lefele. Érzem az izgalmat, ahogy szabadulni akar már tőle.
Azon kapom magam, hogy az ágyon fekve folytatjuk, kicsit kibővítve, mit állva elkezdtünk.Kezeink önállósulva barangolják be egymás testét. Szájától szabadulva melleire cuppanok. Sóhaj és már tolja másikat is számba. Csócsálom, szopom, minek hatására megkeményednek udvartartásuk közepén. Csodás díszei nem mindennapi mellinek. De az igazi kezdeményező mégis csak Dóri. Határozottan végigcsókolva testemet, vissza adva a bimbószopogatást ér lompimhoz, mi kezeinek hatására már félkemény. Érzékien csak nyelvének hegyével kezdi nyalogatni, mint nagy macska az elejtett vadat. Aztán tövétől indulva makkomat kezdi abajgatni. Nyalogatja körbe - körbe miközben finoman szájába veszi. Egyre több tűnik el finom meleg szájában, míg nem tövig nyeli. Ezt folytatja, én pedig párnával fejem alatt élvezem a látványt is. Fölnéz és csóókra húzom, majd kérem folytassa. Ekkor a golyszikat is bevonja a mókába. Szája vissza tér farkamhoz csak kezei morzsolgatják finoman a golyszikat.
Cserét javaslok mielőtt kapitulálnék. Örömmel fekszik hátára. Miközben csóókolom és melleit gyömöszölöm lábai széttárulnak. Így gyorsan érek kincséhez. Résnyire nyilt punciján mint harmatcseppecskék csillog édes nedüje . Finoman le/meg is nyalintom.éhes sóhaj, kis remegés. Hüvelyébe is bele nyalintok, majd két ujjamat szájába adom.Miután megszopogatta és nyálazta nyelvem helyére, hüvelyébe tolom őket. Folyamatosan nyalva ujjazom, minek hatására remegve szaporán pihegve, nem túl hangosan elröppen. Átkarolva csóókolva szinte belém bújva nyugszik le. Abszolút barátnős érzés. Igen e pillanatban nincs külvilág.
Lenyugvása után lompi újra szájában, mivel keresztben helyezkedik kezem punciját gondozza szorgalmasan.Rendesen újra fölhúzzuk egymást, minek egyenes következménye a védelem fölhelyezése. Mozdulatokból értjük egymást és már ereszkedik és nyel egyre mélyebben. Pillanatra megállva beindul feneke. Föl, le, előre hátra, körbe. Őrült táncot jár remegő lompimon. Csodás mellei arcom előtt járják táncukat. Ügyeskedem és ha sikerül számba kapom a bimbókat. Akarja és élvezi Ő is.
Pózt váltunk és missziben folytatjuk. Először lassabban hosszan járatom farkamat. Élvezzük az oda vissza hatást. Sóhajtozik, simogat, majd lábait fölhúzva kezeivel húz magába. Adja az ütemet. Csípeje minden lökésre reagál. Minden porcikája azt sugallja gyere. és beindultam. Dugtunk egyre hevesebben. Egymás fülébe lihegve szinte biztattuk egymást. Megremegve szinte egyszerre röppentünk el. Én legalább is.Habosra köpültem punciját.Idő kellet, hogy visszatérjek a nirvánából.
Kicsit csapzottak is lettünk. Megtisztogatott és összebújva beszélgettünk. Kiművelt, . Jó lezárása volt e bővített órának.okos lány, így ez is élvezetes volt és föltette az Í-re a pontot e bővített órának.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az oldalon minden olvasható. Szó sem esett róla. A végén helyeztem a komódra.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem sűrűn, de már többedik találkozásunk.Igen odaadó, kedves, bújós, a szexet élvező igazi partner. Dóri a természetesség maga. Szolgáltatást nyomokban sem éreztem, olyan természetességgel volt irányomba.Otthonos, barátnős érzés az első pillanattól az utolsóig. Szerencsés vagyok, hogy találkoztam vele. Nem tudom eléggé, de köszönöm a rám fordított idődet. Csodás napokat, csóókollak.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-01 20:26:21
Kedves Aquila!
Hogy is fejezed ki Magad egy Neked tetsző beszi hozzászólásánál? "Pazar randi, amelyről pazar beszit írtál". Hát Dórival valóban pazar élményt hoztatok össze, amelyet kiváló stílusban meg is örökítettél, nem kis örömünkre!
Gratulálok mindkettőtöknek az élményhez!

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-01 12:48:31
De jó is tud lenni az az áldott állapot amikor megszűnik a külvilág...és csak a Most van, amikor tudunk önfeledten örülni a másiknak!! Dóriban kiváló partneredre találtál akihez érdemes újra és újra visszatérni!!

2020-10-01 10:23:21
Nem tul jellemes, ha valaki nekiall kritizalni masokat valamiert, de nem viseli el, ha ugyanazt a dolgot valaki szova teszi neki.

