2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Lotti szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Lotti-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-25 16:23:07

vvoland
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lotti beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-28

Egyeztetés
Elérhető:
5
Hívtam, pár csengés után felvette, készséges volt. Mivel jókat írtatok már róla hamar időpontot egyeztettünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Ismert lokáció, ha korán mész, ami erősen ajánlott a parkolási lehetőségek miatt, van lehetőség kávézni. Egyértelmű a cím, bejutás nagyon egyszerű, már-már túl egyszerű. Tetszett, hogy nem kell az épületen beül kirándulni.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Kis egyterű lakás semmi bújócska, egyedül fogad. A lakás célnak megfelel. Nem lakberendezni mentem, bár lehetne több bútor, esetleg szék. Nálam a leggyengébb láncszem a zuhanykabin, egyrészt nem szeretem, másrészt kicsi.
Lotti külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Bájos teremtés, az a szeme sem áll jó fajta, a jó értelemben. Nem aprózta el az antrét, teljesem pucéran fogadott, nyakamba ugrott, átölelt és kaptam egy szájra puszit. Ezt párszor megismételte míg végre a meglepetésből felocsúdtam. Szóval első pillanatban látszott, minden alkatrészre rendben van. Éreztem jó helyen járok és nem fogunk unatkozni.

Action
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
3
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Nem volt semmi egyeztetés, az ajtóban csókolt, ölelt. Úgy kellet időt és fürdő lehetőséget kérnem. Visszaérve a konyhában állva ismerkedünk tovább, amit az ágyon folytattunk. Volt ott minden, barátnős bújás, igazi nyelves csók, majd lejjebb csúszva kaptam finom franciát és lejjebb is kalandozott. Franciája jó volt, de valami hiányzott, lehet a mélytorok. Ezek után fordultunk és rendesen megdolgoztam a ciciket is, ez volt a találkozó legjobb része, de mivel még sok idő volt türtőztettem magam és misziben folytattuk. Tekertem lábát mindenhová, nyakamba, jó volt na, és úgy láttam, Ő sem utálta nagyon. Mikor már nagyon nem bírtam lusta üzemmódba vágtam magam és hagytam, hogy franciázzon. Igaz nem erőltettem, mert már megkaptam amiért jöttem, sajnos a szájba lenyelés kombó helyett cicin végeztem.
Elszámolás
Megérte:
4
Korrektség:
5
Semmi matek lecke, egyszeri deákbérlet felmutatással érhető el a rendelkezésre álló menüsor, amit az elején önként átadtam ellenőrzésre.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyok kellemes órát töltöttem egy kedves, aranyos és lelkes fiatal és kiváló hozzáállású leányzóval. Nem az ő hibája valami hiányzott, pedig tényleg csinos, kedves, talán az a bizonyos szikra, ettől függetlenül erősen ajánlott randipartner.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-09-09) : Erre legnagyobb meglepetésemre popóizgatás következett nyelvek - az én részemre. Valami fantasztikus volt. Felváltva popó és francia. A mennyországban éreztem magam. Amikor már majdnem eldurrantam, gumit kértem és kutyusban ért a vég. A második menet előtt masszírozott kicsit, majd egyszer csak lent termett megint, és újra popó - francia felváltva.

(2020-08-13) : Csókokkal kezdte a második menetett, majd Kapt5am egy nagyon jó franciát amitől hamar kemény lett aminek keménynek kell, hogy legyen. Gúmit kértem és kutyuspózba kezdtem el előszőr lassan majd egyre vadabban kúrni, nagyon lelkes volt most is ő is mozgott velem együtt, ezt kb 5 percig csináltuk nagyon vad tempóba nem is váltottunk pózt, éreztem, hogy ismét elfog élvezni, ami meg is történt, abban a pillanatban

(2020-01-19) : Ezután újra csak ő kényeztetett engem és ekkor megtapasztalhattam a már mások által is megénekelt fantasztikus, leírhatatlan popsi nyalást, amit olyan átélésselés annyira jól csinált hogy még a fülem is ketté állt.

felejthetetlen: 29db
(2020-06-05) : Ezért kértem fordítsunk szerepet, én kezdtem nyalni a nuniját. Fincsi volt, élvezte, de nem ment el. Ezután gumi húzás, majd szemből döfködtem. Tetszett neki, de nem élvezett el. Sajnos én pár perc után a gumiba lőttem egy anyagot. Ezt követően kis pihi, masszázs nekem. Pár perc pihenő után kértem a popsi nyalást megint. Most hátulról kezdett neki. Széthúzta a farpofáimat, s úgy nyalt rendesen, közben a farkamat húzogatta.

