93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
Sztella erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Sztella



-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-25 00:16:44

AnakinS
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Sztella reagálása

Köszönöm szépen ezt a szuper beszit, nagyon örülök, hogy az ISTENNŐD lehetek és remélem ez még sokszor megadatik 😘😘

Sztella beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-28

Egyeztetés
Elérhető:
5
Sztellával telefonon egyeztettem az időpontot vagyis mégse hanem a telefonos hölgyel mert a kisasszony éppen elfoglalt volt és nem tudott a telefonhoz jönni. Sikerült egy közeli időpontot kiválasztanom szerencsére mert régen nem találkoztunk már igaz jobban belegondolva csak egy hét telt el de nekem soknak tűnik mivel se hétköznapom se hétvégém eme csodás időszaknak köszönhetően . Mivel a telefont nem ő kezeli mindig könyű elérni a telefonos hölgyet időpontot már annyira nem egyszerű egyeztetni Sztellához de most sikerrel jártam, a hírdetése itt és a társoldaon is megtalálható. Időpontok tekintetében rugalmas ha van több kiadható időpont is de időben kell foglalni azért az a biztos.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A parkolás a közelben jónak mondható én már egy ideje ide járok de sose akadt gondom a parkolással mindig volt szabad hely az utcában szinte a ház előtt. BKK tekintetében a villamos az egyetlen jármű erre de mivel annyira nem ismerem a környéket lehet hogy van más járgány is én autóval érkezem minden esetben. A cím pontosnak mondható de a zeneszerzőről elnevezett házat könnyű megtalálni a GPS oda hoz amit kapunk az FKF központ melletti utcában.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A helyszínhez érkezve egy újépítésű társasháznál találtam magam egy kis kapualj található az utca felöl ahol bepötyögve a kapott infókat néhány csörgés után nyílt is a zár, Az előtérben tágas folyosó van ahol a lifthez lehet sétálni a kerek gomb megnyomása után be a liftbe ahol kamera is van fel a megadott emeletre majd kétszer jobbra utána balra a második ajtó. És indúlhat is a zene vagy nem mert ez itt nem az. Az ajtónál finoman jeleztem hogy itt vagyok nem csöngetve kis várakozás után nyílt is az ajtó ahol Stella szokás szerint az ajtó mögött várakozott. Mikor megláttam abban az eszméletlen fehér tangában és melltartóban hát muszáj voltam megölelgetni majd puszikkal üdvözölni a drágámat aki mindig mosolyog és kedvesen fogad a szép szemüvegében ami nagyon jól áll neki még így sokadik alkalommal is. Cipő le majd haladunk beljebb a lakásba az előtérből nyílik a fürdő ahol a wc is található majd egy folyosó következik ahol jobbra a konyha található ,balra fordúlva először a kisebb szoba van majd tovább egyenesen a nagyszobába toppanék ahol repült felém ... de most nem. Kedvencem a nagyszoba következett. Beszélgettünk mindenről az elmúlt pár nap történéseiről majd ruci le puszi és simi ide-oda majd megkaptam a törölközöm amivel irány a fürdő, közben egy kis popsi paskolás persze finoman . A fürdőben sok féle fajta tusfürdő található amik a jobbik fajtából vannak de található itt deo , szájvíz és egyébb finomságok is.A fürdőben kád található függönnyel amit elhúzva nem lehet kiskacsásan fürödni a kád melett van a mosdó majd mellette a wc a sarokban a mosógép . Törölközőnk nagyon jól végzi a dolgát és töröl rendesen persze a mérete is megfelelő nem az a fél hátra se elég típus. A szobába visszaérve vendéglátóm is megjelent kis idő múlva pohár víz kiséretében az inasra tettem száradni a türcsim majd irány a tatami ami elég széles kettőnknek is. A tatami mellett és szembe nagy tükör található amiben lehet mozizni akció közben. A lakásban minden fele rend és higiénia uralkodott amerre jártam még lehetett érezni kicsit a domestos szagát de első a fertőtlenítés ezekben a vad időkben.
