93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
ENCI erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

ENCI-

Nem hirdet nálunk
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-26 16:26:04

Móriccka
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ENCI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-28

Egyeztetés
Nem először jártam Encinél. A mostani időponthoz leginkább az oldal levelező rendszerét használtuk. Nem mondom, hogy nagyon könnyű volt de megoldottuk.
Megközelítés
A GPS pont oda visz a cím pontos és szerintem a tömegközlekedés is kényelmes, mivel Budapest belső területe. Az épülettel szemben van egy szálloda, aminek használható a mélygarázsa. Persze az utcán is lehet parkolni, mindkét hely fizetős. Az a tapasztalatom, hogy korábban nem érdemes érkezni, mert eddig csak a pontosan megbeszélt időpontban nyertem bebocsátást, az utca meg nem annyira érdekes, hogy érdemes rajta le föl járkálni.
Helyszín
A ház állapota elég régies, de a lakás teljesen hibátlan. Nem csak felújított de minden részletében az erotikát sugározza. Enci eddig is és most különösképpen nagy hangsúlyt fektet a higiéniára. Ennél több tisztító-, fertőtlenítőszerre biztos nincs szükség. Minden van ami csak szükséges lehet. A szokásoson felül fertőtlenítő szappanok is.
ENCI külseje
Enci porhüvelye mint a lélek ideiglenes tartózkodási helye, teljesen hibátlan. Pont azt kaptam mint amiket a képeken is láttam. Hófehér hamvas, illatos bőr formás alak. Ott kerek ahol kell. Arca kedves. mosolygós, vadító! Kisugárzás feltölt energiával.

