Niki erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Niki-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-28 23:51:30

Lompos-Farkas
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Niki beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-29

Egyeztetés
Elérhető:
5
A legegyszerűbb módját választottam a kapcsolatfelvételnek. Pár nappal a randi előtt telefonon leegyeztettük a lehetőségeket és az időpontot. Könnyen, gyorsan és egyszerűen ment. Niki telefonos profizmusa már itt kiderült.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A térkép kb. pontosan jelzi a helyszínt. Ismert Budai szalon. Tömegközlekedés szempontjából könnyen megközelíthető hely. Gépkocsival kissé bonyolultabb, hiszen üres parkolót a környéken nem könnyű találni. 15 percet alapból be kell számítani az érkezés előtti környékbeli vadászathoz. Természetesen ezen a környéken minden parkoló fizetős. Kapuból telefonon megkaptam a kapukódot.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
5
Magasemeleti lakás. Rendezett és acélnak teljesen megfelelő berendezésekkel ellátott szobák. Előszobában a cipő leugrik. Szobákban Tükrök, masszázspad, 2 személyes matrac, ülőalkalmatosságok várják a vendégeket. Tusfürdők, szájvíz a vendég rendelkezésére áll a fürdőben. Türcsik szárazok és nem spórolnak vele.
Niki külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Niki képei önmagukért beszélnek. Dekoratív mosolygós csajszi. Ahogy a mondás járja: "szemtelenül" fiatal. 5-8 évet simán letagadhatna a feltüntetett korából. Testi és személyiségbéli adottságai fiatalos, profi masszőz kedvelőket biztosan kielégíti. Mosolya szép, kezei arányosan kicsit, de nagyon formásak. Manikűrje igényes, ápolt. Bőrének tapintása egyedülállóan puha, selymes és mind untalan vonzza a kezet, szájat, arcot. Fantasztikus érzés bármivel megérinteni. Lábai szintén szépek. Combi, vádli boka és lábfej szoborminőségűek. Vádlija a képeknek megfelelő leginkább egy vékonyan formás barokk korlát-oszlophoz hasonlít. Tudnék még írni egyéb testi adottságairól, de azokat tessék személyesen kipróbálni. Ajtó mögé bújva engedett be a szentélybe. Bodyban fogadott.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Fürcsi után jelentkeztem a tetthelyen. Megállapítottuk, hogy az álmosító időjárásnak köszönhetően ébresztő gyanánt masszázzsal kezdünk. Az előmelegített olaj már kéznél volt. Nosza, vessük be. Masszázspadon hasra fekve vártam a kellemes időtöltést. Nagyon jó keze van. Élvezettel, szakszerűen, a megfelelő erősséggel masszíroz. Sokkal jobb az átlagnál. Nagyon jó beszélgető partner is. Alapvetően figyelt, hogy pihenni vagy dumcsizni szeretnék. Most dumcsiztunk. Teljesen elvarázsolt. Hát, popsi, lában, karok sorrend után jött a varázspálca. Még hason fekve csípőmet kissé megemelve utat engedtem a kis kezeinek a fallosz felélesztéséhez. Hát, mit mondjak, nagyon nem bántam meg az akciót. Profi farok-masszázst kaptam. Miután az ezredes harckészültségbe került váltottunk. Niki feküdt a padra. Belekezdtem finom testének és lelkének kényeztetéséhez. Csak azt adtam, amit én is kaptam. A masszázssorrend hasonlóan felüliről indult és a bokánál ért véget. Számomra öröm volt finom bőrét, testét masszíroznom. Remélem neki is tetszett ez a kis lazító simi. A vége felé finom érintéseket kapott puncika is, amit férfiasságom keményedése kísért. Masszázs befejeztével átköltöztünk a matracra.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ott engedélyt kaptam puncikája kényeztetésére. Nem kis örömmel vetettem be amatőr tudásomat és puszikkal halmoztam el gusztusos kelyhét. Úgy láttam, nem volt hiábavaló az ügyködésem és talán célt is értem. :-) Miután szerepet cseréltünk – és én kerültem a hátamra – finoman és szakszerűen kézbe vette a lompost. Profi orális és kezes kényeztetést kaptam. 2x-is vissza hátráltam az orgazmus közeli állapotból. Frenetikus volt, amit velem művelt. Harmadik lendülettel kis kezei között én is célba értem. Időnk lejárt, ezért egy gyors tusolás után rendeztem az ajándékot és a búcsúzás ösvényére léptem.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Korrekt elszámolás. Átverés, egyebek kizárva. Időtúllépésnél sincs Tp vagy sürgető érzés. ( persze ezzel nem illik visszaélni) Profi szolgáltatás.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kellemes környezetben egy kis angyal kihagyhatatlan masszázsa, kényeztetése nagyon jó választásnak bizonyult. Kellemes személyiség, szép alak, fiatalos karakterrel párosulva nekem bejött.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Niki erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-30 08:58:30
Niki vendégszeretete legendás, ezért nála a csalódás biztosan kizárt. Jóra adtam, de a kényeztető rész kapcsán van némi hiányérzetem.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-29 13:44:07
A levezető etap egy picit hézagos mar ami a konkrét umokat illeti