Sztella külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Hát ez egy igen fogós kérdés hogy milyen is a külső hát mit is mondhatnék a képekhez képest mindenféle képpen jobb .Mindig nagyon sexy ruciban szokott fogadni hogy az ember szeme majd kiesik mikor meglátja feszes kerek, kemény fenekét és formás combját, vádliját . Legszívesebben azonnal felfalnám mindenhol egy pillanat alatt egyszerrede hát akkor nem lenne legközelebb és másnak se hagynék belőle de én nem vagyok irigy így mindenkinek jut aki meglátogatja mert hát megéri eljönni hozzá. A mosolygós arca nagyon szép és a szemcsi is nagyon jól áll neki a hosszú haja mikor ki van engedve hát az is dob rajta persze összefogva is nagyon cuki. Nem volt rajta eddig olyan ruci amiben ne tetszett volna vagy ne állt volna jól neki, szerencsés alkat mert nagyon jók az idomok a kis pici pirszingek itt ott nagyon ízlésesek és jól állnak neki egyszóval úgy szép ahogy van nekem nagyon bejön a hölgy aki olyan mint egy tini csak formásabb.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
A szobába visszaérkezve törölköző le utána hasra feküdtem és elkezdődött a masszázs ami nem csonttörő volt szerencsére mert én az olyat nem nagyon szeretem. Kis kezeivel nekem pont megfelelő erősséggel kezdte a munkálatokat a lábfejtől kiindúlva szakszerű mozdulatokkal haladva felfelé. Mindenhol jól átgyúrva a vádlimat jobbról balra fentről lefel majd vissza dolgozott rajtam kezeivel és éreztem a kezeiben azt a leírhatatlan érzést amikor érzi valaki hogy jó helyen van és hogy jó lesz a végjáték is gondolom mindenki tudja milyen érzésről beszélek aki mégse annak segítek annyiban hogy lehet érezni már az első éríntésnél hogy milyen a hölgy habitusa a kezei és mennyi érzelmet visz bele a masszázsba mert mikor az első éríntésnél már megemelkedik a szerszám leht tudni hogy jó kezek közé kerültünk. A vádli után jött a comb amit megint csak szekszerűen átgyúrt minden centit éríntve utána afenék következett amit kezelésbe vett és gyúrta mint a tésztát szokás, nagyon jó volt a fáradt testemnek a gondoskodás mert tényleg ellazultam teljesen . Nem is a masszázs erőssége a lényeg hanem a milyensége a fontos amit Stella nagyon jól prezentál ezért is szeretek jönni hozzá. Aki az erős masszázst szereti az ne őt keresse bár nem tudom mennyire erősen tud masszírozni mert sose az erős masszázs miatt jövök, ezzel gondolom a többség egyetért mert valjuk be hogy a masszázs ezen része csak a ráhangolódás miatt szükséges .A hátamat is nagyon jól átgyúrta kis kezeivel jól esett nagyon éreztem hogy a letapadt izmok engednek lassan kezeinek köszönhetően és nem fáj a hátam se annyira amit nap mint nap használok sokat.Hát után egy kis kar masszázs következett ami nagyon jó volt majd megkérdezte hogy egy kis csúszka , hát persze mondtam neki de ekkor a melltartó már sehol nem volt gondolom a masszázs hevében leugrott valahogy mert nem vettem észre mikor vette le . Nagyon jó cicis masszázst kaptam tőle a kemény bimbik csak úgy karcolták a hátamat de ő csak ment és teregetett némán ő vagy mégse ... Csúszkált inkább fel le jobbra balra majd jött a kérdés hogy volna e kedvem megfordúlni erre csak egy jó válasz létezik....
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
3
