54
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
Mira40 szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Mira40-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-29 12:45:15

Szexxmanó
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mira40 reagálása

Drága Szexxmanó!
Köszönöm szépen ezt a csodás együttlétet amit ismét eltölthettünk, önfeledt mámorban.
Imádok veled lenni , mert annyira figyelsz a testem jelzéseire illetve , már mint egy szeretőt úgy tudlak fogadni , hisz tudom biztos ismét csodás lesz :)
Köszönök mindent:)
Csókollak és szeretettel várlak vissza bármikor:)
Mira

Mira40 beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-30

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Két napja beszéltük le a ma reggeli randit. Roppant könnyű volt elérni és lefixálni is a randi időpontját. Amit meg is erősítettem VTR-en is rövid idő alatt vissza is igazolt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Szokásomhoz híven autóval mentem a parkolás is sikerült nem volt gond volt hely több is. Ami a VTR-en kapott cím pontos nem kamu cím. Nem lehet eltéveszteni se ki van táblázva. Így aki tud olvasni az könnyen megtalálja. BKK buszvégállomás is a közvetlen szomszédságában van. Villamos megálló is nagyon közel van a címhez. Aki nem ismerős a környéken annak ott van a GPS vagy a BKK útvonaltervezője is segítségére lehet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín egy átlagos panel semmi extra, de minden szempontból tökéletesen megfelel az ilyen légyottoknak. Én a szobába egy fotelre cuccoltam le. A belülről egy top-top patyolat tiszta karbantartott lakás minden igényt kielégít. A fürdőben van tusfürdő választék kinek mi tetszik, szájvíz is rendelkezésre állt pici műanyag pohárkával. Tiszta nagy nedv szívó törölközőt is kaptam nem műszálast, ami nem szívja vizet. A szobába egy francia ággyá alakítható fekhely szolgál az látogatás fő helyének.
Mira40 külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Mivel olyan kialakítású a lakás, hogy ki kell jönnie ahhoz, hogy beengedjen így utcai viseletben tud elsőre megjelenni. Az új képei is nagyon jók bár arca kitakarva van, de így is minden szuper volt. Formás teste van szép ikrekkel, feszes testtel megáldva és mindemellett szép arccal is párosul. Látni rajta, hogy figyel és ad magára. Rendben tartja alakját is rendszeres edzéssel.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Megint pontosan érkeztem, de ez nem meglepő részemre szeretem a pontosságot. A lakásba érve puszikkal fogadott, mint rég nem látott barátját. Egy kicsit beszélgettünk, szép lassan lekerültek a felesleges ruhadarabok és türcsit megkapva fürdőszoba felé vettem az irányt. Tusolás és szájvíz használat után tértem vissza a szobába. Ő is elment egy frissítő zuhanyra. Én az ágyon vártam visszatérését, ami nem tartott túl sokáig már barátom is izgatottan várta, hogy kezelésbe legyen véve. Mihelyt visszatért egymásnak estünk mintha már ezer éve nem láttuk volna egymást. Heves csók csatával indítottuk ezt a tartalmasnak ígérkező egy órát. ledöntöttem vízszintesbe ahol folytattuk, amit elkezdtünk csókolózással nagyon kellemes a csókja igazi nyelves miközben a cicikkel is foglalkoztam jól reagáltak érezhetően kezem érintésére. Én nem elégettem ezzel meg, így elindult a kaland túra dél felé. A ciciknél elidőztem nyelvemmel mind két cicit bevonva nehogy szó érje a ház elejét és sértődés legyen belőle. a kalandom n folytatódott dél irányába. A testét végig csókolgatva elérkeztem a a puncijához ott szintén elidőztem, aminek meg is lett az eredménye többször is érezhető a rezdüléseiből kikövetkeztethető volt. Meg is dicsért hogy jól végeztem a dolgom. Kár, hogy ujjazás nincs nála. Most már eljött az ő ideje is a kőkemény barátom is már várta. Előtte észak felé egy kis cici nyalókázás és csók következett. Most már övé lehet a terep átadtam neki magamat. Kellemes franciával ajándékozott nem egyszer végig ment e barátomon tövétől a hegyéig aki nagyon élvezte eme ténykedését. Gyors nyelv munkájának köszönhetően majd nem kivégzett, de nem hagytam magam kértem az egy híján 70-et. Már így is voltunk nem kellett kétszer mondanom isteni puncija van és a látványa se rossz. Érezhette, hogy kőkemény barátomat nem sokára kivégzi így szinte egyszerre kérdeztük. Húzzunk gumit? Gumi fel megkérdezte, hogy szeretném én pedig misszit választva ő alul én pedig felette adtunk az élvezeteknek csókokat is váltottunk és a cicikkel is tudtam kicsit foglalkozni. Mivel elég jól bírta barátom pedig az egy híján 70-es póznál úgy éreztük, hogy mindjárt kivégez. Fordultunk kutyusba ő pucsított én pedig behatoltam a tocsogó punciba.Itt is adtunk az élvezeteknek rendesen apait anyait beleadva. Most már tényleg jönnie kell ami jönni akar és elengedtem magam kilőve a tárat tele lőttem a gumit. Egy kicsit így maradtunk pusziltam a hátát megköszönve közben, hogy nagyon jó volt ismét ez az együttlét. Majd előbújt a rejtekhelyről barátom is a gumit óvatosan távolította el figyelve, mert ilyenkor egy kicsit érzékeny a barátom. Csókokkal koronáztuk meg ez az együttlétet. Időnk is a végéhez közeledett így egy gyors tusi és öltözés, pontosan távoztam az időt nem lépve túl. Búcsú puszikkal engedett utamra. Ami még fontos nem óranéző, de ezzel nem szabad visszaélni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt elszámolás Pesti átlag rózsaszálakkal. Amiket az ajándékai közé téve tettem le a szobaasztalra.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 25, két órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Megbízható, ismét remekül éreztem magamat Mira társaságában.Ő egy igazi kincs akit nagyon meg kell becsülni. Köszönök mindent. Csókollak. 👄😘