Erotikus masszázs
Pár perccel korábban érkeztem, ezért a szomszédos kávézóban főzettem magamnak egy kávét, de annyira lassúra sikeredett, hogy végül magammal kellett vinnem, mert késni nem akartam. A lakásba belépve nagyon megörültünk egymásnak, majdnem a nyakamba is ugrottam, de hát ilyen vírusos időben, első a fertőtlenítés. Teljesen jogos. Még ami kis változás a korábbi találkozásainkhoz képest, hogy egyből a fürdőbe kísért Enci és ott is vetkőztem le ruháimat is ott hagytam. Ez is a védekezés része.
2, Kérte, hogy forduljak hasra, megmasszíroz. Mivel a hátamat / vállamat fájlaltam erre kértem az összpontosítást. Enci ebben is profi! Alaposan minden csomóra kiterjedő masszázst kaptam. A vállamat is kimozgatta, helyre tette. Nem kétséges, hogyha a masszázsért járnék hozzá, is simán megérné. Sehol nem kapok ennyire alapos, pont annyira erős masszázst mint amit igényel az éppen aktuális nyavalyám.
Levezetés
1, Tusolás után az ajtón kilépve már teljesen meztelenül várt a nappaliban. Hát nem volt mit tenni, mint hogy a nyakba ugrást, igazi üdvözlést heves csókolózás kíséretében bepótoltuk. Annyira jó volt megölelni, fenekébe markolni, nyakát puszilgatni, hogy még most is bele borzongok ha rá gondolok. Valahogy bekísérődtem a masszázs szobába, törölközőm a sutba dobtuk, vagy ki tudja hova. Az ölelkezés átváltott franciába. Még ott állva Enci érzelmes dallamokat játszott a hangszeren. Kérte, hogy feküdjek le a tatamira. A derekamon keresztbe térdelt és előmelegített nuru géllet csorgatott a melleire, ami végigfolyt gyönyörű cicijein, hasán, punciján, végül a hasamra csorgott. Elkentük e csodálatos anyagot egymás testén és csúszkálni kezdett rajtam. Szenvedélyesen csókolóztunk, faltuk egymást. Ilyenkor annyira büszke vagyok magamra, hogy anno, én vettem el Enci "nuru szűzességét" :D Fantasztikus élmény, nagyon szeretem és ebben biztosan Enci a legjobb. Lejjebb csúszott és géllel eljátszadozott a farkamon, közben érzékien franciázott is, aminek köszönhetően hamar elélveztem. Nedves törlővel óvatosan megtörölgetett, majd mellém bújt és mint egy szerelmes pár akció után heverésztünk. Ha dohányoznék most gyújtottam volna rá :)
3, A mozdulatok érzékibbé váltak, a combom belsejét és a gátat is simogatta, majd azon kaptam magam, hogy az ujját becsúsztatja a fenekembe. Kaptam egy brutál jó prosztata masszázst. Simán bírtam volna még ezt az akciót, kérte, hogy forduljak meg. Újra csókolóztunk, ölelkeztünk, simogattuk egymást, majd kértem, hogy most Ő feküdjön hanyatt. A csókolózást, ölelkezést így folytattuk. a NURU gélből én is használtam, hogy a sikamlást fenntartsuk. Egyre lejjebb csókolgattam és simogattam Enci gyönyörű hófehér testét. A combjai között is elidőztem. Mint mindig, most is kaptam pár dicséretet, például, hogy ilyent csak én tudok, nyilván nem igaz de többek között ilyen feltöltődésért is járok hozzá, mármint, hogy igazi férfinak tudom magam érezni. Mindeközben puncija befogadta 1-2 ujjamat és némileg a popó is. Enci látszólag nagyon élvezte a dolgot. Mikor újra átvette az irányítást én térdeltem Enci meg elém hajolva franciázott. Ez dupla élvezet volt, mert a mellettünk lévő tükörnem oldalról is láthattam a látványnak sem utolsó műsor, meg a popsiját punciját is megcsodálhattam a másik tükörben. Mivel lábamból az erő eltávozott, kértem egy háton fekvős befejezést. Enci nagyon ügyes, talán a legügyesebb, de abban a pillanatban azt éreztem ez nem fog menni. Ezt jeleztem is Encinek, aki nem hagyta annyiban a dolgot. Újabba ügyes még finomabb technikákat vetett be, végül a szájába durrantottam a maradék utódot is. Még egy kicsit összebújtunk, beszélgettünk, majd mivel az idő már igen csak elrepült elmentem tusolni. Enci segített a lemosni a gélt a hátamról :) Nagyon kedves. Végül érzékeny búcsút vettünk és távoztam a dolgomra.
Elszámolás
Eddig mindig utólag adtam oda, de most a több más változás mellett ez is egy, hogy előre kéri. Utólag olvastam ezt a leírásban, amúgy teljesen jogos... szóval olyan kedvesen intézte :D mondta, hogy itt egy tálca, ha hoztam neki valamit akkor azt most oda tehetem. A fraciás kényeztetés feláras. A díjazás kicsít talán magasabb az átlagnál, ha két orális kényeztetés is van a programban, de így is bőven a megéri kategóriába esik :)

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
A futószalag szolgáltatók arcán öröm látszik, ha mondod, hogy a második menet nem fog menni. Megkönnyebbülnek, hogy ezt is megúszták... Na Enci nagyon nem ilyen. Most sem fogadta ezt el, és bevetette rejtett tudását és akkora szeretettel odaadással nyúlt hozzám Ennek köszönhetően mégis ment a 2. Imádom, nagyon kedves aranyos lány és minden tekintetben profi a szó legpozitívabb értelmében! Nagyon jól éreztem magam. Nem először jártam nála és nem utoljára sem.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ENCI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A ENCI nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókENCI legfrissebb beszámolói

istennő: 43db
(2019-09-12) : Merthogy a ruhák mind elmentek nyaralni. Vagy ki tudja hova, de kit érdekel. Viszont legalább azt se tudom hova nézzek. A tökéletes ívű fenékre a francia filmből, a csábító mosolyra, a hetykén álló feszes cicikre vagy a meztelen vállakra.

(2019-08-21) : Hasra feküdtem és a lábujjamtól a tarkómig fél óráig mindent átmasszírozott. Néhány csomónál megbántam, hogy megszülettem. Ilyenkor mindig kérdezte, hogy hagyja-e abba, de nem azért jöttem. (Egyebek mellett.) Látszik, hogy nagyon ért ahhoz, amit csinál, egyszerre határozott, figyelmes és kedves.