Fordulás után megkérdezhettem tőle hogy szabad e egy kicsit megmasszíroznom amire persze volt a válasz. Neki is láttam a sexy test simogatásának legjobb tudásom szerint de én a nyakánál kezdtem mert így a posiját is tudtam néha masszírozni a meredező huncutságommal.Mivel láttam hogy jól esik neki a masszírozás és mondta is hogy milyen jó hogy ő is meg lesz masszírozva tovább folytattam és mivel a másfél órába sokminden belefér ezért gyúrtam is főleg az iszonytosan kerek cipó fenekét de ne haladjunk ennyire előre.A nyaka után a hátát vettem kezelésbe ami nagyon jól esett neki elmondása szerint de hamar elérkeztem kedvenc női testrészemhez a popsihoz. Szépen beolajoztam és előszőr a jobb majd a bal oldalt dolgoztam meg rendesen minden ívet éríntve többször egymás után bejárva minden kilóméterét popsija zugainak. Nagyon jó simizni a kerek kemény feszes formákat nem is akartam elengedni olyan könnyen őket de hát még ott volt a comb és a vádli ami nagyon várt már. A combokhoz érve éreztem hogy nagyon jó helyre tévedtem mert melegséget éreztem szeméremdombja irányából így a combokat is gyúrtam ahol csak értemmajd haladva szépen a vádli irányába ahol megint nagyon sportos formákat markolásztam, simogattam de ekkor éreztem hogy a kis talpacskák munkához láttak farkincámon ami egyre emelkedettebb hangulatba került és elvesztettem a masszírozási vágyamat és csak egy dologra tudtam gondolni hogy beolajozom talpacskáit és meglátjuk mi lesz. Megtörtént a sikosítás és a lábaival amit művelt a farkamon hát az fenomenális volt járt a lába fel le majd az egyik lábával megtámasztva majd a másik lábának két újjával masszírozta tekergette mintha csak kéz lett volna a lábból nem is értettem hogy hogyan pedig láttam hogy a lába de érzésre olyan volt mintha négy keze lenne :) Hol gyorsan hol lassan hol tekergetve hol csak éppen éríntve simogatta makkomat ami szinte már robbanásig duzzadt és már minden pillanta ki volt hegyezve hogy most vagy most ezért mondtam hogy a kezeire vágyom ezért megfordúltunk. A kezeinek éríntése hát az nem semmi ahogy tudja csavargatni tekergetni a vesszőt és ahogy játszik vele miközben lesi hogy melyik éríntés jó és melyik a legjobb neked , közben hol lassan hol gyorsan mozognak az ujjak a makon és tekereg kezeivel és mint macska az egérrel játszik veled. Elhangzik a mondat hogy most még a szemem is becsukom és tényleg így tett és érzi mikor kell lassítani mert a vulkán kitörésre vár közben helyezkedünk hol egymás mellet hol szemben hol háttal de bármerre menekülök már érzem hogy perceim megvannak számlálva és ezt érzi ő is mert mondja hogy nem bírod persze én nagy arccal dehogynem pedig már a szemeim kiestek és kocsányon lógnak de megfogom a kezét hogy lassítsak és időt nyerjek de ő cseles módon átfog a másik kezével és csak tekeri az agyam az őrületbe de nagyon jó értelembe de már nincs kontról mert elvesztem az irányítást most már csak ő van és semmi más ő irányít én csak élvezem és már akarom hogy legyen vége mert megőrjít amit művel és egyszer csak nincs tovább és lövök csak lövök de ő még mindig tekergeti és nehezen engedi el talán ő is eksztázisba került nem tudom vagy csak ő is nagyon élvezte amit csinál és látta rajtam hogy már nem evilágon vagyok hanem valahol máshol járok a föld fölött a fellegekbe vagy ki tudja hol....
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Megbeszéltük még az első alkalmak alatt hogy mik vannak nála és végig is probáltam őket a natur franciát amit szintén valami őrületesen jól prezentál a pirszinges nyelv csodákra képes a kölcsönös francia is nagyon jól esett minkettőnknek . Vállalásai teljesen jók és amit masszázs kategóriában lehet azt teljesíti is nagyon is korrekt minden téren a virágszálak pesti átlágnak tekinthetőek de inkább alatta van de amit nyújt érte az jóval az átlag fölött van , de még mennyivel. Sajnos mostanság megint divat a lányok körében a nem valós képekkel hírdetés de ő az aki a képeken nem lehet csalódni. A másik kedvenc mostanában az hogy valaki lehet hogy nagyon jól néz ki de belül olyan üres vagy nem tudom ha fiatal ha nem ...