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mira40 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-30 12:03:43
Ismét remek lenyomatot szerkesztettél a randitokból, de nem is vártam mást! Jó páros vagytok! Köszi az irományt!

FunkciókMira40 legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-12-03) : Csodálatosan kezdte el, lágyan, de mindent nyalt: zacskót, herét beszipantotta, nyalta a farkamat, majd idővel kérdezte, mit csináljon még, hogy jobb legyen? Mondtam neki a vákuumot és a bőnyálasságot, és ki nem hagyta. elkezdte úgy, ahogy mondtam. Éreztem ahogy folyik a meleg nyála le a seggem tövéig, majd mondtam neki poénból, hogy nyalja le ott is, és megcsinálta.

(2020-11-16) : Megkérdezte mivel szeretném a masszázs olajjal, krémmel, testápolóval a végén hűsítő Aloe Vera gél mellett döntöttünk. Átmasszírozott tetőtől talpig az igaz nem túl erősen, de nem is igényeltem az erős masszást. Így nekem tökéletes volt hamar be is szívta a bőröm. Áttértünk az ágyra és egy hosszú csókkal folytattuk igazi nyelves érzéki volt. Eldőltünk mint egy bot ahol ismét csókkal folytatódott ez a remeknek indult picivel több mint egy óra

(2020-09-22) : Lecsúszik nemi szervemhez simogatja csókolja játszik vele. Imádom ahogy franciázik. Változatosan és élvezettel csinálja. Nem hagyom sokáig én akarom kényeztetni és pillanatok alatt illatos kertjénél vagyok. Nyelvemmel kis és nagy ajkait érintem és nyalom lassan gyorsan valahol a lágy és közepesen erős tartományban. Néha nyelvemet bedugom hüvelyébe érzem, hogy ez jó neki.

felejthetetlen: 8db
(2021-04-20) : Most ő indult dél felé felfedező útra. Végig apró puszikat adva testemnek. A végállomás a barátom társasága volt. Na itt most ő élvezkedhetett a barátommal, ami szemlátomást keményedett rendesen hol a tövénél volt hol pedig a szájába volt a barátom, nem szerettem volna unatkozni így kértem a kölcsönösséget, amit nem kellett kétszer mondanom előttem is volt a popsija most már mindketten adtunk az élvezeteknek.

