10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
0
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 0-24
93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Szinti erotikus masszázs

erotikus masszázs

Szinti-

V.I.P hirdető
84/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-27 12:14:35

ati58
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szinti beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-28

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon hívtam Szintit ,egyszerű volt elérni , egyből felvette és meg is beszéltük az időpontot .
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ezúttal BKV-val mentem , egyszerű odatalálni , ismerem a környéket , nem símán lehet parkolót találni , a Mechwart Liget közvetlen közelében található a helyszín .
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Belépésnél full tisztaság és harmónia tárult elém , hangulatos előszoba , a masszázsszobák elhelyezkedése izgalmas volt,a nagyobbik a kettő közül - legalábbis én ennyit láttam - egyenesen a fürdőszobából nyílik , hangulatos elrendezés, egy régebbi bérházban. Diszkrét a helyszín .Tusfürdők, ropogós törölközők állnak rendelkezésre , elégedett voltam ez ügyben.
Szinti külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Szinti a fotóinál is túltett magán , amikor megpillantottam Őt , eszméletlen vonzó , ápolt és csinos volt , csupa mosolygás és kedvesség .
Rózsaszín tangában fogadott, feszes popsiján nagyon jól állt , felül fekete melltartójában igen "jóméretű" mellecskék villantották meg álomszép magukat , és még magára borított egy szintén fekete áttetsző fátyolszerű leplet. Elvarázsolt kápráztató testével már akkor , hogy aztán még mi következett ..nemsokára folytatom. Mondtam Neki még ott az előszobában , hogy elbűvölően néz ki és hogy mennyire megkívántam, és azt is,hogy abszolút nem bántam meg, hogy Őt választottam erre a kalandra. Így indultunk .

