4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
10:00-tól hívható
Mira40 szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Mira40-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-29 09:02:31

NO-KECMEC
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
3
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mira40 reagálása

Szia kedves No-Kecmec !
Köszönöm szépen ezeket a kedves szavakat , nagyon örülök , hogy jól érezted magad a társaságomban. Én is hasonlóképpen értem magam a te társaságodban ;)
Egy hihetetlenül kedves, gyengéd , jómodorú , embert ismerhettem meg a személyedben:)
Sok szeretettel várlak vissza!
Csók: Mira 💋

Mira40 beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-29

Egyeztetés
Elérhető:
4
VTR kommunikáció:
5
Telefonon beszéltem meg egy kedves hanggal, hogy én mennék hozzá, Ő meg csicseregve mondta, hogy szívesen vár az általam kért időpontban. A VTR kedvezmény miatt éltem ezzel a lehetőséggel. Az adatlapja szerint a NFVSZ-ba lehetőséget telefonon kell megbeszélni, de itt sem ígért semmitt, majd kiderül, hogy éppen, hol lesz a szája alapon kértem időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mint egy szellő úgy haladtam Kedvesünk felé, egészen a címig kitartott volna a fuvallat ha nincs közen némi derékszögű kanyar. Parkoló rengeteg van, persze a zöme foglalt, de nem fizetős. Több busz végállomása van a környéken, akkor a BKK-s lehetőség adott és a GPS ismeri a címet, szépen elnavigál ha nem érzed magad okosabnak és mész önfejűen, ilyenkor a GPS újra tervez és ha rá hallgatsz akkor mindenképpen benavigál a helyszínre. A BKK söfőrjeivel nem lehet beszélni, ők haladnak a megadott útvonalon és a végállomás miatt még meg is kérnek a leszállásra.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Átlagos panel, igen szépen és kényelmesre a vendég részére minden funkciót kielégítő módón beredezve, a megtévesztésig hasonlatos az ottlakásos lakhelyre. A kellemes zenét, a fürdőben is élvezhettem, mert nyitott ajtóval tusoltam a kádban. Ruháim a kilincsre akasztottam, ezt tartottam a legmegfelelőbb lehetőségnek. A szobában bőven van alkalmatosság az akció lebonyolításához, de én a fotelek csábíbító lehetésége ellenére a tiszta lepedővel leterített ágyat választottam, vagy a lepedő miatt ide lettem terelve? :-) Illat gyertya, vagy füstölő illatát is lehet élvezni, összeségében egy minden igényt kielégítő hejszínről beszélek.
Mira40 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A lakás sajátoságai miatt utcai ruhában fogadot, nagyon kellemes jelenség már az első pillanatban is. Szerintem most a haja rövidebb a fotókhoz képest, a kedves mosojgós arca, és a felső alatt domborodó keblei, a kék bőrnaciban látható feneke bőven túlszárnyalta az elvárásaimat. Alig vártam, hogy ruhátlanul is megpillanthassam a testét. Látványosan nagy keblekkel áldotta meg a teremtő, ezt még nagyobbá és formásabbá tette egy plasztikai sebész. Látszik, hogy figyel a vonásaira, de engem a barátnős hozzáállásával nyűgözött le, az nagyon ott van. Lehet vele cseverészni, érti a béna poénjaimat és tud őszintén beszélni magáról.Számomra már a társasága is örömet okozott és nagyon bíztam benne, hogy megélhetem a vele kapcsolatos szexuális fantáziálásom.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Felváltva tusoltunk, én voltam az első, Kedvesünk a második. Az ágyban fekve vártam a hölgy érkezését, kecmecke velem ellentétben már a reszelés gondolatától és a látványtól vigyázba vágta magát. Mira kilibegett a fürdőből és késztetést éreztem rá, hogy én is felálljak, hiszen ha már mindenki áll én nem fekhetek és Kedvesünket is szerettem volna megtisztelni egy álló fogadással. Ez csupán egy gondolat maradt, mert Mira mellém ült és lágyan simogatni kezdet. A kellemes bájos arca miatt én puszikkal közelítettem a nedvesen csillogó ajkaihoz, lágy puszik után már szenvedélyes csókokat élvezhettem, olyan igazi nyelveseket. Csókolózás közben feküdt mellém az ágyba, én a farkam már nyomtam is a testéhez, először még lágyan, mintha véletlenül történne, később erőteljesebben is dörzsölődtem. Markoltam a fenekét, simogattam a combjait, és mikor a kezem a puncihoz ért, Ő széttárta előtte a combjait. Nedves érzés volt,éppen csak bedugtam az ujjam és már a nyalakodásra gondoltam, amit rögtön tettek követtek és a teste végigpuszilgatása után már a nyelvem dugdostam a zamatosan nedves hüvelyébe. Nemsokára eredménye is lett, olyan szépen vonaglott és nyögdécselt miközben én a csiklóját nyalogattam.

