2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Fanni szexpartner

szexpartner

Fanni-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-28 14:59:14

algaalga
Lehet adni a szavára
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Fanni beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-29

Egyeztetés
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk, utána pontos cím SMS-ben. Egyszerűen elérhető, szerencsém volt, néhány órával a randi előtt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Taxival mentem, de bkv-val is könnyen elérhető, kicsit korábban érkeztem, de ki kellett várnom a pontos időpontot, kapukód szintén smsben. Új építésű, első emeleti tiszta lakás. GPS ide hoz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Teljesen új a lakás, tiszta, igaz nem olyan nagy, de a célnak megfelelő. Tiszta fürdőszoba, antibakteriális tüsfürdő, ilyet máshol nem is láttam még, száj íz, illatos törölköző. Tágas baszoba, nagy ággyal, amit később pompásan kihasználtunk.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek megfelel a külső, talán egy pár kiló plusz, de ez nem zavart egyáltalán, volt mit tapogatni, fogdosni, jó popó, nagy cicik. Talán a tetkók voltak furák elsőre, mert sok van, de utána már fel sem tűntek. 😀Nagyon aranyos, figyel mindenre.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Az ajtón belépve egy nagyon aranyos, nagy cicik, formás popsis lány várt, fekete kis köntösben, bugyi, melltartó nélkül. Bemutatkozás, kézfogás után az ágyon beszéltük meg a részleteket. Megkérdezte, hogy tetszik e nekem, és hogy maradok e, hogyne vágtam én rá. Fél órát fizettem, és már csobbantam is a fürdőbe, onnan ki és már feküdtünk is egymásnak.Csókolgattam,becézgettem,tapiztam a ciciket, a nunit, ami nesvesedett rendesen. Majd kaptam egy nagyon jó, lágy franciát, fentről lefelé, lassan, majd kicsit tempósabban, érzékien. Következett a zacsi, elsőnek csak nyalogatva, benyálazva, majd szopogatva, szépen körbejárta, még egy kicsit alá is benyalakodott, amit nagyon díjaztam.Majd kaptam valami igazán különlegeset, popó izgatás nyelvvel. Húúú, ez nagyon, de nagyon szuper volt. Hála az égnek többször is visszatért ide. Az igazán jó szopikálás után kértem egy kis vágtát, amit nagyon jó volt, mert már nagyon lucskos volt. Rendesen csattogtunk, és szerintem el is élvezett, talán többször is. Ezután hátulról tettem a magamévá, amit szintén nagyon jól fogadott. Majd misszionáriusban fejeztük be, nagyon finom és érzékeny lány ott alul az biztos. Ezután szájba élvezés következett, popó izgatással, és zacsi szopogatással. Lihegve megtörölgettük magunkat, és még egész jól elbeszélgettünk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Pesti átlag, amiben sok minden alap, ami más lányoknál extra.,nagyon korrekt, megéri mindegyik rózsaszálat.
Különösen élveztem a popó izgatás nyelvvel, hm isteni.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jó csaj korrekt, sok extrát is vállal, alapként, biztos visszatérek hozzá. Mindenkinek ajánlom, de ne vaduljatok, csak finoman, lágyan

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-29 13:39:49
Részletes információk es kellemes stílus. Ezt jo volt olvasni

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 14db
(2020-10-03) : Egyre mélyebbre vette be, majd egyszer csak eltüntette koppánásig. Közben felnézve rám tartotta a szemkontaktot és figyelte a reakcióimat. Én sem voltam rest és kezzemel odanyúlva megfogttam a fejét és finoman ellentartottam neki. Mikor a fejét hátrahúzva farkam újra napvilágot látott azt vettem észre, hogy egy hosszú nyálcsík képez hidat ajkai és a péniszem között. Ez egész egyszerűen fantasztikusan izgató volt számomra.

(2020-09-01) : Aztán rátértem a lényegre, és kelyhét előbb lágyan, majd egyre határozottabban ingerelve csúcsra juttattam Fannit. A másodiknál meg is kért, hogy lassítsak picit. Közben persze alig vártam, hogy folytatódjon a francia lecke, amit az imént félbe kellett szakítanom. Cseréltünk, és újra a szájában találta magát kiskocka, amit nagyon nagyon élveztem.

