49
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
08:30-tól hívható
Mira40 szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Mira40-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-29 12:45:15

Szexxmanó
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mira40 reagálása

Drága Szexxmanó!
Köszönöm szépen ezt a csodás együttlétet amit ismét eltölthettünk, önfeledt mámorban.
Imádok veled lenni , mert annyira figyelsz a testem jelzéseire illetve , már mint egy szeretőt úgy tudlak fogadni , hisz tudom biztos ismét csodás lesz :)
Köszönök mindent:)
Csókollak és szeretettel várlak vissza bármikor:)
Mira

Mira40 beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-30

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Két napja beszéltük le a ma reggeli randit. Roppant könnyű volt elérni és lefixálni is a randi időpontját. Amit meg is erősítettem VTR-en is rövid idő alatt vissza is igazolt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Szokásomhoz híven autóval mentem a parkolás is sikerült nem volt gond volt hely több is. Ami a VTR-en kapott cím pontos nem kamu cím. Nem lehet eltéveszteni se ki van táblázva. Így aki tud olvasni az könnyen megtalálja. BKK buszvégállomás is a közvetlen szomszédságában van. Villamos megálló is nagyon közel van a címhez. Aki nem ismerős a környéken annak ott van a GPS vagy a BKK útvonaltervezője is segítségére lehet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín egy átlagos panel semmi extra, de minden szempontból tökéletesen megfelel az ilyen légyottoknak. Én a szobába egy fotelre cuccoltam le. A belülről egy top-top patyolat tiszta karbantartott lakás minden igényt kielégít. A fürdőben van tusfürdő választék kinek mi tetszik, szájvíz is rendelkezésre állt pici műanyag pohárkával. Tiszta nagy nedv szívó törölközőt is kaptam nem műszálast, ami nem szívja vizet. A szobába egy francia ággyá alakítható fekhely szolgál az látogatás fő helyének.
Mira40 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mivel olyan kialakítású a lakás, hogy ki kell jönnie ahhoz, hogy beengedjen így utcai viseletben tud elsőre megjelenni. Az új képei is nagyon jók bár arca kitakarva van, de így is minden szuper volt. Formás teste van szép ikrekkel, feszes testtel megáldva és mindemellett szép arccal is párosul. Látni rajta, hogy figyel és ad magára. Rendben tartja alakját is rendszeres edzéssel.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Megint pontosan érkeztem, de ez nem meglepő részemre szeretem a pontosságot. A lakásba érve puszikkal fogadott, mint rég nem látott barátját. Egy kicsit beszélgettünk, szép lassan lekerültek a felesleges ruhadarabok és türcsit megkapva fürdőszoba felé vettem az irányt. Tusolás és szájvíz használat után tértem vissza a szobába. Ő is elment egy frissítő zuhanyra. Én az ágyon vártam visszatérését, ami nem tartott túl sokáig már barátom is izgatottan várta, hogy kezelésbe legyen véve. Mihelyt visszatért egymásnak estünk mintha már ezer éve nem láttuk volna egymást. Heves csók csatával indítottuk ezt a tartalmasnak ígérkező egy órát. ledöntöttem vízszintesbe ahol folytattuk, amit elkezdtünk csókolózással nagyon kellemes a csókja igazi nyelves miközben a cicikkel is foglalkoztam jól reagáltak érezhetően kezem érintésére. Én nem elégettem ezzel meg, így elindult a kaland túra dél felé. A ciciknél elidőztem nyelvemmel mind két cicit bevonva nehogy szó érje a ház elejét és sértődés legyen belőle. a kalandom n folytatódott dél irányába. A testét végig csókolgatva elérkeztem a a puncijához ott szintén elidőztem, aminek meg is lett az eredménye többször is érezhető a rezdüléseiből kikövetkeztethető volt. Meg is dicsért hogy jól végeztem a dolgom. Kár, hogy ujjazás nincs nála. Most már eljött az ő ideje is a kőkemény barátom is már várta. Előtte észak felé egy kis cici nyalókázás és csók következett. Most már övé lehet a terep átadtam neki magamat. Kellemes franciával ajándékozott nem egyszer végig ment e barátomon tövétől a hegyéig aki nagyon élvezte eme ténykedését. Gyors nyelv munkájának köszönhetően majd nem kivégzett, de nem hagytam magam kértem az egy híján 70-et. Már így is voltunk nem kellett kétszer mondanom isteni puncija van és a látványa se rossz. Érezhette, hogy kőkemény barátomat nem sokára kivégzi így szinte egyszerre kérdeztük. Húzzunk gumit? Gumi fel megkérdezte, hogy szeretném én pedig misszit választva ő alul én pedig felette adtunk az élvezeteknek csókokat is váltottunk és a cicikkel is tudtam kicsit foglalkozni. Mivel elég jól bírta barátom pedig az egy híján 70-es póznál úgy éreztük, hogy mindjárt kivégez. Fordultunk kutyusba ő pucsított én pedig behatoltam a tocsogó punciba.Itt is adtunk az élvezeteknek rendesen apait anyait beleadva. Most már tényleg jönnie kell ami jönni akar és elengedtem magam kilőve a tárat tele lőttem a gumit. Egy kicsit így maradtunk pusziltam a hátát megköszönve közben, hogy nagyon jó volt ismét ez az együttlét. Majd előbújt a rejtekhelyről barátom is a gumit óvatosan távolította el figyelve, mert ilyenkor egy kicsit érzékeny a barátom. Csókokkal koronáztuk meg ez az együttlétet. Időnk is a végéhez közeledett így egy gyors tusi és öltözés, pontosan távoztam az időt nem lépve túl. Búcsú puszikkal engedett utamra. Ami még fontos nem óranéző, de ezzel nem szabad visszaélni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt elszámolás Pesti átlag rózsaszálakkal. Amiket az ajándékai közé téve tettem le a szobaasztalra.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 25, két órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Megbízható, ismét remekül éreztem magamat Mira társaságában.Ő egy igazi kincs akit nagyon meg kell becsülni. Köszönök mindent. Csókollak. 👄😘