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Szinti bevezetett egy egész pici szobába ( szerintem az régen egy cselédszoba is lehetett ) , benne tatami , egy kétszemélyes kanapé, a tatami fölött az egész szoba körbe piros LED-del , egy hatalmas tükör , izgalmas hangulat vett erőt rajtam , Ő elkísért a zuhanyba , megszabadítottam magam az otthonról idáig ,a fél órás út porától ,Szinti várt, visszalépkedtünk abba a szobácskába , én natúr , Ő pedig még tanga és melltartó együttesben álltunk összesímulva,,ettől a pillanattól nem is volt más kívánságom,mint gyengéden ölelni kívánatos testét , kezeim már minden édes porcikájához eljutottak, őrülten szeretgettem bűbájos testét , együtt vettük le melltartóját , hogy milyen látvány tárult elém , az túltett minden gondolatomon, forrón csókoltam mellbimbóit , Ő annyira szorította testem magához, majdnem elszálltam. Kihívó és édes mosolya teljesen elcsábított , ekkor lerepült az a tanga is , még mindig nem akartam "leteperni" a tatamira,csak ölelni Őt , leborultam térdeimre szemet gyönyörködtető teste elé, kértem , csókolgathatom-e izzó puncikáját, Ő igennel válaszolt , én pedig tettekkel . Csókoltam,nyalogattam , éreztem , érzékeltem nagyajkai hatalmasságát , Ő mindent megadott , hogy jobban hozzáférjek ,emelte lábát is ---még kitartóan térdepeltem előtte---az a tündérszép szeméremtest egyre csak duzzadt , édes-nedves volt már akkor , odatáncoltunk a tatamihoz , abban a mini szobában nem volt nehéz , szeméremtestéből zuhatagként ömlött a csábító Kisasszonyos lé
( az a jóízű testnedv, egy nagyon fiatal gyönyörűségből ) , végigpusziltam centiről -centire drága melleit,hamvas combjait , lábszárát, lábfejét , imádnivaló sejtjeit ,és jött az a nagyon kívánatos punci, belehatoltam nyelvemmel abba az ínycsiklandozó édességbe, bekerült egy ujjam is a forróságba , valahogy elfeledkeztünk a masszázsról , a véget nem érő élvezet foglalt le minket , Szinti erőknek erejével szorította magához fejem, benne volt ujjam , nyelvem és Ő még ujjaival duzzadt csiklóját vadul símogatta, hatalmas őrült lihegéssel akkorát élvezett,mint valami csoda,egyszerűen emberfeletti volt az a pillanat , ahogy néztük egymást ...fejem eltolta magától , ujjam még mindig játszadozott perzselő puncijában, úgy fordult testével, hogy ujjam benne maradjon, őrülten símogatta és csókolta combjaimat,mellkasomat,egész -akkor már majdnem remegő testemet , férfiasságomat- ,Szinti nagyon nagy izgalomban tartott , én felhevülve smároltam impozáns melleit , lassan kihúztam az ujjam puncijából és megnyalogattam , aztán vissza,Ő ettől ismét beindult , teljes szemkontaktusban voltunk,persze én magam is ott a csúcs közelében jártam,itt még nem volt vége a történetnek , felváltva teljesítette az összes kívánságomat ez a Királynő ! Kértem locsoljon meg olajjal , Ő azonban először angyali melleit kente összevissza ,én csak ott feküdtem, epekedve néztünk egymás szemébe, és Szinti rámborult és locsolta testemre az olajat ,úgy csúszott rajtam ,mellei közé szorította kőkemény férfiasságomat , én is erővel szorítottam kezeit, Ő csak csúszkált és csúszkált forrón rajtam, az eszméletvesztés közelében járhattam,és megint csak a szemembe nézett ,édes ajkaival nekiállt nyalogatni,szopogatni,kértem,hogy fájhat is,haraphat is, de Ő ezek helyett inkább begyorsította kényeztetésemet ,két kezeivel,ajkaival olyat tett velem,hogy az eszméletlen.Én is besegítettem picit kezemmel ebbe a mulatságba,ez Őt annyira izgatta, és imádattal vette,mostmár teljes erővel gyűrte ajkai közé azt a kőkeménységet, begyorsított , csak úgy röpködtek mellecskéire a vidám gyerekek , az Egekben jártam akkor ! Még nem hagyott magamra,csókolta testem odaadóan , volt időnk,hogy megmasszírozzon ,némileg átrendeztük a forgatókönyvet, egyikünk sem nyújtott be panaszt , jót beszélgettünk még közben, kuncogott,nevetgéltünk , ami ott és akkor lehetőség volt számunkra , az meg is adatott !
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Bocsánat , hogy nem szedtem szét az írományomat már megint ! Szinti feledhetetlenül kényeztetett , összehangolódtunk már az első perctől kezdve, mindent,de mindent megtett,hogy megelégedetten váljunk el a következő találkozásig.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A fenti általam elmesélt történet már-már maga extra, persze szubjektív,kinek mit jelent az extra.

Rózsacsokor
egy órás randira 15, másfel órás randira 22, két órás randira 28 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Szinti nagyszerűt produkált, elképesztően ragyogó Nő, számomra talány , ahhoz képest,hogy kezdő és fiatal, olyan profi felfordulást csinált velem a tatamin az együttlétünk alatt ,hogy az Szinti ( szinte ) hihetetlen ! Pont egy hamisítatlan Királynővel találkoztam , akit még majd szeretnék ismét felkeresni ! A csúcsra nyomtuk egymást minden szempontból . Köszönöm Szinti ! Gyengéden ölellek ! Attila

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szinti erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-29 21:39:25
Erre jót adtam, mert természetesen jó beszi ez. De a másikra meg rosszat, mert ezt így nem szokás. Bocsi.

2020-09-28 15:51:17
Ezt leírni művészet! Atelni élvezet.
Elismerés és tisztelet mindkettőtöknek!

2020-09-28 12:02:04
Magával ragadott a lendület, az biztos. Nagyon jól írsz, talán már kicsit erős naturalizmussal, de nekem tetszik. Gratulálok az élményedhez!

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-28 11:31:32
Attila! Az új hirdetőre gyorsan rárepültél...jól tetted. Köszi a diplomamunkának felérő esszét.