FunkciókNiki legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-02-24) : Közepesen erős, itt-ott kellemes nyomásokkal kiegészítve. Nem múlt el sok idő, de hamarosan párosította néhány erotikus elemmel mint pl. csúszka a cicikkel, golyósimi és valami rendkívüli érintések tömkelege bizonyos erotikus pontokon.

felejthetetlen: 3db
(2019-04-10) : Ő is megszabadúlt a bodytól, és meztelenül felpattant mögém, lábaim közt elhelyezkedve gyengéden masszírozni kezdett a hátamon.

(2019-03-15) : Kértem egy felvezetést, ami kicsit sajátosra sikerült, hiszen, amikor Niki felült elém a massszpadra teljesen pucéran, akkor nem bírtam nem csókolni a nyakát, fülét, eszméletlen szempilláját

(2016-12-20) : Háton kezdte, majd haladt lefelé a lábakhoz, finoman csinálta nagyon kellemes volt. Amikor a vádlimat masszírozta alátámasztotta a combjával sípcsontomat hogy ne feszüljön a lábfejem.

nagyon jó: 9db
(2021-04-11) : Nagyon kellemes masszázsa van, meleg olajjal megy a műsor, szinte végig csúszkával, könyökkel, felkarral, tenyérrel, valóban frissítő hatású volt. Közben könnyed beszélgetés erről arról, Niki szeret nevetni. A ruha már a masszázs előtt lekerül a vendég legnagyobb örömére, a tükörben lehet gyönyörködni és simogatni is ha épp odaérsz masszázs közben.

(2021-01-18) : A masszázs a gyúrósabb fajtából való. Az alkarjait is elég intenzíven használja; ezért az az erő amit bele visz, az egy komolyabb mérték. A két lábam közé helyezkedett és végig ebben a helyzetben masszírozott. Csevegtünk pár dologról és így telte el azaz idő amíg a hátam dolgozta meg. Utána rátért a gátra és a zacskókra, majd a velem egykorút is próbálta kényeztetni.

(2019-03-02) : Az elejétől fogva beveti a tejes testét a masszázsba. Kéz, könyök, cicik, combok. Nekem különösen izgató volt érezni, ahogy a kemény mellbimbói karistolták a hátam. Masszázs közben folyamatos a szemkontakt a tükörben és felszabadultan bármiről lehet vele diskurálni.

: 11db
(2021-03-04) : Meleg olajjal kezdte a programot.Nagyon kellemes érintések és szakszerű mozdulatok voltak jellemzőek a program erre fordított idejében. Végig a lábam közt térdelve volt a padon. A fejemet forgatva nézegettem a mozdulatait és persze az adottságait! Imádtam a látványt!

(2020-10-27) : Már a masszázs közben időről időre meglepett finom érzéki benyúlásokkal, Figyelte a reakciókat és azokra reagált. Rendkívül formás alakja segített hangulatba jönni. Az egész masszázsnak és kényeztetésnek volt egy harmonikus lenyugodott hangulata, ami nekem nagyon bejött.

(2020-06-30) : A masszashoz minden kellékkel rendelkezik van nála olaj és krém is a megfelelő masszázs pad masszázshoz és tartani isKörnyezhetet még a tükrök is gazdagítják a kintről beszűrodo forga...