28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Dorina erotikus masszázs

erotikus masszázs

Dorina-

V.I.P hirdető
67/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-27 22:49:16

bubus28
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dorina beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-28

Egyeztetés
Elérhető:
5
Délelőtt mutatta az adatlapja, hogy "Most hívhatod". Így is tettem. Már a telefonban szimpatikusak voltunk egymásnak, úgyhogy kis hezitálás után úgy döntöttem, hogy a munkahelyemről elugrok egy "hosszú ebédszünetre" lazítani hozzá. Az első beszélgetésünk és a találkozás között talán egy óra, ha eltelt, tehát az egyeztetés ennél jobban nem is sikerülhetett volna.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel mentem el hozzá. A metrótól így gyalogolni kell szinte a Duna-partig, de nem vészes. Aki ilyesmire adja a fejét, annak előjátékként ennyi testmozgás bele kell hogy férjen. Még hamarabb is érkeztem a megbeszélt időpontnál, felhívtam,hogy mit csináljak, csak 4 perc türelmi időt kért.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Marina-part. Gyönyörű új épület, patyolattiszta lépcsőház és lift, és a lakás is messze átlagon felüli. A szobából közvetlenül nyílt egy kis fürdőszoba, ez különösen tetszett. Rengeteg tusfürdő, kitűnő zuhany, nagy puha törülközők. A szoba is pazar, a légyott helyszíne egy tatami.
Dorina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képei nagyon megtetszettek. Gyönyörű sudár, hosszú lábú, nyúlánk lány. Imádom a magas nőket, ezért is választottam ki a hirdetését. Az arca is szép. Kedves, kommunikatív lány, akivel végig lehet beszélgetni is.

Erotikus masszázs
Arra nem került sor, hogy ő masszírozzon. Az ő kényeztetése és az én kényeztetésem között került sor arra, hogy én megmasszíroztam. Bőséges olajjal az egész testén végigmentem a lábujjaktól a nyakáig, hosszasabban elidőzve a comboknál, a fenéknél és a nyaknál. Szerintem (meg ő szerinte is) határozottan élvezte a masszázsomat.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Megbeszélésünk szerint egy nyalakodással kezdődött a randi. Nagyon finom, ápolt bőre van, a kis punci is finom, illatos. Az első orgazmusa kissé nehezebben jött össze (hiszen egyből a közepébe ugrottunk), de végülis megvolt, mind a ketten nagyon élveztük a dolgot. Lehet ujjazni is. Ezután masszíroztam én őt, majd egy újabb nyalakodásra is sort kerítettünk. A másodikra már sikerült összehangolódnunk, szépen időben jött az orgazmus. A puncija végig az egész együttlétünk alatt rendkívül nedves volt! A végére maradt az én kényeztetésem, amire alig maradt idő. NFVSZ volt megbeszélve, de a sors közbeszólt. Annyira hamar mentem el, hogy egyszerűen kimaradt, persze így nem is számoltuk el mint extrát.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Teljesen korrekt a lány. Csak a végén kellett rendezni, és én ezt pontosan így szeretem. A NFVSZ-en kívül azt hiszem, hogy nincs is más extrája.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Alapvetően kellemes benyomásokkal távoztam tőle. Minden megtörtént, és minden úgy, ahogyan megbeszéltük, tehát panaszra semmi okom. Egy kifejezetten szép, kedves lánnyal tölthettem el egy órát intim helyzetben. Az egyetlen hibája, hogy nem vállal csókolózást. Igaz, ezt már az elején a telefonban megmondta, hogy erre semmiképp sem fog sor kerülni, de annyira tetszettek a képei, hogy így is bevállaltam. Csakhát utólag rá kellett, hogy jöjjek, hogy nekem azért ez kifejezetten hiányzott.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dorina erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-11 21:39:52
Jól tetted, hogy kissé ugyan szűkszavúan, de hírt adtál nekünk erről a sudár gyönyörűségről.

2020-09-30 19:27:31
Lehet itt ott kritizálni ezt a beszit, de kit érdekel? Mert hogy nekem ez kifejezetten hasznos volt. Köszi, hogy megírtad. Gratulálok és egészségedre :-)

2020-09-30 12:02:23
Az egyetlen érdeme az írásnak az összefoglaló, de egy beszámolónak nem csak ebből kell álnia.

2020-09-28 20:33:30
Azt hiszem sokan ezt a formalitást keresik ebben a műfajban, éppen ezért a beszámolód nagyon jó kedvcsináló lett. Köszönet érte!

az_alfonz
Becsben tartott
2020-09-28 12:51:52
Nekem azért hiányoznak részletek ahhoz, hogy dönteni tudjak a látogatást illetően. Van benne hasznos infó, csak nekem kevés. Azért gratula az élményhez.

FunkciókDorina legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.