(2020-05-15) : Kezdetnek a környékkel játszik, néha érinti, esetleg megnedvesíti a vezért. Majd miután a végletekig húzott, teljesen magáévá tette a velem egykorút. Igazi nyálas, nem durva, nem köpködős érzéki franciát kaptam.

felejthetetlen: 46db
(2020-09-29) : Fantasztikusan finom volt. Annyira profin csinálta, hogy nem kerültem elsülés közeli állapotba, hanem csak élveztem a jót. De mivel semmi sem tarthat örökké, kutyusra váltottunk és így lett végem. Pihenés képen kis beszélgetés következett, majd egy kellemes hátmasszázs.

(2020-08-06) : A zacskó kényeztetése plusz a mély torkozás ,megspékelve egy kis bő nyálas franciával . A nyelvpiercing nem csak dísznek van. Mielőtt így kivégzett volna,kértem egy kis lovaglást. A szép mellek hullámzása jó látvány. Ezt kutyusra cseréltük és erős hanghatások közepette így lett vége az első menetnek. Egy kis frissítő víz után ,egy nagyon kellemes masszázst kaptam. Másodszorra is első osztályú orális kényeztetésben volt részem.

(2020-07-30) : Ahogy elkezdte szerezni azt a részemet.,nagyon észnél kellett lennem hogy ne legyen azonnal végem. Mikor már egy ideje játszott velem egyszer csak egyre jobban és jobban el kezdett elnyelni.olyan mélyre hogy az frenetikus és aztán lenn is tartotta. Majdnem elájultam amikor éreztem ahogy a tagom átdöccen azon a bizonyos ponton. Ekkor mondta hogy nem heverünk e le az ágyra? Valószínűleg azt mondtam hogy oké

nagyon jó: 59db
(2020-05-02) : Kértem feküdjön el az ágyon. Kis csókocskák, elindultam délnek. Melleket kényeztetve, megint csak remek reakciókat kaptam. Még délebbre haladtam, hasát, köldökét puszilgatva, elértem úti célom. Finoman belenyaltam kelyhébe, melyre izgalommal teli sóhajtás volt a válasz. Folytattam küldetésem, melyre egyre kéjesebb, hangosabb reakciót kaptam. Nem váratott magára sokáig az emelkedő, megfeszülő csípő, ami előre vetítette Fanni csúcsra jutását.

(2020-02-29) : Ezek után javasolta az ágyon való folytataást, amit nem vetettem ,meg. Fanni óvatosan lecsúszott a már eléggé merev állapotban lévő szerszámhoz. Lágyan nyalogatni kezdte a környékével együtt, majd hopp, már mályen a torkán is voltam. Ezeket a köröket jó sokáig ismételgette, hol csak nyalogatott majd teljesen eltűntetett, majd egyre fokozta az élményt, így ráfogtam a fejére mikor már koppanásig bevette. Hagytam hogy lenttartsa amíg lehet, ezt nagyon jól viselte...

(2020-02-22) : A felsőtestem és a combjaim belső részének csókolgatása után változatosan hol a herezacskómat izgatta, hol a péniszemet csókolta, majd pedig az ajkaihoz érintette a makkomat, körbenyalta, utána a szájába vette, majd vissza a golyókhoz,

: 68db
(2020-09-09) : Kisvártatva leheveredtünk az ágyra és ott folytattuk a csókcsatát. Kisvártatva Fanni puha puszikkal elindult lefelé és hamarosan a már merev szerszámomhoz ért. Kaptam tőle egy csodálatos franciát. Ha a golyóim tudnának mosolyogni, akkor még mindig széles vigyor ülne ki rájuk. Minden négyzetmilliméter megkapta a kényeztetést, semmi sem maradt ki belőle.

(2020-09-02) : Ez után odaültettem a az ágy mellé, és szájába vette az ezredest. Fanni orálját is csak dícsérni tudom, szép lassan kezd, ápolja rendesen a környéket is, időnként leveszi jó mélyre, és attól sem finnyáskodik ha a fejét fogva jobban ráhúzom őt. Ezt a műveletet aztán átvittük az ágyra, hátradőltem, ő pedig oldalról folytatta a kényeztetést, immár a gáthoz is leköszönt.

(2020-06-17) : A franciája nagyon kellemes, ami nálam hatalmas plusz pont, hogy sokat foglalkozik a környékkel, golyók, gát. Három lehetőség volt számomra a választás fő szempontja: mélytorok, kényszerfrancia, popsi kényeztetés.