93
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
FLÓRA erotikus masszázs

erotikus masszázs

FLÓRA-

Prémium hirdető
86/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-28 20:11:25

Mark8
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

FLÓRA beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-29

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk, diszpécserrel, ami nagyon jó dolog, hisz így randi közben biztosan nem csörög a telefon. Rugalmas és kedves volt a hölgy nagyon, minden fontos információt megadott.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető a cím, parkoló is volt a környéken, és mivel minden információt megkaptam telefonon, könnyen meg is találtam.
Helyszín
Új, igényes lakás, kellemes hangulatos berendezéssel. Tiszta, igényes a fürdő és a masszázs szoba is. Van tükör a falon, ami kifejezetten jól jött, végig tudtam gyönyörködni :)
FLÓRA külseje
Nagyon szép lány, mint a képeken. Utcai ruhában fogadott, de abban is nagyon dögös volt. Amíg zuhanyoztam, átöltözött fehérneműbe, aminek a felső részét hamar le is vettük, enélkül folytatta. Nem csalódtam, azt kaptam, amit a képek alapján vártam. Tényleg gyönyörű, fiatal lány.

Erotikus masszázs
A masszazsban (is) nagyon pozitívan csalódtam. Szakszerű, határozott, de mégis sokszor gyengéd kezelést kaptam. Szinte újjá születtem. Néhány hete fájt a derekam, de elmulasztotta. :) Megdolgozott rendesen, alaposan mindenhol. Valóban felrissultem, új emberként távoztam, mintha fiatalodtam volna pár évet. Nagyon szereti csinálni, mondta is, de érezni is lehetett, főleg abból, hogy valóban jól csinálta. Ilyen ügyesen nő még nem masszírozott meg. Nem maradt ki egyetlen izmom sem. :)
Levezetés
A franciája valami isteni. Nem kellett mondanom mit hogyan csináljon, nagyon érezte, figyelte a reakciókat, és aszerint ment tovább. Nagyon ügyes, játékos is tud lenni, de ha kell, bekeményít, és akkor nincs visszaút :) Én általában nagyon sokáig bírom, de ő 5 perc alatt elintézett. Szerintem ez eddig a rekord. A szájában lett végem, de utána még gyengéden levezette az eseményt, nem kapkodott. Eltelt legalább egy perc, mire magamhoz tértem. Született tehetség. Felejthetetlen.
Elszámolás
Nem kértem extrát, alapból is nagyon jó a csomag, nem feszegettem a kérdést, de nem is volt rá szükség, teljes értékű kényeztetésben volt részem, eszembe se jutott.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Biztosan visazamegyek. Egyrészt a szakszerű masszázstól szinte újjá születtem, utána a végén a szintén szakszerű kényeztetéstől ismét. Ráadásul nem csak szép, hanem nagyon okos lány is, akivel jót lehet beszélgetni bármiről, szóval még intellektuálisan is kielégítő. Hamarosan remélem újra találkozunk :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés FLÓRA erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.