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mira40 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-30 12:03:43
Ismét remek lenyomatot szerkesztettél a randitokból, de nem is vártam mást! Jó páros vagytok! Köszi az irományt!

FunkciókMira40 legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-09-22) : Lecsúszik nemi szervemhez simogatja csókolja játszik vele. Imádom ahogy franciázik. Változatosan és élvezettel csinálja. Nem hagyom sokáig én akarom kényeztetni és pillanatok alatt illatos kertjénél vagyok. Nyelvemmel kis és nagy ajkait érintem és nyalom lassan gyorsan valahol a lágy és közepesen erős tartományban. Néha nyelvemet bedugom hüvelyébe érzem, hogy ez jó neki.

(2020-09-16) : Következett a helycserés támadás most én feküdtem a hátamra és kezelésbe vette barátomat. Miközben én ikrei társaságát kerestem kezeim hatására keményedtek bimbók is. Kértem a kölcsönösséget, hogy ne unatkozzon a nyelvem se. Nem kellett kétszer mondanom már felettem is volt előttem pedig a popsi és a punci.

(2019-10-11) : Egy kicsit korábban érkeztem rácsörögtem és mehettem is nem kellett várnom 1 percet se. A lakásba érve puszikkal fogadott majd átadtam neki szánt csekély ajándékomat. Megkínált üdít

felejthetetlen: 2db
(2020-09-29) : Nem kapkodott, most Ő harapdálta a mellbimbóimat, simogatta a combjaimat, a tasakot csak átsimította és nyelvel érkezett a makkomhoz, azt ingerelte jó sokáig és a nyelvét pörgette rajta. Az ajkaival nagyon lágyan kezdett kényeztetni, bekapás után még mindig éreztem a nyelve játékát, ez bólogatás közben sem maradt abba. Néha végignyalta a rudazatot, itt már gumit kellett kérnem, mert én ma dugni is szerettem volna. :-)

(2019-10-15) : Megérkezésem után pusziváltással üdvözöltük egymást, majd cipőlevétel után 1 lépéssel beljebb az akciószobába vezetett az út. Amíg én vetkőztem a fürdőhöz, addig Ő elkészíte...

nagyon jó: 1db
(2020-09-15) : Kérésemre - pici pihenő után - megismételhettem partnerem kényeztetését, aki megint igen hamar elélvezett. Gumihúzást követően doggyban szorgoskodtam hátulról, Partnerem halk nyögései, elsuttogott biztató szavai és lucskos kelyhe repítettek a csúcs felé; de én még nem szerettem volna elérkezni oda, ezért kértem, forduljunk misszibe. Ebben a pózban pár perc alatt leszállt agyamra a köd és elég vad vágtába kezdtem

: 2db
(2020-09-19) : Érkezésről puszi-puszi, aztán elmentem zuhanyozni, zuhanyzás után , fekete színű fehérneműben fogadott, ahogy kértem, aztán szépen átadtuk egymás kényeztetèsèt , és egyben jó vele beszélgetni is. Minden tèmàról lehet vele beszélni, aztán jött a csók lágy és kellemes volt. Aztán kértem hogy lovagoljon meg és így is lett végem, egy kis pihi után újra kezelésbe vette amit kellett, nagyon ügyesen csinálja.

(2019-12-26) : Kb egyszerre értünk a helyszínre. Bevezetett üdítővel kínált. Én közben rendeztem a dolgokat majd lezuhanyoztam. Ezután ő is elment, majd mikor visszaért csókokkal üdvözöltük egymás...