Hagyta, hogy kiélveznem a pillanatokat és miután felcsúsztam 1-2 csókért, persze a ciciket útba ejtve és a bimbók lágyan megharapdálása után most Ő jött lefelé. Nem kapkodott, most Ő harapdálta a mellbimbóimat, simogatta a combjaimat, a tasakot csak átsimította és nyelvel érkezett a makkomhoz, azt ingerelte jó sokáig és a nyelvét pörgette rajta. Az ajkaival nagyon lágyan kezdett kényeztetni, bekapás után még mindig éreztem a nyelve játékát, ez bólogatás közben sem maradt abba. Néha végignyalta a rudazatot, itt már gumit kellett kérnem, mert én ma dugni is szerettem volna. :-)
Rám pörgette a gumit és a további terveimről érdeklődött. Javaslatomra a misszibe helyezkedtünk, gondoltam jó kezdés lesz. Beillesztett a szűk barlangjába, én már itt tudtam, hogy nekem lőttek, vagyis mindjárt lövök. Mikor elhangzott tőle a "juj de finom, dugjál, ahogy jól esik" Egy nyuszi nem tudott volna ilyen sebesen eldurranni.

Egy csókos búcsút vettünk mielőtt kiszaladt a fürdőbe, engem előtte letakarított, érkezésekor ismét mellém feküdt és dumáltunk.

Kecmecem ismét nem bírt magával, már megint Mira testét kezdte bökdösni, Mira pedig észlelve a dolgok állapotát kecmeckét kezdte húzkodni, hogy nyughasson már. :-) Többet is tett a nyugalmi állapot visszaállítása érdekében, szájjal vezette le ezt a feszültséget. A franciája tényleg olyan nagyon lágyan kellemes, és pont olyan féloldalas pozícióba volt helyezkedve, hogy a puncijára szabad rálátásom volt az egyik lábán, ágyon talpaló póz miatt. Hol a puncit néztem, hol a kellemesen szép látványt, ahogyan rajtam munkálkodik. Itt egy jóval hosszabb menetről beszélünk, már attól tartottam, hogy Drágaságunk takarodót fúj, pláne miután felkínálta a dugás lehetőségét, de én a szaxi folytatását kértem. A szájában ért a lövésem legjava a többit láthattam én is, ahogyan az ajkait érintve érkezett a zárólővés, szintén a szájába.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején tususolásom után helyeztem egy kisasztalra, ami vagy barok, vagy art dekó, vagy egy késői római kort képviselt, de a korai görögöt sem zárnám ki. Az a lényeg, hogy jelenleg HUNGARI felirat is lehetne rajta és senki nem sejtené ,hogy azon egy átlag alatti csokrot kell oda pakolni. A VTR-es bejelentkezésem miatt vot némi plussz idő, ez látható az adatlapon.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 25, két órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Én nagy kedvelője vagyok a MILF korosztájnak (is), ezért gyakran oda szoktam keveredni. Élmény terén mindent megkaptam amit kívántam, vagy fantáziáltam róla. Leginkább a barátnős érzést biztosította nekem amitől egy ez egy tökéletes randi volt számomra. MILF kategóriában Ő lett a nagy kedvencem!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mira40 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-30 11:52:27
A szokásos részletgazdag tálalás. Az étvágyam is meghoztad. Nagy gratula mindkettőtöknek!

2020-09-29 22:55:06
Kellemes ajánlót kerekítettél, ha nem lenne ilyen késő, már tárcsáznám is Mira számát! Köszönet a remek besziért!

2020-09-29 18:12:51
Informatív, kedvcsináló beszit írtál!! Gratulálok Cimbora!

2020-09-29 17:49:30
Szokásodnak megfelelően most is remekül mutattad be a randit. Hangulatos és izgalmas lett az írásod, gratulálok :)

2020-09-29 14:06:23
Hangulatos, jó beszámoló ez. Külön tetszett, hogy a középpontban végig Mira volt.

FunkciókMira40 legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-12-03) : Csodálatosan kezdte el, lágyan, de mindent nyalt: zacskót, herét beszipantotta, nyalta a farkamat, majd idővel kérdezte, mit csináljon még, hogy jobb legyen? Mondtam neki a vákuumot és a bőnyálasságot, és ki nem hagyta. elkezdte úgy, ahogy mondtam. Éreztem ahogy folyik a meleg nyála le a seggem tövéig, majd mondtam neki poénból, hogy nyalja le ott is, és megcsinálta.