Mert nem az a legeny, aki adja a pofont, hanem aki allja

2020-10-01 10:16:43
Biztos vannak meg olyanok, akik nem kertek egyik-masik ertekelo velemenyet, megis megkaptak.
Lehet, hogy Aquila is inkabb a csajokra gerjed es nem arra, hogy belealljanak.
Fogalmam sincs, hogy Aquila mekkora bika, de irasban szerintem nem rossz. Az ágybeli teljesitmenyet es irasai valosagtartalmat majd a partnerei igazoljak (vagy cafoljak)

2020-10-01 07:29:04
Nem kell azt kérni. Az oldal lényege, hogy jön az a vélemény magától, mint az ünnep. Akár tetszik, akár nem. :)

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-05-15) : egy nagyon fincsi franciát kaptam. Beleélősen csinálta, mélyen, nem kapkodva, hanem, hogy minél jobb legyen nekem. Nem bocsátottam volna meg magamnak, ha nem kóstolóm meg Dórit, ezért 69be fordultunk,

(2020-05-05) : Hanyatt fektetett es szépen lassan elkezdte kényeztetni a cerkát. Egész mélyre engedte néha, majd mindenféle trükköt bevetett, a golyókat sem hagyta ki. Olyan átéléssel és odaadással kényeztetett, hogy le kellett állítanom.

(2020-04-19) : Folyamatosan köröz a csípőjével, vagy a poroszkálás vagy az ügetés jármódban volt, közben meg is beszéltük, most ez a lágy szeretkezős ritmus az, ami mindkettőnknek kedvére való.

felejthetetlen: 7db
(2020-10-09) : Határozottan ölemre hajolt, s a következő pillanatban, már csókos ajkai között fickándozott az emberesedő tagom. Érzékien és izgatóan tette azt egyre inkább magáévá. Ajkai ölelését fokozta nyelve játékossága. Rövid szünet következett, de csak amíg haját összefogta. Gyorsan bekeményítette a szerszámot, de lelkesen dolgozott tovább rajta. Én csak sóhajtoztam, hálámat rebegtem, s amijét elértem, simogattam.

(2020-05-18) : Egy idő után Dóri vette át a kezdeményezést. Végigpuszilgatott a számtól a farkincámig, és ott meg is állapodott. Puha ajkai közé kapott, és lelkesen kényeztetett. Időnként kézzel is, de nem vitte túlzásba. Egyszóval fincsi volt. Így, elsőre nem is vágytam másra, hagytam hát, hogy kivégezzen. Egészen addig kényeztetett, amíg meg nem nyugodtam, utána hagyott csak magamra, hogy utódjelöltjeim sorsát eligazítsa.

(2020-05-11) : A farkamhoz érve elsőként a környező területeket vette birtokba olyan érzéki kényeztetéssel, nyalogatással, hogy néha még a testem is beleremegett. Lassan bekapta a golyóimat, majd gyengéden nyalogatta a zacsit és a teljes környéket, mámorító érzés volt.

nagyon jó: 11db
(2020-10-20) : Ezután átvette a kezdeményezést ,és egy nagyon finom lightos franciába kezdett pont ahogy én szeretem semmi kezezés csak nyelv és szájmunka ,többször le kellett állitanom, olyan sokszor robbanásközeli állapotba hozott, a golyókat is kényeztette,időnk persze fogyott vészesen ezért ,felapplikálta a VV eszközt majd kértem a lovagló tudását csillantsa meg ,nagyon szük puncija van ezért ,

(2020-09-21) : Ezután megpróbáltam egy nyakba vevős pozzal de sajnos átlagon felüli vagyok szerinte :)) ugyhogy azt kilőttük. Majd jött még egy kis kutyus, imádtam a tükörből nézni azok a cicik . Majd még egy kis szemből pozi és mintha megérezte volna mikor vagyok a csúcsközelben , legumizott és az utódok mentek a szájacskájába, istenit élveztem.

(2020-07-19) : El is indult lefele, Mondta hat lazitsak. Hat Francia nyelvleckeben nincs jelesnel rosszabb osztalyzata biztos. Nagyon jol csinalja, erzekien kicsi keze és de nem sok, Nagyon alaposan beveszi amit Kell.

: 14db
(2020-10-26) : Nem profi, de már van tapasztalata ahhoz, hogy kellően ellazítsa az embert, csak annyira erős, mint amennyire ilyen helyzetben kellemes. Aztán újabb csókok, majd gumi és lovagló póz következett, majd 69-be fordultunk, ügyködésemet kis sóhajokkal hálálta, meg ő viszont kivégzett engem a szájával és a kezeivel. Az apatejjel szájában egy kis időre eltávozott, majd visszatérése után, beszélgettünk, miközben csodás testét simogattam.

(2020-10-25) : Egy gyors zuhany után az ajtóban várt meztelenül :) Gyorsan egymásnak is estünk, majd az ágyon folytattuk tovább. Olyan franciát kaptam, ami a kedvencem :) és nem is kellet kérnem :) Lassan és gyengéden semmi kezezés, mennyei :) Utána viszonoztam a törődést :) Majd csatába indultam, természetes védőöltözetet megkapva előtte. Szemből kezdtük és így is ért el a vég. Majd tisztogatás és egy kellemes beszélgetés.

(2020-10-24) : Utána kaptam törölközőt és mentem tusolni ahol sok tusfürdő van meg szájvíz illetve dezodorok is. Annyira barátnős hogy nem is kérdeztünk semmit csak ment minden magától . Beszélgetésünk során felmérte hogy feszült vagyok egy kicsit de ezt gond nélkül sikerült feloldani amit jól csinált. Utána egy nagyon jót beszélgettünk mintha mindig is eggyütt élnénk.