(2021-01-27) : lefeküdtem a hátamra hagytam magam kényeztetni, de azért közben csókot is kaptam miközben francia leckét adott. Töviről a hegyire puszilgatta golyszlikat is bevonva a kényeztetésbe el el tüntetve a barátomat nem mélytorkosan, mert az nincs nála, de így is tökéletesen ténykedet. Jeleztem felé a fejét felemelve kicsit és újabb csók következett szép lassan a hátára feküdt

(2021-01-05) : Már éreztem rajta, hogy szeretné kezelésbe venni barátomat így engedtem a kísértésnek útjára engedtem csináljon, amit szeretne ő is végig puszilta felső testemet, az ikreit is bevonta megmutatta barátomnak, de a végállomás neki a vigyázz állásba vágott barátom volt. Töviről a hegyéig végig puszilgatta golyszlikat is bevonva a játékba nem mélytorokkal, mert az nincs nála eltüntetgette ez olyannyira jól sikerült, hogy robbanás határára került barátom.

nagyon jó: 2db
(2021-01-15) : Fordultunk egyet és Ő is ugyanígy tett velem egészen addig míg le nem ért a lényeghez, ahol megmutatta a francia tudását, ami semmi kívánnivalót nem hagyott maga után, és külön örömömre oldalról csinálta, úgyhogy az a gyönyörű látvány egy örök emlék marad. Megkérdeztem, hogy a 69-et szereti-e, a válasz igen volt, úgyhogy így folytattuk, ezt már sokáig nem bírtam,

(2020-09-15) : Kérésemre - pici pihenő után - megismételhettem partnerem kényeztetését, aki megint igen hamar elélvezett. Gumihúzást követően doggyban szorgoskodtam hátulról, Partnerem halk nyögései, elsuttogott biztató szavai és lucskos kelyhe repítettek a csúcs felé; de én még nem szerettem volna elérkezni oda, ezért kértem, forduljunk misszibe. Ebben a pózban pár perc alatt leszállt agyamra a köd és elég vad vágtába kezdtem

: 10db
(2021-05-04) : Itt hosszabban elidőztem, úgy éreztem Mirának is tetszik a dolog. Fordultunk és én kaptam egy kellemes franciás kényeztetést, nem mély torkos de jó volt. Gumit kértem, és Mirát hogy lovaglással kezdjünk. Változatos tempóba, néha rám feküdve varázsolt el, én a ciciket és a popsit felváltva simogattam, markolásztam.

(2021-04-24) : Levette a farmerjat, es elem tarult csodalatos popsija, amit egy finom illatu es szexi tanga diszitett, amire egybol ra kellett tennem a kezem, kozelebb huzva es belepuszilva a kozepebe. Tudtam h egy ilyen illatos puncit nem fogok figyelmen kivul hagyni, es ez is volt jovetelem celja. Kozben levetette a melltartojat, amivel meg csodalatosabb latvanyban reszesitett,

(2021-03-10) : Óvatos, bújós simogatós módon közelített hozzám, érzéki lefelé kalandozó előjátékkal indított. Lágy natúr francia kényeztetéssel folytatta ami nagyon izgató volt. Kis idő után kértem hogy lovagoljon meg, amit szívélyesen teljesített. Kezdetben lassú óvatos mozdulatokat diktáltam, később egyre jobban fokozódott a tempó, amit érezhetően élvezettel viselt. Úgy ítéltem meg hogy nagyon jó amit és ahogy csinálunk.