(2020-11-16) : Megkérdezte mivel szeretném a masszázs olajjal, krémmel, testápolóval a végén hűsítő Aloe Vera gél mellett döntöttünk. Átmasszírozott tetőtől talpig az igaz nem túl erősen, de nem is igényeltem az erős masszást. Így nekem tökéletes volt hamar be is szívta a bőröm. Áttértünk az ágyra és egy hosszú csókkal folytattuk igazi nyelves érzéki volt. Eldőltünk mint egy bot ahol ismét csókkal folytatódott ez a remeknek indult picivel több mint egy óra

(2020-09-29) : Kellemes franciával ajándékozott nem egyszer végig ment e barátomon tövétől a hegyéig aki nagyon élvezte eme ténykedését. Gyors nyelv munkájának köszönhetően majd nem kivégzett, de nem hagytam magam kértem az egy híján 70-et. Már így is voltunk nem kellett kétszer mondanom isteni puncija van és a látványa se rossz. Érezhette, hogy kőkemény barátomat nem sokára kivégzi így szinte egyszerre kérdeztük. Húzzunk gumit? Gumi fel megkérdezte,

felejthetetlen: 7db
(2021-04-20) : Most ő indult dél felé felfedező útra. Végig apró puszikat adva testemnek. A végállomás a barátom társasága volt. Na itt most ő élvezkedhetett a barátommal, ami szemlátomást keményedett rendesen hol a tövénél volt hol pedig a szájába volt a barátom, nem szerettem volna unatkozni így kértem a kölcsönösséget, amit nem kellett kétszer mondanom előttem is volt a popsija most már mindketten adtunk az élvezeteknek.

(2021-01-27) : lefeküdtem a hátamra hagytam magam kényeztetni, de azért közben csókot is kaptam miközben francia leckét adott. Töviről a hegyire puszilgatta golyszlikat is bevonva a kényeztetésbe el el tüntetve a barátomat nem mélytorkosan, mert az nincs nála, de így is tökéletesen ténykedet. Jeleztem felé a fejét felemelve kicsit és újabb csók következett szép lassan a hátára feküdt

(2021-01-05) : Már éreztem rajta, hogy szeretné kezelésbe venni barátomat így engedtem a kísértésnek útjára engedtem csináljon, amit szeretne ő is végig puszilta felső testemet, az ikreit is bevonta megmutatta barátomnak, de a végállomás neki a vigyázz állásba vágott barátom volt. Töviről a hegyéig végig puszilgatta golyszlikat is bevonva a játékba nem mélytorokkal, mert az nincs nála eltüntetgette ez olyannyira jól sikerült, hogy robbanás határára került barátom.

nagyon jó: 2db
(2021-01-15) : Fordultunk egyet és Ő is ugyanígy tett velem egészen addig míg le nem ért a lényeghez, ahol megmutatta a francia tudását, ami semmi kívánnivalót nem hagyott maga után, és külön örömömre oldalról csinálta, úgyhogy az a gyönyörű látvány egy örök emlék marad. Megkérdeztem, hogy a 69-et szereti-e, a válasz igen volt, úgyhogy így folytattuk, ezt már sokáig nem bírtam,

(2020-09-15) : Kérésemre - pici pihenő után - megismételhettem partnerem kényeztetését, aki megint igen hamar elélvezett. Gumihúzást követően doggyban szorgoskodtam hátulról, Partnerem halk nyögései, elsuttogott biztató szavai és lucskos kelyhe repítettek a csúcs felé; de én még nem szerettem volna elérkezni oda, ezért kértem, forduljunk misszibe. Ebben a pózban pár perc alatt leszállt agyamra a köd és elég vad vágtába kezdtem

: 10db
(2021-05-04) : Itt hosszabban elidőztem, úgy éreztem Mirának is tetszik a dolog. Fordultunk és én kaptam egy kellemes franciás kényeztetést, nem mély torkos de jó volt. Gumit kértem, és Mirát hogy lovaglással kezdjünk. Változatos tempóba, néha rám feküdve varázsolt el, én a ciciket és a popsit felváltva simogattam, markolásztam.

(2021-04-24) : Levette a farmerjat, es elem tarult csodalatos popsija, amit egy finom illatu es szexi tanga diszitett, amire egybol ra kellett tennem a kezem, kozelebb huzva es belepuszilva a kozepebe. Tudtam h egy ilyen illatos puncit nem fogok figyelmen kivul hagyni, es ez is volt jovetelem celja. Kozben levetette a melltartojat, amivel meg csodalatosabb latvanyban reszesitett,

(2021-03-10) : Óvatos, bújós simogatós módon közelített hozzám, érzéki lefelé kalandozó előjátékkal indított. Lágy natúr francia kényeztetéssel folytatta ami nagyon izgató volt. Kis idő után kértem hogy lovagoljon meg, amit szívélyesen teljesített. Kezdetben lassú óvatos mozdulatokat diktáltam, később egyre jobban fokozódott a tempó, amit érezhetően élvezettel viselt. Úgy ítéltem meg hogy nagyon jó amit és ahogy csinálunk.