(2019-07-02) : ma talán egy gerincregeneráló masszázsnál kötöttünk ki így, aminek minden pillanata jól esett, és amennyire egy alkalommal lehet, a hátamat is rendbe hozta.

felejthetetlen: 69db
(2020-08-15) : Először a lábaimmal kezdte a masszírozást és úgy haladt fokozatosan felfelé. Közben említette,hogy szóljak ha már fáj amit csinál. Így ki is egyeztünk a közepes erősségű verzióban.El sem gondolná az ember,hogy egy ilyen törékeny nőben mekkora erő lakozik. Végig nagyon jól esett ahogy végezte. Igyekezett fellazítani a letapadt izmokat.

(2020-08-04) : Mindkét alkalommal megtapinthattam selymes bőrét, magamba szívhattam illatát, illetve a második ölelés alkalmával megcsókoltam a nyakát. Az öleléseket követően hason fekve elhelyezkedtem a matracon, ahol előre felmelegített olaj alkalmazásával Enci szisztematikusan és szakszerűen végigmasszírozott a talpamtól a vállamig. A neuralgikus pontjaim – melyek a sportot hátrányban részesítő életmódomnak köszönhetően számosak – felderítésre és kezelésre kerültek.

(2019-11-05) : valóban tanulta a masszírozás tudományát és érti is annak fortélyait. Volt már rá példa (nem ma), hogy igazából a masszázsért mentem hozzá és csak másodsorban a kényeztetésért. Most az időbe csak a felsőtestem fért bele, de azt alaposan és módszeresen átgyúrta, vállamat kimozgatta, gerincemet ellazította, közben kellemesen elbeszélgettünk.

nagyon jó: 46db
(2019-11-18) : Her magic hands moved on my tired body all the way up as if playing effortless a harp. She learnt that I like shiatsu massage and of course, Enci stroke some chords of shiatsu on my back, by the way.

(2019-03-18) : Első körben a lábaimat vette kezelésbe, először géppel, majd kézzel gondosan végig lett gyúrva. Sajnos a lában masszírozását hamarabb be kellett fejeznünk, mivel amikor már izmaimat sikerült volna ellazítani, folyamatosan, felváltva begörcsölt, így a legtöbb időnk a görcsoldás csillapításával telt.

(2019-01-22) : Így is lett! Enci nekem esett a géppel, kellemesen fellazította a terepen az izmokat vele, a kezeivel utána egyengette el, amit szükségesnek ítélt.

: 48db
(2020-09-11) : Konkrét problémával érkeztem hozzá. Láttam rajta, hogy minden szakértelmét bevetve a teljes szívével azon dolgozik, hogy segítsen nekem, ami nagyon jól esett. Még egy speciális masszírozógép is előkerült, továbbá szóbeli tanácsokat is kaptam tőle. ELITMASSZÁSBAN volt részem – mást nem is lehet írni. Utána jöttem én, amit a LELKES AMATŐRMASSZÁS kategóriába lehet sorolni.

(2020-09-06) : FE-NO-ME-NÁ-LIS! SZENZÁCIÓS!! KATARTIKUS!!! Vagy ezt már írtam? Bármilyen részlet leírása csak elvenne az élményből, és nem hozzáadna, szóval nem vagyok hajlandó részletezni a történteket. Van éppen elég részletgazdag beszámoló, aki ezekre kíváncsi, az olvasgassa azokat!

(2020-08-12) : A masszás szakszerű volt, édesen jelezte, hogy nyugodtan szóljak, ha túl erősen csinálná. Igazából csinálhatta volna bárhogy, mert már ennél a résznél is úgy éreztem hogy a mennyekben járok, de odafigyelően folyamatosan figyelte minden rezdülésemet. Először még becsukott szemmel csendesen relaxáltam, de hamar rájöttem, hogy ez hülyeség, érdemesebb a tükröt nézni mi minden történik. A továbbiakban szerintem nagyon jót beszélgettünk,

rossz: 1db
(2020-06-19) : Masszírozni azt tud , közben dumák ezerrel , ahogy jársz hozzá úgy gondolsz egyre többet a kapcsolatokról aztán meg jól pofára éjt. MissX ám a francot. MissPicsa inkább találóbb lenne....