Szinti erotikus masszázs

erotikus masszázs

Szinti-

V.I.P hirdető
84/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-26 17:47:16

ati58
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szinti beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-28

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, egyszerű volt elérni Őt, utólag megbeszéltük,hogy nincs telefonos lány. Egy édes Nő
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Simán odatalálsz akármivel..
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Csodás a higiénia,csillog-villog minden...
Szinti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A fotóknak teljesen megfelel,sőt................amikor ajtótt nyitott ,azt hittem elájulok , az emlékezeteim képei ott előttem váltak valóssággá,nem éppen tudtam,hogy melyik bolygón járok....Szinti levarázsolt a lábaimról,úgy fogadott teljes diszkrécióban,rózsaszínű tangában ,fekete melltartói borították édes jóméretű melleit, és még magára borított egy csipkés fekete lepelt , eszméletlenül nézett ki, meg is dícsértem , : csodálatosan csinos vagy .

Erotikus masszázs
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Itt most keményen nehéz belekezdenem. Ez Szinti , a gyönyörűség története következik: Elkísért a zuhanyba,szuper nagy a lakás ,tágas terek ,tágas előszoba , Szinti bekísért engem egy aprócska, nagyon izléses és hívogató szobába,csak tatami volt és még egy kettes ágyféle kivilágítva vörös fényekkel,óriási tükörrel de én akkor kezdtem átölelni kívánatos testét,még nem kívántam leborulni Vele, együtt levettük káprázatos melltartóját,onnantól csak csókoltam izgatott mellbimbócskáit, oh , azok a mellek!!!öleltük egymást,Ő annyira szorította testem magához,majdnem elrepültem.Lerepült az a tanga is, Innen jön csak még a lényeg ..még nem akartam leteperni bele a gyönyörűségbe,bár Ő ezerben benne volt akkor, én csak ölelni kívántam Őt, aztán már csak az következett,hogy leborultam édes drága teste elé, és kértem,hogy simogathatom-e és csókolhatom -e forró puncikáját ,amire Ő igent felelt ,de akkor már éreztem,hogy izzik az a forró puncicskája, elkezdtem csókolni,nyalogatni ,már az elején érzékeltem nagyajkai hatalmasságát, csak szinte ,nyaltam,szoptam is,eszméletlenek voltak,benne volt mindene a számban, ... belőle zuhatagként ömlött a drága kisasszonyos lé akkor már, gyengéden kezdtem csókolgatni izgalmas testét, végigpusziltam édes terjedelmes combjait, centiről centire,lábszárait,lábfejét ,imádnivaló sejtjeit,minden porcikáját, és jött az az édes drága punci, aki az elejétől már izgatott volt,itt nem bírtam ellenállni,belehatoltam nyelvemmel eszméletlenül abba az édességbe,ujjam is benne volt,kettőt nem szeretett volna,de így repültünk csak, és csak kényeztettem őt,őrült lihegésekkel élvezett el,csak szorította testem magához,még még mindig nem akartunk elmenni.,.csókolt és szeretett ,csókolta mellemimet,nagyon-nagy izgalomban tartotta testem,éreztem,hogy ezt Ő így akarja,azt hittem szétszakadok akkor már, Ő elévezett imádattal,Úgy fordult édesen mindig,hogy ujjaimmal még mindig benne tudjak lenni csúrgó drága puncijában,csak smároltam édes testét,és itt még nem volt vége a drága történetnek,felváltva teljesítette az összes kívánságomat ez a KIRÁLYNŐ ! Kértem locsoljon le olajjal,Ő először az édes mellecskéit kente össze vissza ,aztán engem,, elkezdett csúszni rajtam , az állóeszközeim kétszer annyira nőttek,akkor lehet,hogy elvesztettem az eszméletemet,de egy másodperc múlva csak azt láttam,hogy Ő néz a szemembe,akkor megint az ajkai köré gyűrte a kőkemény férfiasságomat,emberfeletti módon,egy és két kezével ,és drága ajkaival tett nekem eszméletlen kielégülést, repültem akkor bele a mindenségbe. Én is besegítettem kezemmel a mulatságba, Ő ezt imádattal vette. Köszönöm neked Drágaság ! Gyengéden ölellek ! Attila
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
A kényeztetése emberfeletti volt , amit csak tudott,beleadott ! Imádom !!!!! Bocs,hogy nem szedtem szét az írományomat ......
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrak nem voltak jelen, nekem ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍŐ a minden per pillanat

Rózsacsokor
egy órás randira 15, másfel órás randira 22, két órás randira 28 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Minden,minden,ami szépség lehet, csak Róla fog emlékeztetni ! Fantsztikus elvarázsoló NŐ !

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szinti erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-28 21:04:43
Bocs, de hogy is van ez? Kétszer megjelenik szinte szóról-szóra ugyanaz a beszámoló tőled Szintiről pár óra különbséggel. Itt valami nem stimmel.

2020-09-28 15:44:11
A másik Szintiről írott beszámolód sokkal jobb lett, csak az a baj, hogy abba szó szerint bemásoltál ebből a beszámolóból szinte minden érdemi részt . Ez nem volt szép dolog.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-28 12:24:14
a másik regényed jobban sikerült, de mindez a megállapítás nem von le semmit abból, hogy a hölgy elkápráztatott téged.

2020-09-28 12:06:02
Ilyen egymásután két beszit írtál Szintiről, az nem semmi. Teljesen magával ragadott, az kitűnik az írásodból is. Viszont a masszázson kívül a többi fejezetet is ki kell ám dolgozni, főként mert egy új hölgyről van szó, akinek te írod az első beszijét. Gratulálok!