(2019-12-16) : Lotti a szemembe nézve verte a farkamat közben nyughatatlan nyelvecskéje fáradhatatlanul izgatta a gátamat és az ánuszomat. Majd négykézlábra parancsolt és úgy fúrta egyre beljebb és beljebb magát.

(2019-11-30) : Hanyat feküdtem az ágyon finom kényeztető csókokat híntet a nyakamra, majd a mellbimbóimat kényeztette és így haladt lefelé a farkamig! Elkezdte szopni a farkam ami nagyon jó érzés volt és közben azok a hanghatások amit Lotti prezentált csak fokozták a kéjt!

nagyon jó: 54db
(2020-06-01) : Ezután elindult lefelé a szájával, ami kellemes orállal folytatodott, de alig birtam várni, rögtön átraktam a lábait és 69ben folytattuk... itt elég gyorsan elmentem, egyenest a szájába. Nem tudom hogy mi történt az esszenciámmal, de szerintem lenyelte, mivel ezután rögtön megjegyezte, hogy gyors volt. Pihenésképpen beszélgettünk, masszirozott.

(2019-10-14) : Majd leült azágy szélére és franciázott nekem szemkontakkttal.Hajában is lehet turkálni fantasztikus.Kellemes a franciája,de nem pornós.,inkább barátnős.A gyerekek házát is nagyon jól leápolja,és a gát segglyuk rész is parádés.

(2019-09-09) : Felváltva szopott és tolta a nyelvét a fenekembe, különböző pózokban csináltuk, voltam én háton felemelt lábakkal, volt ő háton én pedig az arcán ülve, voltam én kutyapózban az ágyon, Lotti hátulról nyelvelt, és közben kézzel verte a brét, es volt hogy Lotti az ágy szélén ült vagy guggolt, én pedig neki háttal pucsítottam.

: 107db
(2020-10-11) : Popsikényeztetésnek is mestere. Hamarosan kértem a gumit és szemből támadtam a szűk puncit több variációban pakolva a lábakat, jót csattogtunk. Franciás befejezást szerettem volna, kértem Lottit, térdeljen elém, majd a végén fogja össze a melleit, hogy oda mehessek, és így is lett. Megbeszéltük gyorsan a végén, hogy kivel mi újság, azán indulnom kellett.

(2020-06-01) : Úgyhogy kezdetét vehette a nagy csókolózás (nyelves és odaadó), majd kis csókokkal haladás az árboc irányába. Szexin pucsítva kéz nélkül ment kényeztetésem egész sokáig (kedvencem a labdajátékos rész volt),

(2020-01-26) : Eközben már kézzel is felfedeztük egymás testét én simogattam ahol csak értem, ő pedig nagyon hamar rátalált a már ágaskodó szerszámomra. Többször csókolgatta ő is a nyakamat és eközben felkínálta a sajátját is, hogy tegyek hasonlóan.

lehetne jobb: 3db
(2016-06-28) : Beengedett és ahogy fent is irtam csalodtam nem az a lany fogadott aki a kepeken van de bele mentem. Lehet tényleg én vagyok ilyen szerencsétlen no mindegy.

(2016-02-19) : Jó akkor kértem, hogy franciázzon nékem egy kicsit. Sikerült lebeszélnem, hogy ne gumiban, mert az nem valami izgató. Ezután gumi fel és missziben behatoltam.

(2013-10-29) : Lehámozta magáról a parányi bikinit. Csodálatos cicik, popsi mozgása az orrom előtt nagy hatással volt rám. Ráérzett, hogy neki kell kényeztetni, mert arra vágyom és csodálatos percekhez juttatott.

egyeztetési probléma: 3db
(2016-07-20) : Miután "megköszöntem" egy válasz SMS-ben 5 perccel később ugyan felajánlotta, hogy ha várok még 20 percet akkor fogad, de akkorra már elment a kedvem az egésztől és útban voltam visszafelé.

(2016-06-29) : Pontosan odaértem, felhívtam, kinyomott. Gondoltam várok pár percet, kicsit csúszásban van. De nem. Még párszor próbálkoztam, küldtem SMS-t is, semmi válasz. Úgyhogy eljöttem.

(2016-06-10) : Nos,a ház elől hivtam pont a megbeszélt időpontban. Nem vette fel,próbáltam a másik számot de az is süket fülekre talált.