Rózsacsokor
fél órás randira 10, egy órás randira 15, másfel órás randira 20, két órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon jól érzem mindig magam ha nála járok és mindig sietek is vissza hozzá mert nagyon jó vele, és igen feleségnek is elfogadnám de sajnos ez nem társkereső oldal ezért marad a találkozó és az egy vagy két óra amikor jól lehet érezni magát a vendégnek. Nála mindig tudom hogy mire számíthatok mert a sok találkozó alatt már egymásra hangolódtunk valamennyire és tudja hogy nekem mi a jó és én is tudom vagy sejtem hogy neki mi a jó. Nagyon korrekt kedves lány és hogy mindig vicces mosolygós pedig gondolom megvan neki is a gondja baja az éltben de semmi nem látszik rajta nagyon jól titkolja és csak a vidám arcát mutatja amit látni kell mikor találkozunk vele én személy szerint mindenkinek ajánlom hogy egyszer legalább látogassa meg és tapasztalja meg élőben azokat a dolgokat amiket leírtam a saját bőrén mert megéri csak nehogy függő legyél mint én.....

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Sztella erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-30 19:43:45
Amint azt mindenki már elmondta előttem: nagyszerű beszámolót rittyentettél ide. Köszi, hogy megítad.
Az erő nem lesz veletek/velünk mindvégig, de addig is élj úgy, hogy Apolló tanácsolná: mintha sose halnánk meg :-)
És ha már az erő nem lesz mindig veled, még mindig igen élvezetes randikat tudsz majd szervezni, ha elég bölcs vagy.
És végül az obligát: gratulálok és egészségedre :-)

2020-09-30 12:05:05
Ritkán olvasni ilyen élvezetes írást. Tükörképe a randitoknak. Nagy köszönet a megosztásért!

2020-09-29 06:25:59
Izgalmas és kellemes randiban volt részetek és ezt az irományod is tükrözi. Nagyon jó beszi, csupán megköszönni tudom!

2020-09-29 06:06:41
Nagyon tetszett a beszámolód, sok munkát tettél bele. Kellemes hangulatú randit hoztatok össze, gratulálok!

2020-09-28 23:09:15
Köszönöm szépen mindenkinek és az erő legyen velünk mindvégig !

FunkciókSztella legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2020-07-21) : Egy rövid láb, fenék, derék masszázst kértem, amit inkább simogatóan végzett kérésemnek megfelelően, de néhány fogásán érezni lehetett, hogy jóval többre is képes ezen a téren, bár én erre a többre szinte soha nem tartok igényt. A masszázs alatt kellemesen elcsevegtünk különböző témákról, és fokozatosan haladtunk az egymásra hangolódás útján.

(2020-07-09) : Her technique is much more of a oil rub than a massage, but it was pleasant and I could see her pretty face in the mirror. She started with my legs and worked up to my ass, letting her fingers wander a bit.

(2020-06-16) : A masszázst a lábaimtól kezdte a vádlit majd a combot kezdte el alaposan megdolgozni de nem az a csonttörő masszázs hanem inkább a simogatósabb erotiuks féle amit én nagyon kedvelek.

nagyon jó: 2db
(2020-06-18) : Mosolygott rajta majd hasra feküdtem a tatamin. Kérdezte krémet vagy olajat használjon és én az olaj mellett döntöttem. Csorgatott egy keveset a hátamra és elkezdte szétkenni a hátamon.

(2019-05-19) : kérdezte milyen olajat használjon és én egy epres változat mellett döntöttem. A masszázst a bokáimnál kezdte és így haladt felfelé. az olaj langyos volt és a mozdulatok egy enyhe gyúrást idéztek fel bennem. Moziztam a tükörben és akkor vettem észre, hogy a melltartótól már a kezdeteknél megszabadult. Csevegtünk egy keveset, nem túl kommunikatív lány, de nem félszavakban válaszolt, ezért így is jó volt.

: 1db
(2019-08-25) : Mindketten csúszkáltak rajtam pár percet, először Anna gyengédebben, miközben Sophie a lábammal foglalkozott, utána Sophie csúszkált kicsit határozottabban hozzám nyomva fantasztikus cicijeit, miközben főleg fenekét simogattam, Anna pedig az ezredest vette kezelésbe.